banutzu21 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) Sugestie: Atunci cand ramai fara permis sa poti sta in masina , dar cand apesi 2 sau /engine sa iti apara chestia cu permisul (licenta driving a expirat ....) , pentru a schimba diferite chestii la masina (ex: /carcolor , /carplate etc.) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai RP. +1 daca sunteti de acceasi parare si daca crede-ti ca ar ajuta serverul. Edited May 29, 2014 by banutzu21 1
K E N Z O Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Sugestie: 1.Propun sa se adauge Paint in SF si LV deoarece sunt muti care au Case in SF, LV si trebuie sa parcurga 20KM pentru a ajunge in LS. 2.Propun sa se adauge DealerShip in cele 2 orase, SF si LV. 3.Propun sa ne putem Casatori, pentru a ne face o viata virtuala frumoasa. 4.Pentru Mafii:Sa se adauge comanda /vscore pentru a ne vedea cate scoruri avem.Deoarece trebuie sa iesim sa ne spuna colegii ce scor avem. Atunci cand esti in timpul War-ului si te omoara cineva te da la HQ, si poate Turf-ul este departe fata de HQ.Propun sa ne Spawneze pe Turf-ul atacat in diferit parti. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?:Ar fi mult mai RP.
sorinu Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) Sugestie: Propun să se facă un salon de tatuaje în Los Santos lângă job Pizza: http://imgur.com/L9ysfSZ Cum crezi ca ar ajuta serverul: Serverul ar fi mai RP, mulţi jucători işi doresc să aibă tatuaje la skin-uri etc. Cât despre organizarea lui, să se bage un bot exact ca în Gta San Andreas care să facă tatuaje la alegere. Mi se pare o propunere destu de bună, dacă sunteţi de acord puteţi vota printr-un singur (+1). Edited May 29, 2014 by A.Alexutzu_21 4
andreitele Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Sugestie: Sa se foloseaca caile ferate, gen factiune. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar face server-ul mai funny. O factiune care sa organizeze excursii in jurul oraselor la ore fixe. Biletul sa fie stabilit in functie de level (ca la news reporters)
Fielddone2 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Sugestia asta mi-a venit cand mi-am reamintit de un joc mai vechi pe care-l jucam si in paintball puteam sa dam kick playerilor cu comanda /paintkick. Asa ca propun sa se adauge comanda /paintkick sa putem vota noi jucatorii din paint cine sa iasa afara. Daca ai primit /paintkick poti intra dupa urmatoare runda de paintball. La /paintkick sa apara numele tuturor jucatorilor din paintball. Si cand apesi pe numele jucatorului sa apara ceva de genul: Offensive language Suffering alot Cheats Si in chat sa apara cel mai votat player pt /paintkick. Ceva de genul: Fielddone2 has 15 votes. Kick him in 5 seconds. Si comanda /paintkick sa fie folosita doar o singura data pe runda. Gen: A inceput runda, s-a folosit comanda /paintkick de catre playeri si a fost dat afara un player pana runda urmatoare. Comanda /paintkick poate fi folosita din nou urmatoare runda. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine pentru unii playeri care considera ca un player trebuie dat afara pentru ca injura/sufera sau are coduri.
sorinu Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) Sugestie 1: Sugestie: Propun să se adauge comanda [/findhouse ID casa]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul foarte mult pentru că nu mai trebuie să pierdem o grămadă de timp încercând să găsim o casă cu acel ID. La momentu de faţă degeaba sunt ID-urile caselor băgate dacă nu există şi o comandă prin care le putem găsii mult mai uşor astfel economisind şi timp şi bani. Sugestie 2. Sugestie: Deasemenea să se adauge şi comanda [/findbusiness ID bizz). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Idem ca mai sus. Sugestie 3. Sugestie: Propun ca în dreapta la House List să apară mărimea interioarelor caselor (Small, Medium, Big), ceva gen aşa: http://imgur.com/QRicSLr Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult, astfel vom şti ce fel de case sunt şi nu va mai trebuie să mergem să le vedem. Mi se par nişte propuneri destul de bune, dacă sunteţi de acord puteţi vota printr-un singur (+1). Edited May 29, 2014 by A.Alexutzu_21 1
Sebaz Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) Sugestie : La binco sa poti alege haine ca in GTA Sa ,adica nu un skin anume , ci o pereche de blugi ,un hanorac ,o sapta ,si multe altele ,si sa putem face si tatuaje ,poate au mai fost puse ,dar eu nu am vazut. (desigur daca se poate asta ,tine de sa:mp nu de scripter .) La mafii de ex. la Grove ST. sa te imbraci in verde ,la Ballas in acel mov ,si tot asa . Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar fii mult mai RolePlay ,si nu am mai avea toti acelasi skin , am fii mai diferiti unul de celalalt . Edited May 29, 2014 by .Fr0zZeN.
FUZION Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Sugestie:La mafii sa iti dea iar Deagle cand intri pe server si cand mori. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Se consuma mult mai multe materiale daca membrii din mafii folosesc /order 1 in continuu. Sugestie:La mafii sa te poti duce iar cu elicopterele la war-uri sau daca nu sa se adauge o masina mai puternica sau inca 1 Sultan. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Daca nu s-ar putea merge la war-uri cu elicoptere si s-ar adauga masini mai rapide cu care sa ajungi mai repede la war-uri.
iosifello Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Sugestie: In fiecare luna , in ziua de Duminica , sa fie timp de 1 ora "desfranare" la DM/DB + sa te duci intr-un loc unde fix in acea ora sa se deschida si sa poti cumpara arme fara licenta de arme , dar doar in acea ora , si cu aceasta ocazie sa se creeze si un nou biz. Cum crezi ca ar ajuta serverul: L-ar face mai interesant . M-am inspirat din: Buna idee .+1
verde95 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 ADAUGARE TRENURI IN SAN ANDREAS SUNT SI TRENURI EXISTA MASINI PESTE TOT TOATE VEHICULELE IN AFARA DE TRENURI SI IN LV ESTE O CLADIRE FOARTE MARE ESMERALD SA SE FACA O MAFIE ESMERALD DC NU ACCEPTATI NIMIC
Layzz Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Sugestie: Schimbarea culorilor la mafii. 1. Grove Street, acesta este mai deschis. 2. The Russian Mafia, să rămână așa. 3. Los Vagos , să rămână așa. 4. Ballas, să rămână așa. 5. The Rifa , acesta este închis. 6. Aztecas acesta, este roșu. 7. Italian Mafia, acesta, este deschis. 9. SF Bikers, să rămână așa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, ar mai aduce un strop de prospețime mafiilor. Sugestie: Să se schimbe înapoi numele mafiilor, Russian -> Corleone Aztecas -> LV Chinese Mafia. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai frumos. 2
Sperman Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Sugestie: Permiterea unor moduri mafiotilor Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar permite iarasi jucatorilor sa se bucure de moduri. Propunerea mea este sa se creeze un whitelist cu modurile .asi / .cs / etc care pot fi folosite. In ce consta acest whitelist: numele modului o descriere link de download checksum pt mod Astfel, fiecare jucator va putea propune un mod pt a fi adaugat pe whitelist prin PM unui admin. Adminul respectiv va descarca modul si il va testa. Daca va considera ca acel mod nu aduce niciun beneficiu jucatorului, atunci il va adauga pe whitelist impreuna cu hashul fisierului. Cand un jucator este suspect de cheating, adminul va putea sa intre la jucator in PC cu TW si se va uita dupa moduri. Daca va gasi un mod .asi / .cs, mai intai va verifica daca checksum-ul se potriveste cu vreunul de pe lista, iar daca nu, va fi sanctionat. Checksum calculator: http://compressme.net/
cobrax Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Sugestie: As propune ca sa se faca cv cu jobul de drugs dilars adica nu prea se chtiga din el .. ce sar puea face ex: ca diler sa nu poti folosi drogurile si odata ce skimbi job de dilar sa nu le mai ai drogurile asa nu ai mai putea sa iti cumperi singur droguri si ai avea nevoie de un diler asta ar creste vanzarile dilarilor . atunci cand folosesti drogurile sa aiva un efect mai atractiv . si bine inteles tot odata in cazul in care esti prins de pd sa fi sanctionat dur . Cum crezi ca ar ajuta serverul:Poi ar face jobul drug dilars mai atractiv pd ar avea activitate mai mare si ar fi mai plpitant jobul mai plin de adrenalina
Shockara Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Sugestie: Adaugarea unei noi mafii in San Fierro. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am observat ca orasele Las Venturas si Los Santos detin 3 grupari mafioate. De ce nu si San Fierro sa detina tot 3 grupari mafioate. Alte precizari: Urmatoarea mafie se poate numi : China Town - ar putea avea culoarea rosie. Sugestie: Schimbarea culorilor la mafii. 1. Grove Street, acesta este mai deschis. 2. The Russian Mafia, să rămână așa. 3. Los Vagos , să rămână așa. 4. Ballas, să rămână așa. 5. The Rifa , acesta este închis. 6. Aztecas acesta, este roșu. 7. Italian Mafia, acesta, este deschis. 9. SF Bikers, să rămână așa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, ar mai aduce un strop de prospețime mafiilor. Sugestie: Să se schimbe înapoi numele mafiilor, Russian -> Corleone Aztecas -> LV Chinese Mafia. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai frumos. Nu e deloc buna aceasta sugestie ( nu te supara ) culorile actuale sunt foarte bune si majoritatea playerilor nu se pot obisnui cu noi culori. Nu stiu cu ce ar ajuta asta serverul...
KNAVE Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Sugestie: Propun sa se poata pune armele in portbagajul de la masina . De exemplu: "Intrii in masina apesi tasta 2[numlock], deschizi portbagajul te duci langa portbagaj si scrii "/putgun [numele armei]." Sau orice alta comanda. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai RP. 7
Popular Post IonutTudor Posted May 31, 2014 Popular Post Posted May 31, 2014 (edited) Salutare! Azi m-am gandit sa sugerez ceva in legatura cu joburile. Sugestie: Job-ul Arms Dealer sa fie putin imbunatatit, adica: ->Sa iti poti da arme singur ->2 arme speciale pe care doar de la Arms Dealeri sa le putem avea. Si anume: Knife si Uzi. ->Sa se adauge skill. ->Comanda "/dealers" care sa ne deschida un dialog box cu 2 variante: -Arms Dealers care sa ne arate Dealerii online, la fel ca la /mechanics. -Drug Dealers Sugestie: Jobu-ul Drugs Dealer imbunatatit: ->Sa putem da drogurile mult mai scump. ->De la Drug Dealer sa putem face rost de "pastila" de sinucidere, prin care atunci cand scriem "/usepill" sa murim. De multe ori am ramas in pustietate (desert, orasul de langa San Fiero etc.) si nu aveam cum sa ne sinucidem. ->Comanda "/dealers" care sa ne deschida un dialog box cu 2 variante: -Arms Dealers care sa ne arate Dealerii online, la fel ca la /mechanics. -Drug Dealers Sugestie: Job Trucker putin imbunatatit: Toti stim ca sunt 6 skilluri si doar pana la skill 3 este diferit, asa ca propun: ->Skill 4 = Banii de pe marfa legala/ ilegala/ explozibila + 10.000$ ->Skill 5 = Banii de pe marfa legala/ ilegala/ explozibila + 15.000$ ->Skill 6 = Banii de pe marfa legala/ ilegala/ explozibila + 20.000$ Sugestie: Job Mecanic imbunatatit: ->Atunci cand tractezi o masina si iti scapa din carlig si dai /tow ca sa o iei iarasi, sa nu mai dispara chekpoint-ul. ->Sa iti poti da repair si refill singur (Nasol sa fi mecanic si tie sa nu iti poti repara/ face plinul la masina). ->Sa sa adauge skill: ~Skill 1 = 5.000$ pe masina tractata ~Skill 2 = 10.000$ pe masina tractata ~Skill 3 = 15.000$ pe masina tractata ~Skill 4 = 20.000$ pe masina tractata ~Skill 5 = 25.000$ pe masina tractata ~Skill 6 = 30.000$ pe masina tractata ->Sa putem da repair/ refill cu maxim 50.000$ Sugestie: Job Fisher imbunatatit: ->Sa putem prinde maxim 2 pesti. ->Sa se adauge juvelnicul in Shop care sa coste 5 puncte premium, cu ajutorul caruia sa putem prinde maxim 5 pesti. ->Sa putem da /drop la peste. ->Sa putem pescui si pe mare (cand suntem in barca). Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai toate joburile ar fi echilibrate si mult mai atragatoare. Macar sa imbunatatiti aceste joburi daca nu vreti sa adaugati altele. Edited May 31, 2014 by Whats_UP 23
NEVRO Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Sugestie:Am observat ca multi membri de la Paramedic Departament vor un Sultan la factiune, asa ca am zis sa postez eu aici. Da, ar fi foarte bine daca ar fi un Sultan si la Paramedic. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai, am fi si noi mai rapizi la comenzi, sau macar cei de rank 3-4+ sa aiba acces.
Popular Post cruise Posted May 31, 2014 Popular Post Posted May 31, 2014 (edited) Sugestie: Să se adauge o comandă (/nearestwanted) prin care să le arate celor din departamente suspecţii care sunt la o distanţă mai mică de 500m. Aceasta să fie ca atunci cand dai (/wanted) sau să apară un text în chat, depinde cum doriţi voi. Exemplu: Nearest wanted players: CRUiSE (666) - wanted 6 - chased by 3 cops - distance 200m. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta membri departamentelor foarte mult, nu va mai trebui să cautăm în /wanted 5 minute pană găsim un suspect langă noi. Edited May 31, 2014 by AIM.Cruise 12
Layzz Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 (edited) Sugestie: La mafii, armele să fie pe rankuri. #rank 1 - deagle. #rank 2 - deagle + m4. #rank 3 - deagle + m4 + tec9. #rank 4 - deagle + m4 + tec9 + combat shotgun. #rank 5 - deagle + m4 + tec9 + combat shotgun + country rifle. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, mafioții ar muncii pentru corespunzătoarea mafie, iar dacă ai rank 1, și îți trebuie m4, împarți cu colegii m4 sau rifle, tec9 și combat nu. Dacă chiar vrei arme, trebuie să muncești pentru mafie, să dai materiale, iar dacă nu dai arme sau materiale în timpul warurilor, să primească acesta fw. Dacă le e chiar lene să muncească pentru mafie, să iasă. Asta înseamnă o mafie, nu suferiții care deja au toate armele. Dacă ți-a plăcut sugestia mea, aș aprecia un +1. Edited June 1, 2014 by U Z U M A K Y. 5
TheReapper2 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Sugestie: La tuning, sub masini sa fie neoane, dar nu de alea colorate tare sa nu se vada nimc, mai putin luminoase sau in shop cu puncte premium. A 2 sugestie e sa fie 2 canale, de ex cum sunt aproape mereu 1000/1000 Sa face-ti 2-3 canale iar canalul unu sa fie ce-l principal unde sunt multi, e piata si altele. Pe celelalte 2 fiecare isi vede de treaba, munceste sau altele. Iar anunturile sa apara pe toate 3 canale. Cand intri iti alegi, canalul 1-2-3 Si asa o sa joace mai multi si nu o sa fie lag. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar juca mult mai multi, cu cateva canale credeti-ma ca asa multi se plictisesc pana intra si poata in acea ora-seara nu mai intra. Iar faza cu neoanele ar fii mai frumoasa dar ce-a cu canalele e una serioasa care merita facuta !
ZeNdoW Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 (edited) Sugestie: La tuning, sub masini sa fie neoane, dar nu de alea colorate tare sa nu se vada nimc, mai putin luminoase sau in shop cu puncte premium. A 2 sugestie e sa fie 2 canale, de ex cum sunt aproape mereu 1000/1000 Sa face-ti 2-3 canale iar canalul unu sa fie ce-l principal unde sunt multi, e piata si altele. Pe celelalte 2 fiecare isi vede de treaba, munceste sau altele. Iar anunturile sa apara pe toate 3 canale. Cand intri iti alegi, canalul 1-2-3 Si asa o sa joace mai multi si nu o sa fie lag. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar juca mult mai multi, cu cateva canale credeti-ma ca asa multi se plictisesc pana intra si poata in acea ora-seara nu mai intra. Iar faza cu neoanele ar fii mai frumoasa dar ce-a cu canalele e una serioasa care merita facuta ! Imi place ideea ta cu canalele. Edited June 1, 2014 by ZeNdoW
Fielddone2 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Sugestie: Cred ca toti am vazut ca liderii de pe RED si cei de pe BLUE au pe forum culoarea albastra. Propun ca liderii de pe RED sa aiba culoarea rosie si cei de pe BLUE sa le ramana culoarea albastra. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor sa-i deosebim pe unii de altii.
Soru Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Sugestie: Pe serverul RED sa fie rent in functie de level. (daca este rent-ul 5000$) Level 1-5: 1000$ Level 5-7: 2500$Level 7-15: 3500$ Level 15-20: 4000$ Level +20: 5000$ Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi propietari de case seara pun rent-ul 5000$ iar cel de level 5-7 primeste payday pe minus.
Menedatz Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Sugestie: Cred ca toti am vazut ca liderii de pe RED si cei de pe BLUE au pe forum culoarea albastra. Propun ca liderii de pe RED sa aiba culoarea rosie si cei de pe BLUE sa le ramana culoarea albastra. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor sa-i deosebim pe unii de altii. Asta trebuia la sugestii forum nab :).
Recommended Posts