Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Cand cineva incearca sa intre in masina si este incuiata si nu e nimeni in ea sa se aprinda o alarma si sa faca din faruri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar infrumuseta foarte mult serverul si lar face mai RP!

Posted

Sugestie: mi-as dori sa se introduca mai multe job-uri. EX: job-ul de gunoier (/GARBAGE), cel de fermier (/FARMER). 
Cum crezi ca ar ajuta serverul: playerii ar avea mai multe posibilitati de a face bani si probabil nu ar mai fi atat de aglomerate joburile actuale de pe server.

Va multumesc pentru intelegere si sper sa fie de folos aceasta idee pentru serverul Bugged. Mult respect

Posted (edited)

Sugestie: Pentru ca tot apare red.bugged.ro ... m-am gandit ca multi playeri ar dori sa faca schimburi intre servere de exemplu: X vrea sa ii dea infernus de pe Blue pe infernusu lu Y de pe red ... etc. As vrea sa se faca un sistem de trading, cel mai frumos ar fi chiar prin intermediul panel-ului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor pentru playerii care vor sa isi transfere/vanda averea de la blue pe red.

Edited by AlXe
Posted (edited)

Sugestie:-La toate facțiunile de pe server, la rank 6  să se adauge din nou comenzile: /uninvite, /changerank. Dacă s-ar introduce aceste comenzi ar fi mult mai ușor pentru cei care sunt in postura de rank 6. Se poate ca liderul să aibă o problemă și nu poate ajunge la ședință/ sau membrii facțiunii fac DM; consumă materiale aiurea in prostie sau nu mai știu eu ce alte chestii neplăcute.

- Co- liderii tuturor facțiunilor să poată răspundă la Aplicații, Reclamații(am ințeles că nu au voie). Dacă nu pot răspunde, atunci co- liderul ce mai face? Decât poți da fvr, FW și /members. Cam atât te avantajează postura de rank 6.

Cu ce crezi că ar ajuta serverul:Nu cred că ar ajuta serverul cu nimic, dar dacă ai fi co- lider, ai avea mai multe responsabilități. Te-ai ocupa mai mult de facțiunea in care ești rank 6 și ar fi mai multă organizare. In acest fel, co liderul ar ajuta mai mult liderul decât o face acum.

// Sper să se ia in considerare această sugestie //

Edited by ALEXU.
  • Upvote 8
Posted

Sugestie: La paintball sa nu se mai termine, sa ruleze incontinu fara oprire.

Interiorul sa fie mai mare, pentru a te putea desfasura.

Si daca se poate, sa se faca 2 echipe si sa lupte 4fun, nu neeaparat pentru a cucerii ceva sau pentru a lua lead.

Cu ce crezi că ar ajuta serverul: 4fun.

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Orce lider poate sa dea co-lider in game si pe forum cum ar fi la lider sa scrie acolo Faction leader// la co-lider sa scrie co-lider.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Co-Lideru poate inchide//descide Topicuri// poate sa editeze.

Posted

Sugestie: Sa se faca o noua factiune gen Fire Deparment Unde, Dupa O Explozie Sau Ceva, Acesti Membrii Din Fire Department  Sa Stinga Focul De Acolo. Si focul Sa nu se opreasca automat..Sa se raspandeasca cat mai mult.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi un server mai RP cu asa ceva.

+1 daca esti de acord

• Upvote 1
Posted

Sugestie: La factiunile School Instructors LS - LV, respectiv SF, sa se pune comanda /givelicence [id] [suma] [tip licenta]. In acest mod playerii chiar daca nu au bani la ei, banii le vor fii extrasi din banca.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii o metoda specifica factiunii S.I., nu identica cu cea a serverului [/pay]. Ar dura mai putin timp si jucatorii poate nu au suficienti bani la ei sau etc.

Posted

sugestie:Infiintarea unei noi mafii in Sf pentru a fi cate 3 in fiecare oras

Cum crezi ca ar ajuta serverul:E prea mare competitia intre cele doua si nu exista un echilibru cand una ia tot cand celanta o a treia mafie ar ajuta mult la stabilirea unui echilibru

Posted (edited)

Sugestie:

Fiecare player sa primeasca la o luna vechime pe server / 100h jucate 10 / 5 puncte premium.

Propun sa se bage in DealerShip bicicleta la pretul de 200.000 $ / 300.000 $ .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Le-ar place playerilor.

Edited by lNlesquik-BST
Posted

Pentru cei care detin un clan inscris in panel sa se faca o iconita ca la:-leader factiune

-helper 

-premium user

Dar sa scrie Leader Clan.

Daca doriti dati +1

Posted

Sugestie : 1.Sper ca pe red.bugged sa fie adaugat la car rent LS/LV : Bullet/ Infernus/ Maverick. 2.As dorii sa se adauge toate bicicletele ori la DS/ Car rent .

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Presupun ca playerii ar fii mai fericiti . 

Posted

Sugestie:Ar fii mai bine daca pretul masinilor de la DS sa se faca mai mici.Adica s-a ajuns la 181kk un Infernus!Ar fii mai bine sa fie preturile ca pe serverul Red...parerea mea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Eu cred ca ar ajuta si jucatorii care deabia s-au apucat fiindca acum trebuie sa muncesti 1 an ca sa iti iei un Infernus obosit fara hidden(sa nu aud pe unii disperati ca se face mai usor Infernus de acela.)

Posted

Sugestie: Ma gandeam ca la jobul "Mechanic" sa se scoata timpul de 2 minute pentru a duce o masina la checkpoint. Iar checkpointul sa fie dat random la o dinstanta de 1500m sau mai mult.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai asa sar face de mai multa lume jobul si ar fi mai frumos sa facem bani multi si din alte joburi. 

Posted (edited)

cei care au cont premium pe Blue sa primeasca pe red 20-30 pct premium sau cat vreti voi si sa fie factiune Remorcari Auto.

Edited by Ahilleee
Posted

Sugestie:  Cei care au cont premium pe blue sa primeasca 60 de puncte (cat au donat ) si pe red.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Cred ca atunci multa lume ar venii pe red, deoarece unii playeri stau acolo doar pentru ca au cont premium.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: sa se bage apa pe canalele alea goale ex..: Ls langa pd este un canal fara apa.am vazut asta pe multe sv romanesti

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai frumos asa. :D

0Ckd39g.png

Posted

The main problem:

500 people join a server, only a few cars to do the drivers lessons in.

Solution:

How about make some kind of list, similar to the advertisement system. First come, first serve. Once all the exam cars are being used, a timer should be set for about 5 minutes for the person to complete the exam, and the car should be locked. In that time, the people who are waiting and have typed /exam should be put onto a list, and then when a car is available, the first person in that list automatically will get put into the drivers seat as long as they are still at the DMV, and they will start their test.

How will this help:

It will stop quite a lot of people from arguing and fighting over cars etc.

Posted

Sugestia: Sa se mai adauge cateva sloturi. 500 sunt prea putine dar tinand cont ca deabia s-a deschis majoritatea au intrat in speranta ca vor primi o functie, asa ca nici chiar 1000 dar macar 100-200.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai multi jucatori.

Posted

Sugestie: Eu, as propune sa micsorati taxa de la /buylevel. Am dat /stats, am obserbat ca este umpic cam mare. O suma considerabila din banii munciti i dai pe /buylevel...

Sugestie2: Propun ca liderii sa se aleaga prin aplicatii de lideri, unde se va mentiona levelul detinut, descriere reala, interval in care joci si multe altele. Asa este un mod bun de a cunoaste mai bine viitorii lideri.

Cu mult respect, Dani !

Posted

Sugestie: Pentru red.bugged.ro . Adaugarea la job-ul pizza 60 secunde pentru a lua o noua comanda, nu 90. Ar fi mult mai bine deoarece ajungi in 30 secunde la chickpoint si dureaza pana astepti ... + cand cazi de pe scuter sa nu iti dea job failed deoarece e foarte naspa.., sa fie ca la trucker.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar creste cu mult cei care ar practica acest job si nu ar fi asa aglomerat la trucker.

Posted

Sugestie: Pentru red.bugged.ro --> Ca la jobul de trucker, cand ai luat tirul, sa nu vina altu' si sa iti poata fura tirul. Cand cineva e in tir, sa nu poata da enter...toata lumea asteapta la pizza acolo...si ne fura tirul..

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, la bani...

Posted

Sugestie:Ar fi frumos sa se bage targul auto din ls de pe plaja langa banca acolo unde e parcarea aia gigantica

Cum crezi ca ar ajuta serverul:pai nu ar mai fi asa ingramadeala acolo si acolo sunt si langa banca si pot sa ie bani de acolo sa cumpere masina dorita

Sugestie: sa se bage 3 sloturi la masini fara cont premium si sa se adauge bicicleta la 50 k sau masinuta de golf la 200 k ar fi bestial chiar fain

Cum crezi ca ar ajuta serverul: pai nu sar mai crede toti playeri de lv 3 in fast furios cu biciclete si masina de golf ar fi frumos sa te blimbi cu o bicicleta fara sa stii ca ti se fura =)

Sugestie: la motociclete biciclete sa se poarte casca obligatoriu /puthelmet si daca politia ai prinde fara casca amenda 10 k

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar invata sa conduca prudent

Posted

Am 2 sugestii:

Sugestie: Sa se schimbe interiorul hq-ului factiunii News Reporters, este foarte mic, deabea avem loc sa facem sedinta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am avea si noi mai mult spatiu, nu am sta inghesuiti la sedinta.

Sugestie: Sa se adauge mai multe tipuri de vehicule la News Reporters.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fata de alte factiuni, News Reporters are doar 2 tipuri de vehicule, ar fi foarte util daca am avea si altele avand in vedere ca cele actuale sunt lente si nu prea ne putem deplasa pentru a da stiri de ultima ora.

Posted

Sugestie:La fish si la 24/7 sa se puna niste biciclete.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sunt o gramada de playeri de lv -3 care nu au masina si fura alte masini.Ar ajuta serveru foarte mult si nu ar mai fi asa aglomerat pe strada fish-24/7

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp