RIPZOR Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Sugestie: Propun schimbarea rutei pentru examenul de condusCum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi comvenabili sa fie ruta DMV - DS deoarce prin spawn sunt multi noobi care dau peste tine , poti sa mergi si cu 10 la ora insa se va gasi unu cu bicicleta ,cu scuteru sau chiar cu masina sa te loveasca intentionat iar admini nu pot sta cu ochii pe toti cei care dau testul . 2
Tuckle Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 (edited) Propun sa se schimbe adauge masini si elicoptere pentru medici din care sa poata da heal. Viata se scade foarte repede si sunt putini medici pe care te poti baza ca poate, cel mult poate vin la tine. Asta daca accepta sa vina sa-ti ofere heal, daca esti sa spunem laa job Trucker la checkpontul de la pod, este foarte greu ca medicii sa ajunga acolo cu masina aia si in timp. Daca merg foarte repede, risca sa se rastoarne, iar daca merg mai incet si au grija, pana ajugne medicu la om, el sigur moare. Aceasta idee ar adauga serverului mai mult RP, ar ajuta vindecare oamenilor mai rapida oriunde s-ar afla si sunt sigur ca paramedici vor fi de acord cu parerea mea. Dati toti like apasand sagetica verde pe care o vedeti in dreapta jos. Edited April 13, 2013 by Tuckle
denissa Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sugestie: propun mai multe case de cumparat , doua joburi ca de ex gunoier si bus driver in plus as mai propune un radar amplasat in diferite parti din ls lv cu o taxa de 20 - 10k si as mai propune skimbare sitemului de examinare pt carnet sa fie si cu intrebari din regulamentu servarului si dupa condusul asa ...
DeeJays Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sugestie: Propun adaugarea Yard-ului, ar fi mai multa actiune si pentru civili si pentru cei din PD/NG/FBI Deoarece civilii incearca sa evadeze cu ajutorul altor civili care vin cu hely ia cei din PD/NG/FBI trag in ei astfel impiedicandui sa ii ajute la evadare+ Wanted 6 pentru complice (Asta in cazul in care il vad pe cel care ii ajuta la evadare )
kick Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sugestie : Să se adauge skin-ul ăsta la lider taxi [ /image/3m3h66tdh/] ] Cu ce ar ajuta srv : Cu nimic, dar toate skinurile din taxi sunt oameni inalti si subtiri, numa asta ce e ste acum de lider e gras, si urat, :|.. ar fi mai frumos sa fie ala, skin de lider, :| dacă vă rog. :( 5
BlackOutCRYS Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Propun sa se dea wipe . Serverul nu e de mult timp deschis , au venit multi jucatori noi ( printre care si eu ) in ultima luna~ . Am inteles ca la inceputul serverului se dadeau 10kk gratis ( zvon ) ... . E doar o parere , un wipe total nu ar strica .
BlooVodka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sunt prea multe case , business-uri care " proprietarii " lor numai intra pe server , nu credeti ca ar trebui scoase iar la " vanzare " inapoi ? Eu zic ca serverul este intr-o ascendenta continua si merita sa facem asta , avem nevoie de proprietati , business-uri din ce in ce mai multe. Pace ! 1
CATALINUTZU Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sugestie:Ar trebui sa se adauge la ds sanchez si bandito Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta pt ca nu este niciun motor de teren si ar fipacat ca bandito o masina asa supr sa nu fie la ds dupa mine cred ca ar face serveru mai frumos cu aceste doua vehicule 1
ElliteDriver Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sugestie: Salut ...sugestia mea ar fi ca totii trukeri sa plateasca o mica taxa benzinariilor pt ca ei produc bani dar niciodata nu fac plinu la tiruri ,mare noroc au ca de fiecre data cand tiru este respawnat tiru are mereu peste 60% benzina ...taxa nu trebuie sa fie mare incat sai afecteze dar macar cate 500$ pe cursa daka ar fi ar ajunge ..taxa asta sa imparta la toate benzinariile nu la una singuraz Cum crezi ca ar ajuta serverul: in primu rand ar ajuta detinatori de benzinari ...si ar creste si pretul acestora nu ar mai fi asa ieftine intrucat unu de lvl 5 sa detina biz si altu de lvl 20 sa nu aiba ....sper sa ma fi exprimat desul de bn incat sa intelegeti ce am vrut sa zic si sa puneti in aplicare ,multumesc pt atentie si nu uitati bugget e cel mai tare :D
Martaz. Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sugestie: - Sa se scumpeasca preturile de la DS ! (cu vreo 30/50 %) + Ar fii ceva daca s-ar adauga in SF: - 3 Joburi. - 2 factiuni. - "1/2 cartiere" (mai multe case una langa cealalta) / 4/5 bizuri . - etc.
bLooD:X Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 (edited) Sugestie : Este o sugestie simpla si usoara ,sa se adauge un icon pentru CNN deoarece unii playeri nu stiu unde este fiecare CNN Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta playeri si e mai usor de gasit. Edited April 14, 2013 by BLooD
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sugestie: - Sa se scumpeasca preturile de la DS ! (cu vreo 30/50 %) + Ar fii ceva daca s-ar adauga in SF: - 3 Joburi. - 2 factiuni. - "1/2 cartiere" (mai multe case una langa cealalta) / 4/5 bizuri . - etc.
xBoRn Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sugestie: Propun să se adauge noi accesorii la binco, cum ar fi șepci, papagali etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am fi toți mai sucari ;p 1
AirSurfer Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sugestie: Acum ca cei care fac parte din Paramedic Deprtament trebuie sa aiba job-ul de mechanic propun ca pe fiecare masina tractata sa primesti 25k si nu 15k cum e acum. Sugestie: Ar fi mai frumos asa si cred ca mai multi ar folosi job-ul de mechanic. Va rog mai luati in seama propunerile astea si dati-mi si un raspuns daca s-a adaugat propunerea mea cu un simplu EDIT al mesajului meu va rog. Multumesc!
geoghisa Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 As dori sa va spun opinea mea : Sugesti: nu ati mai putea sa faceti un nou factions:sa fie o primarie linga PD in primarie sa fie un primar(a) care sa angajeze : badigarzi , soferpentru masinile primarului , si un vice primar . De la lrimarie sa se poata loa un buletin si un pasaport ele sa le foloseasca doar cind trece orasul . Adica la fiecare iesire dintr-un oras sa fie cite o bariera si sa scrie /bariera pentru sa se ridica bariera La primarie sa aiva in dotare primarul morot pentru a ajunge mai repege unde vrea sa ajunga si daa sar face as dori ca eu sa fiu primar(a) daca se poate
BlooVodka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 (edited) Cand omori pe cineva in celula , sa ti se mareasca pedeapsa cu cateva secunde sau un minut . Ar fii mai real si n-ar mai fii asa mare haos in celule . Si cand esti in celula sa ai telefonul oprit , ar fi aiurea pentru factiuni , dar au chatul lor si pot comunica . PACE ! Edited April 14, 2013 by BlooVodka 1
Sheridan_Hector Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 (edited) Sugestie: 1) Sa se deschda SF la 700/700. Daca se va deschide sa se adauge: -//-Factiunea Tow Car Company(pasnica) -//-Factiunea Tatagllia si Barzini(mafie) -//- 2 sau 3 cartiere -//- bizz-uri (Tuning SF , Benzinaria SF.) -//- Noi job-uri ca : *Garbage Man *Caratori de saci (^)Sa trebuieasa sa duci niste saci (pe care sa ii ti in mana) si sa ii duci intru-un loc. *Taietori de copaci (^)Sa ai o drujba si sa te duci la un copac si sa dai o comanda [ex: /cut] si "personajul" sa dea cu drujba si sa apara copacu jos. *Drugs dealer (*)Sa fie fostul loc de la Arms dealer. Sa dai [/drugs] si sa o iei prin canal si sa te duci la checkpoint .Membrii mafiilor ar trebuii sa depuna (de ex: 10000 Droguri sau 50000 Materiale de arme) 2) Prin o chestie random (sau aleasa de lider) 2 PD sa se duca cu o masina intr-un loc. Sa dea o comanda gen [/startradar] si sa fie o alta comanda gen [/speedlimit] si sa vezi limita de viteza in acea zona , si daca treci cu viteza mai mare , "radarul" sa faca o poza la kilometrajul celui ce a depasit viteza si sa o salveze in calculatorul la unuia din cei 2 PD.Sa fie o comanda gen [/acceptradarss] si dupa urmarile normale.... Cu ce crezi ca ar ajuta sugestiile te ,serverului : 1) Ar fi mult mai frumos si o sa avem mai mult loc de "desfasurare" 2) Ar fi mai RP si mai normal. Edited April 14, 2013 by Alex3333 2
stefan2 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Sugestie:Sa se face un bizz langa respownd civil Rent Moto langa Bizu 24/7 este o cladire mai mica si sunt niste motoare faggio acolo, eu zic ca ar fi bune sa se faca Bizz Rent Moto. http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/9fpjqdx2/237afdff/ Cum crezi ca ar ajuta serverul:Iar ajuta pe cei ce nu au casa sa se deplaseze la locul dorit.
sped123 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) 1# Sugestie: Sa se adauge un NPC(autobuz) care sa merga prin LS si unul prin LV si care sa circule din statie in statie(si asa sunt statiile alea de autobuz degeaba) si eventual prin locurile importante din cele 2 orase. Asta sa fie in oras, iar inter-orase sa se puna trenurile... ca e prea naspa sa fie server RPG si sa aiba linii de tren dar sa nu aiba tren. Eventual sa se adauge si o taxa la urcare in tren/autobuz. Care mai tarziu daca se adauga Factiunea Primarie, banii sa se duca acolo. Cum crezi ca ar ajuta serverul: ->In primul rand ar da un plus foarte mare de efect Real Life(foarte important lucrul asta, si are si un efect izbitor asupra noilor veniti). ->In al doilea rand ar ajuta la transportul playerilor. ->Stiu, stiu ca exista Taxi Company, nu am nimic cu ei, si eu am facut parte din taxi company si stiu cum e, dar oamenii nu pot sta 24 din 24 online... si chear asa si este, eu nu folosesc des taxiul, dar cand am nevoie de multe ori nui nimeni on duty. Si nu i-ar afecta deloc pe cei de la taxi company pentru ca autobuzele si trenurile pot veni destul de rar, iar cine nare rabdare sa sune taxiul. 2# Sugestie: Sa se adauge Pasapoartele. Cu aceste acte sa poti trece dintr-un oras in altu. Acum ramane la alegerea admini-lor daca vor sa faca ca pasapoartele sa fie oferite de politie sau sa faca o factiune noua numita Primarie. Important e ca ele sa poata fi controlate de politie,fbi,National Gard. Si aici adaugam si ceva nou la departamente, putin de actiune, sa stea sa faca bariere intre orase si sa controleze trecatorii. Cei ce nu au actele in regula sa fie sanctionati cu amenda. Cum crezi ca ar ajuta serverul: ->Efect de Real Life(foarte important, repet). ->Inca ceva de facut pentru PD,FBI,NG. Rog seriozitate la aceasta sugestie. Stiu ca e de lucru pentru a face cele spuse mai sus, stiu cum sta cu limbajul pawn si scripturile, dar cu putin cautare pe net si putina munca puteti aduce un surplus foarte mare de efect RP acestui server, ceea ce atrage jucatori ce prefera RP samp. Aveti potential si se merita. Edited April 15, 2013 by sped123
PokeR. Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Sugestie: Propun sa se bage anti c-bug.Cand playeru face c-bug acesta sa cada din picioare fara a trage Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toata lumea stie ca acesta este interzis si nu le-ar mai ocupa adminilor timpu pretios pentru acest lucru.
Tayz Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Sugestie:Eu propun ca la Cnn cand vrei sa dai un /ad sa iti trebuiasca lvl minim 2 asa ar fi mai corect fata de playeri cu lvl mai mic la fel si la masini sa poti sa iti cumperi masina de la lvl 2 ar fi mult mai corectCum crezi ca ar ajuta serverul:Poi ar fi mult mai corect fata de toti playeri
smk Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 (edited) Sugestie: o facţiune că Avocaţii ar trebui adăugată Cu ce ar ajuta serverul: ar fi de ajutor faţă de playeri ce sunt în jail iar poliţişti să nu mai facă milioane din free--uri ci doar din arestări. Dacă vi se pare de ajutor spuneti.mi pentru a vă da detalii cum ar fi hq,rankuri,'factiunea propriu zisă'. Edited April 16, 2013 by smk
Tuckle Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 (edited) Sugestie: Sa se pune mai multe arme la National Guard, pana la urma este armata. In realitate, armata detine cele mai puternice si cele mai tactice arme, pentru a ajuta la rezolvarea misiunilor cat mai repede. De aceea propun sa se adauge cateva arme ca: Sniper, Machine Gun si Bazooka(sa fie folosita doar pentru elicopetere in care sunt suspectii). Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai mult RP si ar ajuta Armata sa prinda cu usurinta suspectii. Nu faceti off-topic, butonul pentru votare este sageata verde din dreapta jos. Edited April 16, 2013 by Tuckle 8
seynior Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Sugestie By Luk_Seynior: Ce ar fi daca am avea curse de cai , sau parilotto ar fi frumos am level 3 sunt incepator si am job truker , dar sunt unii playerii care cand ajung la destinatie imi iau tirul si muncesc aiurea ar trebui sa se implementeze /lock la toate joburile ca sa nuf ii deranjat , si asta cred ca si voi a ti patit eventurile de pe server unde-s ar trebui sa fie facute de admini, sa nea teleport , ma m dus la cateva eventuri , facute prin anunt public , cusa pe aeroprt ls nu era nimeni Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mult mai usor pentru cei incepatori , ar fi un m,aaai mult RP in special , nu te duci la munca si ti fura ala tiru ca i smecher ( ex : eLL) 1
Recommended Posts