MirceA Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Sugestie: Atunci cand esti la CNN si plasezi un advertisment, sa nu iti mai apara mesajul "sunt prea multe anunturi.. te rugam sa revi mai tarziu". As propune ca in acea situatie /ad-ul sa fie procesat si sa apara un mesaj: "advertisment-ul tau a fost plasat. vei primi un mesaj care iti va spune in cat timp va fi plasat ad-ul in curand". Ar fi exact aceeasi chestie ca atunci cand reusesti (dupa 10 minute) sa plasezi un ad. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Probabil nu ati inteles ce-am vrut sa zic mai sus, asa ca am sa va explic mai clar. Sa zicem ca vin sa dau un ad la CNN. Dupa ce apas ENTER apare un mesaj (Nu poti plasa un /ad acum. Incearca mai tarziu). Propun ca in loc de acel mesaj sa apara (/ad-ul tau a fost procesat. vei primi in curand un mesaj care-ti va arata cand va fi plasat). Dupa ce plec la CNN peste 3 minute (sa zicem) imi va aparea mesajul standard (/ad-ul tau a fost plasat si va fi publicat in 900 secunde). Daca puteti face asta, ar fi grozav din mai multe motive: #1: nu ar mai fi atata lag la CNN #2: lumea ar putea face si altceva, nu doar sa stea 3 minute la CNN pana i se pune /ad-ul. 6
mariusbac2001 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 (edited) Buna ziua BuGGeD!Astazi o sa va prezint sugestiile mele de imbunatatire ale serverului: 1.Ziarul "Desteptarea BuGGeD":Un ziar cu 2 parti.O parte special pentru evenimente,iar partea a 2-a pentru afaceri.Acolo playeri isi pot posta anunturi de vanzare/cumparare in care apar toate informatiile masinii/casei/bizz-ului de vanzare sau pe care le cauta un cumparator la aceasta. 2.A se adauga jocurile din GTA:SA cum ar fi billiard sau aparatele de jocuri din baruri.Jocuri intre prieteni,clasamente si chiar event-uri. 3.A se crea un job pentru Bodyguarzi:In acest job,Bodyguard-ul ofera protectie unui alt player pentru o suma de aprox. 50k/payday,insa doar daca ambii playeri sunt online in momentul paydayului,banii ii vor fi putea fi luati automat ca taxa de protectie din contul sau bancar,dar daca acesta nu mai are suma promisa la fiecare payday,bodyguard-ul nu va avea obligatia de al proteja. 4.Baterie la telefon:Bateria telefonului va putea avea energie cat pentru 5ore,iar la fiecare 5 ore vor fi nevoiti sa isi incarce bateriile acasa ori sa isi cumpere o baterie noua de la un 24/7. 5.Magazinul de telefoane si abonamente:Un magazin de unde si-ar putea achizitiona un telefon dupa placul sau,unele pentru sume de bani de la 50k pana la chiar si 1kk,insa vor putea fi si telefoane premium de la firme cu renume ca Apple sau Samsung.Iar cat despre abonamente:Acestea ar putea dura 10-50 ore (Dupa pretul abonamentului) si sa aiba 100-10000 minute.Pot fi abonamente numite gen abonament "FLUTURE" sau abonament "ELEFANT".Dupa numele abonamentelor ne putem da seama care tine 50ore si are 10000minute si care este valabil 10 ore si are 100 minute.Acestea pot costa de la 10k-500k si pot fi achizitionate din oricare 24/7 de pe server. 6."Donatii":Nu ma refer la donatii pentru cont premium,ci ma refer la donatii unei "banci" pentru Cei care abia incep sa joace sau cei care chiar au nevoie de bani,insa doar pana la lv5(Inclusiv).In schimb donatorii pot primi in functie de donatie un cadou ca cel de la GIFTBOX.Donatia ar fi bine sa fie de minim 500k,iar cu cat donatia este mai mare,cu atat cresc sansele de a primi un premiu mare cum ar fi o masina foarte scumpa,artificii,cantitati mari de materiale pentru arms dealeri,puncte premium sau cupoane pentru hidden. 7."Cunostinte in limba engleza":Ar fi recomandat tuturor factiunilor sa ceara si cunostine minime de limba engleza.Deoarece de exemplu un membru al factiuni School Instructors ar putea fi nevoit sa dea test pentru licenta unui player care stie doar limba engleza,dar membrul poate nu stie sa comunice cu acesta,astfel playerul se poate simti discriminat si ar putea comenta urat la adresa serverului,ceea ce ar aduce la scaderea (POATE) destul de grava asupra serverului.Tester-ul va fi nevoit ca pe langa intrabarile din topiul regulamentului si informatiilor sa puna playerul testat sa traduca (Sa spunem) 5-10 cuvine mai concrete legate de factiune si rolul acestuia. Toate ideile pot aduce un plus de RolePlay si ar atrage si mai multi playeri ceea ce va aduce faima serverului in toata lumea.Nu spun ca nu sunt si straini care joaca pe serverul nostru,dar ar putea veni chiar mai multi. Edited January 5, 2014 by mariusbac2001
PyKw Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Salut bugged! Sugestie: Sa se adauge urmatoarele obiecte la locul de fish SF.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi multe accidente + DM in prostie. Video : 1
Deadshot Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Sugestie: Sunt sigur ca multor politisti nu le place faptul ca in SF nu exista un arrest point, mai ales ca trebuie sa iti pierzi in jur de 5 minute timpul pentru a duce un suspect pana la LSPD, respectiv LVPD, timp in care mai puteai face 1 / 2 arrest-uri.Sau daca esti de la LVPD / LSPD iti ia mult pana sa ajungi in SF dupa un suspect, ce sa spun sa te si intorci si in plus este si foarte plictisitor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceasta sugestie ar ajuta foarte mult politistii de pe server, prin simplul fapt ca vor putea face mai multe SS pentru raport intr-un timp mai scurt. 1
UniQue.xD Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Am o problema destul de majora spun eu si propun sa o remediati . Detin Tuning LowRider din Los Santos si este o problema cu profitul . De fiecare data cand intra cineva plateste doar 1k ( maximul pentru intrare ) - propun 4k ca la celelalte businessuri . Daca nu se poate mari pretul intrarii , macar sa se plateasca ce se pune pe masina . De exemplu daca intra un tip cu o masina si pune spre exemplu nitro , sa plateasca pentru nitro . La mine in /bbalance se pune doar intrare , nimeni nu plateste pentru modificarile aduse masinilor . Cu alte cuvinte propun ca modificarile aduse masinilor sa fie platite proprietarului bizuluu cu o anumita suma . Daca acesta este doar un bun rog sa fie remediat.
codRAP98 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 sugestie:sa putem pune in portbagaj arme,droguri,materiale cum crezi ca ar ajuta serverul:am fi mai frumos si nu am pierde armele cand am iesim dupa server. Le punem in portbagaj
AndrewShineXD Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Sugestie: Adaugarea unui loc pentru fish în LV. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Populăm orașul LV.
Gaby98 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Propun sa se mai adauge niste sloturi la server ca stau 2 ore sa intru pe el:|
HoReX Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Sugestie: Propun sa se adauge in jur de 100-200 de sloturi in plus, la server si un sisteam anti afk imbunatatit Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta serveru pentru a avea pleyeri activi nu afk. asa vom putea intra si noi sa nu mai stam 3 ore sa ne conectam.
Kazimiruleaza Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Sugestie: Adaugarea unui loc pentru fish în LV. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Populăm orașul LV. De-acord. Ar fi bine dacă ați mai adăuga și alte joburi. Începe să se plictisească lumea de cele actuale. 1
ToniqE Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Salut as propune sa se faca inca cateva joburi care sa fie bagate ca skill.. si sa se mai faca un loc de fish.
Shockara Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Sugestie:Adaugati jobul "Spalator de strazi" Cum crezi ca ar ajuta serverul:Este un job bun, dar nu prea stiu cu ce ar ajuta pe server. Dar daca putei puneti-l va rog.
Apple9k Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Sugestie: Cei care fac DM sa aiba jail si pe ip deoarece sunt multi care isi fac cont doar pt dm. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dm-ul o sa fie redus. +1 daca vreti sa fie pusa in aplicare
Ghet Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Salut bugged! Sugestie: Sa se adauge urmatoarele obiecte la locul de fish SF. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi multe accidente + DM in prostie. Video : Daa si eu m-am gandit intr-o seara la gardul ala de la fish:))) Chiar ar fi o ideeie calumea! Sugestie: Cei care fac DM sa aiba jail si pe ip deoarece sunt multi care isi fac cont doar pt dm. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dm-ul o sa fie redus. +1 daca vreti sa fie pusa in aplicare Trebuie lvl 3 sa ai licenta pentru arme! Nush ce sa zic, dar este aiurea, adica.. stai +10 ore sa faci lvl 3? sa i-i omori pe doi oameni apoi sa stai la jail 1 ora?? Apoi iara alt cont.. alte 10 ore? :)))
DevilMaster Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Sugestie:sa vem voie cu mod parkour sau sa scriptezi o cladire si in ea sa fie mod de parkour acolo sa facem parkour Cum crezi ca ar ajuta serverul:O sa fie distractiv
Traianus_Decebalus Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Sugestie:Sa se deschida Car Rent SF in locul acesta. http://i.imgur.com/upcaiHc.png http://i.imgur.com/5pjh1QM.png Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai bine pentru playerii care nu au masini. Sugestie:Sa putem da rob cu avionul sau elicopterul. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar fi mult mai distractiv. Edited January 6, 2014 by Base_Chioru
AIMGodfather Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Sugestie: In momentul in care un player are licenta de gun suspendata de catre un admin sa nu mai mearga pentru cei din S.I. sa dea [/givegun ID] atunci cand acesta sustine testul de "gun" si sa le arate un mesaj in genul "Acest player are licenta suspendata pentru X ore". Cum crezi ca ar ajuta serverul: In opinia mea, acest lucru ar ajuta membrii S.I., mai ales pe cei de "Rank 1" care nu au [/givelicence] si care trebuie sa le inapoieze banii celor care au licenta suspendata, aceasta nu ar fi o problema cu o importanta deosebita, dar ar ajuta la o buna desfasurare a activitatii.
yo_smecherul26 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Salut, am o propunere in legatura cu job-ul "fisherman". Ce parere aveti daca ati baga job-ul "Fish" Cat si un checkpoint de unde iti iei job-ul de truck in orasul (( Los Venturas - LV )) ||| Daca eu am casa in SF. si vreau sa-mi aleg job-ul truck (( Eu am fish )) trebuie sa ma duc pana` orasu vecin sa-mi iau job-ul + remorca... :( [[ Ce parere aveti ? ]] 3
AndiEtc Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Salut, am o propunere in legatura cu job-ul "fisherman". Ce parere aveti daca ati baga job-ul "Fish" Cat si un checkpoint de unde iti iei job-ul de truck in orasul (( Los Venturas - LV )) ||| Daca eu am casa in SF. si vreau sa-mi aleg job-ul truck (( Eu am fish )) trebuie sa ma duc pana` orasu vecin sa-mi iau job-ul + remorca... :( [[ Ce parere aveti ? ]] Chiar este o idee buna ..
Ghet Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Sugestie:Sa se deschida Car Rent SF in locul acesta. http://i.imgur.com/upcaiHc.png http://i.imgur.com/5pjh1QM.png Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai bine pentru playerii care nu au masini. Sugestie:Sa putem da rob cu avionul sau elicopterul. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar fi mult mai distractiv. Contra! Asa dai ensphe mi de /rob"uri" si politia nu te poate prinde... Cu alte cuvinte scapi basma curata
FsTz0r Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Propun ca mute-urile si jail-urile date de admini sa nu mai fie globale. Pe mine nu ma intereseaza ca a luat unu mute 30min sau jail + ca s-ar reduce mult din spam.
Andreiutz212 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Sugestie: Sa se adauge cam inca 100-200 de sloturi la serverul de samp. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am prieteni care vor sa intre si nu pot !
JiumbiX Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Sugestie: Post Hounterii sa fie pedepsiti daca intrec limita, cunosc un post hounter de face 20 de posturi deodata Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar atrage mai multi playeri, cand vad genul asta de oameni imi vine sa ma las de tot
EdyN Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Propun ca jobul fish sa poata fi practicat ori unde langa apa si ca sa poti pescui sa ati trebuiafsca momeala sau macar sa fie pus un 24/7 langa fish a si daca se face fish peste tot pe unde e apa sa se mareasca si bani pe care îi primesti ca asa dam toti bani pe momeala si nu castigam nimic si sa ramana pestii rari si foarte rari asa ar parea mai RPG
Lantisor Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Sugestie: Sa se faca un bind pentru comanda /lock la vehicule. Cum crezi ca ar ajuta serverul: lock/unlock mai rapid si mai simplu. Se face usor un astfel de bind. Exemplu: tasta 2 pentru /engine.
Recommended Posts