Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa se faca o Factiune de Mechanici ceva gen Tow Truck Company

Cum crezi ca ar ajuta serverul? : Ar ajuta foarte Mult deoarece acum pe server cei care au Job de Mechanic parca ar Avea Job de Hot de Masini parchezi masina la Fish regulamentar si vine si o fura .

Posted

Sugestie: Sa se adauge mai multe motive de reclamatii pe panel. De exemplu, mi se pare aiurea ca pentru o greseala in sanctionare a unui jucator sa se puna motiv ''Admin/Helper abuse'', pana la urma inseamna sa abuzeze de Admin sau Helper, propun sa fie de exemplu si ''Admin/Helper mistake'', sau alte motive, gen ''Admin/Helper/Leader Inactivity'', ati inteles voi ideea, sa fie mai multe care sa defineasca mai bine reclamatia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am spus mai sus asta.

Posted

Salutare!

Am cateva sugestii pentru voi, si as vrea sa stiu daca vreti sa se implementeze.

Am postat din nou deoarece nu am mai putut da edit la post si mai am sugestii.

1.Sa se scumpeasca preturile la arme. (S-ar reduce din DM)

2.Sa poti da rob cu avion / elicopter. Au spus unii jucatori ca in felul acesta nu ar mai fi nimic pe aeroporturi. Pai o sa dati rob cu Maverick sau Beagle pt ca restul nu cred ca puteti da rob cu ele.(In primul rand s-ar folosi Hydra si Hunter care nu au mai fost folosite pana acum, iar in al doilea rand, ar fi mai RP).

3.Cand dai rob, acel sunet de alarma sa se opreasca atunci cand iesim din bizz. (Este foarte enervant).

4.Sa putem cumpara barci si avioane, sau sa se introduca elicopterul "Seasparrow" la /shop, care ar fi foarte folositor.

5.Sa putem vinde la DS si vehiculele premium, obtinand pe acestea o suma stabilita de voi, sau 10% puncte premium din pretul acestuia. 

6.La factiunile pasnice, sa se ia amenda/warn pentru furt de masina. Acestia nu pot patii nimic, spre deosebire de noi, si devine foarte enervanta aceasta faza. Multi politisti si membri din alte factiuni ne fura vehiculele, iar wantedul nu ajuta cu nimic.

7.Politistii sa numai poata lua Heal din orice casa, pentru ca atunci cand dai rob si lasi copul cu viata low se duce in casa si ia heal, spre deosebire de tine care ramai fara viata. (Nu stiu daca s-a scos sau nu aceasta sugestie)

8.Sa se rezolve la fish faza cu sansele de a prinde peste mai rar. La skill 1 am prins mai multi pesti rari decat la skill 4.

9.Liderii mafiilor sa aiba un avantaj in plus (ma refer la arme). O arma speciala doar pentru lideri. Exemplu grenada sau UZI.

10.Sa se mareasca salariile la mafii. In medie, pe saptamana dai cel putin $140.000 ca sa iei materiale, iar la warurui dai minim $300.000 la /order. Deci ar venii 2.100.000 + 140.000 = 2.240.000 bani cheltuiti saptamanal, salariul fiind de 200k.

11.Mi se pare cea mai buna, si anume: Atunci cand pui contract pe cineva, sa fi anuntat ca tinta a fost eliminata si sa ti se ia banii dupa ce hitmanul elimina "tinta". Ex: "Whats_UP a fost ucis de catre un hitman, $5.000 au fost retrasi din contul tau."

12. Adaugare joburi noi (gunoier, pilot de avion, sofer pe tren, vanzator de HotDog); acestia au devenit deja plictisitoare.

Daca s-ar scoate jobul Mechanic s-ar putea adauga factiunea Tow Car Company iar playerii ar incerca ceva nou.

13.Atunci cand un player primeste ban permanent iar acesta detine o masina / bizz / casa. Acestea sa se scoata la vanzare, si anume: ->Vehiculul (la DS)

->Casa si bizzul (scoase la vanzare)

14.Sa putem da prin /pay mai multi bani (macar maxim 200k pt ca atat cereti pentru licenta de gun).

15.Un sistem de event ca sa numai fie eventuri FAKE. Playerul sa tasteze de exemplu:

"/startevent deagle 5.000.000" iar adminul daca este de acord, acesta sa dea "/acceptevent [id / nume]". Playerii sa poata da /joinevent pentru a intra in event.

Timpul pentru /joinevent sa fie de 10-20 secunde (sunt de ajuns), ca sa nu fie foarte multi playeri la event.

Si daca va fi implementat acest sistem, sa fie si event Cursa de masini. Ar fi mai RP si mai distractiv.

