Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Să se adauge înca 2 P'N'S-uri în San Fierro.

Cu ce crezi că ar ajuta serverul: Ar fii mai usor si rapid sa repari o masina+nu ar mai fii atata aglomeratie la unicul PNS.

Posted

Sugestie:comanda /me sa fie olosita de la level 1 pt a face oricine un rp conmplex si sa rolam si noi accidentele(cei lvl 1-14)

Cu e ar ajuta serveru:ar mai imfrumuseta umpic rpu dp sv..cum ar fi sa mergi pe strada si sa vezi playeri făcând role-play.

Posted

Sugestie: Presupun că multora dintr-e voi vă place să lucraţi la "Job-ul Fisherman" dar nu prea vă convine aglomeraţia din cele două oraşe(LS şi SF), aşa că m-am gândit că ar fi frumos să se adauge şi un "Job Fisherman" în oraşul Las Venturas. Ar fi frumos să poţi pescuii şi acolo nu doar în celelalte două oraşe, care după cum ştiţi, au devenit o "teroare" la acest job(prea mare aglomeraţie, bubui de multe ori, cazi prin apă etc..)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar mai reduce din lagul de la job şi ar mai popula oraşul Las Venturas.

Voarte buna idea lui St.Rayan, Felicitari!!

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Sa fie pus o bariera sa ceva ca tirurile sa nu poata intra in oras doar un exemplu...doar masinile mici sa poata circula in oras DHD845.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul:-

Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge /sellmats pentru a vinde mats ! Exemplu: /sellmats [id/nume] [Numar materiale] [Pret]

Cum crezi ca ar ajuta serverul: multi nu intra in mafii din cauza ca nu au timp sa faca mats, sau le e greu etc.. Eu unu cel putin m-am saturat sa tot fac mats.

Si spre deosebire  de asta playeri cu lvl mic pot face mats si le pot vinde si asa fac bani mai rapid.

Sugestie:   Sa se adauge factiunea Tow Truck Company cu hq-ul in ls acolo

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai multe factiuni  si playeri-lor chiar le place sa faca treaba asta

Sugestie:   Cand vrei sa intri intrun clan , owneru/co-owneru clanului sa iti dea invite ( comanda : /cinvite) si sa ai la stats cand intri in clan un Clan Warns si la 3/3 Clan Warns sa te dea afara ca in factiune . Si sa mai fie la clanuri rank-uri sa dea rank din 7 in 7 zile..

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos asa sa apara si sa dai rank up ca la factiune normala.

Sugestie:   Owneru/co-owneru clanului sa vorbeasca cu celalati owneri ai clanurilor si sa organizeze lupte, in sate in care sunt case dar nu delea care pot fi detinute. Si acolo sa vina doar membri clanurilor care se lupta si sa fie o comanda ( /csw = /clanstartwar) ! Exemplu: eu dau /csw si clanul BAWS e pe teritoriu unde stabilim noi , doar ei sa poata ca pe ei i-am provocat la lupta..

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Ar fi mai frumos asa si membri clanurilor sa poate sa mearga si ei la lupta.

Edited by Andreygabryel22
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:Clanurile de pe forum sa se poata bate intre ele fara a primi jail de la Admin ex: Este un clan care tot fac DM sa ne putem bate si noi cu ei dar si cu alte clanuri dar fara reclamatii si inca ceva legat de clan la "BlackList" cn e pe el si il omoram in continu pana plateste,dar daca face post pe panel sa nu aiba nici un rost reclamatia lui.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai pana la urma e clan trb sa facem si ceva.

Edited by Hitler.
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Eu zic la fiecare centru de arrest in departament ( LVPD/LSPD/SFPD ) sa fie un /arrest center, si cand il arestezi pe suspect la LVPD sa il spawneze in jail la LVPD.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E mult prea ciudat sa dai arrest la suspect in lvpd, si sa il spawneze in inchisoarea lspd, + ca ar fii mult mai role-play

Edited by Kosnes.SS
  • Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: Sa se scoata comanda /sleep cand serverul e full.

De ce crezi ca ar ajuta serverul: Prea sta toata lumea pe /sleep si noi asteptam ca prostii sa intram cate o juma' de ora, doar ca sa faca si lenesii niste bani si RP.

Poate va ganditi de asemenea sa reduceti afk kick-timeru' la 5 minute nu 10. O sa fie mai bine atunci.

OFF: Tocmai am stat 40 de minute in queue ca sa realizez ca mi-am pierdut seara degeaba. Uite asa se pierd playerii. Ma gandesc ca faceti destui bani din donatii ca sa mai achizitionati niste slot-uri. Parerea mea.

Edited by Lantisor
Posted

Sugestie: Atunci cand ai 14 zile intr-o factiune poti primi [/uninvite] fara FP. Eu sugerez ca cei ce au intre 0 si 6 zile sa primeasca 40 FP cand dau [/quitgroup] sau primesc [/uninvite]. Cand ai intre 7 si 13 zile sa primesti 20 FP cand dai [/quitgroup] sau cand primesti [/uninvite] iar cei peste 14 zile sa primeasca fara FP.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai de exemplu eu am intrat odata in Taxi si nu mi s-a parut interesant iar ca sa ies fara FP a trebuit sa astept 14 zile.. Asa s-ar mai reduce FP-ul si cred ca tuturor le va placea.

• Upvote 4
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge comanda /myad si sa arate cate secunde mai sunt pana la plasarea ad-ului tau.

Cu ce crezi ca ajuta ?: Pai, ar fi mult mai usor sa stim cand primim /ad-ul, daca l-am scris corect si cum va aparea.

Sugestia2 : Propun sa se scoata comanda /quitgrup din moment ce exista "cereri de demisie" pe forum.

Cu ce crezi ca ajuta ?: Pai, liderul ar avea mai multa baza in playerii lui si + de alta multi regreta dupa ce folosesc comanda .quitgrup.

Parerea mea ca liderul nu are asa baza in membrii prin aceasta comanda si + ca nu este RP.

Sugesti3: Propun sa se scoaata comanda cu /accept invite deoarece nu este RP si da si foarte urat, adica cum ? Faci aplicatie esti acceptat si dai si /accept. Ar trebuii sa primesti invite direct deoarece esti hotarat sa devi membrul al acelei factiuni.

Cu ce crezi ca ajuta ? : Mult mai RP.

Edited by BoogdanphR
Posted

Sugestie: Sugerez sa se adauge un punct de [/arrest] in garajul factiunii SFPD , deoarece SF sa populat foarte repede si sunt foarte multi playeri cu W in SF si este foarte greu sa ii transporti pana in LS apoi sa te intorci iar dupa altcineva si tot asa...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrilor factiunii SFPD le va fi mult mai usor sa aresteze suspectii.

Posted

Sugestie: Sa se scoata comanda /sleep cand serverul e full.

De ce crezi ca ar ajuta serverul: Prea sta toata lumea pe /sleep si noi asteptam ca prostii sa intram cate o juma' de ora, doar ca sa faca si lenesii niste bani si RP.

Poate va ganditi de asemenea sa reduceti afk kick-timeru' la 5 minute nu 10. O sa fie mai bine atunci.

OFF: Tocmai am stat 40 de minute in queue ca sa realizez ca mi-am pierdut seara degeaba. Uite asa se pierd playerii. Ma gandesc ca faceti destui bani din donatii ca sa mai achizitionati niste slot-uri. Parerea mea.

Stii ca 1000 sloturi e maxim?

Posted

Sugestie: Sugerez sa se adauge si in LV & SF un loc de unde poti luat Truck inclusiv jobul de truck-er.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playeri care locuiesc in SF , LV sa nu mai fie nevoiti sa faca 10-15 km pentru a ajunge la job.

Cui ia placut sugestia mea +1

Posted

Sugestie: Propun ca in panel sa apara "Sanctions History" unde putem vedea jail-urile / warn-urle si ban-urile din trecut.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi mint la intrebarile de la aplicatie: "ai mai avut ban / warn" spunand ca nu, astfel se poate verifica.

Posted

Sugestie:Salut as aveasi eu o mica modificare pentru server,eu zic sa faceti in asa fel incat sa putem da /towcar la masini chiar daca le conduce cineva,pentru ca unii tio fura si peste 5 min te trezesti ca ai peste 100km facuti si nu poti sa dai /towcar si chiar daca suni la politie nu raspunde nimeni eu am sunat de fiecare data cand mia fost furata masina si nimeni nu mia raspuns.Va multumesc ca m-ati ascultat si daca se poate sa rezolvati acest bug va rog din suflet.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult pentru ca asa o sa putem sa ne recuperam masinile fara sa mai sunam la politie care nu raspunde niciodata si ca sa nu mai alergam dupa cei ce fura masinile.

Posted (edited)

Sugestie: De când serverul a crescut foarte mult, au apărut și încă apar destul de multi jucători străini dornici să intre intr-o facțiune, legat de asta, aș propune ca toate factiunile să aibă și o variantă în engleă a regulamentului/ a secțiunii de aplicații.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucătorii străini ar avea o șansă să se alăture unei facțiuni.

English version

English version: When the server skyrocketed appeared still appear quite many foreign players keen to enter a faction linked to this, I propose that all factions have an English variant of the rule / section of application.
What do you think would help the server? foreign players would have a chance to join a faction.

Edited by Blaise.
  • Upvote 3
Posted

Sugestie:Salut as aveasi eu o mica modificare pentru server,eu zic sa faceti in asa fel incat sa putem da /towcar la masini chiar daca le conduce cineva,pentru ca unii tio fura si peste 5 min te trezesti ca ai peste 100km facuti si nu poti sa dai /towcar si chiar daca suni la politie nu raspunde nimeni eu am sunat de fiecare data cand mia fost furata masina si nimeni nu mia raspuns.Va multumesc ca m-ati ascultat si daca se poate sa rezolvati acest bug va rog din suflet.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult pentru ca asa o sa putem sa ne recuperam masinile fara sa mai sunam la politie care nu raspunde niciodata si ca sa nu mai alergam dupa cei ce fura masinile.

Buna gandire

Posted (edited)

Nick : optical

Sugestie : Sa se puna regula la civili / membri mafie : cand merg cu masina obligatoriu cu farurile aprinse. In caz contrar amenda 5k , 10k cat doriti ;d

Aceasta regula este valabila dupa ora 20:00 iar amenda este de 25k

Sugestie: De când serverul a crescut foarte mult, au apărut și încă apar destul de multi jucători străini dornici să intre intr-o facțiune, legat de asta, aș propune ca toate factiunile să aibă și o variantă în engleă a regulamentului/ a secțiunii de aplicații.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucătorii străini ar avea o șansă să se alăture unei facțiuni.

English version

English version: When the server skyrocketed appeared still appear quite many foreign players keen to enter a faction linked to this, I propose that all factions have an English variant of the rule / section of application.

What do you think would help the server? foreign players would have a chance to join a faction.

Adevarat pentru unele factiuni ar fii bine,dar pentru o faciune ca "News Reporters" s-ar putea aplica aceasta regula? :)

Daca tu dai /towcar la masina (si ea se respawneaza) cand este condusa de cineva cu acel cineva ce o sa se intample? :)

Edited by DuMiL
Posted (edited)

Sugestie: Atunci când scrii "/ad",îți apare ad-ul tău . Propun ca acolo să spună timpul în care se va da AD-UL .

Cum crezi că ar ajuta serverul : Populația ar știi în cât timp li se dă AD-UL  și nu s-ar mai duce la CNN să vadă .

Sugestie:Să se scoată regula ca să stai pe /sleep trebuie să stai 15 min no AFK. 

Cum crezi că ar ajuta serverul : De exemplu vreau să mă duc la țară și nu am jucat 15 min ...iar eu vreau să fac level să iau lider . Nu se poate pentru că nu stau pe /sleep .

Edited by citro.222
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp