danydany1032 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Sugestie: Sa se adauge la comanda [/towcar] un update sa iti arate daca ai o masina deschisa sau inchisa,ex: http://i.imgur.com/aKTBx3w.png Cu ce crezi ca ar ajura serverul: Daca s-ar adauga acest update ar fii foarte util pentru toti playerii care detin masini. 5
Wildmutt Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) Sugestie:1)Propun ca la mafii sa se adauge pentru fiecare rank cate o arma+skin,iar rank up sa se ia dupa 7 zile de la intrarea in factiune+raport de activitate,ceva in gen ca in poza; 2)Propun adaugarea comenzi /leaders si sa ii arate pe liderii care sunt on si factiunea unde sunt ei lideri. 3)Atunci cand incepe un war sa fie scris exact ca atunci cand se termica un war 4)Atunci cand se conecteaza un membru din orice factiune sa ne spuna si rank-ul detinut. Cum crezi ca ar ajuta serverul:1.Pai membrii mafiilor nu ar mai iesi asa de repede ci ar sta sa faca rank pentru 'a debloca' noi arme. 2.Ar fi mai util asa decat sa stam pe panel,sau sai cautam pe 'tab' sau sai scriem /id Alin sa vedem daca e on sau nu. 3.Asa am sti si noi cand incepe un war si pe ce teritoriu are loc. Edited April 16, 2014 by Adez0r
Andrei17 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Sugestie: Sa iti poti vinde o arma singur, mai exact cu job-ul dealer de arme, sa-ti dai singur /sellgun. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar ajuta foarte mult playerii, sunt sigur ca multi vor sa faca materiale, si sa-si ia o arma oricand au nevoie, economisesc prin acest mod si ceva timp( nu te mai deplasezi pana la GS), dupa care cred ca ar fi benefic pentru server deoarece ar fi putin mai Role Play, zic eu.
mirelatac Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Sugestie: Sa iti poti vinde o arma singur, mai exact cu job-ul dealer de arme, sa-ti dai singur /sellgun. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar ajuta foarte mult playerii, sunt sigur ca multi vor sa faca materiale, si sa-si ia o arma oricand au nevoie, economisesc prin acest mod si ceva timp( nu te mai deplasezi pana la GS), dupa care cred ca ar fi benefic pentru server deoarece ar fi putin mai Role Play, zic eu. Cea mai proasta idee posibila: 1)Gun Shoop ar intra in faliment. 2)Total aiurea sa iti vinzi singur o arma. 3)Nu ar face mai rp serveru.
H o f f n e r Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Sugestie: La war in loc sa apara "Vei fi spawnat la HQ" sa apara: "Ai fost omorat de X din mafia Y. Scorul tau este Z. Vei fi spawnat la HQ.". Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mai role-play, dupa parerea mea orice mafiot trebuie sa stie daca a fost omorat de un coleg sau de unul din mafia rivala si sa stie ce scor are.
GoldwyN.dll Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Sugestie: Sa se adauge o comanda [/forsale price], prin aceasta comanda masina sa fie scoasa la vaznare in public, adica oricine trece pe langa ea sa vada pretul deasupra ei, vechimea,hidden-ul, kilometrajul si un ID unic al masini (numar) iar masina sa poata fi cumparata prin comanda [/buycar "ID"] Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Nu am mai sta asa mult pana sa vindem o masina si nu cred ca CNN-ul ar intra in faliment, deoarece daca nu o cumpara nimeni sigur proprietarii vor da anunturi si vor posta oferta si pe forum, asa incat nici sectiunea de vanzari si cumparari vehicule personale sa nu ramana inactiva si nici CNN-ul sa nu mai aduca profit. P.S: Propunerea este doar pt. bani CASH, nu si de schimburi cu alte masini sau pe case. 4
DaNnY.. Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Sugestie:War-urile sa inceapa de la 19:00 pana la 22:00. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai frumos, cred eu.
MR.ALEX Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) Sugestie:Propun ca atunci cand scriem /reporters, sa apara numai numerele de telefon ale reporterilor ce au telefonul deschis, si in dreptul fiecaruia sa apara si rank-ul ca noi sa nu mai cautam ca disperatii pe cineva care sa ne ofere un live. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii nu ar mai cauta innebuniti cu cine sa dea live sau cine sa le dea un anunt. Edited April 16, 2014 by Alexutzu10BAWS 3
ZaNinJa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Sugestie: Să se adauge mașini *Patriot* în DS. Poză: http://img697.imageshack.us/img697/5027/samp326.png Vehicle Model ID: 470 Vehicle Name: Patriot Category: Off Road Modifications: None Cum crezi ca ar ajuta serverul: E atât de frumoasă mașina asta, nu știu cum de a trecut un an și ceva fără ea. :( Da. Chiar mi-ar face placere sa am un "humvee". :) +1 de la mine 1
GeoRg3 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) Sugestie: Am observat ca foarte multi propun schimbarea interiorului la HQ News Reporters, aceasta schimbare ar fi Non-RP avand in vedere ca la HQ-ul prezent sunt doar niste rulote si o cladire foarte mica. Asa ca propun schimbarea in totalitate a HQ-ului News Reporters. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult serverul deoarece jucatorii ar plati mai multe anunturi iar HQ-ul va fi mult mai mare. Deci, propun sa se aleaga una din aceste doua locatii: Locatie in Los Santos Avantaje - Membrii News Reporters ar putea lua rent la o casa in apropiere. - Ar fi intr-o zona mai populata. - Jucatorii ar plati mai multe anunturi. - Parcare foarte mare pentru masini. - O cladire mare, astfel s-ar potrivi un interior mare. Aceasta idee nu are niciun dezavantaj, ar aduce numai imbunatatiri celei mai active factiuni. Poze http://i.imgur.com/aooxhCs.jpg http://i.imgur.com/h6PAaXP.png Aceasta locatie este in Los Santos, in apropierea CNN-ului. Situata intr-o zona foarte populata. Locatie in San Fierro Avantaje - Ar fi intr-o zona mai linistita unde ar putea transmite fara a fi deranjati de alti playeri. - Parcare foarte mare pentru masini. - O cladire mare, astfel s-ar potrivi un interior mare. Aceasta idee nu are niciun dezavantaj, ar aduce numai imbunatatiri celei mai active factiuni. Poze http://imgur.com/176eFL9 Situata pe un munte din San Fierro, aceasta locatie numita Missionary Hill este locul News Reporterilor din Single Player. ( http://gta.wikia.com/Missionary_Hill ) Interior - Ca interior eu propun Planning Dept. ( http://weedarr.wdfiles.com/local--files/interior/Planningdept.jpg ) HQ-ul sa fie mutat la una din aceste locatii, nu m-am referit doua locatii. Edited April 16, 2014 by ToxiCzeR 6
thestar Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca la Truck sa fie marit la skill suma, deoarece de la skill 3 in colo tot atata primesti, propun ca la skill 4 sa primesti intre 30-36k, skill 5 sa primesti 32-38k si la skill 6 34-40k (Pentru explozibil) iar pentru celelalte [ilegale/normale] sa fie marit cu 2k la fiecare skill. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu cred ca ar strica economia, mai ales acum multi nu fac skill pentru ca nu au avantaj, sau unii fac skill in prostie si nu se aleg cu nimic. Edited April 16, 2014 by Sm4rT 7
Krish Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca la eventurile organizate in Event Place de catre Admini ( in general LMS-urile), sa nu mai poti sa dai /call 112 . Este foarte enervant ! Cand esti omorat poti sa ai si wanted 6 si dupa trebuie sa te predai sau sa astepti sa se duca wanted-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ai mai avea wanted si nu ai mai sta jail, poti sa dai /sleep linistit dupa, nu mai trebuie sa te predai si dupa sa cumperi free de exemplu. Politistii care nu au vrut sa se duca la event, nu ar mai avea spam pe /r . Poti sa dai /rob dupa cu prietenii tai. Edited April 16, 2014 by AIM.Krish 4
bogdynodye Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Sugestie:Propun ca playerii ce trag pe langa tine sau in intr-o masina in care esti cu G sa primeasca aceeasi sanctiune ca aceeasi care trag in tine,nu e posibil sa vina niste retardati ca asta [http://redpanel.bugged.ro/complaint/view/2160] si sa nu primeasca nimic. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca este mai Role Play.
Urete Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Sugestie: Sa poti sa blochezi truck-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca ar ajuta serverul pentru ca nu s-ar mai fura atat camioanele. 1
MihaiMyhays Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Sugestie:Sa se adauge mai multe job-uri:Spalator de strazi,Sofer pe tren,Transport de marfuri cu masina. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Jobul Trucker este foarte aglomerat.Cu mai multe joburi profitabile nu ar mai fi atata aglomeratie.
danydany1032 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) .Sugestii pentru server. 1. Mi se pare cea mai buna, si anume: Atunci cand pui contract pe cineva, sa fi anuntat ca tinta a fost eliminata si sa ti se ia banii dupa ce hitmanul elimina "tinta". . Ex: "[AIM]Tudor. a fost ucis de catre un hitman, $5.000 au fost retrasi din contul tau.". 2. Sa putem da prin comanda [/pay] mai multi bani,macar 200.000$ sa putem lua din prima o licenta de gun/fly/boat. 3. Sa se adauge comanda [/togpanel] ar evita foarte mult spam-ul facut de panel atunci cand jucatorul X a luat warn de la adminul X. 4. Sa se schimbe traseul DMV,deoarece in acea zona se face fish iar cand sunt 1000/100 oricat ai evita tot pici examenul. 5. Sa putem vinde la Dealer Ship vehiculele premium sa primim pe ele o suma frumusica,sau sa primim 10%-20% din punctele premium. 6. Propietarii caselor sa poata puna muzica in case,la fel ca la [/bmusic] dar aici sa fie [/hmusic]. 7. Propun ca la 24/7 sa se adauge un mp3 player pentru a se asculta unul din radiourile din [/carradio] si atunci cand nu esti intr-un vehicul. 8. Sa ramana Hydraulicele pe masina si sa nu mai dispara decat cand folosesti comanda [/remivetuning]. Edited April 17, 2014 by -AIM-Tudor 5
Rauletzu_Raul Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Sugestie: Sa se micsoreze timpul de asteptare la drugs deoarece la un war timpul de asteptare este enorm (5 minute), daca s-ar micsora la 2-3 minute ar fi perfect. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta mai mult mafiotii la waruri deoarece ar putea da [/usedrugs] de mai multe ori si nu ar mai murii atat de des. 3
zuzlikest Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Sugestie:Avand in vedere ca uni playeri care fac dm ajung sa stea cu orele in jail(admin jail) vin si eu cu propunerea de a putea folosi comanda [/sleep] in jail. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pur si simplu, nu am mai pierde atat timp inzadar, daca ai de stat mai multe minute la jail trebuie sa te misti cu regularitate altfel iei kick. Sugestie:Sa putem detine 2 sau mai multe masini de acelasi model. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai RP, in real putem detine 2 sau mai multe masini de aceelasi model, in joc de ce nu?Nu vad sa fie vreo problema daca am detine 2 masini identice.
gAZAh. Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Sugestie: Ownerii clanurilor sa poata cumpara masini pentru clan de pe panel cu un anumit numar de puncte premiu, masinile sa nu fie infernus, etc; ca la factiuni, iar ownerul sa poata seta rank-ul masinii, exemplu: X are rank 5 si poate conduce masina Y X are rank 1 si poate conduce masina Z Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai roleplay si frumos. 2
AndreeaDya Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Sugestie: Sa puneti animale pe server, de exemplu un caine, o pisica, o oaie( :)) ) care sa fie cumparate de playeri de la un Pet Shop si sa le putem tine in lesa, sa avem grija de ele. De asemenea, ele sa ne ofere unele beneficii dupa cum hotaraste administratia daca aceasta cerere este acceptata. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai distractiv+aceasta ar putea fii ca un job, sa avem grija de animalele altora de exemplu (contracost desigur). Va multumesc anticipat!
AlexRO Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) #1)Sugestie: Eu propun ca playeri care au cont premium sa sa poata sa detina 2 case. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai si in viata reala poti detine 2 sau mai multe case, asa multi si-ar cumpara cont premium pentru a detine mai multe case. De exemplu eu mi-as dori sa am o casa de vacanta in LS si o casa unde sa stau in LV, e mai frumos asa sa mai stai si in alt oras sa poti avea 2 case, e mai 'real life'. #2)Sugestie: A 2-a sugestie este aceea ca sa se adauge comanda '/tradehouseforhouse', asa ar fi mai usor astazi am stat 30 de minute sa astept sa vina un admin si erau peste 5 admini ON, toti spuneau ca 'am alta treaba'... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu am mai pierde timpul aiurea si nu ar mai fi atatea tepe... #3)Sugestie: Propun sa se adauge schimbarea interiorului unei case cu puncte premium sau 'kapa-kapa'. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Intr-un fel si in viata reala iti poti schimba interiorul, asa ar fi mai multe donatii pentru server daca am putea sa ne schimbam interiorul. #4)Sugestie: Cand un player nou intra pe server sa aleaga punctul de spawn, de exemplu sa se faca si un spawncivil si in LV si in SF. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar fi atata lag in LS la spawncivil. #5)Sugestie: Propun sa ne putem lua mancare sau apa,[/buyfood] , [/buywather], la..pachet, cum adica la pachet? Adica sa mergem in interiorul unu bizz si sa ne luam mancare, si sa o putem tine la noi de exemplu: raman fara viata..imi amintesc ca am mancare la mine, si sa pot da /eatfood, sau de la 24/7 sa ne luam o sticla cu apa, si sa putem da /drinkwather, cand nu mai avem viata. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai si in realitate cand ne simtit obositi si fara 'forta' daca avem ceva de mancare la noi si mancam ne revenim P.S.: Daca ti-a placut o idee de mai sus te rog frumos sa imi acorzi un +1, doar daca doresti. Edited April 17, 2014 by pHn
LaValoare Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Sugestie:Propun ca la cops sa fie scoasa comanda [/ta]. Cum crezi ca ar ajuta serverul:In primul rand este o comanda care nu e Role-Play deoarece in viata reala nu vine un politist, isi scoate pistolul din dotare si spune "tazer, nu te poti misca pentru 8 secunde".In al doilea rand este un dezavantaj enorm fata de ceilalti playeri care detin wanted fara drept de predare deoarece cop-ul respectiv vine, da [/ta], mai face si o glume cu tine, isi mai bate si joc putin, apoi incepe sa dea cu spray.Nu cred ca in viata reala ar fi posibil sa omori pe cineva cu spray, bineinteles, dupa ce ar primi tazer. Multumesc! 3
Leon. Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 (edited) Sugestie: Sa se puna de la rank 4 in mafii /gmotd pentru ca cei de rank 4. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca unu de rank 4 face spam pentru /attack, dupa ce a dat attack are mute nu poate sa vb cu colegi lui + daca este si organizator. [Daca va place +1]. Edited April 18, 2014 by Alliance MIKIMAUS
Bless Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Sugestie:Propun ca la cops sa fie scoasa comanda [/ta]. Cum crezi ca ar ajuta serverul:In primul rand este o comanda care nu e Role-Play deoarece in viata reala nu vine un politist, isi scoate pistolul din dotare si spune "tazer, nu te poti misca pentru 8 secunde".In al doilea rand este un dezavantaj enorm fata de ceilalti playeri care detin wanted fara drept de predare deoarece cop-ul respectiv vine, da [/ta], mai face si o glume cu tine, isi mai bate si joc putin, apoi incepe sa dea cu spray.Nu cred ca in viata reala ar fi posibil sa omori pe cineva cu spray, bineinteles, dupa ce ar primi tazer. Multumesc! Daca si voi ati juca mai roleplay poate s-ar scoate.. dar voi nooo conduceti cu 300 la ora,mergeti pe contra sens,faceti dm ca disepratii...
Popular Post Slai Posted April 18, 2014 Popular Post Posted April 18, 2014 Propunere pentru mafii: as dorii sa propun reintroducerea war-urilor in perioada de de Paste, doar sambata si duminica sa fie scoase, adica in data de 19 si 20 aprilie 2014, deoarece noi avem vacanta luni si marti, iar pentru mafioti nu esti nimic placut in asta, sa stam 4 zile fara war-uri, mai ales cand avem si noi vacanta si ne putem bucura de war-uri. Daca credeti ca este o sugestie buna, nu strica un +1! 11
Recommended Posts