Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestii:

1. Mecanicii sa isi poata repara masina

2. Arms dealerii sa isi poata da arme lor

3. La avioanele mari de pe aeroporturi, sa se poata intra si ca pasager. (Andromeda)

Cum crezi ca ar ajuta serverul?:

Cei care sunt mecanici, atunci cand lucreaza sa nu se mai duca la pay`n spray. Pe drum ar putea intra cineva in ei cu masina.

Arms dealerii in loc sa mearga la GS pentru o arma si-o pot confectiona singuri din materialele colectate.

Sunt doar 2 tipuri de avioane care au locuri pe server, si acelea insuficiente (doar 2 locuri ). Te poti urca si pe aripa avionului, dar este posibil sa cazi. 

• Upvote 1
Posted

Sugestie : La testul fly pentru cei de la school instructors,sa apara niste check-pointuri si playerul respectiv care da testul,sa trebuiasca sa treaca prin ele .

Sa se adauge mai multe joburi,ferma..etc,chiar si altele noi,si skill la toate.

Ar fi bine daca s-ar scumpii licentele,mai ales ce-a de gun,probabil nu si-ar permite toti sa isi cumpere licenta...pentru a face DM aiurea .

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul ? : ar fi mai fain,si un avantaj .

Posted (edited)

Sugestie: 

Propun ca la cei din LSPD / LVPD / SFPD / FBI / NG. sa apara la /stats undeva Arrest / Kills pe care le-a facut pe cei cu wanted.

Adica: Intru intr-un departament : Am [0]Arrest  |  [0] Kills   | Daca voi aresta pe cineva sau sa ii dau kill sa se adauge: [1]Arrest   | [2]Kills.

Cand avansezi la rank 2 sa inceapa de la 0 si iar sa faci asa.

Cu ce ar ajuta asta serverul? 

1. Liderul nu v-a mai fi nevoit sa caute prin atatea SS=uri pe cele gresite sau puse de 2x.

2.Ne-ar fi noua mai usor sa nu mai stam sa le alegem pe alea bune etc..

3.Daca cineva are 500ss cu arrest / kill i v-a lua mult sa la uploadeze mai ales daca are net-ul slab.

4. Ar fi mai frumos si mai usor atat pentru playeri cat si ptr. lideri.

5. Nu vei mai putea falsifica SS-urile sau sa pui de 3 ori aceiasi poza etc.

Edited by DeagleZEW.
  • Upvote 7
Posted

Sugestie:Salut am si eu o propunere ,Pentru server Propun sa se mai adauge skinuri De exemplu Skinu cu id 299-Skinu cu id 293 skinu cu id 7,Mai propun ca pe panel sa se adauge si ce skill avem la Rob,Fish,Trucker Si tot pe panel sa apara daca suntem AFK sau suntem activi 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai in primul rand foarte multi playeri vrea sa incerce si alte skinuri Si pe panel am putea sa vedem daca un player este afk sau activ. Si tot acolo ,putem vedea ce skill are un alt player.

Posted

Aceasta sugestie este pentru DM.

Sugestie: Intre nivel 3 si 5 sa putem cumpara de la Gun Shop si arms dealeri doar Bata de basseball si Silenced Pistol.

Intre nivel 5 si 7 sa putem cumpara: Basseball, Silenced Pistol si Desert Eagle.

Intre nivel 7 si 9 sa putem cumpara :Basseball, Silenced Pistol, Desert Eagle, Shotgun si MP5.

De la nivel 10 sa putem cumpara toate armele.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai multi care fac DM au nivel intre 3 si 10. Si este foarte enervant sa te omoare mereu doar pentru amuzament.

Posted

Sugestie: In fiecare luna , in ziua de Duminica , sa fie timp de 1 ora "desfranare" la DM/DB + sa te duci intr-un loc unde fix in acea ora sa se deschida si sa poti cumpara arme fara licenta de arme , dar doar in acea ora , si cu aceasta ocazie sa se creeze si un nou biz.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: L-ar face mai interesant .

M-am inspirat din: 

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Aceasta sugestie este legata de CNN. Cand dai un anunt, iti apare ca in 900 de secunde iti va aparea anuntul, sa spunem daca dam [/ad] sa iti arate cate secunde mai sunt pana iti va aparea ad-ul. Uitati-va la aceasta poza.

QZv5Ch5.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor pentru un jucator pentru a vedea in cat timp ii va aparea anuntul.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie:Sa se poata cumpara bani in joc($) cu bani adevarati asa cine vrea bani in joc si nu are rabdare sa-i faca sa-si cumpere bani cu bani adevarati.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar avrea mai multi bani pentru dezvoltare,etc

Edited by ATE
Posted (edited)

Cateva idei pentru S.I.

Sugestie: Sa poti da /pay mai mare de 100k, macar 200k.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai OK si ar ajuta mai mult la S.I.

Sugestie: Cei din School Instructors sa aiba direct job-ul de detectiv, la fel ca si politaii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aproape mereu trebuie sa avem joc detectiv pentru a ne gasi clienti...

Sugestie: Sa se face mult mai frumos telefonu, sau o carte telefonica ceva. Sa vezi ultimele intrari de apeluri, ultimele iesiri, mesajele...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult.

Sugestie: Un garaj pentru S.I. SF.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi frumos sa avem si noi un garaj subteran la care sa avem doar noi acces sa parcam masinile.

Sugestie: Masini mai bune pentru S.I. cum ar fi inca 1-2 maverick-uri, in loc de faggio sa fie macar un PCJ / FCR ceva si niste masini mai bune.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Noi umblam toata ziua sa dam licente si uneori avem cate 4-5 clienti o data, cu masinile care le avem acuma dureaza o gramada pana ajungem la destinatie si playerii de multe ori nu mai vor sa astepte...

Edited by AIM.XxMihaiBxX
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Sa se adauge clan punish.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membri mai longevivi->n-ar mai exista clanuri inactive->n-ar mai fi clanuri care dau "faliment"->mai multi playeri interesati sa intre intr-un clan->mai multi playeri interesati sa-si faca clan.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge la comanda /id daca playerul este online sau AFK .

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu mai  trebuie sa ne chinuim sa dam pe tasta Tab si sa cautam culoare playerului daca este on sau AFK , si ne-ar ajuta sa vedem doar dintr-un singur /id sa vedem daca playerul este on sau AFK .

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie:Propun comanda /cmotd adica sa fie un gen ,,motd'' si pentru clan la fel cum sunt si la factiuni.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mult mai organizat pentru sedinte mai ales pentru clanurile cu 50+ membrii.

Edited by GF Catalin.
Posted

Sugestie: Propun ca pentru cei din Hitman Agency sa nu mai existe limita de vizualizare la Checkpoint. Ma refer ca daca sunt la mai mult de x metri de tinta, checkpoint-ul nu imi mai apare decat pe minimap. De asemenea, sniper-ul sa aiba raza de vizualizare mai mare. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte multi membrii Hitman Agency. Acestia si-ar putea efectua contractele mult mai silent.

Posted

Sugestie: Sultan de paramedici, motocicleta de paramedici

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta pentru factiuna paramedic departament deoarece, ar ajunge mai repede la comenzi.

Posted

Sugestie: Sa iti poti schima la caracter, in game:

1.Varsta

2. Sexul (ma refer la masculin / feminin)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi la inceputul jocului si-au pus aceste data la nimereala, dar acum poate doresc sa le schimbe. Puteti sa puneti sa poata fi schimbate la un anumit level sau pentru o suma de bani sau pentru cateva puncte premium (5/10).

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun ca in timpul war-ului sa poti folosi comanda [/usedrugs] de fiecare data cand doresti, dar inafara war-ului sa ramana tot intervalul de 5 minute.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu am mai muri asa de repede la war.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: La warr-uri, cand iei crash sau pur si simplu dai /q, sa nu ti se mai "dizolve" scorul. Daca tu ai scor 10, sa spunem, dau un exemplu pozitiv, si iei crash, scorul s-a dus.

Sau, a 2-a parte, cea cand ai scor minus, dai pur si simplu /q cu motiv:" vai, am desync", si ai scapat de scorul negativ.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi de foarte mare folos membrilor din mafii.

• Upvote 6
Posted

Sugestie: Playeri cu level cuprins intre 1 si 5 de ex. sa poate face un imprumut bancar [/safewithraw] de maxim 3-5kk. Acesti bani vor fi restituiti in 5 zile lucratoare iar daca acel player nu restituie acesti bani se vor confisca toate bunurile achizitionate cu cei 3-5kk. De cele mai multe ori vor fi masini la level 3 normal.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi un mic ajutor pentru incepatori si pot achizitiona o masina personala mai repede.

Posted

Propunere: Sa se adauge KM la masinile factiunilor.

Cu ce crezi ca va ajuta serverul: Ar fi mai frumos sa vedem si noi cati KM poate face o masina de la o factiune.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se puna Land Mower la loc in /jobs

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor sa il gasesti (cel putin eu nu stiam ca exista)

Posted

Sugestie server: Propun să se mai bage un job oricare, La celalte este prea mare aglomeratie. Sugerez să revină farmer. ;)

Posted

Sugestie: Propun sa se modifice comanda /contracts intr-un dialog. Sa apara contractele listate asftel: NUME - Level. In partea de jos sa fie tot asa Sleeping Targets NUMAR. Cand dau dublu click pe un contract sa imi afiseze mai multe detalii despre tinta. Ex:

• Nume
  • Level
  • Factiune
  • Varsta

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o idee unica. Nu am vazut pe niciun server comanda /contracts de tip dialog.

Sugestie: Propun sa nu mai apara suma de bani la /contracts.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Hitmanii nu si-ar mai alege doar tintele care "valoreaza" mai mult. 

Sugestie: Daca Hitman-ul nu isi indeplineste contractul (nu omoara tinta) intr-un timp stabilit (de preferat 15-30 minute) sa i se dea automat takehit.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Uneori nu sunt membri de rank 2+ online sa imi poata da takehit. Daca tinta e in jail sau se pune pe sleep eu trebuie sa dau /q sau sa astept rank 2 sa vina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp