Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie:
La 24/7 sa poti sa cumperi un mp3 la care sa dai o comanda de gen /radio in care sa iti alegi postul de muzica ca la /carradio
Sa se adauge un bizz in care sa iti inchiriezi motociclete
Sa se adauge o loterie in care la fiecare ora sa fie cate o extregere la care premiul sa fie intre 500k-1kk

Cu ce crezi ca ar ajuta servaru:
Am putea sa ascultam muzica care ne place oriunde,chiar daca nu suntem in masina
Am putea sa inchiriem motociclete pentru eventurile pe care le mai fac uni playeri/admini
Asa am putea sa facem mai multi bani si ar fi si mai roleplay

P.S : pentru bizz si pentru loterie o sa pun mai tarziu poza deoarece acum sunt pe tableta

RENT BIKE :http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/6kbz9zoth/

Loteria: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/7ndava5fr/

Puteti sa puneti altundeva locul de rentbike .

De fiecare data cand un player ia motocicleta , sa se dea respawn una noua fix in locul de unde a luat-o

Edited by Blondutzu
  • Upvote 5
Posted

Sugestie: Să se pună parola la WalkieTalkie ...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai intra atâta lume pe frecventele la clanuri să facă spam sau să înjure , dar Frecventele să se poată cumpăra pe forum şi un admin să seteze o parola la /wt si să dea pm celui care a cumpărat frecventa cu parola, iar acela să dea parola doar cu-i crede el de cuviintă , si sa poti da /wtkick la cineva ...

Posted (edited)

Sugestie:

- Schimbarea skinurilor la YAKUZA,cele prezente sunt frumoase dar nu au treaba cu YAKUZA.Yakuza e o mafie japoneaza...

Skin_123.png ID:123  Skin_120.png ID:120  Skin_49.png ID: 49  Skin_118.png ID: 118   Skin_224.png:ID 224

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?:

Mult mai real si classic.

Edited by secret.
  • Upvote 3
Posted

Sugestie:

La 24/7 sa poti sa cumperi un mp3 la care sa dai o comanda de gen /radio in care sa iti alegi postul de muzica ca la /carradio

Sa se adauge un bizz in care sa iti inchiriezi motociclete

Sa se adauge o loterie in care la fiecare ora sa fie cate o extregere la care premiul sa fie intre 500k-1kk

Cu ce crezi ca ar ajuta servaru:

Am putea sa ascultam muzica care ne place oriunde,chiar daca nu suntem in masina

Am putea sa inchiriem motociclete pentru eventurile pe care le mai fac uni playeri/admini

Asa am putea sa facem mai multi bani si ar fi si mai roleplay

P.S : pentru bizz si pentru loterie o sa pun mai tarziu poza deoarece acum sunt pe tableta

Ar fi foarte tare ideea ta sper sa ti-o accepte admini .

Posted

Sugestie: Sa fie o comanda pentru meniu masinii..adica /menucar    si sa apara acolo : capota, portagaj, faruri, usi..sa se deschisa fiecare cand dam click pe una din ele!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajunge server-ul mai real!

Posted (edited)

Sugestie:Propun ca textul Bugged.Ro sa fie colorat asa : BUGGED.RO

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar ajuta cu cine stie ce, dar iar da pik de culoare textului..

Edited by Kunter.Capone
Posted (edited)

Sugestie: Am văzut bug-ul la jail când te  respawneaza dacă ești rapid poți scăpa din jail,eu zic să fie setat când intri in jail să ai frezze timp de 2-4 secunde pentru a evita ca playeri să facă abuz la accest bug.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Bugul de a scăpa din jail va fi imposibil.

Edited by TeryX
Posted

Sugestie:

Sa iti poti lua un ghiozdan de la 24/7 in care poti sa iti pui : arme , pesti

Cum crezi ca ar ajuta servaru:

Poi nu ai mai da bani pe arme defiecare data cand mori

Nu te-ai mai duce pana la un 24/7 ca sa vinzi un peste , asa poti sa strangi 10 max , si sa te duci la un anumit 24/7

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge mai multe skinuri la National Guard.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult RP si mai multa diferentiere intre rankuri.

Edited by Balan Gheorghe
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se modifice timpul de /attack de la 3 ore la 2 ore.
Cu ce crezi ca ar ajuta servaru: Acum este prea plictisitor la 3 ore + ca poti sa iei doar 3 turfuri pe zii, ceea ce la 18 e incredibil de putin.

• Upvote 9
Posted

Sugestie : Sa se mareasca castigul la joburi. Sa fie ca inainte, adica o cursa la truck intre 35-40k. Pizza 18-20k, si tot asa.
Cu ce crezi ca ar ajuta servaru : Playerilor noi care sunt le este foarte greu sa isi achizitioneze o masina mai "buna" de la DS. Din partea mea poate sa dea si 10k la truck. Eu m-am realizat cat de cat pe acest server. Dar ma gandesc si la playerii care sunt noi.

Posted

Sugestie:

Sa se adauge mai multe skinuri la National Guard. Este factiune cu cele mai putine skinuri si eu cred ca ar fi normal sa fie cate un skin cam la fiecare rank  

Am gasit pe un site aceste skinuri, care cred eu ca se potrivesc cel mai bine dintre cele gasite:

Link download : http://www.4shared.c...ines_Corps.html
Poze  : http://3.bp.blogspot.../s1600/usmc.png

Si ma gandeam sa fie puse in urmatorul fel: primul skin postat la rank 4, al doile rank 3, al treilea rank 5 si al patrulea( daca doriti sa-l puneti si pe acela sau mai bine il pastrati pe cel care este, cel cu camounflaj) pentru rank 2.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: I-ar adauga mai mult stil, mai mult RP si ar fi mai normal sa aiba si National Guard mai multe skinuri, la fel cum au celelalte factiuni.

Daca sunteti de acord cu ce am scris si doriti sa votati acest post, apasati sageata verde din dreapta jos

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Ar fi foarte calumea si mult mai RP daca sar adauga mai multe locuri unde poti transporta un tir cu marfa si mult mai multe Camioane & Remorci am vazut ca s-au adaugat camioane & remorci dar nu si locuri cine merge cine stie pe unde dupa camioane & remorci

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar mult mai ajutator pentru playeri care nu sunt intr-o factiune si pentru cei incepatori si ar fi mult mai RP

Posted

Sugestie : Cred ca ne-ar ajuta foarte mult pe noi cei din departamente daka ati face un sistem sa apara la /stats cate killuri si arresturi am facut 

Cum credeti ca near ajuta: ar fi mult mai usor sa intocmesti un raport de activitate doar 1 screen si gata ! 

PS: MULTUMESC

Posted (edited)

Sugestie: Daca ai 6 RP-URI(ore ) luate din Payday-uri , la cei cu cont premium sa-ti dea +1 RP la 6 RP-URI jucate in ziua aceea,dar daca iesi de pe server dupa 4-5 ore, sa nu-ti mai dea acel +1 RP in plus.Daca esti /sleep , sa nu primesti acel + 1 RP . RP-ul il primesti doar daca ai stat acele 6 ore fara /sleep .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai multe avantaje pentru cei cu cont premium, in momentul de fata nu este cine stie ce.Ar creste numarul de donatori pentru CONT PREMIUM.

Edited by *JDM*KraNtz^!;x
Posted

Sugestie:  Propun sa se adauge statui tikki si sa iti dea 10 GamePoints la fiecare statuie gasita , iar la fiecare sarcina indeplinita sa iti mai dea inca 10 GamePoints , exemplu de sarcini: 1. Kill cop

2. Kill mafiot

3. Lvl up

Iar cu 20 de GamePoints sa iti iei 1 RespectPoints care sa iti dea + inca o ora jucata la payday 

Statuile tikki sa se amplaseze in LS/LV/SF in locuri ascunse ca sa stam mult pentr a le gasi :D Si sa fie in jur de 50 de statui si sa le poti lua doar odata

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai multa activitate pe server, in cautarea statuilor tikki 

Posted

Sugestie: Sa se deschida benzinaria langa HQ NR, asa News Reporterii nu vor mai fi nevoiti sa se duca departe sa puna benzina.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am mentionat mai sus, asa masinile NR, si nu numai vor avea benzina, si zic ca e bine ca si langa Cluckinn' Bell sa fie o benzinarie. Si daca se poate, sa imi fie data mie, daca nu sa fie a server-ului.

gallery6.jpg

gallery7.jpg

gallery8.jpg

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge din nou Sniper la mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai interesante attack-urile.

Observ ca tu esti din NR, ce treba ai cu mafiile. Stii ce inseamna asta ? Ca or sa stea toti tâmpiţeii pe cladiri inalte si or sa dea cu sniper-ul !

Edited by Liptonel
Posted

Sugestie: Sa bagati radar la PD , ar fi foarte interesant

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai pt politie sa numai steie degeaba , sa duca numai dupa aia cu wanted si atat :| , ar fi interesant .

Posted

Sugestie: Sa bagati radar la PD , ar fi foarte interesant

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai pt politie sa numai steie degeaba , sa duca numai dupa aia cu wanted si atat :| , ar fi interesant .

Mi se pare o prostie :| Pentru ce radar? .... Daca de exemplu un Paramedic are o comanda urgenta , ce sa faca? Sa mearga cu 50 km /h ca sa nu ia W ? :| 

Posted (edited)

Sugestie: Daca cineva da cheile la masina ar trebuie sai raman pana cand cel care ia dat cheile sa le ia. Nu dupa ce ai iesit sati dispara cheile

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor pentru cei care vor sa dea cheile la un prieten decat sa stai de fiecare data cand intri pe srv sa vii sai dai cheile

// nu o sa fie facut. prea mult timp pierdut pentru 2-3 playeri ce vor folosi aceasta chestie.

Edited by Shad0w
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Știți că, cu noul update rămâne bușită când dai /towcar și trebuie să o duci la PNS pentru a o repara. Ce-ar fi dacă, pentru a o repara, să chemi un mechanic?

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RP, pentru că doar in RL trebuie să te duci la un service no? Deci...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp