Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o propunere pentru adaugarea unor  sloturi la srv suntem multi si totusi este perioada de scoala ce ne vom face cand va fi vacanta

• Upvote 1
Posted (edited)

1.Sugestie: Propun sa se mareasca turfurile, adica sa acopere intreg orasul deoarece parerea mea ca sunt prea mici si prea incarcate, stiu sa fac turfurile exact pe tot orasul daca ai nevoie de ajutor te ajut cu mare placere.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de lag + ca ar fi mult mai frumos deoarece vor exista mai multe zone si va fi mai distractiv.

2.Sugestie: Propun sa se adauge ceva unic la rank 4, o arma noua de exemplu....un Tec9, este printre cele mai frumoase arme si de senzatie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva unic si frumos + ca ar atrage foarte mule fiecare jucator in parte.

3.Sugestie: Propun ca la fiecare mafie sa existe HQ diferit.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos, mafiile se vor diferentia intre ele si va fi ceva nou, unic chiar...ca pana la urma nici in RealLife Corleone nu are acelasi interior la casa ca si "Compton Crips" de exemplu.

4.Sugestie: Propun sa se scoata faza cu 1800 secunde...sau macar sa se puna secundele daca las jocul in bara...nu pot merge sa stau pe toaleta, sa iau un pahar de apa ceva ca secundele nu se pun deoarece skin-ul nu este in miscare...ganditi-va ca sunt playeri de level mic care nu inteleg faza asta destul de grea.

Macar sa se poata lasa jocul in bara si secundele sa mearga, este foarte obositor sa stai 33minute in game, daca era ca inainte erau 1000 playeri si la ora 01:00. Eu unul care joc samp de 8 ani nu m-am inteles bine cu faza asta ...dar un player care se apuca prima data de samp?...Ori scoasa ori rescrisa.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am ajuta playerii de level mic sa inteleaga mai bine.

Sugestie: Propun scriptarea caselor pe vinewood, sunt unele case de baza care nu sunt scriptate si parerea mea ca ar da foarte bine.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu popularea + ca vinewood este un loc destul de bun.

Sugestie: Propun scriptarea biz-urilor de heal din apropierea zonelor de war cum ar fi Clukin-urile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ceva frumos si de efect.

Am o propunere pentru adaugarea unor  sloturi la srv suntem multi si totusi este perioada de scoala ce ne vom face cand va fi vacanta

Nu se pot adauga sloturi deoarece este maximul dat de samp.

Edited by BoogdanphR
  • Upvote 9
Posted

Odata cu adaugarea orasului San Fierro, propun sa se adauge la mafii la rank 4: TEC-9 si Combat Shotgun sau altfel: rank 3 una din armele TEC-9 sau Combat Shotgun, iar la rank 4 cealalta arma.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Punerea unui ATM la HQ-urile mafiilor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mafiotii raman fara bani (de obicei), iar pentru a nu se mai duce la banca, ar fi foarte ok un ATM la HQ sau in HQ.

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Propun sa se adauge numele mafiilor vechi inapoi si anume :

-The Russian Mafia : Corleone

-Los Aztecas : Yakuza

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Fiecare player vechi, stie cum a fost inainte, cum fiecare mafie avea cate 4-5 turfuri, nu era ca acuma, cand dai /top o mafie are 25 de turfuri, cealalta 5 si restul mafiilor 0 turfuri. Cred ca propunerea asta ar ajuta foarte mult deoarece foarte multi playeri vechi, au avut multe momente bune si momente rele alaturi de mafiile vechi, la cele specificate mai sus.

Daca si tu vrei sa se adauge numele inapoi, dai +1, nu am facut postul pentru +1 ci ca sa facem cumva sa refacem buggedul vechi, cu playeri buni si cand ma refer la playeri buni, ma refer la mafiile vechi, lideri vechi.

@@Tibi @ @ @ @ etc ,

Posted (edited)

Sugestie: Propun ca cei cu cont premium sa aiba slot rezervat pe server (adica sa ii bage pe ei primi cand este server-ul full).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multe donatii, un avantaj in plus pentru cei cu cont premium.

OFF: @@Zielsziek nu cred ca playerii vor intra in Los Aztecas de exemplu pentru ca i-a schimbat numele Shad0w..

// nu se pot rezeva sloturi.

Edited by Shad0w
Posted (edited)

Sugestie : Vad ca uneori e o problema cu testele la HQ , etc .

Propun ca in garaj sa se bage 2 automate sa poti lua heal pentru ca multi zic scuza ca au lag in HQ nu am intalnit pe nimeni sa aibe lag in garaj ,

Sau cei din factiune si in garaj sa dea /heal  Asta decideti voi

Poza unde ar trebui puse automat-urile

pmR3QdW.png

[/soiler]

Si asa nu prea parcheaza nimeni masinile in garaj

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar fi mai usor la intrarea in mafie si mai usor la teste .

Sugestie : La automat-uri sa se scoata acel text de 5 sec ca in poza , macar la 1 sec sau la 2 la 5 cand am fost sa dau testele la Los Aztecas am vazut asta si mi se pare ciudat ,

A9S25Tr.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Am economisi timp la teste etc .

Edited by sNaCks
Posted (edited)

Sugestie:Un sistem in care daca te omoara cineva,sa ramai pe jos si sa ai dreptul la /service ems(ambulanta) sau /accept death,iar daca persoana care te-a omorat te omoara si dupa ce ai ramas pe jos,sa fie un sistem in care apare automat un report de genul "Do you want to report this player for DM?" Si sa ai dreptul sa alegi Yes sau No.Asa adminii ar stii mult mai repede cine face DM cu aceste doua sisteme.

Sugestie2:Civilii sa nu aiba dreptul la Weapons License,doar factiunile.Asa s-ar reduce mai mult DM-ul iar serverul ar creste mult in playeri datorita acestor 3 sisteme(total) revolutionare si care pot schimba un server intreg in ceva mult mai bun.

Edit:Prima sugestie ar spori si mai mult munca medicilor!Ar face factiunea mult mai captivanta!Asta ar face ca si Paramedic Department sa fie o factiune foarte interesanta!

Edited by Rafael_Stefanescu
Posted

Sugestie: Daca playerul X a intrat intr-o factiune si iese din ea, sa numai poata intra in aceasta factiune decat dupa 2 saptamani sau  o luna.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Eu inteleg ca daca un player vrea sa iese din o factiune, are de gand sa intre in alta factiune si numai ii place factiunea respectiva, deci prin urmare numai are de gand sa intre acolo pentru ca doar ce a iesit. Cu o astfel de regula s-ar evita intrarile-iesirile-intrarile intr-o anumita factiune. O factiune nu este pentru a intra cand vrei tu in ea.. Intrii si ramai, sau iesi si te duci in alta, dar trebuie sa treaca ceva timp pana sa poti intra din nou in precedenta.

Posted

Sugestie:Propun sa se adauge numele mafiilor vechi inapoi si anume :

-The Russian Mafia : Corleone

-Los Aztecas : Yakuza

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Fiecare player vechi, stie cum a fost inainte, cum fiecare mafie avea cate 4-5 turfuri, nu era ca acuma, cand dai /top o mafie are 25 de turfuri, cealalta 5 si restul mafiilor 0 turfuri. Cred ca propunerea asta ar ajuta foarte mult deoarece foarte multi playeri vechi, au avut multe momente bune si momente rele alaturi de mafiile vechi, la cele specificate mai sus.

Daca si tu vrei sa se adauge numele inapoi, dai +1, nu am facut postul pentru +1 ci ca sa facem cumva sa refacem buggedul vechi, cu playeri buni si cand ma refer la playeri buni, ma refer la mafiile vechi, lideri vechi.

+1 ziel , sa se schimbe la loc ! si eu as zice si celaelalte adica rifa si vagos sa isi schimbe numele!

Posted

(1) Sugestie: Sa se adauge la FBI 2-3 bulleturi.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar avea si cei din FBI o masina mai rapida si nu ar mai fi nevoiti sa mearga mereu la PD pentru o masina mai buna.

(2) Sugestie: Propun ca dupa ce omori un adversar la war sa iti arate in dreapta : " WAR: L-ai omorat pe Bodie si ai primit 500$ " 

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai interesante warurile si mai frumoase!

• Upvote 1
Posted

(1) Sugestie: Sa se adauge la FBI 2-3 bulleturi.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar avea si cei din FBI o masina mai rapida si nu ar mai fi nevoiti sa mearga mereu la PD pentru o masina mai buna.

(2) Sugestie: Propun ca dupa ce omori un adversar la war sa iti arate in dreapta : " WAR: L-ai omorat pe Bodie si ai primit 500$ " 

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai interesante warurile si mai frumoase!

Bune amandoua sugestiile!

Posted

Sugestie: As dori ca toate masinilie din ds sa fie mutate in parcarea cea mare de la banca ls si sa te duci sa intri ca intrun targ cu taxa de intrare si sa poti vedea ce masina iti iei.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Poi majoritetea playerilor nu stiu cum arata o masina si o cumpara si dupa regreta va rog mult sa faceti asta

Posted (edited)

- Sugestii -

Sugestie: Propun ca la war daca omori/te omoara cineva sa apara un text ca de exemplu : TgtF2Bn.png parerea mea ca este cel mai frumos mod de a vedea daca ai omorat/ai fost omorat la war.

Cu ce crezi ca ar putea ajuta : Cu tot, este cheia lipsa la war dupa turfuri.

Sugestie: Propun sa se poata intra cu masinile pe turfs, din moment ce nu ai voie pe cladiri macar sa poti merge cu DB deoarece in RealLife ai voie sa iesi cu arma pe geam daca ataci pe cineva.

Cu ce crezi ca ar ajuta: war-urile ar putea fi mai interesante, degeaba serverul 1 este populat si structurat daca war-urile lasa de dorit, mai trebuie lucrat la war-uri...si la turfuri, sunt prea mici si ar fi trebuit sa acopere tot orasul, sa fie mai multe...ceva mai interesant. Este un tutorial pe net cum sa faci turfurile exact pe tot orasul...

Sugestie: Propun adaugarea unui radar deoarece se merge foarte haotic prin oras...pana la urma nu toti avem 11-12 ani sa avem chef de ... si sa intre toata lumea in noi si sa fie un haos.

Cu ce crezi ca ar ajuta: Mai multa organizare din punct de vedere al conducatorilor. :)

Edited by BoogdanphR
Posted

Sugesti:

- Sa se deschida San Fiero 

-  Dupa deschiderea San Fiero-ului fiecare player sa fie intrebat prima data cand intra dupa deschiderea unde sa locuieasca intrunu dintre cele 3 orase .

- Atunci cand 33% din conturile inregistrate pe server se duc in Los Santos, sa fi obligat sa alegi Las Venturas sau San Fierro

- Sa se faca Pizza Boy, Fisherman, Bus Driver, Arms Dealer, Mechanic, Detectiv, Drugs Dealer pentru fiecare oras.

- Jobul de Truck sa fie comun pentru toate 3

- Daca esti in San Fiero, sa nu poti face Fisherman in Las Venturas.

- Sa se creeze factiunile Taxi PD si SFPD, mafile The Rifa si inca 2 parca mai erau in SF pe SP.

- La jobul de truck sa livrezi din  San Fierro in alte orase si viceversa.

- Playeri dintr-un oras sa poata sa dea maxim 2-3 rent la o casa din alt oras si sa plateasca mai mult( suma minima alesa de admin + suma alesa de proprietari casei).

Cu ce crezi ca ar putea ajuta :

- se populeaza toate cele 3 ora

- se reduce lagul pe server

- prin mai multe locuri o sa fie playeri pe server

Posted

Sugestie:  1-  Timpul de la paintball , ar trebui marit undeva intre 15-30 de minute , deoarece in 3 minute nu apuci sa faci mai nimic mai ales daca esti incepator si nu stii foarte bine manui o arma , 2  - iar la intrare sa fie o taxa undeva la 10/30k pe fiecare jucator participant , iar la final cel care are numarul cel mai mare de kill-uri sa primeasca banii acumulati de la toti playerii. 3- Votul din interiorul arenei paintball , ar trebui eliminat ... deoarece numai deagle joaca toata lumea , poate altcineva doreste sa joace si ak47/sniper si alte arme.. 

Astfel creandu-se mai multe camere de paintball , fiecare camera cu o arma anume , prima sa fie cu deagle , a doua cu m4 , a treia cu ak47... etc.. toate aceste camere desfasurandu-se intr-o alta zona una de cealalta , una de exemplu poate sa fie in lv .. in aeroport ... alta in sf pe un bloc.. si tot asa..

Deocamdata cam asta e , am multe in cap, dar ramane pentru data viitoare.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Pentru cei care au experienta in ale armelor , ar castiga foarte bine din acesta treaba  , deasemenea ar fi mult mai distractiv si antrenant..

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se adauge owneri la tonomatele de suc etc. De exemplu tonomatul din GSLS sa fie detinut de owner si bani rezultati din vanzarea ''sucurilor'' sa mearga la el. De asemenea cand vinzi un bizz ce in interior are tonomat sa se primeasca si tonomatul odata cu el. O alta idee ar fi sa poate fi bizz-ul cuiva si tonomatul altcuiva. In cazul in care este un tonomat stradal, sa poata fi cumparat de o anumita persoana cu o suma de bani. Dupa ce toate tonomatele vor fi cumparate (/buyjuicebox id suma), ele sa poata fi vandut de la player la player prin comanda /selljuicebox (suma) (id). De asemenea pretul ar trebuii marit de la 500$ la 1.000-1.5000$ In acelasi fel si cu atm-urile. Actual, taxa de scoatere a banilor din atm este 4$, ea sa fie marita la un pret mai mare intre 1.000-1.5000$, pentru ca oameni folosesc atm-ul doar daca nu au cum sa plateasca pentru a intra. Dupa ce toate atm-urile vor fi cumparate (/buyatm), ele sa se poata vinde intre playeri cu /sellatm (suma) (id). De asemenea pentru ca ''piata sa fie mai mare, ar trebui sa se adauge si mai multe in diferite pari ale LV-ului si LS-ului. Si atm-urile si tonomatele ar trebuii sa coste in functia da pozitia lor(zona din oras).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realist (RP) deoarece in toate orasele cred ca exista tonomate de cafea si bancomaturi si taxele nu raman in aer(nu se duc la nimeni), ba din potriva ele se duc la vanzator, respectiv banca.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Daca playerul X a intrat intr-o factiune si iese din ea, sa numai poata intra in aceasta factiune decat dupa 2 saptamani sau  o luna.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Eu inteleg ca daca un player vrea sa iese din o factiune, are de gand sa intre in alta factiune si numai ii place factiunea respectiva, deci prin urmare numai are de gand sa intre acolo pentru ca doar ce a iesit. Cu o astfel de regula s-ar evita intrarile-iesirile-intrarile intr-o anumita factiune. O factiune nu este pentru a intra cand vrei tu in ea.. Intrii si ramai, sau iesi si te duci in alta, dar trebuie sa treaca ceva timp pana sa poti intra din nou in precedenta.

Există sau exista un "delay" de 10 zile.

Posted

Sugestie:Atunci cand mori la cand dai examenul pentru condus si cineva iti loveste masina si pierzi examenul,sa te respawneze la DMV.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai,ar ajuta foarte mult serverul deoarece economisim destul de mult timp.Multi playeri dispera cand un n00b intra in el la /exam.

Daca v-a placut nu strica un+1.:D

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp