JuNi0r Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Sugestie: SA SE MAI FACA UN LOC DE PESCUIT. 1 E PREA PUTIN, PREA MULTI OAMENI! MAI ALES, CAND URCI PE ACOLO PE POD E UN LAG INFERNAL (MASINI DE PE PLAJA + 50 DE MASINI DE LA PLAYERI CU FISH), MULTE KAMIKAZE-URI, DM, ETC.. SA SE MAI FACA UN LOC IN LAS VENTURAS SI INCA UNU IN LOS SANTOS! CA SA FIE BINE SA NU FIE RAU. AICI E POZA CU LOCURILE DE PE MAPA (CUM CRED EU CA AR FII MAI BINE): http://i.imgur.com/vIB4DoR.jpg Cum crezi ca ar ajuta serverul: MAI PUTIN LAG, POPULAREA ZONELOR CARE SUNT PUSTII, DIMINUAREA DM-ULUI SI A KAMIKAZE-ULUI. PRo
RaZXKiD Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 sa se deschida San Fierro si sa adauge cateva joburi cum am fii spalatoru de strazi
Daniel_Cooper Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Sa se adauge la CAR DEALER un RoadTrain(tir). 1
FlAvIuSs Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sugestie:Propun ca playlerii cu cont premium sa poata detine 2 case si 2 bussines. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai roleplay deoarece in viata reala un om poate detine si 2-3 case si mai multe magazine Cine e de acord cu mine +1. 6
LudoDR Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sugestie: Sa poti da [/rob] si in case. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP adica in viata reala mai mult se jefuiesc case decat magazine pentru ca unele case nu sunt securizate. Plus poate mai mult lume ar da [/rob] astfel punandu-i la munca pe cei din departamente. 2
gAZAh. Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sugestie: Sa se adauge Paintball si in lv, la deschiderea sf-ului sa fie si acolo o arena Paintball, una in fiecare oras. (Cei care intra din lv se bat in lv cei din ls in ls si cei din sf in sf, nu se amesteca toti intr-un paint) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai accesibil mai ales ca o sa se mute multa lume-n SF si e aiurea sa vin tocmai din sf in ls pentru paint... la fel si din lv. 1
Diam0nd Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sugestie: Să se adauge în DS mașinile de la job-ul trucker ( RoadTrain ). Dar să nu fie la un preț exagerat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai dura între ei playerii. Observații: Pentru job să existe și mașinile actuale, nu toți au posibilități să le cumpere, dar cine are bani și nu vrea să-i fie furată mașina, își cumpără una să poată da /lock.
EnergyK Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 SUGESTIE: SA SE DEA 20K LA PIZZA BOY , CA JOBURILE SA FIE MAI ECHILIBRATE.
Unpredict Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sugestie: Jucatorii cu cont premium sa aiba Slot asigurat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: -
CristianIonut Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sugestie: SA SE MAI FACA UN LOC DE PESCUIT. 1 E PREA PUTIN, PREA MULTI OAMENI! MAI ALES, CAND URCI PE ACOLO PE POD E UN LAG INFERNAL (MASINI DE PE PLAJA + 50 DE MASINI DE LA PLAYERI CU FISH), MULTE KAMIKAZE-URI, DM, ETC.. SA SE MAI FACA UN LOC IN LAS VENTURAS SI INCA UNU IN LOS SANTOS! CA SA FIE BINE SA NU FIE RAU. AICI E POZA CU LOCURILE DE PE MAPA (CUM CRED EU CA AR FII MAI BINE): http://i.imgur.com/vIB4DoR.jpg Cum crezi ca ar ajuta serverul: MAI PUTIN LAG, POPULAREA ZONELOR CARE SUNT PUSTII, DIMINUAREA DM-ULUI SI A KAMIKAZE-ULUI. Pro
Stefan Grauncioara Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sugestie:Atunci cand dai [/top] culorile mafiilor sa fie ca in Grove Street:De Exemplu cand dam [/top] Grove Street este cu alb scris.Cu ajutorul acestei sugestii culoare sa fie Verde Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai usor pentru player sa deosebeasca mafiile atunci cand dau [/top] 1
NicusorBlend Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sugestie: Sa se adauge o scurtatura la /lock, cum ar fi butonu 3 Cum ar ajuta asta serverul? ar fi mai simplu si sigur toti sau saturat sa scrie defiecare data /lock
Macedon Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 1. Acum odata cu deschiderea SF-ului sa se adauge si vreo (25 de case / 5-10 afaceri) la level 5 -7 pentru jucatori noi care asa isi pot asigura viitorul ca vorba aia fara bani nu prea ai chef,nu facem totul pentru bani dar ne invartim in jurul lor. 2. Anumite skin-uri care oricum nu sunt folosite sa fie bagate la /shop sau gratis pentru toata lumea voi decideti. 3. Event-uri frate nu prea vad event-uri ce se intampla,toata lumea munceste doar pentru ea sau ce? Macar 20 de event-uri pe zi ce Dumnezeu suntem 3000 de playeri zilnic pe server si nu avem alta sursa de venit decat alergat cu camionul parca am fi pe server de truck. Daca se poate creat un sistem de creat event,sau macar sa fie un event speed test automat odata la 15 minute ''primul care tasteaza Xvb8sdfasd8 castiga $250,000'' astea sunt doar cateva exemple trebui sa va folositi imaginatie ca server-ul este binecuvantat cu playeri. 4. Odata pe saptamana sa fie un event special din care se poate castiga puncte premium. 5. Anumite ad-uri non-rp sa fie taxate cu /kick (prea multe ad-uri fara rost ex: Imi pare bine ca a luat x ban'' sau chesti de genu' care se mai vad seara pe /ad) Cam atat imi vin acum prin minte cu toate ca ar fi mai multe chestii,dar le voi mai spune si pe viitor. Sarbatori fericite de la tata Macedon!
Sh0t. Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Sugestie : As propune ca Tow Car Company sa fie o factiune..acolo in ls unde sunt masinile de mechanic sa fie HQ-ul....si la intrare sa fie o poarta care doar emchanici sa o deschida...si ei sa tracteze masinile lasate aiurea pe strada si sa le duca acolo..si daca playeru respectiv o vrea inapoi trebe platita o tazaCum crezi ca ar ajuta serveru ? : Playeri nu ar mai lasa masinile in mijlocu strazi , ci le-ar parca frumos . :)
Kosovoy Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Sugestie: Achizitionarea unui nou server de SA:MP(2), care sa ruleze pe acelas gamemode. De ce am propus acest lucru? De vreo doua luni, in fiecare seara suntem 1000/1000 constant, incepand cu ora 19:00 si terminand pe la ora 23:00, asta in timpul saptamanii. Acum am observat ca suntem 1000/1000 si la ora 13:30. Acum va vin sarbatorile, vacantele etc. server va fi plin mereu iar accesul pe acesta se va face foarte greu. Un al doilea server ar aduce foarte multi jucatori noi, si vechi, dornici sa reia totul de la inceput, dornici sa aiba sansa la o casa, un bizz etc. Acum, or sa apara si comentarii de genul "un server si bun", "nu isi are rostul". Imi cer scuze dar trebuie sa va spun ca nu analizati corect situatia. Am specificat mai sus de ce. Un alt factor care sa imi sustina afirmatiile este si deschiderea orasului San Fierro. Duminica si nu numai serverul va fi full mai mult de 3 ore cat este de obicei. Daca acum unii stau si cate 20 minute ca sa intre pe server, ganditi-va de acum in colo. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul? : Am precizat mai sus mai multe motive esentiale. Exista si un numar de "n" motive secundare care nu a mai avut rost sa le precizez. 1
DanMatache Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Sugestie:Sa se poata inchida masinile de la lucru sa nu mai fie furate sa piarda CP gen la bus driver, trucker si celalate care au masini pentru a lucra. Cum crezi ca ar ajuta serverul:De a nu mai incurca playerii si sa se enerveze. foarte buna idee am mai vazut asa si pe alte servere
MasaTociTa Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 (edited) Sugestie:Cand se deschide SF sa se bage si un loc de /getmats. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai misto si nu ar mai fii aglomeratie in LS. Sugestie:Sa se micsoreze pretul armelor de la GSLS/GSLV. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi playeri vor sa cumpere arme si nu pot pentru ca nu au bani. asa ar fii mai RP. Edited December 21, 2013 by Don.Catalin
IonutTudor Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ca fiecare server, a fost o factiune "LSPD". Acum cateva luni s-a deschis "LVPD" Duminica o sa se deschida "SFPD" Propun ca atunci cand suntem prinsi de politie in LV, sa fim dusi la HQ LVPD si sa fim arestati in puscaria din LV. Adica celulele din LS si cele din Lv sa nu aiba nici-o legatura. In jailul din Lv sa fie arestati doar cei prinsi de LVPD. Este prea putin loc in celule si foarte mare deranj...chiar si spam foarte mult. Sugestie:Propun ca playlerii cu cont premium sa poata detine 2 case si 2 bussines. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai roleplay deoarece in viata reala un om poate detine si 2-3 case si mai multe magazine Cine e de acord cu mine +1. Eu sunt CONTRA! Sunteti multi playeri foarte bogati si sunteti foarte lacomi. Daca ar fi asa cum vrei tu, pentru ceilalti playeri cum o sa fie? Vreti numai voi bizz-uri si case. Nu va ajunge suma uriasa de bani de la bizz-uri. Adminii decid, dar eu sunt CONTRA.
Sm0K3R Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Sugestie: Atunci cand nu ai Licenta de conduc sa poti conduce masina,si daca un politai te opreste si iti cere actele sa poti da /showlicenses [id] si atunci ca vede nu o ai sa se dea o amenda Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP Sugestie: Sa se mareasca Celulele pentru ca sunt foarte mici si nu ai loc nici sa te misti si sa exista o comanda de ex: /curte sau ceva de genul in care sa te dea intr-un loc in care sa ai ce faci deoarece este plictisitor sa stai numai in celula aia mititica Cum Crezi ca ar ajuta Serverul: Nu s-ar mai plictisii asa de mult lumea in JAIL Sugestie: Sa se adauge mai multe joburi pentru ca sunt prea putine si majoritatea s-au plictisit de ele Cu ce crezi Ca ar ajuta Serverul: Pai ar da mai bine la srv,si nu ar mai fi asa mult lag la un singur Job Sugestie: Sa se Adauge mai multe motoare la Car Rent Ls/Lv pentru ca acolo am vazut numai masini..Si multi isi doreasca sa mai iasa la plimbare si cu o Motocicleta Sugestie: Sa poti cumpar Barca si Avion Personal de ex: Un jetmax sa coste vreo 25-40kk (este doar un exemplu) si un avion de ex: Stunt sa fie 50kk sa chiar mai mult sau mai putin, Iar Shamal sa fie Cel mai scump si sa coste 200kk Cu ce ar ajuta serverul: Daca vrei sa faci fish ai face cu barca ta, Asa nu s-ar mai fura barcile In barci si in avioane atunci cand esti la volan (sa il conduci tu) sa poti da /open sau /enter si sa intrii in interiorul barcii/avionului Am vazut pe un srv asa ceva si era destul de tare pentru ca nu mai trb sa te sui pe avion Sa Se mai adauge masini in stocuri Sa se adauge sistemul de lotto si in fiecare seara la ora 20:00 sa fie extragerea, biletul il poti cumpara de la 24/7 si iti poti cumpara maxim 6 bilete Sa poti da /lock la Truck/Bus pentru ca sunt multe animale care vin peste tine si iti ia tiru sau te dau jos din autobuz doar ca sa pierzi CP-ul In viata reala iti poti incuia masina cu care lucrezi Ca atunci cand mergi pe contra-sens sa iti ia o suma de bani pe sec de ex: 1000$ pe sec cand mergi pe contra-sens Dupa ce iti repari masina la PNS sa ai good la masina pentru 10 sec pentru ca sunt multi playeri care iti lovesc masina tocmai dupa ce ai iesit din PNS Nr maxim de playeri dintr-o factiune sa fie mai mare... Pentru ca unii playeri vor sa intre intr-o factiune si nu pot pentru ca sunt deja locurile ocupate Sper ca Aceste Sugestii sa fie aprobate :D
Danny.xD Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Sugestie: Sa se adauge skill la fiecare job pentru a fi echilibrate, pentru ca la fish si trucker nu poti munci pentru ca jumatate din server e acolo avem lag si ne explodeaza masinile. Sa se mai faca inca un ponton pentru fish in lv Cum crezi ca ar ajuta serverul:Lag, echilibrarea joburilor etc..
Moraru Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Sugestia mea este ca daca face cineva kamikaze sa poti face reclamatie pe forum/factiune Si inca una cand dai /exam si cineva tot intra in tine intentionat daca primeste reclamatie sa primeasca jail 40-50 minute!
CraZzZy Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 (edited) Sugestie: Sa fie implementat un sistem de radar la cop. Cei prinsi cu viteza peste 100 km/h in oras sa fie amendati sau cu orice alta viteza, dar sa fie amendati sau chiar sa primeasca w pentru depasirea limitei de viteza. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ca in viata reala, ar fi mult mai rp. Edited December 20, 2013 by CraZzZy-God
NicusorBlend Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Sugestie: Sa se adauge o scurtatura la /lock, cum ar fi butonu 3 Cum ar ajuta asta serverul? ar fi mai simplu si sigur toti sau saturat sa scrie defiecare data /lock
wait01 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Sugestie: Zic de jobul truck - Sa poti da /lock la truck Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playeri sa faca un trucking normal fara nervii
Sorin Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Sugestie: Propun să se adauge un interior unic mafiilor. Pe vremuri era un interioar unic la fiecare mafie și mie se părea mai frumos, m-am gândit să pun această sugestie aici. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos decât acum, fiecare mafie cu același interior.. este cam urât din punctul meu de vedere. Cei cu vechime care știu cum erau HQ-urile mafiilor odată înțeleg la ce mă refer.
Recommended Posts