HappyBase. Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 (edited) Sugestie: 1. Propun să se adauge opțiunea "Test drive la DS". De ce ? Pentru că poți fii nehotărât ce mașina ai vrea să-ți cumperi și ai vrea să faci diferența între 2 mașini și să ai această prioritate. Cu câteva checkpoint-uri sau nu știu cum vrea Shadău. 2. Propun să se adauge radio KissFm Cum crezi ca ar ajuta serverul: pentru punctul 1, ar fi mult mai RolePlay iar pentru 2, este mult mai ascultat KissFm decât celelalte radio-uri de pe /carradio Edited April 22, 2014 by KAPSUftw
clicknet Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 (edited) Sugestie:Daca un player face parte dintr-o factiune si isi depune demisa, cand va intrat iar in acea factiune sa isi continue zilele in ea. Daca are 20 zile si isi pune demisia va primi [/uninvite]. Aceasta sugestie sa fie pusa doar pentru ce-i care primesc uninvite. Nu si pentru ce-i ce dau [/quitgroup].Daca ai 20 zile si rank2 cand vei intra in factiune vei avea 20 zile si rank 1. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai mult mai realistic. Daca doriti ca aceasta sugestie sa fie adaugat da-ti 1+ Edited April 22, 2014 by xCrisTian
Popular Post Hawke Posted April 22, 2014 Popular Post Posted April 22, 2014 Sugestie: O comanda [/service reporter anunt] prin care depunem un anunt pe care vrem sa il dam. Deobicei pentru a economisi timp, reporterii renunta la plata anuntului. Aceasta comanda poate fi acceptata de catre un reporter, el corectand anuntul. Odata ce anuntul este pus, banii pentru el se vor duce la reporterul respectiv. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va micsora timpul irosit pe plata anunturilor si va face munca reporterilor mult mai usoara. 12
mateiu59 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Sugestie: Doresc sa se implementeze skill pentru job-ul Car Jacker, sa fie asa: ----------------------------------------------------------------------------- skill 1 up to skill 2 (40 masini transportate) , recompensa in functie de masina: masina care costa intre $250.000-$1.000.000 este recompensata cu $10.000 masina care costa intre $1.000.000-$5.000.000 este recompensata cu $15.000 masina care costa intre $5.000.000-$20.000.000 este recompensata cu $17.500 masina care costa intre $20.000.000-$45.000.000 este recompensata cu $19.000 masina care costa intre $45.000.000-$65.000.000+ este recompensata cu $20.000 (!)Observatie: Recompensa se v-a calcula in functie de preturile din D.S. ----------------------------------------------------------------------------- skill 2 up to skill 3 (75 masini transportate) , recompensa in functie de masina: masina care costa intre $250.000-$1.000.000 este recompensata cu $15.000 masina care costa intre $1.000.000-$5.000.000 este recompensata cu $17.500 masina care costa intre $5.000.000-$20.000.000 este recompensata cu $19.500 masina care costa intre $20.000.000-$45.000.000 este recompensata cu $20.000 masina care costa intre $45.000.000-$65.000.000+ este recompensata cu $25.000 ----------------------------------------------------------------------------- skill 3 up to skill 4 (100 masini transportate) , recompensa in functie de masina: masina care costa intre $250.000-$1.000.000 este recompensata cu $17.000 masina care costa intre $1.000.000-$5.000.000 este recompensata cu $19.500 masina care costa intre $5.000.000-$20.000.000 este recompensata cu $20.000 masina care costa intre $20.000.000-$45.000.000 este recompensata cu $25.000 masina care costa intre $45.000.000-$65.000.000+ este recompensata cu $30.000 ----------------------------------------------------------------------------- skill 4 up to skill 5 (200 masini transportate) , recompensa in functie de masina: masina care costa intre $250.000-$1.000.000 este recompensata cu $20.000 masina care costa intre $1.000.000-$5.000.000 este recompensata cu $25.000 masina care costa intre $5.000.000-$20.000.000 este recompensata cu $30.000 masina care costa intre $20.000.000-$45.000.000 este recompensata cu $35.000 masina care costa intre $45.000.000-$65.000.000+ este recompensata cu $50.000+ ----------------------------------------------------------------------------- skill 5 up to skill 6 (500 masini transportate) , recompensa in functie de masina: masina care costa intre $250.000-$1.000.000 este recompensata cu $30.000 masina care costa intre $1.000.000-$5.000.000 este recompensata cu $40.000 masina care costa intre $5.000.000-$20.000.000 este recompensata cu $50.000 masina care costa intre $20.000.000-$45.000.000 este recompensata cu $60.000 masina care costa intre $45.000.000-$65.000.000+ este recompensata cu $70.000+ (!)Observatie: stiu ca se primesc foarte multi bani, dar v-a fi de munca foarte mult pentru acest skill. ----------------------------------------------------------------------------- Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1)Este foarte roleplay, tinand cont ca se castiga foarte bine(in realitate un hot de masini castiga de 1000 mai bine cau un trucker, de aceea este job ilegal poate fura o masina buna si o vinde foarte scump.. in cazul de fata o duce in lv la checkpoint). 2)V-a ajuta foarte mult serverul deoarece nu o sa mai vezi numai truckeri nebuni, si fisheri.. unde vezi cu ochii. 3)Serverul v-a atrage multa lume cu aceasta propunere. 4)Daca v-a placut dati +1 am muncit destul de mult. 2
QuaDST Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Sugestie: Ca la jobul trucker, cand duci marfuri ilegale sa primesti Wanted automat, w1 sau w2.
darkz0r Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 (edited) Ma gandeam sa se puna in aplicare stergerea unui semn de punctuatie pentru 1 punct premium. Multor playeri le pare rau ca au pus un semn de punctuatie si vor sa scape de el. Decat sa iti schimbi numele doar pentru un semn de punctuatie, mai bine dai 1 punct premium si rezolvi tot. Sa se puna in [/shop]. Edited April 22, 2014 by AlkatreZ
Evander Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Sugestie:Sugestia este doar pentru red.bugged.ro.Propun sa se adauge acelasi sistem de payday ca pe blue.bugged.ro adica daca nu ai jucat mai mult sau 31 de minute sa nu ti se acorde 1 ora jucata si doar jumatate din dobanda la banca fata de cum este in momentul actual..daca stai pe /sleep nu primesti ora jucata,si daca te joci jumatate de ora primesti 0,xx ore jucate si ai x,yy chiar daca pe panel arata doar X ore jucate. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar aduce mai multi player-i deoarece am destul de multi prieteni care nu se joaca pe red din cauza acestui fapt si ar fi si mai usor cu banii si sa faci ore jucate pentru a te alatura unei factiuni.
zuzlikest Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 (edited) Sugestie reducere DM ~ 2modalitati pentru a reduce DM-ul Citeste doar daca consideri ca DM-ul este una din prinicipalele probleme ale "serverului" Sugestie:Cu toti stim cat de inervant si penibil e sa fii "victima" unui DM-ist, indiferent de imprejurimi majoritatea nu toleram/nu acceptam DM-ul, pentru rezolvarea acestei probleme pe un termen cat mai lung sau chiar definitiv am gandit 2 modalitati ce ar ajuta la reducerea drastica a DM-ului, cele actuale sunt jail (maxim 90minute jail/reclamatie si in medie liceenta gun suspendata 20ore), cele la care ma gandesc eu ca ar rezolva aceasta probleme e introducerea a unui sau a amandurora sisteme ce vi le prezint mai jos. 1.DM-Skill Adaugarea unui DM-Skill, cu cat ai acest skill mai mare cu atat vei petrece mai mult timp la jail. Cum ar suna si ar fii skillurile Skill 1- Se primeste la logarea pe server(timp jail standard) Skill 2- Se primeste la un numar de 25 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 2.5/minute/wanted Skill 3- Se primeste la un numar de 50 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 5/minute/wanted Skill 4- Se primeste la un numar de 75 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 10/minute/wanted Skill 5- Se primeste la un numar de 100 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 15/minute/wanted Skill 6- Se primeste la un numar de 200 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 20/minute/wanted 2.Jail automat la call 112 Cand un player este reportat pentru crima comisa prin apelul /call 112 acesta sa primeasca automat jail 30 de minute si liceenta suspendata 2sau4ore daca acesta a facut DM. Iar pentru kamikaze doar jail 45 de minute Pentru DB/DM cu elicea elicopterului nu exista o solutie deoarece multe "victime" fac asta intentionat si nu ar fi corect fata de ceilalti, pentru aceste 2 probleme va ramane sistemul actual clip&post Aceasta metoda daca ar fi aplicata ar rezolva si DM-ul si Kamikaze. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Reducerea drastica a DM-ului, iar admini nu ar mai avea aceasta grija pe panel sau in game (/report-DM) Acestea sunt modalitatile prin care m-am gandit ca ar reduce drastic DM-ul poate sunt prea dure insa totul poate/va fi modificat dupa modul de gandirea a Ownerilor. Valorile precizate mai sus sunt "standard" pentru a ma face inteles, daca va fi aplicat cel mai probabil vor fi modificate Iar pentru ca membrii mafiilor sa nu aiba de suferit sa fie dezactivata comanda /call 112 in timpul warului. //Edit Modificat pentru a ma face mai bine inteles.@Whats_UP poti reciti. Edited April 23, 2014 by VidGhost
FlorinDanny Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 (edited) [™/\™] Sugestie: Propun ca la fiecare factiune sa se faca un sistem /faction. In el sa arate "raportul" fiecaruia pentru a nu mai sta sa facem poze si etc. Facem o poza la /faction o punem si gata, la fiecare Rank-up sa se reseteze. Fiecare factiune sa aiba /faction-ul construit dupa cerinte de ex Paramedic sa apara rank, healuri simple, healuri comanda, ad-uri si rank. Ce depunem in depozit nu e problema 2 poze la saptamana nu e mult. [™/\™] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mult mai la indemana celor din factiuni si liderilor nu mai stau sa numere la poze (liderii) si sa ne chinuim cu programe de Upload cu 200 de poze.. +1 daca sunteti de acord cu mine [™/\™] Mai propun urmatorul lucru. Cand dai /factions si alegi o factiune ex. News Reporter sa scrie si daca sunt aplicatii on sau nu. [™/\™] Mai propun ca la mafii sa se inchida aplicatiile de ceva vreme toate mafiile au aplicatii ON dar nu se cauta membrii. [™/\™] Propun sa se adauge mai multe locuri la factiuni. Minim 50 locuri pentru fiecare factiune pentru ca suntem prea multi, liderii baga numai pe pile si linguseli si nu prea avem sanse sa intram.. [™/\™] Propun ca la politie sa se bage pistol normal cum este si in "San Andreas Original" si politistii sa poata iesi doar cu pistol normal pe geam si sa traga un glont la 5 secunde deoarece cu o masina si 4 intr-o masina de pd e clar ca nu sunt sanse. In viata reala nu vin 4 in fiecare masina si nu trag ca descreerati cu M4 mai intai vin intariri apoi vin trupele speciale cu M4. [™/\™] Sa se scoata comanda /ta (zer) politistii abuzeaza foarte mult de aceasta comanda si in viata reala nu iti da nimeni tazer sa te poata prinde seriosi sa fim. Si daca sunt mai multi unu da taz altu trage si cum iese taz cum ma omoara apoi incep cu suferinte "S@L P@" "Esti praf, nu sti sa tragi" si etc... Edited April 22, 2014 by Brocker
IonutTudor Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 (edited) Sugestie reducere DM ~ 2modalitati pentru a reduce DM-ul Citeste doar daca consideri ca DM-ul este una din prinicipalele probleme ale "serverului" Sugestie:Cu toti stim cat de inervant si penibil e sa fii "victima" unui DM-ist, indiferent de imprejurimi majoritatea nu toleram/nu acceptam DM-ul, pentru rezolvarea acestei probleme pe un termen cat mai lung sau chiar definitiv am gandit 2 modalitati ce ar ajuta la reducerea drastica a DM-ului, cele actuale sunt jail (mazim 90minute jail/reclamatie si in medie liceenta gun suspendata 10ore), cele la care ma gandesc eu ca ar rezolva aceasta probleme e introducerea a unui sau a amandurora sisteme ce vi le prezint mai jos. 1.DM-Skill Adaugarea unui DM-Skill, cu cat ai acest skill mai mare cu atat vei petrece mai mult timp la jail. Cum ar suna si ar fii skillurile Skill 1- Se primeste la logarea pe server(timp jail standard) Skill 2- Se primeste la un numar de 25 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 2.5/minute/wanted Skill 3- Se primeste la un numar de 50 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 5/minute/wanted Skill 4- Se primeste la un numar de 75 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 10/minute/wanted Skill 5- Se primeste la un numar de 100 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 15/minute/wanted Skill 6- Se primeste la un numar de 200 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 20/minute/wanted 2.Jail automat la call 112 Cand un player este reportat pentru crima comisa(DM/Db/Kamikaze) prin apelul /call 112 acesta sa primeasca automat jail 30 de minute si liceenta suspendata 2sau4ore. Aceasta metoda daca ar fi aplicata ar rezolva si Db-ul si Kamikaze precum si cazul de DM cu elicea elicopterului. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Reducerea drastica a DM-ului, iar admini nu ar mai avea aceasta grija pe panel sau in game (/report-DM) Acestea sunt modalitatile prin care m-am gandit ca ar reduce drastic DM-ul poate sunt prea dure insa totul poate/va fi modificat dupa modul de gandirea a Ownerilor Valorile precizate mai sus sunt "standard" pentru a ma face inteles, daca va fi aplicat cel mai probabil vor fi modificate Legat de sugestia ta, ar fi buna dar in ce priveste partea cu arestat automat si licenta suspendata cand faci DB, am ceva de spus: Nu ti s-a inamplat deloc (mie de multe ori) atunci cand mergi cu masina se arunca un player cu 3hp sau mai putin in fata masinii si dupa ce il omori iti da wanted? Sunt sigur ca nu ti-ar convenii sa ma arunc in fata ta cand am putina viata iar tu sa te alegi cu jail si licenta suspenda [aici cred ca te referi in funcite de ce facem (DM/DB), adica licenta de gun, sau licenta de condus]. Sugestie: Sa numai existe comanda /ta(zer). Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Toti ne plangem de abuzul de /ta. Dupa ce ca tot noi suntem in dezavantaj, politistii au si armura, vin si cate 4-5-6, isi ia heal din orice casa si au si comanda /ta(zer), e clar ca o sa luam fail. In viata reala nu spui un cuvant si impietresti infractorul. Sugestie: Propun să se adauge opțiunea "Test drive la DS". De ce ? Pentru că poți fii nehotărât ce mașina ai vrea să-ți cumperi și ai vrea să faci diferența între 2 mașini și să ai această prioritate. Cu câteva checkpoint-uri sau nu știu cum vrea Shad0w. Am vazut pe alte servere acest DealerShip imbunatatit cu Test-Drive care dureaza 10 sau 18 secunde. Asa am sti si noi cu ce masina ne alegem. De exemplu, incepatorii care nu stiu masinile, aleg Benson, iar cand o vad se trag de par pentru ca nu au stiut cum arata masina. Stiu, se poate vedea pe panel fiecare vehicul, dar nu toti incepatorii stiu de forum/panel. Edited April 23, 2014 by Whats_UP
world_eye007 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 (edited) Am si eu cateva sugestii, unele gasite chiar in alte thread-uri de pe forum:Atunci cand pui contract pe cineva, sa fi anuntat ca tinta a fost eliminata si sa ti se ia banii dupa ce hitmanul elimina "tinta". Ex: "X a fost ucis de catre un hitman, $5.000 au fost retrasi din contul tau"- E evident cum ar ajuta, ai putea afla si tu cand e eliminat cel pe care il vrei mort.Sa putem pune arme, droguri in portbagajul masinii sau sa le lasam in casa. (Ar fi si folositor, si RP)- Astfel sa nu mai pierzi armele cand iesi din joc, pentru ca in realitate nu le pierzi.Numarul de inmatriculare de la masina sa ramana permanent, sau pana scriem din nou "/carplate" Intotdeauna se pune alt numar la masina, si asa ne-am putea da seama cine detine vehiculul.- Si aici e evidenta utilitatea, in realitate nu ti se schimba nr de la masina la fiecare cateva minute, nici nu vad rostu sa dai bani cand 90% din timp ai alt nr decat cel ales de tine.Mai multe masini la Car Rental (cel putin in LV sunt putine, sunt foarte multe dati cand nici macar o masina nu gasesti). De asemenea ar fi frumos sa poti inchiria elicoptere (Maverick) si sa se gaseasca si masini mai calumea de inchiriat (Bullet, Infernus) care sa fie la un pret mai mare. Inca un Car Rental in LV (cel de langa PnS, Autobahn parca se numeste). - Diversitatea ar ajuta sa gasesti mai usor o masina, nu sa trebuiasca sa mergi o gramada pe jos.Sa fie mult mai aspru (si sa fie in primul rand) pedepsite infractiunile in trafic, in special condusul pe contrasens. Politistii nu dau deloc atentie acestui lucru si mai mereu se ajunge la certuri, injuraturi si de aici la posturi si asa mai departe. Personal consider ca ar trebui anulata direct licenta de condus pentru condusul pe contrasens. - Si in realitate daca conduci pe contrasens iti pierzi carnetul.Sa poti cumpara elicoptere de la DS pe bani din joc. - E aberant sa dai ~ 90 de lei reali pt un elicopter in joc, e doar un joc pana la urma.Sa existe o modalitate prin care sa poti face parte dintr-o factiune si daca nu te joci constant. - Eu de exemplu ma joc mai rar, in vacante, in weekenduri, pentru ca am facultate si nu am timp, dar mi-ar placea sa pot face parte dintr-o factiune.Sa scrie deasupra masinilor care sunt de vanzare, ca sunt de vanzare, pretul si nr de telefon sau numele proprietarului. - Si in realitate poti scrie pe geam.De asemenea un sistem hotelier ar fi frumos (LV-ul e plin de hoteluri); astfel s-ar rezolva si problema parcarilor, deoarece in marjoritatea locurilor unde sunt case, nuprea sunt locuri de parcare si sunt multe masini parcate aiurea. Asa cu hoteluri ai locul de parcare al hotelului si te-ai rezolvat.Inca o chestie care ar fi de mare ajutor daca s-ar implementa ar fi un sistem prin care locul pe care a dat cineva /park sa nu mai poata fi folosit de inca o persoana, adica atunci cand dai /park si pe locu ala e deja o masina parcata (despawned) sa nu te lase sa dai. - Sunt multe probleme cu masini parcate care cand le dai spawn le arunca sau se blocheaza una in alta.Inca o chestie care ar da realism ar fi posibilitatea de a folosi telefoanele publice.Cate un DMV in fiecare oras ar fi de mare ajutor, daca locuiesti in LV sau SF e nasol cand iti expira licenta. Un alt lucru foarte util si usor de implementat ar fi separarea butonului de lumini de cel de Nos, eventual pt lumini sa fie comanda /lights si asa o poti bindui tu pe o tasta Edited April 23, 2014 by world_eye007
BogdanSnaKe Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Sugestie reducere DM ~ 2modalitati pentru a reduce DM-ul Citeste doar daca consideri ca DM-ul este una din prinicipalele probleme ale "serverului" Sugestie:Cu toti stim cat de inervant si penibil e sa fii "victima" unui DM-ist, indiferent de imprejurimi majoritatea nu toleram/nu acceptam DM-ul, pentru rezolvarea acestei probleme pe un termen cat mai lung sau chiar definitiv am gandit 2 modalitati ce ar ajuta la reducerea drastica a DM-ului, cele actuale sunt jail (mazim 90minute jail/reclamatie si in medie liceenta gun suspendata 10ore), cele la care ma gandesc eu ca ar rezolva aceasta probleme e introducerea a unui sau a amandurora sisteme ce vi le prezint mai jos. 1.DM-Skill Adaugarea unui DM-Skill, cu cat ai acest skill mai mare cu atat vei petrece mai mult timp la jail. Cum ar suna si ar fii skillurile Skill 1- Se primeste la logarea pe server(timp jail standard) Skill 2- Se primeste la un numar de 25 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 2.5/minute/wanted Skill 3- Se primeste la un numar de 50 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 5/minute/wanted Skill 4- Se primeste la un numar de 75 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 10/minute/wanted Skill 5- Se primeste la un numar de 100 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 15/minute/wanted Skill 6- Se primeste la un numar de 200 alerte la /call 112 timpul de jail va creste cu 20/minute/wanted 2.Jail automat la call 112 Cand un player este reportat pentru crima comisa(DM/Db/Kamikaze) prin apelul /call 112 acesta sa primeasca automat jail 30 de minute si liceenta suspendata 2sau4ore. Aceasta metoda daca ar fi aplicata ar rezolva si Db-ul si Kamikaze precum si cazul de DM cu elicea elicopterului. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Reducerea drastica a DM-ului, iar admini nu ar mai avea aceasta grija pe panel sau in game (/report-DM) Acestea sunt modalitatile prin care m-am gandit ca ar reduce drastic DM-ul poate sunt prea dure insa totul poate/va fi modificat dupa modul de gandirea a Ownerilor Valorile precizate mai sus sunt "standard" pentru a ma face inteles, daca va fi aplicat cel mai probabil vor fi modificate Legat de sugestia ta, ar fi buna dar in ce priveste partea cu arestat automat si licenta suspendata cand faci DB, am ceva de spus: Nu ti s-a inamplat deloc (mie de multe ori) atunci cand mergi cu masina se arunca un player cu 3hp sau mai putin in fata masinii si dupa ce il omori iti da wanted? Sunt sigur ca nu ti-ar convenii sa ma arunc in fata ta cand am putina viata iar tu sa te alegi cu jail si licenta suspenda [aici cred ca te referi in funcite de ce facem (DM/DB), adica licenta de gun, sau licenta de condus]. Legat de acest lucru, cea mai buna propunere si masura ar fi doar ca adminii sa ia masuri mai drastice la plangerile cu motiv "DeathMatch aiurea".
AndreiFIFA Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Sugestie:La fish LS sa se spawneze masinile daca nu au fost folosite de 3 minute. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar mai fi haos acolo. Sugestie:Sa se adauge in DealerShip Mountain Bike. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ne-am saturat de acele biciclete care sunt acuma la DS. Sugestie:Sa se adauge un fel De DealerShip unde poti cumpara avioane sau barci. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai RP. Aceasta au fost sugestiile mele.
predamarian95 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Sugestie: Sa se adauge joburi noi, pentru ca servarul o sa se duca de rapa, din cauza ca deza, eu personal de 4 luni mam plictisit tot aceleasi joburi, sa fie ceva joburi mult mai faine, de exemplu fermier, gunoier, transport valute bancii, ghid turistic etc. Sugestie: Playeri noi care intra pe servar nu au ce sa faca cand le da spawn civil, nu au o masina, ei nu stiu sa apele /service taxi, a fost cazul meu, puneti niste masini la spawn civil, gen perenial , sau bike unlock. Sugestie: Sa se adauge case noi, iar cele fara rost cu bug, gen jumatate din SF plaja, si cateva din Pier 69 SF, au bug, intri dai /sleep in ele si cand te intorci la pc, ti se vede imaginea neclara, si nu se mai poate juca mai mult de 1 minut ca ei crash, Sugestie: La jobul Truck, sugerez ca cei ce lucreza, sa aibe posibilitatea sa incuie tirurile, din simplu fapt ca unu se baga in fata ta, anumea, sa iti fure tirul etc. PS; am citit cate sugesti sunt aici , insa este greu si pentru owner sa le citeasca, ca sunt multe , e clar, dar macar sa adauge ceva nou, ca neam plictisit de tot aceleasi lucruri
Eazy. Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Sugestie:Sa se adauge un targ auto pe ambele servere, sa se faca moderatori pe forum pentru aceasta sectiune.Moderatorul sa aiba gradul pe forum de "Auto fair organizer". Topicul sa fie facut la rubrica "EVENTURI" iar in fiecare *sambata* ( am dat doar un exemplu ) toti cei care vor sa-si vanda masina sa o poata faca la targul auto , locatia si pretul de intrare sa fie pus de catre "ORGANIZATOR". Asa nici noi playerii nu ne-am mai plictisi , ne-am duce sa vedem care sunt preturile si de ce nu , sa cumparam o masina mai ieftin. 1
kLSeeK Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 (edited) Sugestie: Să se schimbe modelul de Live, e total penibil, până la urmă suntem pe un joc și nu cred că e ok să te întrebe dacă ai prietenă și dacă da, cum o cheamă, eventual să te-ntrebe dacă ai și făcut-o cu ea :)).. Sincer, unele întrebări nu-și au rostul și deja devine plictisitor. Edit: acum am văzut, această sugestie e pentru serverul red. Edited April 23, 2014 by kLSeeK
Danyachim2 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Sugestie:Salut am si eu cateva sugesti pentru server Daca sunteti de acord propun sa se mai adauge inca cateva skinuri pe server pentru ca ar fi mai frumos,Sa se mai adauge inca cateva joburi cum ar fi Gunoier,Taietor de iarba,Fermier.Mai propun ca la jobul Trucker de la skill 4 sa poti sa castigi mai multi bani Sa puneti telefoane publice Sa adaugat licente pentru pescuit pentru ca in viata reala ai nevoie de permis de pescuit. Sa mai fie adaugata o factiune Tow Trucker Company Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar ajuta servarul pentru ca playeri pot avea skinuri noi la fish si la trucker nu o sa mai fie asa multi playeri daca se adauga si alte joburi.
gAZAh. Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 (edited) Sugestie: Pentru mafioti, sa fie interzis Cleo, orice mafiot care este prins cu cleo la teste sa primeasca ban 7-14 zile sau chiar permanent. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceasta sugestie o sa fie utila in mafii, m-am saturat sa ma bata toti depravatii 3/3 gloante si sa sufere. ps: [cheater cu mult prea mult timp liber] nu stie sa faca executabile :D :D Edited April 23, 2014 by Rivers1337 7
Layzz Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Sugestie: Pentru mafioti, sa fie interzis Cleo, orice mafiot care este prins cu cleo la teste sa primeasca ban 7-14 zile sau chiar permanent. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceasta sugestie o sa fie utila in mafii, m-am saturat sa ma bata toti depravatii 3/3 gloante si sa sufere. ps: [cheater cu mult prea mult timp liber] nu stie sa faca executabile :D :D Nu crezi că e cam copiată de la aproape toate comunitățile?
Alex4ndru Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Sugestie: Sa se adauge radar pe server si sa se dea amenda (maricica) Cum crezi ca ar ajuta server-ul: foarte multi playeri alearga ca descreieratii prin oras cu masina si fac accidente iar din cauza lor noi trebuie sa platim insurance. Sa se stabileasca o limita de viteza in oras si una pe drumuri mai mari/ autostrazi. 2
bogdynodye Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca playerii ce detin 'iPhone' sa-si poata schimba numarul prima data gratuit,iar pe urma sa fie adaugat in [/shop] o optiunea de schimbare a numarului cu 5puncte premium. Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul:Cred ca esti mai frumos,uni player se plictisesc repede de numarul lor de telefon. Edited April 24, 2014 by BogdyOuT.
tare58 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 este o cladire nefolosita in lv si cred ca ar fi bine sa se mai adauge o mafie CLANUL EMERALD DA SI CU LV NU TE ACCEPTA NIMENI MA BAGA DOAR PE PILE IS ASA E CUM DE ALTI NU INTRA SI ALTI DE LV MAI MIC DA SI FAC APLICATIE LA FEL BAI FRATE FACEI INCA UNA MA STA CLADIREA DEGEABA NUMAI PILE PILE PILE
Menedatz Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 este o cladire nefolosita in lv si cred ca ar fi bine sa se mai adauge o mafie CLANUL EMERALD DA SI CU LV NU TE ACCEPTA NIMENI MA BAGA DOAR PE PILE IS ASA E CUM DE ALTI NU INTRA SI ALTI DE LV MAI MIC DA SI FAC APLICATIE LA FEL BAI FRATE FACEI INCA UNA MA STA CLADIREA DEGEABA NUMAI PILE PILE PILE Nu ti se pare ca esti cam ideolog (a se citi idiot). 1.Propunere foarte proasta. Cate HQ inghesui in LV? Si-asa e cam aglomerata zona, ca e rifa si Aztecas relativ aproape. Bagi unu acolo si nu mai ai nevoie de masina pana pe turf. Esti un geniu. La fel si cu wreslingul. Sunt 30% carora le place WWE. Trebuie script si timp liber pentru o idiotenie, sunt sute de alte lucruri mai inteligente. P.S.: Mai treci pe la ora de romana, invata ce e aia virgula.
tare58 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 (edited) TUTUROR CRED CA NE PLACE WRESTLINGU MECIURILE SUNT FENOMENALE ACTIUNEA ESTE DUSA LA EXTREM SI CASTIGURILE SUNT MARI DACA SE POATE SA VREA SA VIN CU O IDEE PROFITABILA SI TOT ODATA DISTRACTIVA PENTRU PLAYERI,AVANTAJOASA DIN PERSPECTIVA PARIURILOR MASIVE PUSE PE MECIURI. STADIONUL BASSEBAL LV SI STADIONUL DIN SF SU SUNT PREA UTILE AS PROPUNE SA SE AMENAJEZE IN INTERIORUL STADIONULUI LV UN RING CUM ESTE CEL DE LA SALA DE GIMNASTICA IARSTADIONUL SA FIE ACOPERIT PENTRU A FI PUSE REFLECTOARE SUS IN TAVAN STADIONUL CARE AR ARATA CA O CUPOLA (STITI CUM ARATA UN STADION DE WRESTLING) SA FIE LUMINAT DOAR IN PREAJMA RINGULUI. IN FIECARE VINERI SAU CAND PUTETI (DACA SE VA FACE SI DACA SE POATE) UN ADMIN SA INTRE IN DIRECT (OPTIONAL) SI SA PUNA INAINTE DE INCEPEREA MECIULUI CAND SE ADUNA PLAYERI MUZICA IN STADION CAND INCEPE MECIUL SI SE PREZINTA LUPTATORI VA INTERVENI O MUZICA DE PREZENTARE A LOR (STITI CUM E LA WWE,CAND VIN PE ACEL PODIUM SI I ARATA PE ECRANUL ALA) ACEESTIA SE VOR BATE SI CINE CASTIGA CELE MAI MULTE MECIURI MINIM 2 DIN 3 E INVINGATOR PRECIZEZ DE CE ESTE PROFITABIL:PLAYERI PUN PARIURILE RESPECTIVE SUB ASISTENTA UNUI MEMBRU MA IMPORTANT PLAYERI CARE IES INVINGATORI CASTIGA SI EI PREMI POLITIA AR FI SI EA IMPLICATA PRIN FAPTUL CA AR VENI PENTRU A ASIGURA ORDINEA INTRARILE DE LA SUBSOL SA FIE BLOCATE SI DOAR UN ADMIN SA LE POATA DEBLOCA INTRA DOAR CINE PLATESTE SA VADA MECIUL DACA NU IL V VEDEA PE FORUM INTR-O SECTIUNE SPECIALA WWE BUGGED TV. AR FI FRUMOS STADIONUL AR FI PLIN + DACA MERGE SI SE POATE INTRA IN DIRECT SA SE PREZINTE LUPTATORI DACA SE PROPUNE CONTACTATIMA CU AJUTOR uite stadionul sa fie acoperit VA ROG SA MA SUSTINETI DACA VRETI SA SE TINA MECIURI DE WRESTLING CU CASTIGURI RECORD Edited April 24, 2014 by tare58
Menedatz Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 ESTI CAM PROST SI NU AM CERUT PAREREA TA IN ....... MA DOARE DE PARERILE TALE ASTEPT PARERILE LUI SHADOW SI TIBI CRETINULE TUTUROR CRED CA NE PLACE WRESTLINGU MECIURILE SUNT FENOMENALE ACTIUNEA ESTE DUSA LA EXTREM SI CASTIGURILE SUNT MARI DACA SE POATE SA VREA SA VIN CU O IDEE PROFITABILA SI TOT ODATA DISTRACTIVA PENTRU PLAYERI,AVANTAJOASA DIN PERSPECTIVA PARIURILOR MASIVE PUSE PE MECIURI. STADIONUL BASSEBAL LV SI STADIONUL DIN SF SU SUNT PREA UTILE AS PROPUNE SA SE AMENAJEZE IN INTERIORUL STADIONULUI LV UN RING CUM ESTE CEL DE LA SALA DE GIMNASTICA IARSTADIONUL SA FIE ACOPERIT PENTRU A FI PUSE REFLECTOARE SUS IN TAVAN STADIONUL CARE AR ARATA CA O CUPOLA (STITI CUM ARATA UN STADION DE WRESTLING) SA FIE LUMINAT DOAR IN PREAJMA RINGULUI. IN FIECARE VINERI SAU CAND PUTETI (DACA SE VA FACE SI DACA SE POATE) UN ADMIN SA INTRE IN DIRECT (OPTIONAL) SI SA PUNA INAINTE DE INCEPEREA MECIULUI CAND SE ADUNA PLAYERI MUZICA IN STADION CAND INCEPE MECIUL SI SE PREZINTA LUPTATORI VA INTERVENI O MUZICA DE PREZENTARE A LOR (STITI CUM E LA WWE,CAND VIN PE ACEL PODIUM SI I ARATA PE ECRANUL ALA) ACEESTIA SE VOR BATE SI CINE CASTIGA CELE MAI MULTE MECIURI MINIM 2 DIN 3 E INVINGATOR PRECIZEZ DE CE ESTE PROFITABIL:PLAYERI PUN PARIURILE RESPECTIVE SUB ASISTENTA UNUI MEMBRU MA IMPORTANT PLAYERI CARE IES INVINGATORI CASTIGA SI EI PREMI POLITIA AR FI SI EA IMPLICATA PRIN FAPTUL CA AR VENI PENTRU A ASIGURA ORDINEA INTRARILE DE LA SUBSOL SA FIE BLOCATE SI DOAR UN ADMIN SA LE POATA DEBLOCA INTRA DOAR CINE PLATESTE SA VADA MECIUL DACA NU IL V VEDEA PE FORUM INTR-O SECTIUNE SPECIALA WWE BUGGED TV. AR FI FRUMOS STADIONUL AR FI PLIN + DACA MERGE SI SE POATE INTRA IN DIRECT SA SE PREZINTE LUPTATORI DACA SE PROPUNE CONTACTATIMA CU AJUTOR uite stadionul sa fie acoperit VA ROG SA MA SUSTINETI DACA VRETI SA SE TINA MECIURI DE WRESTLING CU CASTIGURI RECORD Sugestie absolut idioata. La maxim 20% din playeri le place WWE, deci deja incepe. Ideea e foarte proasta, trebuie multa munca si nu va avea succes, va fi un fail. Sunt multe alte ideei mai bune. Nu mai fa sugestii doar pt. +1 post. A, invata sa scrii fara caps lock si cu virgula, S@l. este o cladire nefolosita in lv si cred ca ar fi bine sa se mai adauge o mafie CLANUL EMERALD DA SI CU LV NU TE ACCEPTA NIMENI MA BAGA DOAR PE PILE IS ASA E CUM DE ALTI NU INTRA SI ALTI DE LV MAI MIC DA SI FAC APLICATIE LA FEL BAI FRATE FACEI INCA UNA MA STA CLADIREA DEGEABA NUMAI PILE PILE PILE Nu ti se pare ca esti cam n@b, tu te plangi ca nu te accepta. Newbie, ai level 10, trebuie 15 pentru mafii.
Recommended Posts