Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestia 1: Sa se adauge 2 busteni si o masuta pe care sa fie asezata o tabla de SAH. Un i galben la care sa scrie /sah, cand folosesti aceasta comanda sa iti dea un adversar si faceti cateva runde de SAH. O runda castigata de SAH = 5 puncte pe turf.
- Cu ce cred că ajută?: E frumos.

Sugestia 2: Adaugarea unui gratar. Este nevoie de 3-4 busteni mai mari de cate 2-3 metri sa incapa amandoua gangurile. 1-2 gratare in mijloc, depinde cat de infometati sunt seara. Sa dai /gratar sau gasiti voi o comanda care sa faca un sunet de "urla micii pe gratar" si apoi iese fum ca ala la masina apoi dai /eat si mananci cat merge. Care mananca cei mai multi mici, castigi 5 puncte pe turf.
Cu ce cred că ajută?: Te saturi.

Sugestia 3: Fiecare turf sa aibe teren de fotbal sau basket. Un meci sa dureze 5 minute si cine castiga = 5 puncte pe turf.
- Cu ce cred că ajută?: Faci sport, doar e sanatos, nu?

Sugestia 4: Sa se adauge la fostul job Farmer ''sape'' ca sa prasim, cel care face cele mai multe strat-uri primeste 5 puncte la war.

Eu vorbesc serios la propunerile de mai sus. Poate par tampite si proaste, DAR daca o luam asa .. sunt mai bune ca noul sistem de war. Si se cam potrivesc, sunt pe aceeasi tema. Poate credeti ca asa strangeti si faceti mai multi jucatori sa stea online.. In niciun caz, aici nu sunt baieti mari si destepti. Nu ca pe comunitate rivala unde este cantitate nu calitate.  Si cum a zis si NewLife, " de ce nu faceti un sondaj cand faceti un update asa mare? ". " Fara noi sunteti 0 ". Si zice mult adevar aici. Banul care l-am luat, a fost ca o palma.. m-a trezit la realitate ca pierd vremea aiurea.

Edited by Vicco
Posted

Sugestie: Mafiotii sa poata da war in intervalul oral (15:00-17:00) sau (17:00-19:00).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Acum ca a venit vara, mafiotii se plictisesc pana la ora 20:00 cand incep war-urile, cu aceasta sugestie, mafiotii nu s-ar plictisi.

Sugestie: Membrii unei factiuni sa poata sa vada cate zile au in factiune fara sa le spuna liderul respectiv co-liderul. Folosind o comanda de genul [/fdays].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi membrii a unei factiuni vor sa stie cate zile au in factiune, dar liderul sau co-liderul nu sunt on.

Sugestie: Membri de rank 5 a oricarei factiuni sa pota da [/fvrespawn].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi cer respawn la masini, dar liderul sau co-liderul nu sunt on, asa ca membrii de rank 5 ar avea acces la aceasta comanda pentru a da respawn.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Ca in /mdc sa apara si distanta la care se afla playerul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mult pentru politisti, mai ales la robbers.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun ca unui politist sa nu ii expire licentele, de mult ori iti expira licenta atunci cand un suspect este cu barca/avion.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Sunt sigur ca politistiilor le-ar convenii si cred ca ar ajuta politistii.

Daca sunteti de acord apasati pe +1.

• Upvote 2
Posted

Sugestie:Propun ca in orasele Las Venturas si San Fierro sa mai fie adaugate cate un DMV.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai usor pentru ca nu am mai merge pana in Los Santos unde este un haos total la DMV si asa fiecare ar avea DMV-ul lui.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Orice casa are un deposit din care poti retrage bani dar nu poti sa si depozitezi. Propun ca un detinator al unei case sa poata pune si bani in depozitul acesteia iar bani de acolo sa nu se puna la dobanda.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai role-play, adica in real-life poti tine bani si in casa si in banca, de ce sa nu putem si pe acest server face asta?

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Atunci cand intram pe server, masinile sa ni le spawneze automat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai multi playeri au mai multe masini si ar fi mai bine asa (si mai bine pentru aia mai lenesi).

Posted

Sugestie: Sa se adauge iar jobul "Mower".

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai jobul "Mower" e demult... si nu cred ca nu se folosea.. in fiecare zi erau multii la job, ar fi frumos sa-l readaugi jobul... mie imi place si acolo am facut primi bani de o masina... SPER SA-MI VEZI SUGESTIA SI SA O APLICI. multumesc.

Posted

Sugestie: Sa se adauge semnalizari!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi jucatori, printre care si eu, doresc aceasta optiune la masini/motoare! Asa ar fi mult mai Role-Play, iar cand vrei sa virezi la stanga/dreapta si nu semnalizezi un COP poate sa iti dea o amenda pentru ca nu ai semnalizat!

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge mai multe sloturi de masini, macar 10.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu cat mai multe masini cu atat mai bine. :D

Am dat edit sa nu dau reply la ceea ce a zis UZUMAKY:

Eu zic ca fiecare player sa poata cumpara pana la macar 10 sloturi de masini. Tot atatea masini vor fi pe server, doar ca unii vor avea mai multe altii mai putine, iar acest server este prea bun si nu va fi lag de la cateva masini in plus (daca ar fi sa zicem).

Edited by AIM.XxMihaiBxX
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se adauge mai multe sloturi de masini, macar 10.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu cat mai multe masini cu atat mai bine. :D

Nu cred că ar fii bine, de ce? Cu cât sunt mai multe mașini, cu atât mai mult lag, și dacă este așa mare lag, toți s-ar gândii să plece de pe server, vrem un server plăcut, fără lag? nu?

Posted

Sugestie: Cand oferi cuiva [/free], iar acea persoana accepta free-ul sa apara pe "Dispach:" un mesaj. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Uneori, uni playeri nu oresc la somatii, suspectii care nu opresc la somatiile politistilor primesc wanted si ajung la jail, se anunta pe [/d] "Fara free lui X =>permis" dar cineva ii da free acelui player, pe care noi ne chinuim sa il prindem.

Posted

Sugestie:cand cererea pentru a intra in factiune este respinsa sa se spuna si motivul

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Am intelege toti de ce a fost respinsa,cand faci o cerere frumoasa si iti este respinsa esti curios de ce,plus ca te enervezi

Posted

Sugestie: Sugestia mea pentru server este urmatoarea: Doar membrii factiunilor sa detina arme, civilii sa aiba voie doar cu Deagle.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu vor mai fi probleme cu DM-ul, cea mai mare problema a serverului. Daca se v-a pune in aplicare aceast sugestie serverul v-a fi mult mai frumos, si aranjat. Doar membrii factiunilor ( nu conteaza care factiune) sa detina orice arma doresc ei. civilii doar Deagle.  Asa orice civil face DM cand are el chef, cu aceasta sugestie se v-a reduce DM-ul pe server. 

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Comanda /radio sa poata fi folosita chiar daca nu suntem intr-un vehicul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Jocul ar fi mai distractiv

Posted

Sugestie: Propun sa se legalizeze cleo iar in celo sa avem voie sa bagan decat sensivitifix.cs

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi mafioti au problema - bug la sensiviti atunci cand ti tinta pusa pe axa Y este o sensibivlitate urata fata de axa X

Acest sensivitifix.cs rezolva aceasta problema .

dai si mie sensivitifix.cs? si iti dau +1.

Posted

Sugestie: Să se poată da /rentroom chiar dacă (,) casa este închisă (/houselock) atât timp cât există /hrent >0, evident. De asemenea chiriaşii să poată intra în casă chiar dacă aceasta este închisă.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Păi, spre exemplu poliţiştii pot intra în casele închise şi măcar să poată da şi /rentroom dacă există /hrent. Şi de asemenea, chiriaşii care sunt deja (civili, oricare) normal ar fi să aibă acces la casă, în RL şi chiriaşii au cheie.  :wub:

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Propun ca atunci cand ai contul blocat timp de 24H sa nu poti primi nici invite de la un lider/sub-lider de la o factiune.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:De ce? Deoarece am intalnit numeroase cazuri, cand un player este acceptat intr-o factiune, roaga un prieten sa intre pe contul lui si sa-l ajute, si nu ar fii corect. +1 cine e de acord.

• Upvote 1
Posted (edited)

(!) Sugestie: Zilele de war-uri să fie mai puține, de EX: Luni - Joi sau Miercuri - Sâmbătă.

(!) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Liderii la mafii nu ar mai renunța așa de repede la funcție.

(! Dacă vreți ca această sugestie să se aprobeze, puteți să-mi da-ți +1 .rep_up.png

Edited by AIM-SHiFT.
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge pentru politisti comanda [/radar <km/h>], care sa poata fi folosita doar intr-o masina oprita, iar atunci cand un player trece pe langa masina cu o viteza mai mare decat cea maxima in acea zona, sa apara in chat "Nume(id) has droven with x km/h", sau ceva de genul (limita fiind de 90 km/h in oras si 120 km/h pe autostrada).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Ar fi orasele si autostrazile mai linistite, nemaifiind accidente.

Sugestie: Propun sa fie adaugata comanda [/speedlimit <km/h>].

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Ar ajuta respectarea limitei de viteza.

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Propun sa se adauge urmatoarele skinuri la binco Skin_0.pngSkin_3.png.Skin_4.png,Skin_65.png,Skin_84.png,Skin_83.png,Skin_82.png,Skin_221.png,Skin_289.png,Skin_290.png,Skin_299.png,Skin_297.png

Cum Crezi ca ar ajuta serverul:Skinuri noi mult mai frumos.

Sugestie:Sa se adauge un DS de barci in aceasta zona aici sa fie Ds-ul de barci : PncT1Wh.png

Iar barcile sa se respawneaza aici : rV9J0K9.png

In ds-ul de barci sa se adauge urmatoarele barci : Vehicle_446.jpg-Squallo,Vehicle_452.jpg-speeder,Vehicle_454.jpg-Tropic,Vehicle_473.jpg-Dinghy,Vehicle_484.jpgMarquis,Vehicle_493.jpg-Jetmax,Vehicle_595.jpg-Launch.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai nu ar fi fain sa ai si o barca personala?

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Adăugare in Dealer Ship următoarele biciclete:

-Mountain Bike, imagine.

-BMX, imagine.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulţi jucători au dori să aibă aceste biciclete personale.

• Upvote 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp