clicknet Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Sugestie:Cand iti da acea perioada de 24h sa asteptii. Sa primesti niste intrebari / qestion pentru a-ti debloca contul. Intrebarile sa constea in date despre cont-ul tau pe care doar tu sa le stii. Intrebari pot fi puse despre datele care ti le-ai pus cand te-ai inregistrat pe cont.Si tot felul de chestii. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai cand iti schimbi windows / sau iti dai restart la router si iti schimba ip-ul iti da acele 24h sa asteptii. Poate vrei sa faci o afacere / sa scotii niste bani din banca. Iar aceasta blocare iti interzile sa faci aceste treburi. Daca vrei sa nu mai astepti 24h dupa ce ti-ai schimbat windows / ip-ul da-i 1+. Copyright© by Derek666 2
Ady Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Sugestie:Cand iti da acea perioada de 24h sa asteptii. Sa primesti niste intrebari / qestion pentru a-ti debloca contul. Intrebarile sa constea in date despre cont-ul tau pe care doar tu sa le stii. Intrebari pot fi puse despre datele care ti le-ai pus cand te-ai inregistrat pe cont.Si tot felul de chestii. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai cand iti schimbi windows / sau iti dai restart la router si iti schimba ip-ul iti da acele 24h sa asteptii. Poate vrei sa faci o afacere / sa scotii niste bani din banca. Iar aceasta blocare iti interzile sa faci aceste treburi. Daca vrei sa nu mai astepti 24h dupa ce ti-ai schimbat windows / ip-ul da-i 1+. Copyright© by Derek666 Da, e buna idea.
Chad. Reporterul Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Sugestie: Cred ca ar trebui sa se implementeze o comanda ceva de genu` [/leaders] ca sa vedem toti liderii online si offline deoarece de cand shad0w a pus acel tip de intrare la [/factions] adica, casuta este mai greu de intrat. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Nu stiu, cred ca ar fii mai simplu si pentru noi
Lionkyde Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Sugestie: As dori o adaugare de joburi: Pilot, dar ca sa micsoram lagg, sa facem parte din 'factiune' si asa respectam pilotii. Facem 2 tipuri de oameni(Cei care sta la camera de control, pentru a avertiza daca sunt locurile libere, + controleaza daca face o greseala sau un accident, care va fi amendat si postat in forum) Cum crezi ca ar ajuta serverul: E o optiune mare de job, si mai sunt si alti iubitori de avioane. Sugestie: Sa fie optiunea de a crea 'Companie' , care va fi special in Trucks, companie de pizza, orice companie etc, cu care fiecare companie are castigurile 5% din castigurile oamenilor din companie, si fiecare ora are recompensa de 20-30k mai mult.Aplicatiile se vor face in forum. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Serveru va avea companii de competenta maxima, din care unele companii au castiguri mai mari, si unele castiguri mai mici. Sugestie: Vrem sa facem un plan sa scoatem repoarte de activitate din fiecare factiune, si sa 'calculeze' serverul automat. Din care daca ai dat heal (doar de doua ori acelasi persoana la fiecare 5minute) 200 ori, sa fie acolo pus in meniul factiunei : Numele x = x healed. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu trebuie sa pierdem timpu cu 200+ss si se le urcam. Sunt multi oameni care nu prea au timp de astea, si din motivele care iesa majoritatea sunt rapoartele de activitate. Sugestie: Sa punem rent la vehicul nostru, dar cu un anumit timp. Iti poate cheltui Kms, dar macar stii ca ai castiguri suplimentare. o comanda util : /rentcar [playerid] [time(minutes)] [amount] Si asigurarile sa le plateasca el(nu proprietarul). Exemplu: /rentcar 11 600 2000000(2.000.000) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Masini rent cateodata sunt goale la rent, si sunt oameni care pur si simplu au nevoie 'urgenta' sau vor sa se plimbe/munceasca cu un vehicul dorit de un proprietar. Sugestie:Un job: Postas- Vehicul jobului va fi: Benson, si va trimite din case in case(daca se poate peste 50 checkpointuri) si asa va fi mai deschis playeri in mapa. (Cat mai putine checkpointuri in orase LS,SF si LV ca sa micsoram lagg). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ajuta ca traffic in strazile din orasele LS,LV si SF , jucatori va trebui sa mearga in toate colturile mapei. Sugestie: La jobul mechanic va trebuie sa schimbam lucrurile, ca sa poata castiga si ei ceva. Ca sa poti muta masina dintr-un loc in altu, va trebui sa chemi mecanici cu masina lor, si sa iti mute ei masina ta unde vrei, /parkcar id proprietarului care sta in masina si suma :) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un mic plan pentru a imbunatatii jobul mecanicilor, fiindca e pustiu jobul acesta si trebuie sa fie echilibriu intre joburi.(castiguri similare)
Danyachim2 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Sugestie:Salut am si eu o sugestie pentru server . Sa fie adaugat jobul spalator de strazi si sa fie modificat la instructors atunci cand dai /instructors sa apara doar cei care sunt activi si sa nu mai apara cei care sunt afk. La fel si la mecanic Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult servarul.
Shockara Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Salut buGGed am niste propuneri pentru tine :)): 1.Adaugarea jobului "curatator de strazi" - ar fi mai multe job-uri pe server. 2.Adaugarea buletinului, a pasaportului si a vamei pe server. 3.La clan-uri liderii sa poata face ca la factiuni sa deie [/invite] player-ului respectiv si sa poata organiza war-uri sa dai de ex. /invite PowerEnergy war sau ceva de genu' si sa nu se deie wanted. 4.Adaugare la war sa iti arate scor-ul tau, cine conduce si cate death-uri ai. Cu aceste sugestii server-ul ar putea fi mult mai RolePlay. + 1 daca sunteti de acord... 3
VladutParaschiv Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Sugestie: In primul salutare, am o propunere pentru server. In Los Santos si Las Venturas sunt cate trei mafii. Los Santos - Grove Street - Russian Mafia - Los Vagos Las Venturas - Ballas - Los Aztecas - The Rifa Iar in San Fierro sunt doar doua mafii, Italian Mafia, respectiv SF Bikers. Propunerea mea este sa mai adaugati o mafie in plus ca sa fie trei. Sindacco Family Hq: Parcare: Culoarea factiunii: hidden 223 sau ce doriti voi Skinuri : Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu cred ca ar ajuta cu ceva da fiecare oras ar avea trei mafii.
danielsouth Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Sugestie: Propun sa se adauge cateva joburi in plus, cele deja existente pe server au devenit plictisitoare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai distrativ, si incercam ceva nou.
Twist7 Official Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Sugestie:Eu sugerez sa li se ofere si altor jucatori sansa la lider si etc.. de cand joc eu pe acest servar tot unu care a mai fost lider are lider in continuare sincer eu unu m-am saturat sa tot vad un lider care a mai tot fost, cum ai pus acuma CTC,Paradise ei nu au mai fost lideri le-ai oferit o sansa dar altii care au mai fost le-ai dat in continuare stiu ca vei spune ca ei au avut grija si au stiut sa se descurce dar poate is altii care chiar vor sa ia lider si sa tina la aceea functie.Si pus un numar mare de STAF unde era mai bine putini si care sa isi faca treaba deageaba is multi si nu isi fac.Eu tot aud de la multi plaieri care vb cu ei pe skype "mama ma tot teleporteaza X aia face X", dar cand e vorba de sanctionat nu scrie X a luat ban,mute .... Cum crezi ca ar ajuta serverul:Atunci nu cred ca ar mai spune cineva ca totul e pe pile si ca se doneza pentru o functie. 1
xDytzu Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Propun sa se adauge in urmatorul update urmatoarele : - Clanurile (negociabile si sa poti sa le cumperi cu puncte), si daca s-ar putea tot la clanuri sa fie la fel ca la factiuni (Masini pe rank si rankuri ) adica sa poti sa ii zici tu la admin ce masini sa puna la ce rank si etc.... sau mai usor daca ati puea face ca, cheile de la masina sa raman pana cand proprietarul da /changelock. - Sa se adauge interioare de casa pe site, care le poti cumpara doar cu puncte permium. Atat as dori eu sa schimb la server. Sper sa se adauge.
edmdem27 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 (edited) Sugestie: Joburi noi gen: Conductor de tren. ( Opresti in statie si primesti spre ex 5k ) Pilot de avion. ( Ca la bus cu checkpointuri sau ceva asemanator si la aterizare pe pista in aeroport sa primesti o suma gen 10-20k LS-LV. ). Gunoier. ( Cu o masina sa treci pe la case <checkpointuri> si sa colectezi gunoiul. Gen 3-4k pe checkpoint.) Paperboy/ziarist. Ar ajuta reporterii gen sa faca ziare sau etc, iar apoi sa le vanda cu 10-20k playerilor. Fotograf: Sa iei de la 24/7 un aparat foto si sa faci poze spre exemplu unui loc stabilit. Gen: Am target sa fac poza farului de pe plaja. Primesc 4k. Boxer: Sa fie organizata la gym lupte intre playeri si sa fie stabilit un premiu. Ex: Eu ma lupt cu X. Castig si primesc 10k. Fiecare meci de 1 minut sau ceva de genul. Gradinar/ingrijitor: Sa te duci intr-un loc cu vegetatie si sa ai o lopata gen. Sa te duci la checkpointuri cu o masina de golf sau ceva micut si dupa sa te dai jos sa "Cureti" locul de " uscaciuni ". Pe fiecare checkpoint gen 2-3k. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mult mai roleplay si mult mai distractiv. Mai multe joburi de incercat. La 1000 de playeri nu toti au satisfactia sa aiba aceleasi joburi din care 2-3 mai banoase. Edited February 25, 2014 by edmdem27
Mir_ceaaa Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sugestie: Sa creeati factiune Remorcari auto. Vreau sa scoateti job-ul si sa facem factiunea. Sa nu mai sune playerii pe mecanici pe telefon, poate ei nu sunt la PC asa poate sa sune [/service mecanic] si din toti mecanicii sa accepte vreunu. Sper ca v-a placut sugestia mea! Bafta in continuare!
danut200 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sugestie:1.Propun ca atunci cand creeam/cumparam un clan sa ne apara la [/stats] ceva in genul : Clan-BAWS. 2.Si sa putem seta unde sa fie clanul ex: casa/biz. 3.Sa existe comanda /cinvite cu care sa poti invita un membru in clan 4.Membri clanului sa aibe o culare anume, mentionez ca toti membri care fac parte dintr-un clan sa aiba o cularae nu sa fie diferite, ar fi frumos un VERDE. 5.Sa putem avea masinile factiuni adica se le setam, proprietarul sa ia o masina ex:Sultan. si sa cu comanda /donate car sultan masina sa fie donata clanului. 6.Spawnul clanului sa se poata schimba mereu. 7.Liderul cat si membi sa aiba o comanda pentru a scoate/parasi factiunea: ex pt lider /uninviteclan ex pt pleyer /parasesteclan sau /quitclan 8.sa existe comanda /warclan si ei sa se poata duela pe o anumita zona ex:aeroport ls lv sf Cu ce crezi ca ar ajuta servarul:Servarul ar avea un sistem mai bogat si mai distractiv, si mebri clanului sa se poata distra. 1
dragos325 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sugestie: Sa fie o comanda [/suf(a) id). Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai, cand un player ramana fara benzina / s-a blocat cu masina, sa exista acea comanda(el sa poata sa accepte cu comanda [/accept suf id]) iar un alt player sa il tracteze cu masina lui. Pentru ca cei mai multi mecanici sunt newbie, si nu prea stiu cum sa ajunga la respectivul. Ne-ar ajuta tare mult.
Popular Post far0 Posted February 26, 2014 Popular Post Posted February 26, 2014 Sugestie: Am văzut că acum la WAR-uri, s-a adăugat că atunci când omori sau ești omorât de cineva, să-ți apăr un text de genul: "You were killed by X (ID-ul)". Propun că după acest text să mai existe și un text de genul: "You were killed by X (ID-ul). You score is now: X." (x = câte kill-uri ai acumulat până atunci). Cum crezi că ar ajuta serverul: Ți-ai dat seama mai ușor care este scorul tău când ești la WAR, și nu ar deranja pe nimeni (cred eu). 14
x4fun Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sugestie: sa se bage la mafii tec si combat de la rank4+ Cum crezi ca ar ajuta serverul: playerii ar avea pt ce sa stea in mafii sa se comporte warul ar fi mult mai interesant...mlti o sa stea pt rank4
zuzlikest Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sugestie:Propun adaugarea unui GIFTBOX care sa fie mereu activ, premiile sa fie modeste, nici mari dar nici mici, si sa putem folosi /getgift o data la 25 de ore jucate sau cand cumparam level. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playeri ar fii mai fericiti, si mai activi probabil.
cosmin22 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Propunere : Sugestia mea ar fii ca cei din factiunea School Instructors sa i se puna factiunii 2 comenzi, /selllicences [id] [suma] si /Acceptlicence [id] , pentru ca , cu metoda de plata /pay este greu pentru alti playeri nu inteleg mi-sa intamplat de foarte foarte multe ori sa nu vand licenta din cauza ca acel player nu stia sa plateasca licenta , ar fii foarte simplu pentru membri din School Instructors sa aiba propria metoda de plata , separat de cea a server-ului, le-ar fii mult mult mai usor , /selllicence 1 200000 iar player-ului ii mai ramanea sa accepte licenta cu /acceptlicence ID cu /pay este greu pentru ca trebuie sa platesti de 2 ori. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta serverul foarte mult pentru ca unii playeri nu stiu de comanda /pay , + ca trebuie sa plateasca de 2 ori el plateste odata si vrea lincenta iar tu nu ai cum sa-i dai licenta pe 100k si ies discutii
Miki Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sugestie: Eu propun ca atunci cand ai dat /givekey unui jucator, sa aiba cheile tot timpul, adica pana cand proprietarul da [/changelock]. Comanda aceasta nu prea isi are rostul daca la un kick, crash, etc. jucatorul respectiv pierde cheile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai jucatorii care nu au masini dar au prieteni cu masini le-ar putea imprumuta masiniile fara a fi nevoie sa le vanda. Sugestie: Propun sa se faca un update la clanuri, in care sa fie adaugate comenzile [/cinvite] , [/cuninvite], si asa liderii clanurilor ar avea o evidenta mai buna, eventaul o comanda gen [/cmembers] pentru a vedea membrii ce fac parte din clan. Mici chestii ar putea fi si [/c] - un chat pentru cei din clan. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un astfel de update ar face clanurile mult mai populate, interesante,etc.
MaRRy. Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sugestie: Propun ca sa se adauge o comanda in care poti adauga / scoate un membru din clan. [/uninviteclan]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor pentru lideri de clan.
danut200 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sugestie: Propun ca sa se adauge o comanda in care poti adauga / scoate un membru din clan. [/uninviteclan]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor pentru lideri de clan. hei salut am facut si eu o sugestie legata de clan, separe ca amandoi vrem ceva uitate mai sus ! Propunere : Sugestia mea ar fii ca cei din factiunea School Instructors sa i se puna factiunii 2 comenzi, /selllicences [id] [suma] si /Acceptlicence [id] , pentru ca , cu metoda de plata /pay este greu pentru alti playeri nu inteleg mi-sa intamplat de foarte foarte multe ori sa nu vand licenta din cauza ca acel player nu stia sa plateasca licenta , ar fii foarte simplu pentru membri din School Instructors sa aiba propria metoda de plata , separat de cea a server-ului, le-ar fii mult mult mai usor , /selllicence 1 200000 iar player-ului ii mai ramanea sa accepte licenta cu /acceptlicence ID cu /pay este greu pentru ca trebuie sa platesti de 2 ori. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta serverul foarte mult pentru ca unii playeri nu stiu de comanda /pay , + ca trebuie sa plateasca de 2 ori el plateste odata si vrea lincenta iar tu nu ai cum sa-i dai licenta pe 100k si ies discutii Sunt CONTRA deoarece nu toti membri factiuni S.I pot da licente si asa bani ii revin celui ce a dat licenta si nimeni nu a facut inimic intelegi ?(Nu o lua in nume de rau, e frumos la ce te gandesti.)
MPSV Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sugestie: Maşinile personale care iau foc să nu mai explodeze, să ardă până ce un membru din Paramedic vine cu stingător şi o stinge, iar când o termină de stins el să primească o sumă de bani, iar după ce a stins maşina, proprietarul maşinii când urcă în maşină să trebuiască să plătească o sumă de bani "pentru reparaţiile maşinii ", la fel şi cu avioanele, dar asta să fie doar la bunurile personale. Cum crezi că ar ajuta serverul: Popularea facţiunii, profitul facţiunii şi ar fi mai frumos. 1
KingZone Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Sugestie: O noua factiune in care sa fie legat de permisul de conducere fiecare player sa conduca pe banda lui si daca loveste un player cu scuter (ex:faggio) sa primeasa amenda 10.000 $ si daca omoara un player cu masina suspendare permis 30 min ! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RolePlay si mai multa disciplina pe strazi !
Leu Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Sugestie: Atunci cand scri [/wanted] sa ii arate pe cei care sunt aproape de tine sau macar sa arate locul unde sunt.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor pentru politisti/armata sa vada si in ce zona sunt criminalii si nu ar mai trebui sa se duca LS-SF-LV dupa ei
Fahad_Usama Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 (edited) Aici se fac sugestii legate de serverul de sa:mp / panel. Edited February 28, 2014 by DraKe
Recommended Posts