Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun ca factiunile "Grove Street / Ballas / Corleone + PD/FBI/NG" sa faca alianta IMPOTRIVA noastra.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poi ne-am plictisit sa tot castigam...;/

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Propun ca factiunile "Grove Street / Ballas / Corleone + PD/FBI/NG" sa faca alianta IMPOTRIVA noastra.

Vă credeţi spartani că aveţi tot LV-ul, acum trebuie să vă apucaţi să vă daţi mari şi să faceţi propuneri aiurea? Sunteţi penibili, păcat că până şi liderul vostru are această gândire. 

• Upvote 2
Posted

Sugestie:  Biz "Tow car company " - /towcar - contra o suma de bani .

Job : Garbage  - masini de gunoi cu o ruta cu ckeckpoint .( random sau stabilita )

Optiunea de "For sale " la masini . Comanda cu care lasi masina de vanzare pentru o anumita suma de $ . ex " /forsale 2.000.000 $ , masina deschisa pentru a se putea cumpara de alti playeri . ( pentru a evita n-anunturile cu " Vand ... " ar fi ok sa fie capabila comanda doar in parcare de la  banca sau un loc special .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Diversitate de alegere , o buna desfasurare .

Posted

Sugestie : 1)Sa fii anuntat cand 2 mafii incep sa se dueleze pt un teritoriu.Si sa se adauge un biz adica acesta in care sa poti intra si sa pariezi pe una din cele 2 mafii care crezi u ca este castigatoare.

2) Pana la w3 sa ai voie sa fugi si PD NG FBI sati dea kill cand te prind. Dar intre timp la o distanta de 30 min - 1 ora sa se diminueze cu cate o unitate de w.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1) Mai fain , mai RP si ai putea face cativa bani din pariuri.

2)Ar fii mai captivant. 

Ai un + de la mine;) Foarte bune ideile.

Posted (edited)

Vă credeţi spartani că aveţi tot LV-ul, acum trebuie să vă apucaţi să vă daţi mari şi să faceţi propuneri aiurea? Sunteţi penibili, păcat că până şi liderul vostru are această gândire. 

Ai venit si tu dupa paloma server, sa ne suferi ;/

Stai drk in banca ta acolo, si treci de lvl 3.

Edited by MARTAZEW
Posted

YKZ va promit ka nu plek din BALLAS pan nu va vad JOS ,cei kare ma cunosc stiu ca atunci cand PROMIT cv ma tin de cuvant

Ykz IS DEAD! X(

Posted

Ai venit si tu dupa paloma server, sa ne suferi ;/

Stai drk in banca ta acolo, si treci de lvl 3.

Am level 6, mai uşor cu limbajul ăsta că nu mă impresionezi. Nu mă sperii, ba chiar îţi arăţi prostia şi incompetenţa. 

Posted

Sugestie: Sa se desfinteze DMV si permisul de examen sa il iei de la school instructors cu proba ! , Sper sa bagati odata muzica in toate hq-urile , Nu numai la Corleone !

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Seamana mai mult cu realitatea asa , si inca ceva cand ii dai o licenta unui player sa ii i-a automat din cont ! 

Posted

Poi Si Daca Nu Are Bani In Cont Ce Face???

Se Imprumuta La Banca???

1.Nu e buna ideea.

2.Nu ar fi mai real asa.

3.Aia Cu Muzica E O Idee Perfecta .

Posted

Sugestie: Timpul care se poate da war sa fie mai mare

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu invat dupa-amiaza, eu un mare deranj pt mine, fiindca mai mereu trebuie sa merg la scoala de la 1,12 ba chiar si 11, din cate stiu, intervalul in care se poate da war este 13;14 : 23. Asta inseamna ca cei care invata dupa-amiaza au clar un dezavantaj. De aceea propun ca intervalul sa fie 06-00

Posted
Sugestie:Sa se bage /speedlimit ex:100-oras 130-autostrada,si radare prin Ls care sa ii prinda pe aceea si sa dea o amenda de 10-20k sau wanted 1

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai RP
Posted

Sugestie: Ca hitmanii cand au un contract pus sa nu i-a wanted...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai RP..In viata reala un assasin nu este gasit de politie decat dupa cercetari imense..

// s-a mai propus. s-a mai zis ca nu o sa se faca.

• Upvote 1
Posted

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai RP..In viata reala un assasin nu este gasit de politie decat dupa cercetari imense..

S-a mai propus si ca atunci zic ca ar fi frumos sa se intample asta dar nu cred...

Posted

Sugestie : As dori sa , se bage la Factiunea Police Departament  Skinul cu ID : 288 Skin_288.png , Nu este la Bingo , Multumesc.

Posted

Sugestie : As dori sa , se bage la Factiunea Police Departament  Skinul cu ID : 288 Skin_288.png , Nu este la Bingo , Multumesc.

Din cate stiu eu acesta este un skin de Leader.

Buna propunerea, un hitman sa nu ia wanted ca asa ce rost mai are, deaia se numeste assasin platit sa nu stie cine si unde la omort, asa cu w imd afli.

Posted

@

Nu e de leader, uite-te la skinuri la Pd să vezi de ce rank e, şi nu e în joc băgat. Deaia am zis să se adauge.

Posted

+1

Posted (edited)

sugestie:Ar trebui sa se mai bage cateva factiuni! suntem 400+ on noaptea si doar 11 factiuni. Daca o luam prin rotunjala o sa avem 200-250 playeri care sunt in cate o factiune si restul de pana la 400+ sunt civili. Ar trb sa se mai bage factiiuni gen:Tow Car Company-Medici si inca o mafie in LS si inca una in LV pentru concurenta mai mare,Mafiile si departamentele sunt cele mai cautate deci ar trb sa fie la orice ora o mafie/departament cu aplikatiile ON!

Cum crezi ka ar ajuta sugestia ta srv:Ar avea toti un scop pe srv ,ca civili doar fac DM si stau afk.

Doresc parerile vostre PRO/CONTRA!

// asta nu e topic depostat pareri pro / contra. doar sugestii.

Edited by Shad0w
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Ar trebui adaugata factiunea medicilor, iar atunci cand ai nevoie de heal poti tasta /service medic si un medic va veni dupa tine.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp