Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:  Propun ca la paintball sa fie dati afara cei ce stau afk mai mult de 30 de secunde.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii se pun afk si e posibil ca alt player sa se respawneze in acelasi loc si sa nu mai poata pleca.

Posted (edited)

Sugestie: Sa adaugati paintball-ul cel vechi inapoi,era foarte bun asa cum era,nu era lag si nu luam crash.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: :rolleyes:

Edited by RAVI.
Posted (edited)

Sugestie: La jail sa primesti un anumit numar de secunde in plus daca omori pe cineva. Ex.: Daca ai intre 3 si 10 minute de jail sa primesti 10 secunde, daca ai intr 10 minute si 15 sa primesti in plus 15 secunde, intre 15 - 25 minute sa primesti 20 se secunde si 25+ minute sa primesti 25 secunde

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: 'DM-istii' din jail s-ar potoli. Cateodata acestia chiar te enerveaza.

Sugestie: Dupa un anumit timp petrecut la paint, sa te scoata. Timpul ar fi de 5-6 minute / persoana. Sa se scoata pe rand, pentru ca fiecare intra pe rand.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Daca nu-i scoate niciodata unii pot sta 24/24 la paint... Ce ....?!

Edited by SLAM
  • Upvote 5
Posted

Sugestie: Bizurile de Paint Spray LS/LV/SF sa fie inchise cu cate o poarta , cand vrei sa repari masina sa dai /enter si sa te bage in spray pentru a repara masina(necesita schimbarea VirtualWord..)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In acest fel nu se vor mai bate toti sa intre in Spray , va fi ceva mai organizare si nu vor mai bubui toti. sper ca sugestia sa  fie acceptata si pusa in functiune. (daca aveti nevoie de acele garduri le pot face eu , sunt mapper)

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun să ne arate pe chat meniul ăla cu kill-urile exact ca la paint.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii în foarte multe feluri.

1. Când te omoară cineva, dacă nu ai dovezi că face DM, îți arată pe chat, și acolo se vede.

2. Pentru polițisti, ar fi foarte folositor deoarece mulți fac DM fără să aibă wanted, și nu ar mai trebui dovezi pentru DM. 3. La hitmani, când te omoară un hitman, să apară 'An unknown hitman'.

4. Să le putem activa/dezactiva prin comanda [/togkills] sau oricare.

Dacă sunteți de acord cu sugestia, +1 pentru susținere.

• Upvote 7
Posted (edited)

Sugestie: Cand ai [/find] pe un hitman, iar el se baga [/undercover] sa ii apara playerului care are checkpoint pe hitman: "This hitman is undercover, checkpoint disabled."

Cu ce crezi ca ajuta serverul: Unii stau mereu [/find] pe hitmani si atuci cand fac contracte ii dau de gol si ii descopera identitatea, apoi le fac reclamatii. 

Edited by Mario.
  • Upvote 3
Posted

Sugestie:

1. Nu stiu daca veti fi de acor cu aceasta propunere. Introducerea comenzii /hdeposit.Aceasta comanda sa functioneze exact la fel ca cea de la o factiune, si anume sa poti deposita drugs/mats/bani.La aceasta comanda sa aiba acces toti cei ce au rent la casa,insa la /hwithdraw, /getdrugs doar propietarul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Pai ar fi mult mai real, pentru ca in viata reala iti poti depozita banii la loc sigur, in propria casa, ar fi mai uitil pentru playeri, mai rapid.

2.Punerea comenzii /calls,unde poti vedea toate apelurie pierdute / sms-urile primite.
Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar fi foarte folositor, deseori se intampla sa ramanem AFK si sa pierdem apeluri si mesaje, uneori mesaje importante.

Daca ti-au placut aceste propuneri apasa +1 , poate vor fi acceptate!

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun să ne arate pe chat meniul ăla cu kill-urile exact ca la paint.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii în foarte multe feluri.

1. Când te omoară cineva, dacă nu ai dovezi că face DM, îți arată pe chat, și acolo se vede.

2. Pentru polițisti, ar fi foarte folositor deoarece mulți fac DM fără să aibă wanted, și nu ar mai trebui dovezi pentru DM. 3. La hitmani, când te omoară un hitman, să apară 'An unknown hitman'.

4. Să le putem activa/dezactiva prin comanda [/togkills] sau oricare.

nu e prea buna sugestia ta, cum pot sa ma mai bucur eu cand fac dm pe cop?? si la faza cu hitman mi se pare aiurea.

Sugestie: Cand ai [/find] pe un hitman, iar el se baga [/undercover] sa ii apara playerului care are checkpoint pe hitman: "This hitman is undercover, checkpoint disabled."

Cu ce crezi ca ajuta serverul: Unii stau mereu [/find] pe hitmani si atuci cand fac contracte ii dau de gol si ii descopera identitatea, apoi le fac reclamatii. 

Corect, buna propunerea, Au venit si dupa mine cand eram in hitman doar sa-mi spuna "ce faci"

Posted (edited)

Sugestie:In weekend(sambata si duminica) sa se poata da war-uri si de la orele 10:00-12:00,in weekend playerii stau acasa si e plictisitor in mafii pana seara si desigur ca de la 15:00-18:00 sa se poata da war-uri de asemenea.

Cu ce crezi ca ar ajuta serveul:Cu mai multa populatie pe server,cu mai mult interes in mafii.

Edited by Marvelous.
Posted

Sugestie: Propun ca la [/cars] să se adauge comanda Spawn all cars - să spawneze toate masinile deodată.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dacă ai 8 masini, să nu stai să dai /cars -» Infernus -» Tow, /cars -» NRG-500 -» Tow.. etc.

• Upvote 9
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa ne putem casatori prin comanda [/marriage] lund suma de bani 5.000$ si la /stats sa apara Married with: Cutare ! Dar sa poata si uni barbati sa se casatoreaca cu alti barbati ei find homosexuali . Si scrie NR AdmBot: Cutare s-a casatorit cu cutare si acum sunt casatoriti.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai real si ar fi mai frumos.

Sugestie:
Propun sa putem face sex. [/sex id suma] ca sa ne mai creasca viata. Si daca fata are sida sa ne scada viata foarte repede, si trebuie sa mergem sa luam /heal de la un medic neaparat. Si sa aibe jocul de Whore.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi folositor pentru viata deoarece medicul ajunge prea tarziu si gasesti o fata si iti cresti viata.

Edited by Mefx99
  • Upvote 3
Posted

Sugestie:Adaugarea unu radar!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pe server sunt prea multi vitezomani si cand incerci sa faci un job te trezesti cu altu in tine....si cand un player a trecut peste limita sa primeasca o amenta in valoare de 5k depinde de limita vitezei!

Prin oras sa circule cu 50km...daca nu amenda 3k

Pe autostrada cu 120km....daca a trecut peste amenda 12k

Posted

Sugestie: Pentru DeadhMatach - Sa apara la /stats : 1/3 DM, iar la 3/3 DM sa primim un warn..

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta liderii factiunilor sa-si aleaga membrii, adica ar sti ce fel sunt jucatori : Dm`isti..

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun ca la comanda /top sa fie afisate mafiile in ordinea turfurilor, nu in ordinea lor (Grove,Ballas,etc.)

--- TOP GANGS ---

Los Aztecas - 17 turfs

Grove street - 13 turfs

The Italian Mafia - 11 turfs

SF Bikers - 7 turfs

The Russian Mafia - 3 turfs

Los Vagos - 2 turfs

Ballas - 1 turf

The Rifa - 0 turfs

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai fain.

Posted

Sugestie:propun ca cand te teleporteaza un admin pt a te verifica de cheats sa nu aiba voie sa intre in pcc ul tau.daca in dovada lui se vede ca ai cheaths sa iei ban.nu cred ca este corect sa faca asa ceva chuar daca nu mi s-a intamplat asa ceva ++++++1 daca esti de acord

Posted

Sugestie: Propun ca in loc de sistemul actual de [/sms] sa fie adaugat un sistem:

-Care atunci cand scrii o comanda, cum ar fi [/mesages], sa iti apara o casuta, ca atunci cand scrii [/help], care sa iti arate ultimele 5-6 conversatii. Mai jos sa fie o casuta gen: "Adauga un nou contact" unde tu vei pune numarul de telefon.

-Dupa ce adaugi noul contact, sau vei folosi un contact din ultimele 5-6 conversatii, vei putea lasa mesaj intr-o caseta. Astfel ar arata ca un fel de Yahoo Mesenger.

-La fiecare payday sa iti arate cate mesaje ai necitite.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai realistic, mai Real-Life, deoarece mesajele raman salvate in telefon... Iar cand cineva iti ofera o locatie si tu o uiti, iar ea dispare din chatlog, sa scrii rapid [/mesages], te uiti la ultimele conversatii si vei vedea acolo tot.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun ca playeri cu cont premium sa poata detine doua case sau doua bizz-uri. Ex: Am o casa si un bizz, cumpar o casa dar bizz nu mai pot lua sau invers.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai avantajos pentru cei ce doneaza pe server, iar asta ar sporii donatiile catre server.

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge comanda /walkstyle

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai role-play sa fie un mers din joc si care sa il vada toti playeri, nu ne-am mai chinuii noi sa gasim ped.ifp-uri si sa le vedem decat noi. Cu un walk style din joc ar fii mult mai frumos.

Sugestie: Propun ca la comanda /top sa fie afisate mafiile in ordinea turfurilor, nu in ordinea lor (Grove,Ballas,etc.)

--- TOP GANGS ---

Los Aztecas - 17 turfs

Grove street - 13 turfs

The Italian Mafia - 11 turfs

SF Bikers - 7 turfs

The Russian Mafia - 3 turfs

Los Vagos - 2 turfs

Ballas - 1 turf

The Rifa - 0 turfs

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai fain.

Gandesti macar? Ce rost ar mai avea top-ul daca mafiile ar fi aranjat in ordinea lor si nu in ordinea turfurilor pe care le detin.. Doamne..

Edited by Weed Rullz
  • Upvote 2
Posted (edited)

SugestiePropun sa se adauge comanda [/findrentcar] si cand scrii comanda asta sa apara un cp pe mini-map unde iti este masina inchiriata

Cum crezi ca ar ajuta serverul?Pai de multe ori se intampla sa ne pierdem masinile inchiriate sau sa vina unu sa ne-o impinga prin nush ce loc, asa nu ne-am mai pierde masinil inchiriate si nu ar mai fi nevoie sa ne inchiriem alta masina

Daca sunteti  de acord nu uitati sa apasati pe  rep_up.png

Edited by Nexus Sm0K3R
  • Upvote 1
Posted

Salut. Shad0w am si eu 3 sugestii, sper sa te atraga si sa le pui in practica. Sunt niste sugestii gandite de mine pentru a fii mult mai usor.

Sugestia 1: Propun sa se faca un script atunci cand sta cineva pe masina si da cu piciorul in ea sa primeasca un slap ceva cum se intampla cand sta si cu arme pe masina. Daca sta langa masina si da cu pumnii sa primeasca Freeze.

Sugestia 2: Propun sa se adauge skill la mai multe joburi. Multi fac trucker si nu poti circula din SF-LS ca se gaseste cate unu sa intre in tine.

Sugestia 3: Propun ca la factiuni sa se adauge un script in care sa apara activitatea fiecaruia, de exemplu la medici sa apara

Heal cu comanda x

Heal simple x

Ar fii mai usor sa facem raport-ul de activitate sa nu mai stam sa alegem pozele si sa le postam pe forum mai mare e chinul asa dintr-o poza am facut raportul.

Stiu ca nu este o munca usoara dar ar fii mult mai usor pentru noi si mult mai frumos.

Cine e de acord cu mine +1.

Shad0w te rog mult sa iei in considerare sugestia mea. Salut!

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp