Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Cand scrii /reporters scrie: (69) AK.LeR - numar de telefon: 66696. Ar trebui sa scrie (id) [nume] [rank] -  Numar de telefon: [numar].

ex: (69) AK.LeR rank 6 - Numar de telefon: 66696.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cand cineva vrea sa ceara un live sa poata suna direct un reporter de rank 2+... sa nu stea sa sune/caute cu /id rank-ul lui. Vrei sa ceri un news, cauti un rank mai mic, vrei sa ceri un live, cauti un rank 2+.

Posted

Sugestie:Propun sa se deschida orasul San Fierro,acolo sa se mai adauge inca 2-3 mafii si un departament de politie si cateva bizz-uri ar fii mult mai misto

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar mai venii playeri.

Posted (edited)

Sugestie: Propun să se poată pune hidden de către un deținător de cont premium fară ca acesta să dețină respectiva mașină. Acum să vă explic mai detaliat, exemplu eu dețin cont normal iar Shad0w cont premium, și aș dori hidden pe mașina contracost. Îmi este teamă să-i vând mașina lui Shad0w că nu sunt admini online și risc să îmi dea țeapă și să rămân fără ea. El să dea G la mașina mea și să-mi seteze culoarea hidden-ului si prețul, iar mie să-mi apară un mesaj de confirmare cu id-ul culorii si prețul ei. Printr-o comandă de acceptare gen ”/accept hidden id” să mi se seteze culoarea pe mașină și lui să-i dea automat banii din prețul stabilit.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Păi ar fi încă o metodă de a face ceva mai în siguranță. Am întâlnit cazuri în care au făcut treaba asta fără un  admin de față, cel care a pus hidden a greșit comanda și nu a pus hidden-ul dorit și a rămas și fără puncte, după care nu mai vroia să-i înapoieze mașina proprietarului de drept.

Edited by Jonny
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Cand pui bomba in masina si explodeaza, sa aibe acelasi efect ca atunci cand explodeaza masina cand ramane fara health.. Acum mor doar cei care sunt in masina, celor de langa nu li se intampla nimic

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: RP+ .. cand pui bomba in o masina prin bagdad, irak, si explodeaza, efectul ii afecteaza si pe cei din jur nu doar pe cei din masina.

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Propun sa se deschida orasul San Fierro,acolo sa se mai adauge inca 2-3 mafii si un departament de politie si cateva bizz-uri ar fii mult mai misto

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar mai venii playeri.

Iti propun sa te lasi de samp , [] cum sa se deschida SF ? poate la 600 700 se va deschide sf.

Posted

Sugestie: Nu stiu cat de usor ar fi, sau daca se poate implementa dar ar fi foarte frumos consider eu. Sper ca v-ar place sugestia mea. In urmatoarele randuri eu am o parere, iar parerea mea este ca a venit  vremea sa treaca trenuri pe buGGed.  Propun sa fie un job numit "Train Conductors" asemanator job-ului "Bus Driver". Locatia de unde sa dam "/getjob" sa fie unde este gara in LS iar de acolo sa facem un traseu unde la fiecare checkpoint sa luam o suma de bani si sa putem lua si playeri in vagoane si sa ii lasam la destinatia dorita(in fiecare statie cum ar veni). Poate nu am descris prea bine, m-ar bucura ca cineva in masura sa mai modifice sa fie cat mai frumos pentru server.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mult mai RP, deoarece in viata reala exista avioane, trenuri, barci, taxiuri, autobuze iar noua ne mai lipsesc doar trenurile. Sper sa fie luat in considerare, de mult imi doresc sa treaca trenuri pe buGGed.

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Nu stiu cat de usor ar fi, sau daca se poate implementa dar ar fi foarte frumos consider eu. Sper ca v-ar place sugestia mea. In urmatoarele randuri eu am o parere, iar parerea mea este ca a venit  vremea sa treaca trenuri pe buGGed.  Propun sa fie un job numit "Train Conductors" asemanator job-ului "Bus Driver". Locatia de unde sa dam "/getjob" sa fie unde este gara in LS iar de acolo sa facem un traseu unde la fiecare checkpoint sa luam o suma de bani si sa putem lua si playeri in vagoane si sa ii lasam la destinatia dorita(in fiecare statie cum ar veni). Poate nu am descris prea bine, m-ar bucura ca cineva in masura sa mai modifice sa fie cat mai frumos pentru server.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mult mai RP, deoarece in viata reala exista avioane, trenuri, barci, taxiuri, autobuze iar noua ne mai lipsesc doar trenurile. Sper sa fie luat in considerare, de mult imi doresc sa treaca trenuri pe buGGed.

O mica adaugare:

Ar fi super sa fie un job de genu' "train driver" sau cum o fi, care sa poata fi luat de la un anumit lvl, fiindca nu toata lumea stie sa conduca un tren,+ ca numarul acestora pe sine este limitat...

Ruta sa fie LS-LV cu sau fara check-uri, sau chiar LV-SF, iar "salariul" sa il primim cand ajungem la o destinatie.

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge LV Police Departament

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP + ca sunt multi playeri care merg pe contrasens etc., iar ca si membru NG , FBI nu le poti lua carnetul, daca s-ar adauga LVPD acestia ar avea grija de circulatia si suspectii cu w din LV , iar LSPD de cei din LS.

Pe langa acestea as dori sa mai adaug ca probabil sunt multi playeri care isi doresc sa intre in PD insa nu sunt locuri

Edited by DarkKiller666
Posted

Sugestie: Sa se adauge LV Police Departament

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP + ca sunt multi playeri care merg pe contrasens etc., iar ca si membru NG , FBI nu le poti lua carnetul, daca s-ar adauga LVPD acestia ar avea grija de circulatia si suspectii cu w din LV , iar LSPD de cei din LS.

Pe langa acestea as dori sa mai adaug ca probabil sunt multi playeri care isi doresc sa intre in PD insa nu sunt locuri

E o idee buna, si asa ar fii si putin mai populat LV-ul

Posted

Sugestie: Cand un cop vrea sa dea arrest la un robber sa-i apara mesajul "You can't arrest him, he's a bank robber!"

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita reclamatiile sii etc.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Cand un cop vrea sa dea arrest la un robber sa-i apara mesajul "You can't arrest him, he's a bank robber!"

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita reclamatiile sii etc.

Pai atunci dc ar mai fi regulamentul? este de datoria voastra sa verificati MDC

Posted (edited)

Sugestie 1:

Sugestie:Sugerez sa se adauge un "club" care sa se ocupe cu curse pe bani

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar fi mult mai RP, si politistii ar putea confisca mai multe carnete

Sugestie 2:

Sugestie:Sa se puna un fel de comanda la politisti gen /lockwheel, care sa blocheze rotile masinile, si pentru a le debloca sa se plateasca o amenda pentru deblocare, asa masinile nu ar mai fi parcate aiurea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai RP

Edited by Pitiq
  • Upvote 3
Posted

Sugestie 1:

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar fi mult mai RP, si politistii ar putea confisca mai multe carnete

Sugestie 2:

Sugestie:Sa se puna un fel de comanda la politisti gen /lockwheel, care sa blocheze rotile masinile, si pentru a le debloca sa se plateasca o amenda pentru deblocare, asa masinile nu ar mai fi parcate aiurea.

PRO este o mare problema in legatura cu parcatul. In viata reala nu parcheaza oamenii in mijlocul strazii.

Posted

Sugestie 1:

Sugestie 2:

Cred ca in locul comenzii pt politisti , ar trebui bagata o nou factiune , TTC . 

Posted

Sugestie: Aș sugera ca la medici să fie adăugat firetruck și la masinile personale înloc sa explodeze să ardă  în flăcări până v-a veni un medic să stingă încendiu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai roleplay.

• Upvote 1
Posted

Sugestie : Sa fii anuntat cand 2 mafii incep sa se dueleze pt un teritoriu.Si sa se adauge un biz adica acesta in care sa poti intra si sa pariezi pe una din cele 2 mafii care crezi u ca este castigatoare.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Mai fain , mai RP si ai putea face cativa bani din pariuri.

• Upvote 4
Posted

Sugestie : Sa se adauge masina "Washington". Este o masina tip limuzina, 4 locuri, destul de buna la viraje, si cu viteza acceptabila. ( asa arata : http://images.wiki.wegame.com/i/dTWESZw5.jpg )

Cum creza ca ar ajuta serverul : Dupa parerea mea, ar fi o masina medie ca pret, buna pentru transport (are 4 locuri). Eu zic, ca ar trebuie sa fie undeva la 20kk-25kk pretul. Sper sa se ia in considerare.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Eu as sugera sa se creeze un job nou care sa includa avioane sa fie mult mai multe avioane si heli pe aeroporturile din LS-LV si cel de langa NG in care playeri cu un level mai mare de  7 sa le poata pilota sa dea /getjob. Cand un player se suie intrun avion, heli acestuia sa ii apara un loc unde sa mearga cand acest player ajunge la acel loc sa primeasca o suma de bani ca la trucker.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RP nu ar fi atata aglomeratie la joburi Bus, Trucker si ar ajuta mult playeri de pe acest server.

Sper sa va placa dati 1+

• Upvote 2
Posted

Sugestie : Sa fii anuntat cand 2 mafii incep sa se dueleze pt un teritoriu.Si sa se adauge un biz adica acesta in care sa poti intra si sa pariezi pe una din cele 2 mafii care crezi u ca este castigatoare.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Mai fain , mai RP si ai putea face cativa bani din pariuri.

SA stii k e cv sa fie asha Bine fox !

Posted

Sugestie:Propun ca la Dealrship sa se adauge motorul sanchez.Este un motor bun,care este usor de manevrat,iar pretul sa se situeze undeva pe la 30-35kk la DealerShip

Poza: Vehicle_468.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mult mai misto daca am agauga mai multe masini

Posted

Sugestie: sa avem voie sa ne omoram rivali.. adica sa fie un fel de alianta (2 mafii vs 2 mafii) ar fi mai fain.. asa e naspa sa nu ai voie sa omori decat daca esti atacat

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai distractiv si nu ar mai face atat dm aia din mafii pe altii degeaba

Posted

Sugestie: Daca consumam mai mult de 10-15 g (un ex) droguri sa ne scada din viata sau sa murim direct

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP :)

Posted

Sugestie:Propun sa se adauge jobul de gunoier ca sunt prea multi playeri care se bat pe jobul de trucker si de bus ,iar salariul la acest job sa fie pe masura.Cum sa fie:Cand te urci intr-o masina de gunoi sa ai comanda /collecttrash pentru a incepe munca,sa fie pe margine niste saci de gunoi ,iar aceei saci sa fie pusi intr-un checkpoint in care sa intre muncitorul si dupa ce iei sacul sa apara in spate la masina de gunoi inca un checkpoint unde sa lasi sacul si dupa sa continui drumul

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii cel mai roleplay server daca s-ar adauga acest job

Multumesc!

Daca va place astept +1

Posted

Sugestie: 1.Sa se adauge pe server o comanda unde sa poti sati pui un rucsack si atunci cand mori sau te aresteaza politisti sa le poti pune in rucsack si sa le poti lua mai inkolo.

2.Dak nu se adauga prima sugestie atunci sa se adauge macar asta de ex: Cand cineva moare si are arme la el armele sa pluteasca in aer si sa poata fi luate de alti playeri. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ai mai cheltui foarte multi bani pe arme si are fii mai frumos asha..

Sugestie: sa avem voie sa ne omoram rivali.. adica sa fie un fel de alianta (2 mafii vs 2 mafii) ar fi mai fain.. asa e naspa sa nu ai voie sa omori decat daca esti atacat

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai distractiv si nu ar mai face atat dm aia din mafii pe altii degeaba

Dak ar fii asha cum zici uh iti dai seama ce ar fii pe server???

De ex: Eu is grove si is la /ad si uh esti Ballas si vii la /ad si eu te omor .. 

Si uh nu poti da /ad ce faci?

Adika e urat/nu e buna sugestia...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp