PyKw Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Salut Bugged !Am si eu 2 propuneri1)Ca la fiecare payday orice are wanted sa primeasca -1. Asta sa mearga doar la cei care au pana in wanted 4. Cine are wanted 5 si 6 sa nu mearga.2)Atunci sa se creze la intamplare un pickup (stea) . Aceste stele sa aibe vreo 10 locuri unde se spawneaza la intamplare. Ele sunt ascunse prin tot San Andreasul si atunci cand le iei sa primesti -1 din wantedul tau. Asta cu pickup-ul sa mearga doar la cei care au pana in wanted 3. Si sa poti sa iei o stea odata la 30 minute.Astept parerile voastre ! Care vi se pare mai interesanta!
Rexxo Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Salut Bugged ! Am si eu 2 propuneri 1)Ca la fiecare payday orice are wanted sa primeasca -1. Asta sa mearga doar la cei care au pana in wanted 4. Cine are wanted 5 si 6 sa nu mearga. 2)Atunci sa se creze la intamplare un pickup (stea) . Aceste stele sa aibe vreo 10 locuri unde se spawneaza la intamplare. Ele sunt ascunse prin tot San Andreasul si atunci cand le iei sa primesti -1 din wantedul tau. Asta cu pickup-ul sa mearga doar la cei care au pana in wanted 3. Si sa poti sa iei o stea odata la 30 minute. Astept parerile voastre ! Care vi se pare mai interesanta! Aici nu e singleplayer, ai facut ceva pentru steaua aia, o pastrezi pana esti arestat/omorat.
olympian Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Sugestie: Sa se adauge la /where mai multe locuri de pe server ( bizz-uri , spray-uri , aeroporturi ...LS .LV.SF ) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta in mai multe feluri - 1. Cei care au bizz in lv nu fac vanzare...si tin bizz-urile degeaba 2. Nu ar mai fi ingramadit LS-ul ( 1/3 din jucatori sunt in LS) +1 Click pe sageata verde Edited April 4, 2013 by olympian 1
Cloud. Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Sugestie: Sa se modifice pedeapsa pentru DM Aiurea. Sa fie cu abateri : Prima abatere: 30 minute jail. A 2-a abatere: 1 ora jail. A 3-a abatare: 2 ore jail. A 4-a abatare: Warn. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face atat DM aiurea. Edited April 4, 2013 by Cloud.
AirSurfer Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Sugestie: Sa se faca o factiune numita Bus Conductors si sa se stabileasca in orasele LV si LS anumite statii unde ar oprii autobuzele. Pretul unui bilet sa fie de 5000$ HQ-ul ar putea fi acolo in cladirea unde este si Sex-Shop-ul din LS In dotare ar intra acele autobuze numite "COACH" in care ar trebuii sa se faca ceva sa incapa in ele pana la maxim 40 de calator (fara Conductor si "Co-pilot" Tarife: 5000$-Biletul Salari Conductori: -Rank1: 400.000$ -Rank2: 450.000$ -Rank3: 500.000$ -Rank4: 1.000.000$ -Rank5: 2.000.000$ -Rank6: 5.000.000$ Regulament: 1) Db-ul este interzis si se sanctioneaza cu excluderea 2) Este obligatorie asteptarea in statie cel putin 2 minute 3) Banii castigati de fiecare conductor imi vor fi inmanati mie Suboforumul va fi ca cel de la Taxi Cab si modelul de cerere va fi la fel ca acolo Nota Bene: In primul rand Trebuie stabilite anumite statii Cum Crezi ca va ajuta serverul: Va fi mult mai RP si vom avea multi clienti 2
ViewS Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Sugestie: Sa se bage iara comanda de /sellmats ...Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acum a ajuns servarul putin cam naspa...fara /sellmats si alte chestii.....Eu zic ca daca se va adauga /sellmats vor fi mai multi playeri activi si va ajunge serverul mult mai frumos! 1
Pose Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge factiune primaria si primarul sa aiba responsabilitatea din bani din diverse taxe sa faca eventuri si sa adauge inca o taxa gen pt proprietari caselor electricy bill si cu cat au lv si mai multi bani cu atat sa le ia mai mult la payday si bani sa vina la primarie sau taxa de la banca la fiecare payday sa vina tot la primarie si primarul sa fie nevoit sa aiba 20 de membri. propun ca primaria sa aiba spawnul chiar langa LSPD in primaria din LS sa se adauge 2 limuzine si 3-4 sentinele la factiune iar propunerea mai interesanta sa ajute si primaria si PD-ul bani sa creasca la downuri sa zicem la w6 pt down sa ia 40k jucatorului 20k vin la primarie 20k la plaiery de i-au dat down. Iar lista in functie de downuri ar fi asa: w1: 4000 w2: 8000 w3: 12000 w4: 24000 w5: 32000 w6: 40000 Ar ajuta si la oprirea dm-ului excesiv facut de uni plaiery Rank 1: 100k Secretar Rankl 2: 150k Sofer Rank 3: 200k Bodyquard Rank 4: 250k Membru onorific Rank 5: 300k Consultant Rank 6: Confidential Co-Primar PS: Macar ideile pt pd sa fie luate in calcul sa se faca mai multi bani daca nu vreti sa adaugati o factiune noua primaria;) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multe factiuni mai multe eventuri pt cei noi sau la cei de lv 1-5 sa se imparta bani acumulati de primar in primarie factiunile NG PD F.B.I are deveni mult mai avantajoase pt ce-i ce le frecventeaza si zic ca ar fi frumos cu o factiune primarie pt ce-i ce vor sa joace RPG la cele mai inalte si frumoase standarde Edited April 5, 2013 by Pose 2
GaZzY Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Sugestie:Bagati URGENT 1-2 factiuni pentru ca deja devine moton jocul,sunt 10 factiuni sau cate sunt la 450 de playeri... Cum crezi ca ar ajuta serverul:E logic,nu trb sa explic.
Senzo Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Sugestie: Sa se faca mai multe factiuni, deoarece toate sunt full...la nici una nu e deschisa aplicatiile, la unele cand aplici isi accepta doar cunoscutii. Eu cred ca va ajuta sv-ul cu populatia!
DeeJays Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Sugestie: Sa se adauge YardCum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai avantajos cu Yard, deoarece detinutii au posibilitatea sa evadeze, iar NG pot sta de paza si daca prind pe cineva ca incearca sa ajute la evadare cu hely, sa ii se dea W6 pentru complice
xTremePower Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Sugestie: S se adauge un palat foarte frumos dupa VineWood, care este noubody. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca acest lucru ar ajuta serverul prin frumusetea acestei case Am si cateva poze cu casa si locatia ei:http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/9ph013137/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/7ngimu343/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/m5ib8kjsz/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/lz9o2lgzn/ Prin intermediul acestei propuneri ,sugerez ca eu sa fiu propietarul acestei case.
Cristicaua Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Intrati pe acest server cel mai tare rpg Nolimit la puter :X:X:XX:X:X: buggedu de c**** 93.119.30.63:7777 Mars ma de pe forum !!!
Martaz. Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) Sugestie: Sa se adauge factiunea "Bikers" ! Informatii: Rank-uri: Rank 1 - EASYRIDER Rank 2 - TUFFRIDER Rank 3 - HARDRIDER Rank 4 - WAYFINDER Rank 5 - FASTRUNNER Rank 6 - ROADKING Rank 7 - ROADKING Bikers Rewards: 1. 5 Event-uri castigate - Primeste 30.000 Materiale + 150.000 $ 2. Depozitarea a 50.0000 Materiale - Primeste 300.000 $ bani inapoiati. 3. Cel mai activ player in decurs a 7 zile (cel cu cele mai multe ore jucate) - Primeste 50.000 Materiale + 500.000 $ 4. etc etc...mai veniti si voi cu idei. (Metoda 1) - 'Violenta' : Factiunea de Bikers' sa se ocupe cu: Trafic de arme / Crime (doar la aliante cu mafii) / etc. (Metoda 2) - 'Pasnica' : Factiunea de Bikers' sa se ocupe doar cu Event-uri de STUNT cu Premii ... Motoarele factiunii: NRG (Rank 3+) PCJ (Rank 1+) FCR (Rank 2+) Freeway (Rank 1+) * cam atat am in minte acum...daca mai imi vin idei, dau edit. Edited April 6, 2013 by MARTAZEW 5
Kunter.Capone Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) Sugestie: Sa se adauge: Propun sa se adauge un sistem de arms drugs & comanda /usedrugs cu acesta comanda te poti folosi de ea si sa iti reincarci viata la wa numai daca ai drugs la tine ., fara sa te vada nimeni de la war. si sa se adauge un anim cand ia /usedrugs cum e in acest vidoclip Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos serverul Edited April 6, 2013 by Kunter.Capone
Vincent.Corleone Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Sugestie: Sa se adauge factiunea "Bikers" ! Informatii: Rank-uri: Rank 1 - EASYRIDER Rank 2 - TUFFRIDER Rank 3 - HARDRIDER Rank 4 - WAYFINDER Rank 5 - FASTRUNNER Rank 6 - ROADKING Rank 7 - ROADKING Bikers Rewards: 1. 5 Event-uri castigate - Primeste 30.000 Materiale + 150.000 $ 2. Depozitarea a 50.0000 Materiale - Primeste 300.000 $ bani inapoiati. 3. Cel mai activ player in decurs a 7 zile (cel cu cele mai multe ore jucate) - Primeste 50.000 Materiale + 500.000 $ 4. etc etc...mai veniti si voi cu idei. (Metoda 1) - 'Violenta' : Factiunea de Bikers' sa se ocupe cu: Trafic de arme / Crime (doar la aliante cu mafii) / etc. (Metoda 2) - 'Pasnica' : Factiunea de Bikers' sa se ocupe doar cu Event-uri de STUNT cu Premii ... Motoarele factiunii: NRG (Rank 3+) PCJ (Rank 1+) FCR (Rank 2+) Freeway (Rank 1+) * cam atat am in minte acum...daca mai imi vin idei, dau edit. Inutila
Catal1n Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) Sugestie: pai la PD/NG/F.B.I nu este niciodata actiune inafara de Wanted/ free-uri .Propun sa se adauge /rb (roadblock) pentru a pune o mica bariera(PARAPET) pentru a bloca circulatia,pentru a face mici controale si pentru a prinde robberi mai usor daca au masini puternice.Este inutil sa punem multe masini deoarece vin toti 'spartii' si intra in ele sau da un 'destept' /fvrespawn. Comenzile sa fie urmatoarele : /Rb (pentru a pune o bariera) rank 2 + /RRB ( a scoate toate /roadblock ) rank 5+ /urb (a scoate bariera pusa de tine ) rank 2 + Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca acest lucru ar ajuta F.B.I/NG/PD pentru a face mai multe controale pentru detinerea mats-urilor/armelor ilegale/fara licenta. P.S : Toate departamentele au drept la 'BLOCK' deoarece ar fi frumos sa ne adunam 2-3 zile undeva sa facem blocaje la o anumita ora .Blocajele sa le putem face la BANCA LS/LV , Autostrada LS-LV , /get mats si deliver etc. Edited April 6, 2013 by KRANTZ 2
Lucifer Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Sugestie: Propun sa se adauge mai multe case/bizuri in LV . Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai frumos si mai populat LV, sunt multe cartiere cu multe case in LV, care chiar ar merita sa fie adaugate. Ar ajuta foarte mult la popularea LV-ului si ar fi mult mai RP. LS e plin seara la 20:00, LV e pustiu maxim 30 playeri in zilele bune.... e chiar urat.
salimoben Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Sugestie: The possibility of bringing fuel from the fuel station to the car Cum crezi ca ar ajuta serverul: This will result in a taxi when one comment in the output of the city rented a taxi and go to the gas station and then back to his car use google traduction http://translate.google.co.ma/?hl=fr&tab=wT#en/ro/
Sociopat Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Sugestie: Sa se dea ban 1 zi sau 2 la cei care fac dm fara motiv. Deja serverul asta merge spre gf si nici de cum spre rpg si asta din cauza ca sunteti prea blanzi cu cei care fac dm. Daca va ramane la fel, adica 45 de minute de jail nu se vor opri niciodata. Nu trece zi in care sa nu fiu omorat din senin de cate un idiot. Cum crezi ca ar ajuta serverul: L-ar ajuta foarte mult din punct de vedere al viitorului, pentru ca un player care vine pe sv si e omorat de 10 ori din prima zi, a doua zi isi va cauta alt server si e pacat pentru ca gamemodul e unul bun iar serverul promite. Dupa parerea mea as prefera de 1000 de ori un server de 300 de playeri dar care sa stie ce-i ala rpg, decat un sv de 450 dintre care jumatate sa faca doar ce-i taie pe ei capul din simpla dorinta de a fi si ei duri undeva. p.s Sunt sigur ca exista si multi alti playeri care sunt de aceeasi parere cu mine.
PokeR. Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Odata cu deschiderea Factiunii Medici propun sa se scoata toate automatele si /heal din casa deoarece ca factiunea sa faca un ban.
xAlecs Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Sugestie: Sa avem dreptu la +2Kill ma refer cu asta cand omoram pe cineva , prima data sa nu primim wanted . Dar daca omoram un al doilea caracter da , sa primim wanted 1 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajungem prea usor in jail .. Si e plictiseala omori pe cineva din greseala dai cu masina peste el sau ceva .. Si primesti wanted
SucAAr Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Odata cu deschiderea Factiunii Medici propun sa se scoata toate automatele si /heal din casa deoarece ca factiunea sa faca un ban. Factiunea aia nu a fost deschisa pentru a face bani, in o factiune nu te duci sa faci bani. Banii se fac din /jobs nu din factiuni. // Sugestie: Sa numai se stearga fw dupa 5 zile respectiv 10 la leader Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai atenti la "greselile intentionate" si ar respecta regulile mult mai mult decat o fac acum ( mie unul imi convine sa se stearga dupa 5 zile fw-urile dar parca numai are farmec sa poti gresii la infinit si sa ti se stearga greselile .. numai zici, ba numai gresec ca sunt demis.. )
teo583 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Sugestie: Sa se mai adauge ceva factiuni pentru ca sutnem deja s-a ajuns la 450sloturi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai putini civili si multi ar avea sansa de a fii lider Sugestie: Liderii sa fie de la lvl 20+ pentru ca sa stie cum e cu serverul si multe altele Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar intelege mai bine datoria de lider
Mucu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Sugestie : Deci eu nu vreau sa schimb serverul cu nimic ci sa propun cv mai RP ca serverul sare peste limita! Sa nu stie lumea cine si din ce factiune face cu exceptia PD care nu sunt civili, cand dai TAB scrie numele cu culoarea gangului. Propun sa nu ii mai vedem asa ci cu nume de civil fiindca asa este! Si este mai interesant si mai greu pentru PD ca nu stiu pe cine sa opreasca pe strada si e mai frumos. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ami rp
LeR Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Sugestie: Propun ca in masina personala sa poata urca doar proprietarul sau cel care are cheile. Daca masina e a mea, poate sa fie deschisa sau inchisa, sa nu te lase sa urci in ea. E prea enervant cand vezi toti n0b-alaii care vin si-ti fura masina... ca, na.. asa e in Romanica. M-am saturat sa alerg dupa unu' care mi-a furat motorul din LS pana in LV si inapoi pe jos prin pustietate. Masina sa poata fi condusa de proprietar oricand (chiar daca a dat cheile altcuiva, sa zica un mesaj gen "ai folosit cheia de rezerva a masinii") sau de cel care detine cheile. Propun ca checkpoint-ul de pe masina sa se miste pe harta o data cu masina cand dai /findcar . Dai /findcar cand e la cineva, ajungi unde e checkpoint-ul, iti dai seama ca a plecat de acolo si dai iar /findcar si vezi ca e prin SF/LV. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai fura atata, nu se fura chiar in halu' asta in RL. Suntem nevoiti sa dam /lock de fiecare data cand urcam/coboram din masina. Stai la PNS, ti-o fura; te duci la PD, nu o mai gasesti; te duci la banca, in 2 secunde nu mai e; mergi pe strada.. se trezeste unu' sa ti-o fure. O ai parcata undeva dar nu ai apucat sa o inchizi, ti-o fura si de acolo. 2
Recommended Posts