16. Sistemul de AD sa fie modificat, si anume:

Eu dau "/ad Cumpar vehicul". Sa numai scrie "Sunt prea multe anunturi pe server etc. etc.".

Adica, adminul sa seteze un timp de (Ex:3 minute) pana la postarea anuntului. 

In acest mod, daca eu dau ad la 19:00:12, X da la 19:00:14 iar Y la 19:00:28, anuntul meu va fi publicat la 19:03:12, al lui X la 19:03:14 iar Y la 19:03:28.

17.La fish SF sa se adauge garduri cum sunt la fish LS, adica sa poti intra doar pana intr-un pct anume. Si acum vin playerii la fish SF si da cu masina in tine sau iti arunca masina peste gard.

18. Viata si benzina sa scada mai repede. (Asa ar fi mai cautati medicii si mecanicii, iar benzinariile ar avea profit mai mare.)

19.Sa putem pune arme, droguri in portbagajul masinii. (Ar fi si folositor, si RP)

20.Cand tunam masina sa ne dea intr-un virtual world deoarece atunci cand sunt mai multi playeri ce tuneaza in acelasi timp, se incaleca masinile si nu poti vedea ce pui pe vehicul.

21.La tuning sa se ia bani in functie de ce vrei sa pui pe vehicul (cum este si in Single Player) sau sa coste 200-300k un tuning (in realitate nu toti au masini tunate).

22.Proprietarii caselor sa poata pune muzica in casa, la fel ca la [/bmusic], doar ca sa fie [/hmusic].

23. Daca un player vrea sa isi vanda masina/motocicleta personala,ca sa nu se mai duca pana la /ad sa astepte foarte mult timp sa isi puna un mesaj si sa mai astepte inca pe atat sa i se afiseze mesajul, m-am gandit ca ar fi bine sa se adauge deasupra fiecarui vehicul personal mesajul '' DE VANZARE '' si sub mesaj numarul de telefon al proprietarului ! Acest mesaj sa ramana permanent deasupra masinii sau al motocicletei pana se vinde , cum este si numele fiecarui player deasupra skin'ului !   -sugestia lui omu-BST

24.Propun ca la 24/7 să fie adăugat " MP3 player" in valoare de 2.000 - 3.000 $ pentru a putea sculta unul din radiourile din meniul [/carradio] şi atunci când nu eşti în maşină. -Sugestia lui "St.Blue"

25.Sa existe comanda "/togpanel" cu care sa numai vedem "Jucatorul X a luat warn de la Adminul Y pentru limbaj vulgar". (Nu ar mai fi spam cu panelul).

26. La National Guard, sa se adauge Tancul (Rhino), si sa fie schimbat accesul la vehicule (Rankurile 1,2, 3 si 7 sa ramana la fel) dupa urmatorul model (daca o sa putem da rob cu avion/elicopter):

Rank 4 - Acces la Hunter (elicopter) dupa robberi.

Rank 5 - Acces la Hunter si Hydra (avionul cu rachete) tot dupa robberi.

Rank 6 - Acces la Hunter, Hydra si Rhino (tancul) tot dupa robberi.

De ce? Pentru ca ar avea un scop in plus de a sta mai mult in factiune si pentru ca multi ar vrea sa intre in N.G ca sa testeze aceste vehicule si in plus, daca vom putea da rob  si cu avion/elicopter ar fi mai RP si am avea parte de multa actiune. Asa ar vrea mai multi sa fie in N.R.

27. "DM" sa se scoata de la complaints. Deasta exista in joc comanda "/report" si sectiunea DM/DB. Cand dam report pentru DM, adminul se pune spectator pe acest player si daca vede ca face dm, acesta sa il aresteze pe loc si sa ii confiste licenta. Ar fi mai bine deoarece nu intotdeauna ai dovezi suficiente ca un player face dm pe tine si ar fi mai putin aglomerat panelul.

28. Sa ramana Hydraulicele pe masinile personale. Este enervant sa pui Hydraulice si sa iti dispara.

29. Numarul de inmatriculare de la masina sa ramana permanent, sau pana scriem din nou "/carplate"Intotdeauna se pune alt numar la masina, si asa ne-am putea da seama cine detine vehiculul.

30. Sa se schimbe traseul DMV, pentru ca odata am dat de 7 ori pana am luat permisul.

31. Sa se faca ceva in privinta LIVE-urilor. Multi reporteri nu vor sa iti ia live daca ai nivel mai "micut". 

Si stiu de ce nu vor sa dea mai multe live-uri. Pentru ca este plictisitor sa pui mereu aceleasi intrebari. 

Deci, sa puna reporterul un model "propriu" de intrebari. Asa ar fi mai distractiv si mai putin plictisitor.

Daca vi s-au parut bune sugestiile nu evitati sa dati si un +1. Multumesc.

Posted

Sugestie: ar fi foarte bine daca ai putea inchide truck-ul [/lock] pentru ca multi fura dupa ce le bubuie trucku si tu ramai fara in pustietate sau pierzi jobu fix inainte de destinatie

Cum crezi ca ar ajuta serverul:ai putea juca normal si nu s-ar mai fura truckul

Posted

Sugestie:Adaugarea a Complaints History/Sanctions History pe profilul fiecarui player(panel).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:In modul acesta toti am stii ce a facut playerul respectiv in trecut.

Sugestie:La categoria Complaints sa se adauge o coloana cu sanctiunea primita(panel).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:In unele cazuri ar fii de folos.

Posted

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Prin a pune comanda /lock la truck . Prea multi se busesc si vin si iti fura camionul , e frustrant mai ales cand esti in timpul cursei.

Posted

Sugestie: Sugerez ca sa se faca o curte la jail unde detinuti au mai mult spatiu, si eventual sa munceasca, ar fi mai frumos si nu atat de plictisitor cand stai in jail.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar face sa fie mai RolePlay

Posted

Sugestie: Propun sa se faca un loc anume pentru war, cand se da /attack sa fim bagati undeva gen ca la "event place" sa nu poata intra nimeni doar cei care au war!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ma gandesc ca nu ar fi nici chiar asa lag, pur si simplu iti vezi linistit de waru tau!

• Upvote 1
Posted
Deci in primul rand vreau sa incep cu numele persoanelor care au gandit aceasta sugestie, ZvoNN & copert@ .

Sugestie: Urmatoarea sugestie ar fi cam asa, ca ori ce player care detine un buget destul de potrivit sa isi poata cumpara un tir personal de ce ?Pentru ca s-ar putea infinta o agentie de Trucker unde sar adauga un owner cu comenzi pentru agentie/rankuri/depozitul agentiei si altele, in alte cuvinte un "Sef" sau 2 care ar putea conduce aceasta agentie si facand bani seriosi, playerii sar putea angaja cu contract de munca daca ar dori sa fie Trucker'ii.

Fie care player ar primi skin pentru acest post de munca.

Daca visul tau e de a fi tirist si a avea un salariu de cateva mi de $ pe saptamana ai putea strange in scurt timp pentru o casuta/ o masinuta frumoasa si multe altele adauga un PRO sau CONTRA .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar putea sa isi cumpere un tir personal cu care ar putea castiga banii seriosi lucrand la o agentie mare pe acest server si nu ar mai pierde timpul, ownerul agentiei ar da salariu in functie de activitate si cursele pe care lea avut toata saptamana membrul " x " . Cine este de acord cu aceasta sugestie rog+1! 
  •  
  • Upvote 4
Posted

Sugestie:Propun sa nu se mai puna treaba cu 2 saptamani intr-o factiune pasnica pentru a putea intra intr-o mafie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Lumea ar fi mai fericita, si aproape toti am avea sansa de a intra intr-o mafie

Posted

Sugestie: Ori sa se mareasca slot-urile pe server la 1500, ori sa se faca un al 2-lea server, deja dupa ora 17:00, sansele de a te conecta pe server sunt de sub 10% daca nu chiar nule.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primu rand face parte din dezvoltarea lui + o crestere semnificativa de playeri noi ( nu ca ati duce lipsa) .

Pace !

Al*Bu

Posted

Sugestie: Sa se adauge inca in Rent Car in San Fierro. 
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am observat ca foarte multi jucatorii inchiriaza masini de la rent LV si LS. Ar ajuta foarte mulkt un Rent SF, un + de roleplay pe server! Sper sa fie acceptata.

• Upvote 3
Posted

Sugestie : sa se adauge bullet cam

cum crezi ca ar ajuta serverul: pai pt hitmani e numai bun sa vada daca au fost pe aproape sau a nimerit aacea Persoana.

• Upvote 2
Posted

Sugestie:Sa se poate adauga comanda /radio

Cum crezi ca ar ajuta serverul:De exemplu atunci cand ai war sa poti asculta muzica.Mai simplu decat sa dowloandezi playlist sau altceva.

+1

Posted

Sugestie:Doar mafiile sa poata folosi modul fast reconnected.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai...care sunteti in gang-uri stiti cum e treaba iei crash si dupa stai 2 ore sa te conectezi si se termina war-urile, nu ai evidenta war-uri si siti ce se intampla mai departe. Salut!

Posted

Sugestie: Factiuni News Reporters LS - News Reporters SF. Da, inca 2 factiuni pt reporteri pt fiecare oras. Exista una deja in LV ( Desert ). Ar fi frumos ca fiecare echipa de NR din fiecare oras sa dea anunturi pt orasul in care se afla. Sa zicem ca ar da un reporter anunt in SF ( El face parte din NR SF ) si acel anunt poate fi vazut doar de playerii care sunt in SF, binenteles, acel reporter trebuie sa fie in orasul respectiv din care face parte grupa reporterilor, in cazul acesta, SF. Daca un reporter incearca sa dea un anunt in alt oras decat din cel din care face parte factiunea sa de reporteri, o sa-i apare un anunt cum ca trebuie sa fie in orasul respectiv.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP si niste factiuni in plus nu ar strica.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:Cand doi playeri joaca la [/dice id suma] sa le apara doar lor:

-Suma care este pusa in joc

- Numerele cazute ex: 4 1 | 3 2

- [+] | [-] 50000$ sau pe cat joaca ce-i doi.

- X te-a invitat sa joci cu el barbut etc.

Cum crezi ca ar ajuta server-ul;Pai cand intri in 4Dragons nu mai vezi nimic de SPAM-ul creat de DICE

Da-ti 1+ daca doriti ca aceasta sugestie sa fie adaugata.

//Edit:

Sugestie: Sa se poata cumpara din 24/7 Zaruri pt a jucat barbut.

Odata ce ai acele zaruri sa poti juca oriunde. Iar daca esti prins de politie jucand barbut sa primesti wanted 1.

Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Pai ar fi mult mai RolePlay. In viata reala poti juca barbut mai peste tot nu neaparat numai in cazinouri.

Edited by Derek666
Posted (edited)

Sugestie: Propun scoaterea elicopterelor din mafiii, iar in locul acestuia sa se adauge o masina mai rapida.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca tot nu mai putem folosii hely la war, eu zic ca-l tinem degeaba.

Edited by AIMDeeJays
  • Upvote 8
Posted

Sugestie: Sa existe 2 tipuri de /ad si /news (local si global), la nivel local adica la nivelul oraselor(doar un oras, spre exemplu daca pui un /ad sau /news local in lv, acel mesaj s-ar pune doar on lv), si global, adica toate cele trei orase. Ad-urile sa coste diferit, iar cele globale sa aiba acces cei cu level mai mare fata de cele locale.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai rp, reducerea timpului de asteptat la cnn ca sa ti se puna ad-ul

Posted

Sugestie: Sugestia mea este de a adauga in lista de radio un alt radio. Acest radio este al meu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  In acest mod poate acest radio ajunge sus.. si pot aduce alti playeri pe server.

Pentru date rog un PM. In caz ca vreti sa ascultati acest radio contactati pe I!M intensfm sau alin_bot3z1997 .

Posted

Sugestie: Sa se interzica acordarea amenzilor in clanuri, sa nu mai aiba voie sa zica asazisul lider al clanului 'X ai amenda pentru ca nu ai facut Y'.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acordarea amenzilor in clanuri este egala, dupa parerea mea cu regula in care nu ai voie sa ceri bani jucatorilor pentru a-i baga in clan. De ce? Pentru ca, clanul nu este ca o factiune, sa aiba depozit, tot in contul liderului ajung banii, iar marea majoritate a membrilor unor clanuri sunt cei de level mic, care din pacate confunda clanul cu factiunea si, vazand ca nu sunt acceptati la factiuni, aplica la clanuri unde eu, personal, nu am vazut la aplicatii un cuvant din partea liderului, care accepta membri si sa sune 'Respins'.

Posted

Sugestie: Propun ca atunci cand mafioti sunt atackati sau sunt nevoiti sa se apere - sa li se schimbe virtual worldul. Nu sunt sigur ca m-am facut inteles, asa-dar dorind sa fiu mai explicit atunci cand o mafie da /attack sau este atacata sa ii mute pe toti membri ei si pe toti membri mafiei rivale intr-o 'alta dimensiune'.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

- Jucatori cu computer mai slab ar castiga cateva zeci de FPS-uri.

- Nu ar mai exista civili care sa incurce la war.

--------------------------------------------

Sugestie: Propun ca mafiotii sa nu aiba acces la comanda /placefireworks pe turful pe care au war sau in intervalul orar 20:00-22:00 sau sa se adauge o comanda pentru helpers/admins care sa aibe acces sa dezactiveze temporar comanda /placefireworks.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 

- Calitatea warurilor ar creste considerabil, deoarece foarte des unele factiuni cand observa ca pur si simplu nu pot - se folosesc de aceasta comanda pentru a scoate oameni de pe turf (cei de pe cladiri - accesibile dar care pazesc caile de acces), personal am patito la absolut fiecare war din Las Venturas contra factiunii Ballas - aceasta fiind singura modalitate prin care ne scoteau de pe turf.

- S-ar reduce din numarul destul de mare de actiuni non-fairplay.

Buna idee.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp