Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Deci dupa parerea mea,  ar trebuii sa se adauge pentru factiunile Taxi Cab Company sa se adauge la apelurile de taxi un mic text dupa distanta in paranteze ( aspectul il hotarati dumneavoastra daca considerati ca este buna sugestia) exemplul: Distance: "xxx metri" Los Santos / Las Venturas / San Fierro , "Cartierul zona" .. Cam asa cred ca ar fi un exemplu sau nu stiu nu prea imi vine in minte pe moment.. Dar ideea este ca astazi cand faceam comenzi observ ca la unele apeluri de taxi mai scrie ca distanta ( 1400+ m ) si atata poate fi de la Banca principala din LS pana pe plaja ( adica fiind in acelasi oras).. deci ar merita de cat sa te duci pana in LV / SF..

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am explicat si mai sus.. In principal ar ajuta destul de mult factiunile de Taxi, cand accepta o comanda.

Sper sa cititi sugestia mea, sa fiti de acord si poate o sa incercati sa o puneti in aplicare. . . rog pe cei care sunt de acord cu mine sa acorde +1 ca sugestia sa iasa in evidenta!

Posted

Sugestie: La job-ul Mechanic să nu trebuiască să aştepţi 2 minute între tow-uri, să poţi să faci ca la Trucker, dar să-ţi dea să mergi dintr-un oraş în altul, dar să se mărească şi preţul.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Nu ar mai fi atâtea maşini pe stradă parcate aiurea.

Posted

Sugestie:  Propun ca,  când folosești comanda [/quitclan] să primești ( 20-40 ) CP, în funcție de ce decizi tu, Shad0w.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Păi să o luam logic, cineva întra să zicem într-un clan, și nu-i place, dă /quitclan și intră imediat în alt clan, nu prea ar fi corect.

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge RENT CAR in San Fierro. Ok, deja se afla cate unul in Las Venturas si Los Santos. Dece sa nu se adauge unul si in San Fierro? Am gasit si un loc, destul de bun unde ar putea sa se adauge. Langa CNN San Fierro, fata in fata cu acel Cluckin' Bell: http://www.youtube.com/watch?v=Z7d12ohKLVU&feature=youtu.be   . Sper ca se pot scoate acele tufisuri din mijloc si acea cladire, chiar daca va dura 1 luna... Aceasta cred eu ca este locul potrivit, dar se poate gasi un loc mai bun.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar strica un Rent Car si in San Fierro. Daca iti vinzi masina, si nu mai alta, te duci iti iei una de la Rent Car San Fierro si iti faci treaba... Nu ar mai fii nevoie sa rogi un prieten, sau sa te invarti prin jur sa cauti o masina deschisa.

Imi cer scuze daca a mai fost postata sugestia.

Edited by EdenHazardd
Posted (edited)

Sugestie: Propun jobul mechanic sa fie pe /skill 

2. Propun la jobul Fish sa putem prinde maxim 5 pesti , pe care sa-i putem baga in porbagajul masini, /bagapeste. Ar fi mult mai frumos, la 5 pesti in valoare de cate 10-15k un peste, este echivalentul a 60-80k.

3. Propun sa se bage si celelalte camioane , nu doar aste care sunt la jobul /truck .. "asa de distractie, nu toate sa prinda 126km/h.. ci 130, 110...."

4. Propun adaugarea unui job pe mare, unde avem nevoie de licenta de vapor. Instructorii vor avea mai mult de lucru.

5. Propun adaugarea mai multor joburi.

6.Propun la jobul /pizza boy, sa fie pe /skill... +Daca cienva te da jos de ep scooter  sa nu dispara checkpointul.

7.Popun adaugarea joburilor taietor de iara si fermier.. "innapoi"

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu stiu daca o sa fie mai mult Rp.. termenul de "RP" nu s-a auzit inca pe bugged:| mutli fac dm/db .. etc. Cred ca , jucatorii vor avea parte de joburi multe si frumoase..

+1 daca va place @

Edited by SoimuAlb
Posted

Sugestie: Deoarece, acum ca am ajuns la 1000/1000 de jucatori on-line, este foarte, foarte greu sa prinzi un slot, uneori asta se datoreaza si unui numar mare de jucatori ce stau pe /sleep. Sugestia mea ar fi sa putem folosi comanda /sleep intr-un interval de timp delimitat, cum ar fi la amiaza intre 12:00:16:00 si seara de la ora 00:00 pana la ora 10:00 AM. Cred ca asa ar fi cel mai bine, fiindca este aiurea ca multe sloturi sa fie ocupate pentru cei ce doar vor sa isi "farmeze" contul.

Sugestie: De multe ori(de cand sunt cop) patesc sa fiu omorat cand nu sunt "on duty" si este aiurea ca eu nu ii pot face nimic. Deci, sugestia mea este(ca si in realitate) cand nu suntem "on duty" numele sa ne fie scris cu alb(ca la civili) si astfel sa nu fie permis DM-ul pe noi cand nu suntem "on duty" si daca cineva face DM sa il putem reclama.

Sugestie: Uneori(mai des) cand merg dupa un jucator cu wanted, el avand job-ul "detective" foloseste comanda [/find] si astfel stie mereu unde sunt si ce vreau sa fac si astfel imi este imposibil sa il pot prinde/omori deoarece imi stie fiecare pas. Deci, sugestia mea este(ca la admini) sa nu poate fi folosita comanda [/find] pe "copi" cand acestia sunt "on duty".

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Propun ca, membri factiunii News Reporter sa primeasca din nou cand intra in HQ o bata si o camera foto. Si mai propun ca de fiecare data cand dam un anunt, la 20+ de caractere sa se primeasca 5.000$, numai la anunturile gratuite nu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar ajuta prea mult server-ul, dar ar ajuta mult membri factiunii, deaoarece daca ii ataca cineva se pot apara si daca vor sa faca o poza nu trebuie sa mai mearga pana la cel mai apropiat 24/7.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie:As vrea sa propu daca sunteti si voi de acord. In locul masinilor ''merit,sentinel si faggio'' sa se schimbe masinile sa se bage de exemplu in loc de merit-sunrise (rank 1-7) sentinel-sultan (rank 1-7) si faggio poate ramane asa nu e neaparat sa il schimbati si pe acela. Si in legatura cu rank-urile, sa alegeti voi de la ce rank se pot lua respectivele masini, pot fi si alte masini nu neaparat alea, dar asa mi-a venit mie in minte acum.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta instructorii sa se deplaseze mai rapid la clientul dorit, si ar ajuta factiunea, pentru a nu m-ai cere (/fvr) intr-una doarece foarte multi instructori folosesc maverick pentru ca este cel mai rapid, si pentru a nu mai stresa liderul si co-liderul din minut in minut.

Ar ajuta serverul cat si pentru clientii care astepta dupa instructori si sunt unii care dupa ce ajungi la ei nu mai vor, cum noi asteptam dupa ei sa dea raspunsul si altele sa astepte si ei dupa noi acum dar mai putin.

PS:Serverul nu o sa fie prea mult ajutat as acred eu.

Edited by Yasuke
  • Upvote 1
Posted (edited)

Salut, propun sa se adauge arme la clanuri. 2-3 arme alese de lider si in fiecare seara sa fie un fel de war intre clanuri sau sa se faca o zona /cwar zona sa fie gen locatia armatei si fiecare membru al clanului sa aiba /cstats si sa arate timpul de cand e pe server kill-urile si death-urile si in functie de kill-uri sa se mareasca rank-ul lui in clan.

Propun ca la fiecare clan in parte sa se adauge o comanda de salariu, acea comanda sa poata fi folosita decat de un admin si fiecare detinator de clan cand il cumpara sau creeaza sa spuna adminului ce salariu le da playerilor si sa se dea automat duminica seara, si cand primim invite in clan sa arate ce salariu a fost setat.

Ar ajuta serverul dar mai ales membrii clanurilor, daca intri intr-un clan decat acel TAG exista si o frecventa in rest nici nu simti ca esti in clan. Mai multa activitate si mult mai frumos

Multumesc. Bafta!

+1?

Edited by FlorinDanny
Posted (edited)

Sugestie:1.Sa se readauge job-urile farmer si law mower,nu castigi cine stie ce averi de acolo,dar mai scapam de plictiseala.

2.Propun sa se adauge un paintball si in SF respectiv LV,deoarece este aiurea(daca ai rent SF-LV) sa mergi pana in LS pentru o tura,doua de paint.

3.Propun de astfel ca atunci cand esti omorat de un civil,sa-ti apare si numele celui care te-a omorat.

Exemplu:Tocmai ai fost omorat de X(Numele jucatorului) sau ceva de genu.

4.Sa se poata da sleep la un anumit interval de timp,deoarece multi stau pe sleep si tin sloturile aiurea pentru a face ei level.

5.Propun sa se adauge si un rent car in SF,daca tot is in lv-ls,ar fi frumos unul si in SF.

6.Sa se mai adauge o mafie in SF,deoarece ar fi mai interesant cu inca o mafie in sf,si ar mai disparea monotonia dintre sf bikers si italieni.

7.Sa se puna un fel de limitator de viteza in unele zone,ar mai reduce accidentele si na-m fi nevoiti sa mergem la PNS din 5 in 5 secunde.

8.Sa putem sa ne lasam masinile la rent car,si  banii sa fi-e transferati automat in cont-urile noastre.

9.La mafii sa se puna o comanda pentru ati vedea scorul,de ex:/score.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?:1.Am mai scapa de monotonie.

2.Ar fi mai bine pentru ca nu am mai face km la masinile personale si nu mai trebuie sa mergem din sf-lv pana  LS.

3.Ar fi folositor cand faci o reclamatie unui jucator,chiar daca este la o distanta mare si nu-i vezi nick-u ii poti face reclamatie pe aceasta baza.

4.Pai am putea si noi sa intram pe server mai rapid,daca alti nu ar sta toata ziua pe sleep.

5.Pai,ar fi frumos unul si in sf deoarece nu ar trebuie sa mergem pana in lv-ls.

6.Ar fi mult mai interesant daca ar fi inca o mafie pe langa cele doua existente.

7.Ar fi mai putine decesuri,injurii nu ar mai trebui sa mergem la PNS din 5 in 5 secunde.

8.Ar fi mai RP,sa-ti poti pune masina personala la inchiriat pentru o suma de bani,fi-e ea cat de mica,si ar fi un nou mod de-a face ceva banuti.

9.Am putea vedea si noi ce scor avem,fara sa mai asteptam final-ul war-ului.

Edited by AdvanC3
Posted

Sugestie: Propun sa poti folosi comanda /lock si pe un truck dar daca cobori din el sa nu mai fie al tau. Cam ca si masinile de la rent.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu s-ar mai fura trckurile si cred ca multa lume ar fi fericita.

Posted (edited)

Sugestie: La Fish Las Venturas, in jurul apei sa se adauge un gard, care sa nu se poata darama deloc. Acolo se imping intr-o nesimtire mare toate masinile in apa, iar practic, eu muncesc pentru a plati asigurarea la masina...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pescarii din LV ar putea pescui in pace.

Sugestie: Atunci cand gasesti o masina pe strada, sau oricare masina, atunci cand apesi G sa intri in ea, sa-ti arate si de cine e detinuta, daca este detinuta de cineva. Ex: This is Sandking (id-ul masinii) is owned by [name].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Gasesti o masina pe strada, iti place si vrei s-o cumperi neaaparat, dar nu stii cine o detine. Dar cand intrii in ea, asa iti apare numele celui care o detine, si il poti contacta.

Edited by EdenHazardd
Posted

Sugestie:Playerilor cu ban permanent ce nu doneaza in decursul a 6 luni din momentul in care au fost banati sa li se stearga toate bunurile (case/biss/masini) aceste bunuri sa fie scoase la vanzare/licitatie.(Cea mai buna metoda de a o realiza ar fii o rublica pe forum unde un player sa poata cere scoaterea bunurilor unui player banat)

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi ne dorim un bun care apartine unui player banat, daca ar fii resetate ar fii mult mai bine sa vedem case si biss folosite.

Posted

Sugestie: Propu ca la Jobul [Trucker] sa se bage comanda [/lock] activa , deoarece multi fura tiruri. Ex:Te duci iei un truck cand ai iesit din zona de parcare sa se spawneze alt truck de unde l-ai luat tu/

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi playeri ar putea sa faca truck in siguranta.

Posted

Propunere 1:

Cand ai pus un contract pe un player,sa-ti apara cand contractul a fost rezolvat.

Propunere 2:

Propun ca masinii de tipul "Sultan" sa i se mai adauge 20km/h la viteza.Mi se pare cam a 3-a masina dupa server,atat ca handling,cat si viteza.

Mi se pare prea putin sa prinda 150km/h viteza maxima.Si cel putin pretul ei din dealership sa se mareasca semnificativ.

Posted (edited)

Sugestie:  Ca sa mai rezolvam ceva din traficul infernal de aglomerat de pe BuGGed, sa ii mai potolim pe cei ce se cred Schumi pe strazile din LS, LV, SF m-am gandit ca sa se aduca ceva imbunatatiri la acest subiect,adica Traficul de pe BuGGed !

Adica,daca un pleyer teribilist se da tare cu Infernusul sau cu Bullet'ul pe straziile oraselor de pe BuGGed, (mai ales tiristii care frecventeaza LS'ul ) si intra in tot ce apuca ( alti participanti la trafic,playeri care sunt pe jos sau cu bicicleta, tiristi care duc marfa explozibila, in PECO cand esti la /fill , in alta masina iar aceasta e pe cale si ea sa explodeze ), vreau sa se aduca ca imbunatarire modul de nu a mai putea folosii masina dupa ce o lovesti de 2 sau de 3 ori . Adica daca ai platit asigurarea la masina ta...si pleci cu ea la drum si zbori ca o racheta si intri de 2 sau de 3 ori in ceva ( masina,pom,casa etc ) sa nu mai poti pleca de pe loc cu ea dupa ce ai lovit-o de maxim 3 ori . Iar ca sa o poti '' pune pe roti '' va trebuii sa apelezi la un mecanic sa vina sa te repare si pe tine si pe masina ta ! Si tot asa pana vei realiza ca trebuie sa circuli regulamentar pe banda ta si evitand alte pericole ! Asa traficul s-ar mai echilibra cam 20% din tot traficul de pe BuGGed ! 

Imaginati-va ca la ora de varf cand serverul este 1000/1000 , admin'ul face un event important in Los Santos , tu esti in Las Venturas sau San Fiero, ca sa ajungi la event intra in tine pe putin 10 playeri cu masini...bubui de 3-4 ori , iar cand ajung la event , constati ca ai ajuns prea tarziu ! 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Serverul chiar ar fi RP cu aceasta modificare ! Ganditi-va ca in realitate daca tu intri cu masina intr'un obstacol , pom alta masina, bordura, gard, etc...masina s-ar avaria ( s-ar sparge radiatorul, s-ar indoii o janta, s-ar sparge un cauciuc , sau s-ar distruge tot botul masinii ) !

Daca ma sustineti cu aceasta sugestie apasati pe fKelJ0J.png ! Va multumesc !!! :D

Edited by omu-BST
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:

1. Instructorii sa se poate folosi de comanda [/find] indiferent de job-ul avut.

2. Masinile de tip Merit sau doar o parte sa fie inlocuite cu masini de tip Premier.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

1. Pai sunt multi playeri newbie, si multi nu prea stiu sa dea detaliile unde se afla pentru a le acorda licenta respectiva, asa ne-ar fi muult mai usor sa ii gasim.

2. Pai Premier este o masina rapida si am putea ajunge mai repede la destinatie.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:  Ca sa mai rezolvam ceva din traficul infernal de aglomerat de pe BuGGed, sa ii mai potolim pe cei ce se cred Schumi pe strazile din LS, LV, SF m-am gandit ca sa se aduca ceva imbunatatiri la acest subiect,adica Traficul de pe BuGGed !

Adica,daca un pleyer teribilist se da tare cu Infernusul sau cu Bullet'ul pe straziile oraselor de pe BuGGed, (mai ales tiristii care frecventeaza LS'ul ) si intra in tot ce apuca ( alti participanti la trafic,playeri care sunt pe jos sau cu bicicleta, tiristi care duc marfa explozibila, in PECO cand esti la /fill , in alta masina iar aceasta e pe cale si ea sa explodeze ), vreau sa se aduca ca imbunatarire modul de nu a mai putea folosii masina dupa ce o lovesti de 2 sau de 3 ori . Adica daca ai platit asigurarea la masina ta...si pleci cu ea la drum si zbori ca o racheta si intri de 2 sau de 3 ori in ceva ( masina,pom,casa etc ) sa nu mai poti pleca de pe loc cu ea dupa ce ai lovit-o de maxim 3 ori . Iar ca sa o poti '' pune pe roti '' va trebuii sa apelezi la un mecanic sa vina sa te repare si pe tine si pe masina ta ! Si tot asa pana vei realiza ca trebuie sa circuli regulamentar pe banda ta si evitand alte pericole ! Asa traficul s-ar mai echilibra cam 20% din tot traficul de pe BuGGed ! 

Imaginati-va ca la ora de varf cand serverul este 1000/1000 , admin'ul face un event important in Los Santos , tu esti in Las Venturas sau San Fiero, ca sa ajungi la event intra in tine pe putin 10 playeri cu masini...bubui de 3-4 ori , iar cand ajung la event , constati ca ai ajuns prea tarziu ! 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Serverul chiar ar fi RP cu aceasta modificare ! Ganditi-va ca in realitate daca tu intri cu masina intr'un obstacol , pom alta masina, bordura, gard, etc...masina s-ar avaria ( s-ar sparge radiatorul, s-ar indoii o janta, s-ar sparge un cauciuc , sau s-ar distruge tot botul masinii ) !

Daca ma sustineti cu aceasta sugestie apasati pe fKelJ0J.png ! Va multumesc !!! :D

Da sunt deacord!

Posted

Sugestie:  Ca sa mai rezolvam ceva din traficul infernal de aglomerat de pe BuGGed, sa ii mai potolim pe cei ce se cred Schumi pe strazile din LS, LV, SF m-am gandit ca sa se aduca ceva imbunatatiri la acest subiect,adica Traficul de pe BuGGed !

Adica,daca un pleyer teribilist se da tare cu Infernusul sau cu Bullet'ul pe straziile oraselor de pe BuGGed, (mai ales tiristii care frecventeaza LS'ul ) si intra in tot ce apuca ( alti participanti la trafic,playeri care sunt pe jos sau cu bicicleta, tiristi care duc marfa explozibila, in PECO cand esti la /fill , in alta masina iar aceasta e pe cale si ea sa explodeze ), vreau sa se aduca ca imbunatarire modul de nu a mai putea folosii masina dupa ce o lovesti de 2 sau de 3 ori . Adica daca ai platit asigurarea la masina ta...si pleci cu ea la drum si zbori ca o racheta si intri de 2 sau de 3 ori in ceva ( masina,pom,casa etc ) sa nu mai poti pleca de pe loc cu ea dupa ce ai lovit-o de maxim 3 ori . Iar ca sa o poti '' pune pe roti '' va trebuii sa apelezi la un mecanic sa vina sa te repare si pe tine si pe masina ta ! Si tot asa pana vei realiza ca trebuie sa circuli regulamentar pe banda ta si evitand alte pericole ! Asa traficul s-ar mai echilibra cam 20% din tot traficul de pe BuGGed ! 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Serverul chiar ar fi RP cu aceasta modificare ! Ganditi-va ca in realitate daca tu intri cu masina intr'un obstacol , pom alta masina, bordura, gard, etc...masina s-ar avaria ( s-ar sparge radiatorul, s-ar indoii o janta, s-ar sparge un cauciuc , sau s-ar distruge tot botul masinii ) !

Daca ma sustineti cu aceasta sugestie apasati pe fKelJ0J.png ! Va multumesc !!!  :D

• Upvote 4
Posted

Sugestie : În orice facțiune, dar mai ales în mafii să existe o perioadă de teste (3 zile consider că e suficient) în care liderul observă prograsul membrilor săi.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Doar playerii foarte buni la arme vor putea să intre în mafii.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun ca la clanuri să se adauge şi Clan Punish, pentru început --/10 , şi liderul să deie cum doreste Clan Punish-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai frumos.

Sugestie: Propun ca la clanuri să se adauge şi un fel de sistem de maşini pentru clanuri.

De exemplu: X este în clanul Y, iar X doreşte să dea maşina clanului, atunci tot clanul să aibă acces la această maşină, mai pe româneşte tot clanul să aibă cheile de la maşina lui X. Dacă X este offline şi maşina lui va fii offline.

Dac X doreşte să părăsească clanul Y îşi poate lua maşina înapoi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai frumos.

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Propun să se poată vinde clanurile cu bani din joc. Şi să se folosească comanda [/sellclan id suma] sau ceva de genul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mi se pare urât de tot să fim nevoiţi să donăm pentru un clan. Înainte nu era nevoie să donăm, îl puteam cumpăra cu bani în joc, era o plăcere mai mare. Nu oricine vrea să doneze şi mi se pare corect să se poată vinde. 

+1 pentru evindenţierea sugestiei şi dacă sunteţi de acord.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: As sugera ca la mafii, la waruri sa fie o comanda in care sa vezi ce scor ai. Exemple: /score sau ceva de genu.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta cu curiozitatea membrilor care sunt curiosi de asi afla scorul.

Posted

Sugestie: Propun ca, membri factiunii News Reporter sa primeasca din nou cand intra in HQ o bata si o camera foto. Si mai propun ca de fiecare data cand dam un anunt, la 20+ de caractere sa se primeasca 5.000$, numai la anunturile gratuite nu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar ajuta prea mult server-ul, dar ar ajuta mult membri factiunii, deaoarece daca ii ataca cineva se pot apara si daca vor sa faca o poza nu trebuie sa mai mearga pana la cel mai apropiat 24/7.

prooo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp