Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie: Să se adauge pentru propietarii de case "home menu sua meniul casei" de unde îți poți cumpăra multe lucruri și să le pui unde dorești ca în următoarele poze: http://imgur.com/a/Fqp4K#0

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul foarte mult, ar fi cu mult mai RP, mult mai frumos să îți așezi mobila după bunul plac, și cred că multor playeri le-ar plăcea să poată face asta. Dacă îți place sugestia, +1 pentru susținere.

Edited by Bluu.
  • Upvote 9
Posted (edited)

Sugestie:Propun ca cei din Departamentele de politie ce sunt prinsi pe contra-sens sa primeasca o amenda din partea liderului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Asa ar fi circulatia mai ordonata,cum playerii nu au dreptul pe contra-sens,nici ei nu au dreptul.

Edited by St4r
  • Upvote 3
Posted

Sugestie:Propun ca fiecare player sa aibă carnet pe care sa îl poti vedea tastând /carnet.

Pe acel carnet sa scrie când ai luat permisul , cate amenzi ai primit si sa fie puncte

ex: conduci pe contra sens 2 puncte din 20 (2/20)la 20 puncte sa dai iar examenul (Punctele sa le dea copi direct pe carnet)

Cu ce ar ajuta serverulul:Mult mai realist

Posted (edited)

Sugestie: Propun, pentru a usura munca celor din departamentele de politie, ca la [/mdc id], pe langa wanted-ul pe care il are, si cu motivul sa apara si distanta la care ma aflu de el. 
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Politistii nu vor mai fi nevoiti sa se uite pe mapa, astfel usurandu-le munca si ar avea un spor mai mare la armed roberry. 

Daca sunteti de acord, click pe ysV6n91.png

Edited by BuNNNy
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge un fel de MP3 cu care sa poti asculta muzica (posturile de la /carradio), chiar daca nu esti intr-o masina. Acesta sa fie cumparat cu puncte premium, ca iPhone-ul, gen.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, ar fi ceva RP si mafioti ar putea sa asculte muzica in timp ce sunt la war.

Edited by bVb.PLAKE
  • Upvote 9
Posted (edited)

Sugestie: Cand un politist da [/mdc ID] si are [/find] activ pe un suspect din [/wanted] list, acesta sa ii apara pe ecran actualizat cu wantedul avut pentru a fi anuntat mereu in timpul cat el merge dupa acel suspect (ca in poza alaturata:http://imgur.com/nF0xDpL),daca acel suspect mai primeste alt wanted (posibil fara drept de predare) sau daca va ramane cu wantedul avut pana ce vei ajunge sa-l predai.

Cum crezi ca va ajuta serverul: Politistul care merge dupa un wanted va fi tinut la curent cu tot ce se intampla cu suspectul pe care el il urmareste in momentul actual, fara a fi nevoit sa foloseasca [/mdc] mereu pentru a afla posibile detalii noi despre suspectul urmarit.

In caz ca sugestia de mai sus e ceva mai greu de implementat, mai am una, si anume:

Sugestie: Cand un politist da [/mdc ID] si are [/find] activ pe un suspect din [/wanted] list, acesta sa ii ramana ca (suspect urmarit) iar in cazul unui nou wanted level adaugat acelui suspect, (asa cum atunci cand dam dublu-click pe un suspect din [/wanted] ni se activeaza /MDC automat in chat), acelasi lucru sa se intample si daca wantedul acelui suspect se schimba, si anume daca acel suspect comite o alta infractiune intre timp, in momentul in care i se adauga un nou wanted level, /mdc-ul pe acel jucator sa se activeze din nou in chat, ca si atunci cand ai scrie din nou [/mdc ID]. Fata de cum este acum, in plus ar fi doar in chat [/mdc ID] sa se activeze automat, din nou, daca wanted level-ul suspectului urmarit se schimba (creste sau scade).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Politistul in cauza ar fi mereu anuntat de wantedul suspectului urmarit, fara a mai fi nevoit ca mereu cand vrea sa afle detalii noi despre acel suspect sa foloseasca [/mdc ID].

Votati aceste sugestii daca vi se par utile!

Edited by BogdanSnaKe
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Propun ca playerii cu cont premium sa poata detine cate 2 joburi.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar ajuta foarte mult deoarece jobul de mecanic nu merge fara jobul detective. La fel si Arms / Drugs Dealer nu merge fara detective pentru ca nu fiecare player stie locatiile serverului.

Daca sunteti de acord nu ezitati sa dati un +1 (rep_up.png)

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Adaugarea raportului si celor de rank 5 ( sa fie mai mare raportul sa lucreze si ei cat de cat ).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am observat ca cei de rank 5 nu isi mai dau silinta si sunt inactivi. Asa ca sunt mii de playeri cu rank 5 care nu mai vor sa iasa din factiunea respectiva. Altii nu au locuri sa intre in acea factiune.

+1 daca sunteti de acord!

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa fie implementate mai multe masini/motoare la Rent

Ar ajuta serverul deoarece nu s-ar mai face bisnita de genu" iti dau nrg rent 100k" si ar fi mai multe optiuni din care sa alegi masinile...ar frumos si ca acest Rent sa fie undeva intr'o parcare de genu celei din LV sub podu de la fish dar mult mai mare...

Posted

Sugestie: Sugestia mea ar fi sa se adauge o comanda prin care sa dai unui pleyer cheile de la masina si sa le aiba si dupa relog. Poate va ganditi dc as vrea chestia aceasta ? Pentru ca am un clan si am masini personale si le pun la folosinta clnului si imi este destul de greu sa ii dau cheile la fiecare membru findca sunt multi si isi dau relog destul de des vreau sa fie 2 comenzi una sa ii dau cheile si una sa ii le iau inapoi.MULTUMESC!!!!!!

Posted

Sugestie:când un helper e on si vrea să dea inf. jucătorilor,să se puna hod şi să arate : ,,Helperul X s-a pus hod si va poate ajuta cu orice problemă"

La /helpers helperii care stau aod sa apară:X-HOD(Si să fie cu verde)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos

Posted

Sugestie:Propun la mafii sa se adauge Sub turf time un fel de score pentru a arata cati membri mai sunt pe turf din fiecare mafie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai mafia adversa ar sti cati adversari mai sunt pe turf pentru fail si ar vede cati membri are accesta  pe turf .

Daca sunteti de acord cu accesta propunere +1.

Posted

Sugestie: Propunerea mea este putin mai complicata, propun sa se adauge o noua factiune numita "Rromi" iar acestia sa poata fura telefoanele playerilor prin o camanda gen: /fura id telefon, iar cand a furat telefonul cuiva sa iprimesca contravaloarea in bani a telefonului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai mare vanzare la magazine si ar fi mai RP.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propunerea mea este putin mai complicata, propun sa se adauge o noua factiune numita "Rromi" iar acestia sa poata fura telefoanele playerilor prin o camanda gen: /fura id telefon, iar cand a furat telefonul cuiva sa iprimesca contravaloarea in bani a telefonului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai mare vanzare la magazine si ar fi mai RP.

Sau comanda /steal. Si sa aiba si un anumit skin.

Posted

Sugestie: Propun sa se inventeze o mica carte a recordurilor unde sa fie trecuti playerii ce au facut recorduri pe comunitatea noastra

exp.,liderul X a stat mult timp in factiune

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul? : - Ar fii mai frumos

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa se readauge job-ul Lawn Mower

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu acest job faci foarte bine banii si in plus e cel mai usor.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: As adauga niste job-uri ( Curier, gunoier, spalator de strazi, etc..).

Cum crezi ca ar ajuta severul?:Playerii ar avea un complex de job-uri si ar fi mai multe.

Posted (edited)

Sugestie: Propun modificarea comenzii [/ad]. Dupa ce pui un anunt si folosesti aceasta comanda sa apara si timpul ramas pana la publicarea anuntului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult jucatorii. Sigur de multe ori v-ati intrebat cat timp mai este pana va aparea anuntul vostru.

Edited by Zain
  • Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: Pe diferite servere am observat ca in Ds au aproape toate masinile, chiar si barci. Propun ca in ds sa fie adaugate si unele modele de camioane, barci, si alte masini ce nu sunt adaugate.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am auzit mai multi playeri ca vor o masina dar nu este in ds. Sau vor un camion al lor, etc.

Edited by King.Avicii2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp