Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie : Schimbarea vehiculului Bike din DS cu vehicule de tip Mountain-Bike ( BMX ) sau adaugarea acestora pe langa bike-uri .

Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul? : Bike este foarte lent si cred ca nu sunt singurul care prefera un BMX in locul unui Bike .

Posted (edited)

Sugestie: Am observat ca au fost puse Bike-uri, de ce nu am adauga si celalate bike-uri? Spre exemplu BMX si Moutain Bike.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Bike-urile sunt lente si au un aspect care nu atrage pe nimeni sa le cumpere.

Daca doriti sugestia nu ezitati sa dati +1.

Edited by AIM.Kosnes.
  • Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie:Propun ca la fiecare server in parte sa se puna un Text pe Userbar.

Priviti o imagine ca ex: SV Blue ->jhZ7fRal5swxC.png

SV Red ->j20Fv5E5uL359.png

Multumesc!

+1 Daca sunteti de acord!

Edited by Andiex
Posted (edited)

Acesta este singurul topic ce va fi folosit pentru sugestii. Restul topicurilor vor ajunge direct in cosul de gunoi. Cei ce fac topicuri aiurea de mai multe ori vor primi warn.

Nu e nevoie de pareri despre sugestii.

Nu se mai fac topicuri separate pentru fiecare sugestie pentru ca majoritatea postarilor din topicuri nu au niciun rost. Am mai zis de ce pro-urile nu-si au niciun rost, majoritatea n-au citit topicul sau s-au facut ca nu vad.

In acest topic se vor posta doar sugestii. Orice altfel de postari vor fi sanctionate (avertisment, apoi warn). Nu postati pro-uri / contra-uri, pareri despre sugestii, ca s-a mai propus, ca nu s-a respectat modelul, ca e deja pe server... sau orice altceva. O sa raspund la topic o data la cateva zile si o sa spun de ce unele sugestii (nu) vor fi aplicate.. Nu o sa raspund la toate. Pentru a face ceva pe server e nevoie de timp. Incerc sa fac chestii importante ce vor ajuta majoritatea playerilor si nu chestii ce vor fi folosite de 3 playeri de pe tot serverul. Dupa ce vor fi facute chestiile importante se vor face si ceva chestii propuse de playeri.

Daca esti de acord cu o sugestie, da un rep+ la postare. E de ajuns.

Model postare:

Sugestie:

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Sugestie: Propun ca pe red.bugged.ro să se adauge ca să iei o oră jucată să stai 31 de minute. Aşa dacă stăm o oră întreagă ne e mai greu şi nu prea putem.

Cine este de acord cu această propunere, este aşteptat cu un +1.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar fi mai uşor.

Edited by Sir.GrasuXXX
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Sa putem conduce masinile fara permis

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar avea si politistii ceva de facut in plus si ar fi mai RolePlay

Posted

Sugestie: Adaugarea unu nou job asemanator cu trucker doar ca se vor folosi masini dale rumbo sau pony sau buritto una dintre el care e mai rapida si lafel sa livrezi pachete , scrisori etc de ex  Skill 1   scrisori ( sa fie legal )   Skill 2 pachete cu tigari de contrabanda (  ilegal)  skill 3 Pachete cu droguri  (ilegal)    deci 3 skiluri 3 masini o masina specifica unui skill cred ca a fost o idee fantastica va pwp

Posted (edited)

Sugestie:Sugerez sa se creeze mai multe joburi pentru serverul blue care sa fie platite si ele lafel de bine ca fish/truck.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu s-ar mai ingramadi toti la fish unde e un lag infernal.

Edited by Jerremy
Posted

Sugestie: Sa fie majorata viteza maxima a NRG-ului. Unele stunturi necesita o viteaza cel putin apropiata de cea originala din joc, si e aiurea sa te chinui sa le faci in momentul de fata.

Posted (edited)

Sugestie:As avea o sugestie pentru factiuni. De exemplu la Police Departament, F.B.I sau multe altele exista comanda /duty, etc... Aceaste comenzi iti dau arme, iti arata wanted listu si pei cei care comit crime (la Paramedic iti arata comenzile si te lasa sa folosesti masina, etc..). Eu sugerez cand un player este /duty off acesta sa aiba posibilitatea sa isi schimbe skinul intr-un de player normal (Civil), iar numele sa fie scris normal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar mai fi asa mult DM pe cops pentru ca ar merge comanda /call 112 , serverul va fi mai real life, si este mai frumos dupa pararea mea ca ar fi exact ca in real life cand un om pleaca de la locul de munca  isi lasa costumatia acolo acolo.

Edit: @Tyga. eu ma refer cand esti duty off sa ai skin de civil, nu de factiune.

Edited by King.McCall.
Posted

Sugestie:As avea o sugestie pentru factiuni. De exemplu la Police Departament, F.B.I sau multe altele exista comanda /duty, etc... Aceaste comenzi iti dau arme, iti arata wanted listu si pei cei care comit crime (la Paramedic iti arata comenzile si te lasa sa folosesti masina, etc..). Eu sugerez cand un player este /duty off acesta sa aiba posibilitatea sa isi schimbe skinul intr-un de player normal (Civil), iar numele sa fie scris normal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar mai fi asa mult DM pe cops pentru ca ar merge comanda /call 112 , serverul va fi mai real life, si este mai frumos dupa pararea mea ca ar fi exact ca in real life cand un om pleaca de la locul de munca  isi lasa costumatia acolo acolo.

din astea ce ai zis tu exista deja 

Posted

Sugestie: Traficul mai odronat, reguli mai stricte, jail pt condus ilegale etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu am intra de 100 de ori ca sa iesim cu masina intacta... 

Posted

Sugestie: sa se bage apa pe canalele alea goale ex..: Ls langa pd este un canal fara apa.am vazut asta pe multe sv romanesti

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai frumos asa. :D

0Ckd39g.png

LOOOL?

Posted

Sugestie:Adaugarea unei comenzi prin care sa ne putem sinucide, insa cand folosim aceasta comanda in chat sa apara un mesaj gen "X sa sinucis"(pentru a nu fi abuz la waruri), si sa o putem folosi o data la 5 minute.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:In unele momente avem disperata nevoie sa ne respawnam din difererite motive, si decat sa ne chinuim 5 minute sa ne omoram mai bine ar fi implementata aceasta comanda.

Sugestie:Adaugarea unei comenzi gen /homeradio, prin care proprietarul unei case cu interior muzical sa poata schimba postul radio.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Mai Rp mai frumos.

Posted

SUGESTII RED.BUGGED.RO

Sugestie: Cash Bonus pe Skill Trucker. De la Skill 3, nu mai castigi nici un ban in plus, ar trebuii marit cu macar 5k pe Skill.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa mi se pare normal, primesti mai multi bani in functie de experienta, destul de Roleplay.

Sugestie: Cei care mai fac Deathmath, fie el cu pumnii sau cu arma, sa primeasca ban 3 zile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Din moment ce in regulament se specifica faptul ca nu ai voie sa faci Deathmath, decat pe cei din Departamentele de justitie, iar majoritatea jucatorilor incalca aceasta regula, ar fi mai bine sa fie pedepsiti mai drastic, pentru ca doar asa se invata minte odata pentru totdeauna.

Sugestie: Skill-ul la Rob-uri sa fie facut mai rapid, faci Skill 2 foarte greu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Trebuiesc +20 de rob-uri pentru Skill 2, iar asta faci foarte greu, ar trebuii undeva la 15 Rob-uri pentru Skill 2.

Sugestie: Adaugarea unor noi job-uri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Deja de job-urile astea ne-am plictisit cu totii. Ar trebuii ca macar o data pe luna un job sa fie adaugat, de preferat Job nou, iar altul sa fie scos sau sa fie pastrat. Suntem satui de aceste job-uri, majoritatea foarte monotone si plictisitoare.

Sugestie: Adaugarea unui nou tip de bizz din care poti castiga bani, la noroc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ne-ar prinde rau o loterie mai complexa, cu premii frumoase sau un alt tip de jocuri de noroc existente.

Sugestie: Castigarea punctelor premium.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte frumos ca odata pe zi, 10 jucatori de pe server sa fie alesi random si sa castige anumite puncte premium. Un sistem automatizat pe server. Ar aduce si jucatori si ar ajuta si jucatorii care deja joaca.

Sugestie: Deschiderea a mai multor bizz-uri / case.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar trebuii sa fie deschise mai multe bizz-uri. Inca 20-30 de bizz-uri ar fi perfect sa fie pe server. Case, ar trebuii si ele deschise, in 'satele' de langa Los Santos, gen Dillimore, Bluebarry si asa mai departe.

Sugestie: La jobul Trucker, angajatul sa primeasca un Truck cu cheie atunci cand isi incepe munca.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Faza e ca acea cheie nu merge decat la acel Truck, nu la orice Truck. Asa mi se pare normal, nu este deloc normal ce se intampla pe server la acest job, Truck-urile se fura in draci, in realitate poti inchide masina, esti soferul ei, esti angajatul firmei, ti se dau niste chei si le folosesti.

Sugestie: Adaugarea unor noi Skin-uri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 90% din skin-urile de pe server nu sunt folosite, pentru ca sunt urate si nu ne caracterizeaza. Ar trebuii sa se adauge skin-uri noi, cu mai mult succes, multi avem acelasi skin si este non-rp. 

Sugestie: Posibilitatea de a-ti schimba skin-ul la tine acasa sau la casa cu rent.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fiecare sa isi poata alege maxim 2 skin-uri pe care poate sa le foloseasca oricand in casa lui sau casa cu rent, printr-o comanda /myskin 1 sau 2.

Sugestie: Adaugarea unor noi lucruri, cum ar fi ochelari sau sepci.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi frumos sa vedem ceva nou.

Sugestie: Wanted level-ul sa dispara mai repede.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In momentul de fata, o steluta dispare in 15 minute, ar fi mai bine daca ar disparea in 10 minute. Sunt 6 stele la runner = o ora. De multe ori aceste "5" minute in plus ne incurca toata treaba. De exemplu nu putem da sleep pentru ca mai avem o steluta de wanted si trebuie sa mai asteptam 15 minute, daca ar expira o steluta in 10 minute, n-ar mai fi fost de mult nevoie sa mai asteptam inca 15 minute ca sa expire ultima steluta.

Sugestie: Rob-ul sa fie mai mare.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Rob-ul sa fie intre 250-500k. Este o suma prea mica 200k. Acum a fost ok, cat de cat, pentru ca nu au existat copoii, dar cand or sa apara, nu o sa se mai merite 10 rob points-uri + wanted 6 runner = 30 min jail, pentru 200k.

Sugestie: Posibilitatea de a-ti cumpara un tip de elicopter si de barca.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Roleplay, nu ? De ce doar cei cu premium sa isi poata cumpara elicopter ? Este inadmisibil. Cei cu premium sa cumpere cel mai jmecher elicopter, sunt de acord, dar unu' amarat se poate si pentru d'astia mai amarati, nu ?.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun ca pentru a te pune pe ESC sau eventual pe /sleep sa trebuiasca sa te misti X metri din locul de spawn.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E enervant cand intri pe server si te blochezi in casa pentru ca unii doar baga parola si imediat cum sunt spawn-ati dau /sleep.

Posted (edited)

Sugestie: Propun ca atunci cand apesi F sa intri intr-o masina incuiata omul sa faca la fel ca atunci cand apesi G. Si atunci cand intri intr-o masina a unei factiuni din care nu faci parte omul sa faca la fel ca atunci cand apesi G si e incuiata.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai real decat ca atunci cand dai F sa nu se intample nimic. 

Sugestie: Atunci cand te angajezi ca trucker sa ai si chei pentru camion. Tirurile se fura mereu am patit si eu asta de multe ori. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece este un RPG ar trebui sa fie cat mai apropiat de realitate, iar in realitate daca ai acest job primesti si cheile tirului.

Sugestie: Adaugarea unui nou job : Curier.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Joburile pe care le are serverul sunt vechi n-ar strica un job nou.

Sugestie: Adaugarea unui nou job : Avocat. Sa dea free la jumatate de pret fata de politisti , NG sau FBI

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai interesant si cred ca playerilor le-ar placea lucrul asta.

Sugestie: In realitate cea mai proasta masina costa in jur de 1.000 de euro. Ce ar fi ca pretul masinilor sa vine mai apropiat de acest numar? De exemplu Perennialu' sa coste in jur de 1.000 - 2.000 $ . La fel si cu casele sau bizz-urile sa coste pentru inceput intre 100.000$ - 500.000%

Sugestie: La joburi sa se ia mai putini bani. De exemplu' la truck sa se ia cam 50-100 $ / checkpoint.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar aduce si mai aproare de realitate.

Edited by MiddleFinger
Posted

Sugestie: La jobul Trucker sa arate atunci cand iti alegi cursa si suma pe care o vei primi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar stii exact cati bani vor primi si vor sti mai bine care cursa sa o aleaga..

Sugestie: Daca se poate pentru cei ce doneaza sa le fie marita viteza maxima la masina ( De ex: Daca ai Hermes si donezi sa poti ajunge la o viteza de 160 km/h

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realist.. In viata reala poti sa iti tunezi masina si la motor.. Sau unora le place un anumit model care prinde mai putin..

Posted

Sugestie: Sa introduceti numere de inmatriculare deasupra masinilor personale.

Sugestie: Sa creati un sistem de war intre mafii sa fie cu 3/3 vietii...Adica 2 mafii sa aive comenzile /war id suma si /accept war...Iar cele 2 mafii sa poate sa se omoare in zonele slab populate...Gen ca in aceasta imagine....

post-22574-0-58598800-1395690402_thumb.png

Posted

Sugestie: Sa existe Clan Punish (CP), ca playerii sa stea in clan, nu sa intre pentru 2 minute si apoi sa dea /quitclan.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii nu ar mai parasii clanul asa repede.

Sugestie: La uninvite-ul din clan, sa se poata scrie si un motiv.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerul care a fost dat afara ar stii de ce a fost dat afara.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie : Ce ar fi daca intre orele 20:00 - 22:00 inclusiv sa fie Happy Hours.Adica fiecare player sa primeasca dublu payday si ma refer la dublu RP , Bani sau Rob Point . Iar astea sa se dea diferit  ex : Luni dublu RP , Marti dublu Bani , Miercuri dublu RobPoint ... si se repeta.

Si pentru cei care vor avea cont premiun vor primii toate astea in fiecare zii intre Happy Hours.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca  mai multi playeri on pe ambele servere ( din cate am vazut pe Blue sunt acum 900 iar pe Red 400 si ceva seara ...)

Edited by Tavyw0w
Posted (edited)

Sugestie: Adaugarea unor joburi noi gen farmer si altele.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ne-am mai ingramadi toti la fish si trucker si al mai inlatura plictiseala.

Sugestie: Reguli mai stricte in Police Departament si marirea minutelor de jail.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Inainte ca un player sa faca dm, sa se gandeasca de 2 ori.

Sugestie: La jobul trucker sa se mareasca sumele primite.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:De la rank3 nu se mai primesc nici camioane nici nimic, si ramane suma de 47.000/49.000$ pe cursa, ceea ce este in dezavantaj fata de fish, deoarece acolo creste sansa la un peste foarte rar. Uitati un exemplu: Un trucker in 30 de minute face 10 curse(10*48.000(cu aproximatie)=480.000$ unde la fish in 30 min se fac 15 curse <<2 min un fish>> ( 20.000<<peste simplu>>X8+40.000<<peste rar>>X6+180.000 <<cu aproximatie pentru un peste foarte rar>> = 1.380.000$ <<cu un strop de noroc>>)

Edited by xSile
  • Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie:

1.Propun ca anunturile reporterilor sa se vada doar cand esti intr-un vehicul sau cand vorbesti la telefon.

2.Propun ca la HQ-ul Mafiilor sa se poate adauga un 'PAINT'

3.Propun ca atunci cand contractul pe care l-ai pus a fost indeplinit sa iti apara un mesaj " Your target has been assasined " sau ceva de genul .

4.Propun ca la fiecare level facut sa primesti:

-Level 1-5=20k

-Level 5-10=50k

-Level 10-20=150k

-Level 20+=300k

Sper sa va fi placut aceste 'SUGESTI'!

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Cred ca ar fi mai RolePlay si mai frumos,vedem daca le plac membrilor.

Edited by McCan
  • Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca atunci cand apesi F sa intri intr-o masina incuiata omul sa faca la fel ca atunci cand apesi G. Si atunci cand intri intr-o masina a unei factiuni din care nu faci parte omul sa faca la fel ca atunci cand apesi G si e incuiata.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai real decat ca atunci cand dai F sa nu se intample nimic. 

Sugestie: Atunci cand te angajezi ca trucker sa ai si chei pentru camion. Tirurile se fura mereu am patit si eu asta de multe ori. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece este un RPG ar trebui sa fie cat mai apropiat de realitate, iar in realitate daca ai acest job primesti si cheile tirului.

Sugestie: Adaugarea unui nou job : Curier.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Joburile pe care le are serverul sunt vechi n-ar strica un job nou.

Sugestie: Adaugarea unui nou job : Avocat. Sa dea free la jumatate de pret fata de politisti , NG sau FBI

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai interesant si cred ca playerilor le-ar placea lucrul asta.

Sugestie: In realitate cea mai proasta masina costa in jur de 1.000 de euro. Ce ar fi ca pretul masinilor sa vine mai apropiat de acest numar? De exemplu Perennialu' sa coste in jur de 1.000 - 2.000 $ . La fel si cu casele sau bizz-urile sa coste pentru inceput intre 100.000$ - 500.000%

Sugestie: La joburi sa se ia mai putini bani. De exemplu' la truck sa se ia cam 50-100 $ / checkpoint.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar aduce si mai aproare de realitate.

"Sugestie: In realitate cea mai proasta masina costa in jur de 1.000 de euro. Ce ar fi ca pretul masinilor sa vine mai apropiat de acest numar? De exemplu Perennialu' sa coste in jur de 1.000 - 2.000 $ . La fel si cu casele sau bizz-urile sa coste pentru inceput intre1 00.000$ - 500.000%"

Asta se  numeste economia serverului..nu se poate intampla niciodata  asa ceva pe acest server, sa scazi preturile asa drastic..pentru asta este nevoie de un wipe si de modificarea preturilor la joburi de exemplu la peste in loc 10-20k o sa fie 10-20 $ iar pentru asa ceva este nevoie de wipe .

Edited by TeoDorus
Posted

Sugestie:Sa se adauge Rromi SF/LV/LS si sa fie asa numele lor SF Rromi  LV Rromi LS Rromi si sa poata da war dar sa dea /ciordeste langa un playeri si ai fura 3-4-5-6k si sa scrie Tiganul NUME te-a jefuit si ti-a luat SUMA

Cum crezi ca ar ajuta serverul:sa poata intra mai multi membri

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp