Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Propun ca sa se adauge comanda [/hmusic] pentru a pune radio / muzica si la ea sa aive acces doar proprietarii caselor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai distractiv si mai atragator serverul.

Posted

Sugestie:Examenul pentru permisul de conducere sa fie intr-un virtual world,sau intr-un loc nu forte populat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Ar ajuta cu mult,de ce?Eu de exemplu ieri am picat de 4 ori examenul din cauza civililor si de 2 ori din cauza celor din PD,care stiu sa conduca excelent.Ar ajuta cu mult serveru deoarece am putea sa luam si noi permisul linistiti.

• Upvote 8
Posted

Sugestie:Salut, am ales să postez aici sugestia mea pentru a atrage atenția mai mult. Să nu lungim vorba, uitați sugestia mea:

--- La skill 1 să primești 1.000 ( 1k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 2 sunt necesare 50 de ture.

--- La skill 2 să primești 2.000 ( 2k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 3 sunt necesare 100 de ture.

--- La skill 3 să primești 3.000 ( 3k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 4 sunt necesare 140 de ture.

--- La skill 4 să primești 4.000 ( 4k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 4 sunt necesare 190 de ture.

--- La skill 5 să primești 5.000 ( 5k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 5 sunt necesare 250 de ture.

--- La skill 6 să primești 6.000 ( 6k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 6 sunt necesare 300 de ture.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Acestă sugestie ar ajuta atât mafioții, cât și civilii care vor să fie vânzători de arme. Sper că vă place această sugestie, dacă sunteți de acord cu ea, puteți să-mi oferiți un +1 pentru a fi pusă în practică!

• Upvote 4
Posted

Aceasta sugestie este legata de crearea unei noi factiuni.

Sugestie: Propun adagarea factiunii Fire Department care sa se ocupe cu stingerea vehiculelor.

HQ-ul sa fie aici:

iu7tbiOcx7bZX.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar ajuta foarte mult daca s-ar implementa ce voi scrie mai jos si ar ajuta SF-ul cu inca o factiune.

Sugestie: Atunci cand vehiculul ajunge la 26 HP (atunci cand iese foc din el), sa ne apara in chat mesajul: "Vehiculul tau a luat foc. Ai 30 de secunde pentru a apela la un pompier [/service fireman]"

Daca nu dam [/service fireman] in acele 30 de secunde, vehiculul sa explodeze, iar daca tastam aceasta comanda masina sa nu explodeze, ci sa ramana focul pana cand un pompier il stinge.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: 1. O factiune noua si frumoasa dupa parerea mea.

2. Ar ajuta foarte mult atunci cand ne-ar lua foc vehiculele.

3. Role Play.

• Upvote 9
Posted

Sugestie: As sugera sa mariti suma de bani pe care o putem da unui player prin comanda /pay, macar pana la 200k

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii nu vor mai pierde atat timp degeaba, plus ca aceasta sugestie ar ajuta foarte mult si factiunile de tip School Instructors!

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Cand omori pe cineva la war,sa iti arata sus si scorul,de ex:You have killed ZENNZOR,your score is now 1/You have been killed by ZENNZOR,your score is now -1.

Cum crezi ca ar ajtua serverul?:Am sti si noi ce scor avem la war.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Sa fie adaugata o casa pentru reporteri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Stiu ca aceasta sugestie a mai fost facuta, dar sper sa fie luata in seama macar acum. Este foarte greu pentru reporteri sa se deplaseze de la hq pana in unul din cele 3 orase pentru a-l lasa pe /sleep atunci cand este nevoie. Astfel am evita sa ramanem afk in hq mereu, sa fim afk in van-uri si in consecinta sa luam kick sau sa se roage playerii de noi degeaba pentru a fi dat un news / live. Amplasarea unei case langa hq News Reporters i-ar avantaja si pe cei din Garda Nationala deoarece ar fi mai aproape decat orice alta casa din oras. Iata 2 locatii la care m-am gandit ca ar putea fi amplasata casa: 1)http://min.us/i/j8SCrCCEnryS  , http://min.us/i/jRL2hpa8HNAH

2)http://min.us/i/baiD1tOgYWe4w

• Upvote 5
Posted

Sugestie: @Red server: Propun sa poti face level fara sa ai ore jucate. Adica pentru level 5 iti trebuie 12 ore jucate sa zicem, propun sa se scoata asta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar intra mai multi jucatori in factiuni cu mai multe conturi. Oricum regula e inutila.

Posted (edited)

Sugestie : Sa se adauge 2 masini [model turismo] la departamentul FBI pentru ca noi  nu avem nici o masina  puternica cu care sa mergem dupa robbery [cu asta ne ocupam in principal ] .Stiu multi vor zice ca avem infernusul de politie , da dar e de la rank 3 iar pana noi vom putea sa il luam va dura un pic . Rank-ul cand vom putea lua masina sa fie 2 ,pentru ca  membri noi nu trebuie sa astepte decat  o saptamna  pana o pot conduce .

Edited by tavivipera
Posted

Sugestie: Propun ca masina Romero: http://imgur.com/obpNmmi

Sa fie adaugata in DS la pretul de 6.5kk, dar cand intri in ea sa nu-ti dea lopata. Doar cand intri in romero de pe strada(cel public) sa-ti dea lopata. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Masina asta e destul de ok, prinde viteza buna. Ar merita sa fie adaugata in DS la pretul de 6.5kk.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Atunci cand nu se afla nimeni intr-un vehicul care are motorul oprit, sa nu putem impinge acel vehicul.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Mereu cand fac fish in LV, vin unii playeri nesuferiti care ne imping masinile in apa.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge un sistem de radio pentru war-uri si nu numai. Folosind comanda /play.
Cum crezi că ar ajuta serverul: Ar fi mai RolePlay. SI am ascluta la war-uri muzica dorita . postul de radio dorit.

Edited by HoReX
  • Upvote 7
Posted

Sugestie: Propun ca clienti acceptati de taximetristi sa nu poata urca in alt taxi decat cel care a acceptat apelul. Daca urca intr-un taxi strain sa li se dea un fel e slap.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi taximetristi se cearta pe baza ca el a acceptat primul acel client, cu aceasta sugestie, taximetristii nu s-ar mai certa.

• Upvote 8
Posted

Sugestie:Propun ca atunci cand cineva din jail primeste free pe o anumita suma cand vin eu si ii ofer una mai mare se mearga sa ii dau.

De ex: Cineva ii da prietenului meu free pe 50.000$ dar nu vrea sa accepte. Eu cand vin sa ii dau pe 60 de exemplu imi spune ca deja ia oferit cineva la un pret mai mic. E cam nasol asa. Sa ii apara genu de lista:  Vasile ti-a oferit free pe 100000 | /foloseste accept free 56   | Ion ti-a oferit free pe 200000 | foloseste /accept free 49 . Ca poate cineva nu vrea de la X si vrea de la Y. Asa ar putea sa dea /accept de la cine vrea el.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai am putea da si noi free putin mai scump decat a dat X.

Posted

Sugestie:1.Sa se adauge noi joburi.Cum ar fi: Job Gunoier, Job Avocat, Job Spalator strazi, Job Conductor Tren.Job Aviator .e.t.c.

2.Sa se adauge /paint si DS in cele doua orase: LV - SF.

3.Sa se adauge noi Factiuni:   The Mafia, The Triads, Da Nang Boys, La Cosa Nostra, Bloodz Gang, Cripz Gang.

4.Sa se mai aduge case in Orasele LS - LV - SF.Deoarece sunt prea departe de ''Centru''.Ex: Pe strada unde se afla CNN LS sunt destule case pentru a fi locuite, inchiriate e.t.c.

5.Sa se adauge Parc de Distractii.

6,Sa se adauge pe strazi, aparate de HotDog, Popcorn, inghetata.Când ramânem fara Heal sa avem de unde lua.

​Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi muult mai atractiv, mai Real Life.

Posted

Sugestie : 1.Sa se adauge niste joburi noi.

2. La jail sa creasca timpul de stat in inchisoare. De ex. la W6 sa stai 1 ora inloc de 30 minute. Eu zic ca asa ar scadea si nr de DM-isti.

Posted

Sugestie : 1.Sa se adauge niste joburi noi.

2. La jail sa creasca timpul de stat in inchisoare. De ex. la W6 sa stai 1 ora inloc de 30 minute. Eu zic ca asa ar scadea si nr de DM-isti.

Si cand dau rob? tot 1 h stau... si + de asta, daca ai w6 din dm-crime, si te aresteaza, iei pe jumate..

Posted

Sugestie:Să se adauge jobul de miner.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cu toţi am vrea să lucrăm acolo, chit că facem parte dintr-o facțiune sau nu, este un job foarte atractiv și in același timp faci bani.

Sugestie:Când vrem să cumpărăm o mașină din DS să nu ne ia bani de la noi, ci din bancă.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Păi atunci când te grăbești să îți cumperi o mașină, te duci direct la DS, nu mai stai să oprești la bancă.

Sugestie:Să se mai adauge o mafie in SF.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Aşa va fi şi acolo egalitate, acum e plictisitor in SF doar cu 2 mafii.

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Ppropun ca in fiecare seara intre orele 20:00-22:00 la mafi, sa fie adaugat un Fast Connect.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pentru a intra pe server intre acele ore este foarte greu, si mafiile au cel mai mult nevoie de a se conecta rapid la war.

Posted

Sugestie:Am vazut si pe alte servere si as vrea sa va sugerez sa fie adaugata o comanda la playeri sa poata prin acea comanda sa mearga cu o anumita limita de viteza de exemplu /limit 100 si masina sa mearga cu 100 km / h, cine depaseste limita de viteza de pe server sa primeasca o amenda, iar politistii sa aibe o comanda gen /radar on, /radar of sa poata vedea cu cat merge playerul respectiv.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai putin haos in privinta circulatiei si toata lumea ar circula mai lejer.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie:  Să se adauge la comanda [ /carradio ] un nou post de radio cu muzică de petrecere, (populară). Toţi playerii vor fi mulţumiţi şi fiecare va asculta ce gen de muzică doreşte. Poate unii s-au plictisit de atâta: rap, hip-hop, house, dace, manele şi vor să asculte şi alt gen de muzică.  

Cum crezi că ar ajuta serverul: Ar fi mai RolePlay.

GG Dizăle. Imi place propunerea ta.

Edited by iTupeu
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp