Khinezu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Sugestie :Cum ar fi ca la anumite tunati ale masinilor sa vareasca viteza masini... Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai frumos Daca exista o lista sau ceva de geni cu hidde-urile pentru ce masini se pot pune , si preturi. Daca se poate sa aflu, sa stiu mai multe despre hedde-urile, cum fac rost de ele, pentru ce masini, de cate feluri sunt et. Multumesc Edited April 8, 2013 by Zmeagle5
olympian Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sugestie: Sa se mareasca preturile armelor de la GS, de ex m4 si ak sa fie undeva pe la 6-7k iar deagle pe la 3,5-4k. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Preturile armelor sunt prea mici, ar fi nevoie de o majorare, economia a crescut, cam toti au bani nu mai e ca la inceput, ar fi cazul sa se scumpeasca si armele. Sugestie: Sa se mareasca preturile armelor de la GS, de ex m4 si ak sa fie undeva pe la 6-7k iar deagle pe la 3,5-4k. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Preturile armelor sunt prea mici, ar fi nevoie de o majorare, economia a crescut, cam toti au bani nu mai e ca la inceput, ar fi cazul sa se scumpeasca si armele. Ca sa faci tu bani mai multi :)) ca ai GSLS
Senzo Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sugestie:Eu sugerez ca sa se adauge si SF adica sa se adauge si acolo niste bizuri(banca pns burger CNN etc) In sf sa fie doar departamentele! Sa se adauge niste case...(palate) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi aas de aglumerat LS si o sa fie mai complex sv-ul! Daca o sa fie loata in considerare contactatima in joc unu dintre admini Nick Senzo
legalplayer Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sugerez să se deschidă și SF-ul și să se adauge facțiunile și joburile aferente acestuia. Consider că acest lucru ar ajuta foarte mult serverul. Și așa suntem prea mulți în LS. 3
CATALINUTZU Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sugestie:Ar trebui sa fie mia multe sloturi 500 si preturi de la ds sa se miscoreze Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pei playeri vad ca suntem multi si intra si daca nu mia au unde nu pot . 1
Antonio Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sugestie:Sa se adauge curse ilegale ca o factiune sa aiba ca ori ce factiune aplicatii demisi si restu.Daca esti membru racing concurezi cu alti membri pe o suma de ex 500k si daca castigi sa primesti 1kk.Civili(sau aliti din factiuni)sa aleaga pe cineva sa puna o suma de ex: 40k si sa castige 100k ai mai face un ban si celor care le place cursele ilegale sa poata concura stiind ca castiga bani nu ca poate esti fraierit si altele. Masini:Celel care se tuneaza in Sf deoarece se tuneaza misto si arata chiar ca la cursele ilegale Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai RP si ai putea sa faci ce iti doresti si sa castigi ceva bani. 1
Delux20 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sugestie:Sa marim hostul daca se poate Cum crezi ca ar ajuta serverul:as fi mai populat+ca pe la ora 20:30 nu pot intra pe servere sunt 450/450
MateiSilviu97 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Sugestie: Am observat ca de doua saptamani in coace buGGed este plin de curve.Sugestia mea este sa se infinteze un loc pentru asa ceva unde un jucator poate intretine relatii sexuale .O sa pun un link cu 2 ss la finalul postului sa vedeti locul.Locul o sa aiba rol de bizz in care sa intre un barbat/o femeie si sa foloseasca comanda [/sex 1-4].In acest bizz sunt mai multe curve care afc asta... bineinteles nu sunt jucatori, 10 minute petrecute acolo vor valora 50k.Propun ca acest bizz sa il detin pentru ca a mea a fost ideea iar eu am venit primul cu el.Voi cauta in continuare si in LV un loc si il voi posta dar daca se va implementa ideea mea eu vreau sa detin bizz-ul acesta, voi cauta si in LV un loc unde sa se infinteze si voi face un edit la acest post.Sper sa va placa ideea si sa o puneti in practica, iar eu sa detin bizz-ul din LS pe cel din LV il poate avea oricine dar eu il vreau neaparat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu sar mai da ad intruna cu asa ceva si e penibil sa vezi asa ceva pe strada din punctul meu de vedere. Link poze: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/c2ffes06/d7f03515/ Shad0w sper ca vei pune in aplicare ideea mea si imi vei incredinta mie bizz-ul si promit ca voi veni cu poze si din LV si voi aduce si alte sugestii pentru server.Multumesc Edited April 8, 2013 by MateiSilviu97
Ryudo Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sugestie : Sa marim slot-urile server-ului macar la 500 , daca este metoda de plata bancara va pot ajuta eu cu o suma de 25euro/lunar. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Nu ar mai fi probleme de genul
Mucu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ce ai inteles tu ma? Nu vreau sa se scoata /lock ci doar proprietarii sa nu mai fie nevoiti sa de-a lock de fiecare data cand vor sa intre in masina... Explicate calumea. hai sa nu ne certam ca doi prosti de 12 ani
Vincent.Corleone Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Eu propun sa se adauge sf-ul si ce naiba la cati playeri suntem sa marim sloturile si pe langa asta sa se mai adauge sfpd (San Fierro Police Departament) si inca o factiune de taxi si inca 2 mafii,desigur numai zic de case si bizuri.SF-ul este cel mai frumos oras parerea. Eu mai propun sa te poti si casatori in game,pentru ca ar face mai roleplay. Uitati-va umpic cati playeri sunt si la factiuni tot timpul sunt inchise aplicatiile de aceea eu zic ca adaugarea celor 4 factiuni ar face mult mai echilibrat. Edited April 8, 2013 by B2w Vincent
Rexxo Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Eu propun sa se adauge sf-ul si ce naiba la cati playeri suntem sa marim sloturile si pe langa asta sa se mai adauge sfpd (San Fierro Police Departament) si inca o factiune de taxi si inca 2 mafii,desigur numai zic de case si bizuri.SF-ul este cel mai frumos oras parerea. Eu mai propun sa te poti si casatori in game,pentru ca ar face mai roleplay. Uitati-va umpic cati playeri sunt si la factiuni tot timpul sunt inchise aplicatiile de aceea eu zic ca adaugarea celor 4 factiuni ar face mult mai echilibrat. Exact acelasi lucru am propus si eu. De acord :D
GeorgeOutlaw Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Explicate calumea. hai sa nu ne certam ca doi prosti de 12 ani Ma eu propun ca cei care au masini personale sa poata urca in ele fara sa mai fie nevoiti sa de-a /lock de fiecare data. EXEMPLU: Eu vreau sa intru in turismo-ul meu care pentru ceilalti playeri este incuiat, eu nu trebuie sa mai dau /lock sa o deschid, sa intru in ea, iar apoi sa dau /lock sa o inchid, ci pur si simplu sa dau enter si sa pot urca in ea. Insa sa existe si comanda /lock in cazul in care vreau sa-i imprumut masina cuiva sau sa iau un pasager in masina... Ar fi mult mai bine deoarece multi playeri cand vad ca vrei sa intri in masina ta, asteapta sa o deschizi ca mai apoi sa o fure. Acum ai inteles ce am vrut sa spun? Mai clar de atat nu pot explica..
Cloud. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sugestie: 1) Sa se consume masinile la DealerShip. Adica, sa fie cate 10-20 masini din fiecare, asa daca sunt N de masini nu are nici un farmec..Fiecare vinde masina cum o vand toti, daca s-ar consuma masinile la DS, ar mai creste pretul masinilor si ar fi diferite preturile. 2) Sa fie o comanda /trunck putgun si /trunck takegun pt. a baga/scoate arme din portbagajul masinii.3) La benzinarie sa nu fie sa bagi maxim in rezervor,sa iti alegi tu cati litrii de benzina vrei. 4) Cu cat ai level mai mare cu atat sa castigi mai mult la joburi/rob. 5) La TextDraw-ul de la casa, unde scrie House sa se adauge si Tip: Casa/Vila/Apartament, Casa sa aiba interior de casa. Vila sa aiba interior de vila. Apartamentul sa aiba interior de apartament. Owner 6) Sa existe un casetofon care se poate cumpara de la 24/7, si cu o comanda sa il putem pune jos pe pamant si sa ascultam muzica/radio (Am vazut pe un server asa ceva) 7) Fiecare proprietar de 24/7/GSLS/Binco, etc., sa isi poate mari preturile produselor.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos si RP. 1
Swagger Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Sugestie: Odata ce s-a adaugat modul pt scaderea HP , propun amplasarea mai multor "hotdog-uri" in diferite locuri , atat in LS , cat si in LV sau chiar SF , iar profitul facut de ele sa mearga in contul unui Bussiness, ce poate fi cumparat de playeri .
cobra Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Sugestie:Eu as propune sa se faca un yard in loc de puscarie Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar ajuta si armata romana si playerii nu ar mai sta ingramaditi in celule armata romana ar avea si ea ceva de lucru ar pazy yardu sa nu vina cineva cu heli sa evadeze si in caz de ar veni si ar evada se ar acorda w6 pentru complice la evadare ar fi mult mai frumos si la yard sa fie 2 hydra si 2 hunter pentru paza si 3,4 masini pentru deplasare uitati o poza cu un yard http://s13.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/qf6al0kxj/fb_QCi.jpg 1
Mucu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Ma eu propun ca cei care au masini personale sa poata urca in ele fara sa mai fie nevoiti sa de-a /lock de fiecare data. EXEMPLU: Eu vreau sa intru in turismo-ul meu care pentru ceilalti playeri este incuiat, eu nu trebuie sa mai dau /lock sa o deschid, sa intru in ea, iar apoi sa dau /lock sa o inchid, ci pur si simplu sa dau enter si sa pot urca in ea. Insa sa existe si comanda /lock in cazul in care vreau sa-i imprumut masina cuiva sau sa iau un pasager in masina... Ar fi mult mai bine deoarece multi playeri cand vad ca vrei sa intri in masina ta, asteapta sa o deschizi ca mai apoi sa o fure. Acum ai inteles ce am vrut sa spun? Mai clar de atat nu pot explica.. Mersi fain jupane
marionou Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Sugestie:Propun sa se mai bage mafii pe server de ex La costa nostra sau ceva de ex cine e de acord sa dea pe sageata verde
xxraresxx Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Sugestie: Sa fie si un job de gunoier Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce mai multi bani jucatorilor 2
Gabiste1nN Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Scoaterea copiilor de pe server Vor fi mai putine certuri si nu asa mult scandal! .t/c. 1
VIBER Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Sugestie: - sa se taxeze automat comanda daca cineva da /cancel medic dupa ce a chemat un medic - sa nu poti chema medicul daca esti la war Cum crezi ca ar ajuta serverul: nu am mai face drumuri degeaba din lv pana in ls de ex avem si alte comenzi si ne plimbam degeaba cand putem salva vieti 2
paulpaul600 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Sugestie:Pai sa fie ceva de genu....La S.I sa se poata lua si permisu de condus masini, adica la DMV sa iei pe gratis si sa te chinui.....iar la S.I sa dai 200k sau 100k si sa iei mult mai usor! Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai in viata reala dai mita la supervizor si te trece numai la sala e pe cat ai invatat.....ce conteaza e ca o sa fie mai RP ... CEI CE SUNT DE ACORD VOTE PE SAGEATA VERDE ---->>> 9
GaZzY Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Aceasta este o propunere pt jail&National Guard. Propun ca in jail sa poti da /YARD,aceasta comanda te va duce in curtea inchisorii(pot ajuta cu anumite informatii etc.) acolo totul este inconjurat de garduri ft inalte etc. nu poti scapa.Singura metoda prin care poti iesi este sa vina cineva cu un elicopter sa te scoata de acolo si sa ajungi pe pamant,atunci iesi din heli si iti apare "felicitari ai evadat!" eh aici intervine NG.Cei din NG nu vor mai face ceea ce fac PD/FBI,prioritatea lor este sa pazeasca YARD-ul cu Hydra/hunter(si sa poate da /free in yard),daca cumva 2 suspecti cum pleaca din yard /su numele lor w6 fara drept de pradare.Ah si inca ceva..NIMENI NU ARE ACCES LA YARD inafara de ng,oricine vine /su numele wanted,considerat complice. Nu este originala,am vazut-o pe alt server si cred ca va prinde bine si aici. 1
JOSEPHiNii Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Sugestie: Propun ca la factiuni sa se mareasca nr. Max de membrii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Factiunile ar recruta mai mult, iar nu toata lumea va fii civil,unii poate asteapta sa se deschida aplicatiile [ex. PD] si sa nu fie multi acceptati ptr. teste doarece este FULL.Si o sa mai astepti iarasi o saptamana,sau cateva zile sa aplici. Ar creste si activitatea playerilor,asa daca esti civil stai numai la un job [trucker,pizza,etc...].Si distractia este 0,inafara de eventuri sau un /rob. Daca esti de acord cu propunerea apasa pe => Butonul VERDE ↑ 1
ElliteDriver Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Sugestie: Salut ...sugestia mea ar fi ca totii trukeri sa plateasca o mica taxa benzinariilor pt ca ei produc bani dar niciodata nu fac plinu la tiruri ,mare noroc au ca de fiecre data cand tiru este respawnat tiru are mereu peste 60% benzina ...taxa nu trebuie sa fie mare incat sai afecteze dar macar cate 500$ pe cursa daka ar fi ar ajunge ..taxa asta sa imparta la toate benzinariile nu la una singuraz Cum crezi ca ar ajuta serverul: in primu rand ar ajuta detinatori de benzinari ...si ar creste si pretul acestora nu ar mai fi asa ieftine intrucat unu de lvl 5 sa detina biz si altu de lvl 20 sa nu aiba ....sper sa ma fi exprimat desul de bn incat sa intelegeti ce am vrut sa zic si sa puneti in aplicare ,multumesc pt atentie si nu uitati bugget e cel mai tare :D .
Recommended Posts