HawKShoOteR Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Sugestie : Propun sa se bage comanda /loto . Atunci cand dai /loto sa apara sa alegi: Pret bilet: 25.000 .Castig 75.000 Pret bilet: 50.000 .Castig 150.000 Pret bilet:100.000 .Castig 300.000 Pret bilet:150.000 .Castig 450.000 Pret bilet:200.000 .Castig 600.000 Dupa ce alegi la ce categorie vrei sa joci sa scrii un numar de la 1 la 20. Dupa ce ai ales un numar sa se extraga umarul castigator. Sugestie : Propun ca la tiruri sa fie bagata comanda /lock pentru a incuia tirul. Dupa ce cobori din tir acesta sa ramana incuiat timp 5-10 minute dupa care acesta sa fie spawnat. Sugestie : Propun ca atuci cand vorbesti cu cineva prin comanda /call sa poti da din nou aceasta comanda pentru a putea sa mai bagi o persoana sau doua pentru a face o conferinta . Iar toate persoanele sa vada tot ceea ce se scrie. Sper sa va placa propunerile mele. 1
Dizzie. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) Sugestie: Propun adaugarea unei incinte de paintball in orasul San Fierro. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Majoritatea jucatorilor s-au mutat in orasul San Fierro, mereu cand avem "chef de un paint" trebuie sa mergem din SF in LS ceea ce e prea "obositor", in + mai e posibil sa murim din cauza jucatorilor care fac DM si iar trebuie sa reluam obositorul traseu SF-LS. Edited January 12, 2014 by Dizzie.
GrasuXXX. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Propun să se adauge un top kills la paintball. De fiecare dată când intri la paintball si să se facă un top 10 playeri care au omorât foarte multi oameni. De ex ar fi : 1.Shadow are 4000 de kills-uri. 2. DraKe are 10000 de kills-uri. Să fie ceva gen ca la CS 1.6 .
TaganuSukaru Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) Sugestie: Propun sa se faca un Rent Car SF, deoarece unii playeri doresc sa stea in SF, dar nu au masina si am cateva sugestii de locuri. Sugestia 1: http://imgur.com/a/gA1Nb Sugestia 2: http://imgur.com/a/j70Km Sugestia 3: http://imgur.com/a/KB30H Sugestie: La factiunile Taxi LS, Taxi LV si Taxi SF sa se puna un fel de GPS sa zic asa, de exemplu daca un player urca in taxi si doreste la o casa anume sau un biz, si poate taximetristul nu stie, sa foloseasca o comada ceva gen [/gps house id] si [/gps biz(bussines) id] , iar clientul sa stie id-ul biz-ului sau casei, daca este nevoie, daca taximetristul stie nu se mai impune problema. Edited January 12, 2014 by Crash23
vampirik Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) Salutare .. as propune sa se implementeze un rent car in san fierro ! . ce spuneti? Edited January 12, 2014 by vampirik
Pitiq Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Sugestie: Propun ca truckerii sa poata duce canistrele cu benzina la benzinarii, adica o benzinarie sa aiba in ea xxxx fuel, si cand se da /fill sa se scada din numarul de fuel din benzinarie, si pentru ca cei ce detin benzinariile sa cumpere fuel, sa fie comanda de genul [/buyfuel (numar) (pret)] si un trucker sa accepte daca doreste. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii roleplay.
BlooD. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Sugestie: Cei care sunt prinsi pe contra-sens de politie pe langa suspendarea permisului sa ia si o amenda mai dura vreo 100-200k! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Foarte mult l-ar ajuta pentru ca ar evita accindentele care sunt din minut in minut defapt ce minut din secunde in secunde si asa poate s-ar potoli cei care nu stiu sa conduca...!
sorinu Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Sugestie:Salut as aveasi eu o mica modificare pentru server,eu zic sa faceti in asa fel incat sa putem da /towcar la masini chiar daca le conduce cineva,pentru ca unii tio fura si peste 5 min te trezesti ca ai peste 100km facuti si nu poti sa dai /towcar si chiar daca suni la politie nu raspunde nimeni eu am sunat de fiecare data cand mia fost furata masina si nimeni nu mia raspuns.Va multumesc ca m-ati ascultat si daca se poate sa rezolvati acest bug va rog din suflet. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult pentru ca asa o sa putem sa ne recuperam masinile fara sa mai sunam la politie care nu raspunde niciodata si ca sa nu mai alergam dupa cei ce fura masinile. Daca tu dai /towcar la masina (si ea se respawneaza) cand este condusa de cineva cu acel cineva ce o sa se intample? :) Cand o sa dam /towcar el o sa ramana in locul unde era cu masina.Ex:masina dispare si el ramane in acel loc foarte simplu.
ShoOoT Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Sugestie: Propun adaugarea unei incinte de paintball in orasul San Fierro. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Majoritatea jucatorilor s-au mutat in orasul San Fierro, mereu cand avem "chef de un paint" trebuie sa mergem din SF in LS ceea ce e prea "obositor", in + mai e posibil sa murim din cauza jucatorilor care fac DM si iar trebuie sa reluam obositorul traseu SF-LS. Pro !
JasoNN[Y] Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) Sugestie:cei care incep sa loveasca playeri sa primeasca freez 3 secs si sa se deschida o fereastra cu regulile serverului. | La speedometer sa apara un ac de bord ca la masini. Cum crezi ca ar ajuta serverul?Ar opri DM-ul. | Ar face serverul mai realist decat este deja. Sugestie:Sa se mareasca pretul de la Pay N Spray de la 500 la 10k.mechanici sa aibe /duty Ar ajuta serverul la solicitarea mechanicilor.S-ar mai potolii odata disperatii de soferi care merg cu Infernus [197km/h] pe contra-sens si nu ar mai bubui. Edited January 12, 2014 by ImasteR2000
Razvan42 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) retrag propunerea Edited January 12, 2014 by Razvan42
sorinu Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Sugestie:1.Propun sa se adauge job-ul Detective si in SF,LV; 2.Propun sa se adauge job-ul fish si in LV. 3.Propun sa se adauge sexshop si in SF,LV. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult pentru ca de exemplu cand este un event sa nu mai mergem pana in LS pentru a lua job Detective.
HoReX Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Sugestie: Propun sa se adauge urmatoru-l sistem de clan pentru server http://imgur.com/cVEOZul http://imgur.com/djVCxTO http://imgur.com/ZiNzk1O Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa vom putea sa dam si noi un war linistit fara a mai fi nevoiti sa ne vindem arme unu la altu de fie care data cand murim
Popular Post SucAAr Posted January 12, 2014 Popular Post Posted January 12, 2014 Sugestie: Propun la frecventa sa fie o modalitate de a bloca un player. Sa se dea /freqblock Nick, iar acest nick sa nu poata intra pe frecventa, si un /freqkick daca se poate. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai deranja nimeni pe o frecventa privata, din pacate nu toti au un simt al raspunderii, in fata iti spun sa le dai o sansa sa demonstreze ca sunt buni, dar pe la spate cine stie ce fac..si nu poti afla sigur cine da o parola de la o frecventa. 10
Fozi. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Sugestie: Propun la frecventa sa fie o modalitate de a bloca un player. Sa se dea /freqblock Nick, iar acest nick sa nu poata intra pe frecventa, si un /freqkick daca se poate. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai deranja nimeni pe o frecventa privata, din pacate nu toti au un simt al raspunderii, in fata iti spun sa le dai o sansa sa demonstreze ca sunt buni, dar pe la spate cine stie ce fac..si nu poti afla sigur cine da o parola de la o frecventa. PRo!
clicknet Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Sugestie: Propun ca playeri care au in nick: "."; "["; "]"; "_" Exp:Admin-ul ARS_Cross in nick-ul lui contine _ , In loc de _ sa poata sa puna "."; "[ / ]" Litere mari / mici le putem modifica aici . Sa putem modifica si "."; "["; "]"; "_" Adica ARS_Cross sa poata fi ARS.Cross sau altfel.Daca un player isi schimba "."; "["; "]"; "_" Cand intra pe server ii spune sa se inregistreze cu aceasta sugestie sa nu se mai ceara inregistrarea playerului cand isi schimba "."; "["; "]"; "_" Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai multi playeri care cand sau inregistrat / schimbat nick-ul ADMINI le-au pus nick-ul. Exp:SucAAr666 poate vroia sa aibe nick-ul SucAAr.666; Cred ca multi playeri care au nick-ul fara "." sau cu "." Cand isi pun in loc de "."; "_" Server-ul le cerere sa se inregistreze. Daca va place sugestia mea dati 1+ *Imi asum orice greseala de ortografie.
ShoOoT Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Sugestie:Propun la la job-ul fisherman din SanFierro sa fie puse niste garduri exact cat e zona de fish Cu ce crezi ca ar ajuta serverul:Toti 'copii' se baga cu masinile exact pana in gard,"sa poata da ei /fish" si urmatorii playeri care vin nici macar nu mai pot intra in zona de fish..
Po1son Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Sugestie: Propun ca proprietarii caselor să poată sta în /sleep din prima secundă în care intră şi asta să fie valabil doar în casele lor. Restul trebuie să aştepte 15 minute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai normal. Un om în casa lui poate să facă ce vrea. Ar fi mai RP.
GoganPaul Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Sugestie: Sa se bage skill la jobu de arms dealer. De exemplu: skill 1--> 1.000 mats skill 2--> 2.000 mats skill 3--> 3.000 mats, etc Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta in special mafiotii. Este o solutie foarte buna ar ajuta ! Cand faci mats mi se pare foarte aglomerata autostrada si nu apuci sa mergi 2 ture cu masina intreaga din cauza celor care fac truck majoritatea merg pe contra-sens
tudor_321 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Sugestie:Ca atunci cand se intampla un accident,amandoua masini sa se opreasca si una dintre ele sa sune la 112.Asa ar fi mai RolePlay.Si mai propun sa se amplaseze radare.Viteza in localitate sa fie de 70km/h.Amenda sa fie intre 500000$ si 1000000$. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai RolePlay acest server!
zielsziek Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Sugestie:Propun ca, cei care primesti jail de la admini sa pot cumpara un fel de free din [/shop] cu puncte premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai in primul rand ar multumi unii player care fac deathmatch si primesc jail, in + este un beneficiu pentru server, sigur vor fi mai multe donatii si serverul va investi mai multi bani. 3
Gronkh Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 (edited) Sugestie: Micsorarea, scoaterea completa sau o posibilitate de a plati cu pct. premium pentru a intra in mafii fara a avea 2 saptamani in factiune pasnica. Cum crezi ca ar ajuta serverul: • Simplu, in momentanul de fata am observat ca mafiile duc lipsa de membrii - warurile nu mai au aceasi intensitate, efectiv s-a pierdut din acea calitate incredibila care era cu ceva timp in urma (aici ar fi un motiv si limita de membrii care a fost scazuta). • Zilnic pe server sunt peste 600 de civili - din toti acestia cel putin 100 cred ca si-ar dori sa intre intr-o factiune, insa nu au cum sa intre in mafii deoarece nu au 14 zile in factiune pasnica/guvernamentala, iar daca vor sa intre in factiune pasnica/guvernamentala nu pot deoarece factiunile sunt arhipline iar cand sunt deschise aplicatile, indiferent de factiune sunt peste 40 de aplicatii pe zi. ----- Sper sa se faca o modificare sau sa se pune o posibilitate de a cumpara ceva cu puncte premium pentru a putea intra in mafii fara a avea 14 zile in factiune guveranemntala. @ @@Tibi Edited January 13, 2014 by Gronkh 3
JosepeSRT Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Sugestie:Sugerez : Cand un player loveste un alt player la jail(dupa gratii unde isi petrec timp-ul puscariasi) sa primeasca punish 200 sec . Cum crezi ca ar ajuta server-ul:nu ar mai fi atata haz de necaz la jail.. 2
LeoNegrea Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Eu propun pentru cei care au masini de inghetara ( Mr.Whopee) sa poata oferii inghetata pentru heal la playeri sa zicem la 1000$ Pentru ca uni playeri te intreaba daca pot cumpara inghetata Eu cred ca cei care au aceste masini for mai fac un ban im plus si masinile se vor scumpi deoarece acum sunt 5-10kk
Lantisor Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Sugestie: Sa se acorde o sansa egala aplicatiilor pentru factiuni facute de cei care au level mic pe server si care nu au mai avut experiente intr-o factiune. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cei de level mic care nu au o istorie prin factiuni nu sunt niciodata acceptati pentru teste, chiar daca stiu sa joace. Un level 10 confident n-are nicio sansa contra unuia de level 30, care a facut RP prin /sleep si care nu stie de capu' lui. OFF: Am facut apl. pentru NR azi si, desi eram printre singurii care aveau habar ce e aia gramatica, am fost respins, bineinteles, din cauza levelului pe care il am. ((+1 daca sunteti de aceeasi parere.)) 3
Recommended Posts