Jump to content

Recommended Posts

Posted

Propunere Factiuni

Eu propun ca pe serverul ,,Bugged" la factiuni daca ai 7 zile intr-o factiune si vrei sa iesi cu demisie nu cu /quitgroup sa te scoata cu 20/40FP deoarece ai stat 7 zile(o saptamana). Dar daca vrei sa iesi dintr-o factiune la 6 zile cu demisie nu cu /quitgroup sa te scoata cu 40/40FP.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Cum fiecare factiune are culoarea ei propie, m-am gandit ca atunci cand un player intra in factiune, culoarea numelui in chat sa apara de culoarea factiunii respective.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi player nu au posibilitatea de a cumpara premium pentru a avea optiunea de culoare la nickname. Cred ca ar fii ceva frumos, interesant si apreciat de ceilalti.

Edited by King.INeeDWeeD
  • Upvote 3
Posted

Sugestie:Ar fi bine daca ai pune comanda /hud sa fie si la masini .Adica sa vedem cat hp mai are masina fix cum este la viata 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pe server nu cred ca l-ar ajuta dar pe playerii care nu stiu cat hp mai au la viata

Adica este jenant cand nu sti cat hp mai ai la masina si dintr-o data te atingi de un zid , de cv si ia foc masina!

Posted

Sugestie:Ar fi bine daca ai pune comanda /hud sa fie si la masini .Adica sa vedem cat hp mai are masina fix cum este la viata

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pe server nu cred ca l-ar ajuta dar pe playerii care nu stiu cat hp mai au la viata

Adica este jenant cand nu sti cat hp mai ai la masina si dintr-o data te atingi de un zid , de cv si ia foc masina!

Exista deja /dl. ;)

Posted

Sugestie: Propun ca la Hitman sa scrie undeva pe ecran cand sunt undercover.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: S-ar reduce abuzurile Hitmanilor.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sugestia mea este ca la facţiuniile School Instructors SF,LV culoarea când dai /givegun şi când dai licenţa să fie diferită.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Uneori când se vorbeşte pe /f nu se mai vede /givegun pentru că este aceeaşi culoare ca şi chat-ul.

Dacă credeţi că este o sugestie bună, nu ezitaţi să daţi un +1 ca ea să fie aplicată.

• Upvote 7
Posted (edited)

Sugestie:1.Propun ca pleyeri care au jucat pe servarul bugged mai mult de un an sa fie premiati ca au stat alaturi de noi mult timp si nu am parasit comunitatea.2. Propun sa se adauge in Ds masina Patriot.3.la cei din departamente (F.B.I. ,LSPD, LVPD, SFPD,NG) la cumanda /wanted sa apara ceva de genu : Id 69 Ferry wanted 6 LS  Distance 69. 

Cu ce crezi ca ar ajuta servarul:Am premia pleyeri mai vechi stimuland pleyeri noi veniti sa ramana pe comunitate primid si ei acel cadou cand vor implini un an, masina Patriot este o masina frumoasa, de teren care multi pleyeri ar achizitonao, propunera cu /wanted este una foarte buna fiindca ar ajuta mult departamentelor si servarul nu ar mai fi plin de infractori asa stai 5 min sa cauti un pleyeri pe langa tine.   

Ca sugestile sa se puna in practica apasati +1. 

Edited by Ferry
Posted

Sugestia mea la server este ca la infernus sa se adauge hp mai mare deoarece , cand dai de 2 stalpi sau de altceva , bubuie imediat... + ca sunt 1000 de playeri , intram unii in ceilalti....

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge un ''portal'' la departamente ceva gen /dtransfer in care apare o casuta iar membrul respectiv sa aleaga LSPD LVPD SFPD.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Iar ajuta pe membrii departamentelor foarte mult mai ales cand un hq este atacat sau unii playeri cu wanted sunt prin Los Santos sau celelalte 2 orase. Sau sa dea un free, suspendarea carnetului.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: La paint as scoate mapele acelea si as baga cate 2 turfuri din fiecare oras din LS, LV, SF si sa nu mai fie mapile laguite cum e de ex: tennis si beach.Si ar trebuii puse cate 50 de sloturi si pe echipe Red-Blue.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: eu cred ca ar ajuta serverul intr-un mod cat mai constructiv pentru playeri si ar invata toate locurile in care trebuie sa se ascunda la waruri.

• Upvote 1
Posted

Propun adăugarea unui nou mod la PaintBall numit CounterStrike TDM

Cum este acest mod ?

Sunt doua echipe Counter-Terrorist si Terrorist, numărul maxim  de jucători sa fie 10 in fiecare echipă (20 total).

Counter-Terrorist, să aibă un skin de militar, culoarea albastră pe radar. (Skin 164)

Terrorist, să aibă un skin de mafiot, culoarea roşie pe radar. (Skin 271)

Alte informaţii:

-Atunci când faci team shot (atacarea unui partener să primesti -5hp) iar partenerul sa nu primeasca damage.

-Atunci când intri in paintball să te bage intr-o echipa la întâmplare.

-O rundă să dureze 10minute.

-Lista de arme: DEAGLE, SNIPER, M4, KNIFE, COMBAT SHOTGUN.

-Scorul să se calculeze in funcţie de kill-urile toate ale echipei.

Dacă vă place şi doriţi implementat acest mod aştept +1.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa se adauge un mod la paintball care sa fie doar cu deagle.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi dintre noi nu suntem prea incantati sa jucam cu o grenada, o M4A1 , si deagle. Sunt sigur ca multi playeri ar vrea sa joace doar cu deagle.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: La paintball sa primeste mai multe gloante la deagle.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E destul de aiurea cand tu mai ai 1 singur glont si vin 2 pe tine, daca s-ar baga 20-25 de cartuse ar fi mai bine.

Sper sa fiti de acord cu mine.

Posted

Sugestie: Propun ca la PaintBall cand tastezi /paint sa se adauge optinea ''Create your own Room'' / ''Create your own Loby'' in care sa selectezi:

Armele cu care se vor juca in room-ul tau, Modul de joc (GunGame / Classic / Classic + Armour), Limita de sloturi in acel Room si optional sa pui o parola la Room.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa ne putem distra doar noi cu prietenii nostrii. Mai ales ca acum sunt foarte multi playeri la PaintBall si nu mai este un loc unde sa te antrenezi, este unul unde iti faci nervi.

Sper sa fie adaugata aceasta sugestie.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge o comanda gen /paylive suma, astfel incat atunci cand un player e online si un reporter are timp de live sa accepte live-ul [ /acceptlive id] si sa i se transfere in banca suma pusa de cel care doreste live.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Reporterii nu ar mai fii stresati cu telefoane.

Daca sunteti de acord +!.

• Upvote 8
Posted

Sugestie:

1) Sa se adauge o comanda in care fiecare player poate sa-si faca un event sigur, fara a da anunt. Scri comanda si in ea sa zici Locatia, Timpul, Premiul. Si sa fie gen la /ad sa dai comanda in care faci eventul si doar 5 playeri pot face event atunci, si cand eventul unui player, poate sa faca altul si tot asa. Si ca sa vezi ce eventuri sa tastezi /events si sa scrie EVENT #1 - Stunt cu NRG (LV), EVENT #2 - Deagle 1vs1 (Primu' GS din SF) EVENT #3 si tot asa pana la EVENT #5. Si ca sa poti vorbi despre event cine-i castigator sau cate min mai sunt pentru a ajunge la event, sau alte detali sa zici tu, sa fie o comanda cum ar fi /e...

Comanda pentru a face event puteti sa o faci tu Shad0w.

2) Cand te suna 3 playeri deodata sa iti arate gen Tej [69] is calling... sa fie mai usor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul ?: Pai nu ar mai fi tepe la eventuri, gen daca ar fi un event stunt, cand dai ad, daca e un stunt mai greu, urci mai greu, si se da ad-ul si tu nu esti acolo si poti face eventul cand tu deja esti sus. Si la cealalta, am pus-o ca am vazut ca ati pus UPDATE-ul acela cu /p [id], dar daca te suna 2 playeri nu-ti zice si id... Am zis sa ne fie mult mai usor.

Posted

Sugestie:Propun ca fiecare jucător nou venit pe server să beneficieze de un faggio gratuit, dar care nu poate să fie vândut la alt player, dar să se poată vinde la stat pe 0$

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Jucătorii cei noi au nevoie de un mijloc de transport, sugestia aceasta este ideala pentru ajutarea celor noi !

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Sa dureze mai mult war-urile, de exemplu de la 20:00-23:00 nu 20:00-22:00. Asa in 2 ore, de exemplu mafia Ballas. Are tot LV-ul + jumate de LS. Aceasta mafie nu cred ca poate prinde mai mult de 2 attack-uri pe seara, este atacata de Aztecas/Rifa in LV. Iar in LS de Vagos/Russian.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multe war-uri.

Sper sa fie adaugata sugestia.

Daca v-a placut sugestia un +1 nu stirca.

• Upvote 2
Posted

SUGESTIE : Propun sa se organizeze curse cu masini pe un circuit desemnat de admini/helperi ca sa nu intervina si alti player pe traseu. 

De asemenea cursele sa fie pe categorii de masini ca sa fie fair play toata treaba .

Bineinteles sa existe si un premiu pentru castigatorii locurilor 1,2 si 3 . 

Mai trebuie gandita toata treaba dar eu zic ca ar fi o idee buna.

CUM CREZI CA AR AJUTA SERVER-UL :  Ar putea ajuta serverul in foarte multe feluri...in primul rand ar fi un fel de "entertainment" pentru playeri si poate si o sursa de                                                                         bani pentru castigatori. Ar putea sa aduca mai multe beneficii server-ului dar mai trebuie discutata si gandita toata treaba ca sa                                                                     iasa cum trebuie. 

• Upvote 1
Posted

Sugestie: La tiruri si la remorca ( exploziva ) sa se mareasca HQ-ul. bubuie prea repede si uneori playerii, enervanti, intra in noi si bubuim...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am putea face banii mai usor, sa nu bubuie dupa un drum sa ma intorc iar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp