Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Propun sa se adauge Primarie in orasul LS.La Primarie sa-ti faci Carte de indentitate.Daca ai probleme cu o persoana, sa te duci la Primarie sa-ti angajezi un avocat.Sa-l platesti sa te scapa de necaz.

La Politie sa iti faci Talon la masina.Sa iti poti face o data la 5 luni I.T.P (Instructia Tehnica Periodica).

Sa te poti casatori incepand cu levelul 15+.Sa poti avea familie, copii e.t.c.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Ar fii mult mai RP.

Posted (edited)

Sugestie: Cand se da /sellcarto id mount sa fie la distanta mai mica deoarece se pot intampla scamuri de genul http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/69259

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii nu-si vor mai pierde banii din cauza celor trei protagonisti xFun,sorinionutz12,VilGaX(s-au facut numeroase  reclamatii acestor playeri)

Sunt sigur ce care au fost inselati vor da +1 .

Edited by RoYaL.BAWS
  • Upvote 3
Posted
Sugestie: Propun sa se aduage o  comanda prin care sa iti setezi o intrebare si o parola,iar atunci cand te loghezi de pe alt IP sa raspunzi la  intrebare.Daca nu raspunzi corect din doua incercari iei ban permanent: "Tentativa spargere cont"

Cum crezi ca ar ajuta serverulNu ar mai fi spargeri de cont.

Posted (edited)

Sugestie: Multi jucatori care fac materiale aleg sa le dea la schimb pe o masina, motor. Sa se adauge o comanda /tradecarformats sau /tradematsforcar si sa se aleaga ID si cantitatea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai exista tepe la schimburile mats pe masina sau invers.

Sugestie pentru server: S-a mai propus asta si vreau doar sa reamintesc. Sa se adauge job de miner, la baza Muntelui Chilliad si sa se foloseasca comanda /mine pt a extrage. Sa se puna un sistem de skill asemanator cu cel de la fish. Cu cat e skill-ul mai mare cu atat ai sanse mai mari sa prinzi ceva scump. Idei de ce s-ar putea prinde: Comun: fier, cupru, crom, nichel. Rare: Aur, argint. Very rare : Uraniu, platina, mercur.

Cum ar ajuta serverul: Desi trebuie deschis Angel Pine cu case GS si 24/7 ca sa nu se calatoreasca pe autostrada cate 5 minute doar ca sa duci o bucata de fier de 10-11k, o sa se mai elibereze joburile trucker si fisher, fiindca aproape toti se inghesuie acolo.

Edited by OlandezuXD
  • Upvote 6
Posted (edited)

Sugestia asta mi-a venit cand mi-am reamintit de un joc mai vechi pe care-l jucam si in paintball puteam sa dam kick playerilor cu comanda /paintkick. 

Asa ca propun sa se adauge comanda /paintkick sa putem vota noi jucatorii din paint cine sa iasa afara. Daca ai primit /paintkick poti intra dupa urmatoare runda de paintball.

La /paintkick sa apara numele tuturor jucatorilor din paintball. Si cand apesi pe numele jucatorului sa apara ceva de genul:

Offensive language

Suffering alot

Cheats

Si in chat sa apara cel mai votat player pt /paintkick. Ceva de genul: Fielddone2 has 15 votes. Kick him in 5 seconds.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine pentru unii playeri care considera ca un player trebuie dat afara pentru ca injura/sufera sau are coduri. 

Edited by Fielddone2
  • Upvote 3
Posted

Sugestie:  Am o sugestie pentru server. Anume sa putem folosii comanda /sleep  in masiniile de tip "Camper si Journey".

In primul rand, in viata reala atunci cand mergi cu masina la drum poti sa te opresti intr-o parcare si sa te pui sa dormi o ora sau doua.

In al doilea rand, ar sporii interesul jucatorilor si ar atrage mai multi playeri pe comunitatea noastra.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai roleplay si ar fi mai distractiv.

foarte frumos, dar cred ca Admini in special Tibi si Shad0w nu vor fi de acord. Sper sa putem face asta pe viitor!

Posted

Sugestie:  Am o sugestie pentru server. Anume sa putem folosi comanda /sleep  in masiniile de tip "Camper si Journey".

In primul rand, in viata reala atunci cand mergi cu masina la drum poti sa te opresti intr-o parcare si sa te pui sa dormi o ora sau doua.

In al doilea rand, ar sporii interesul jucatorilor si ar atrage mai multi playeri pe comunitatea noastra.

Cine poate gandi la acest lucru? Nimeni altul decat domnu scriciu mare fan de Camper :)).. GG nu este rea ideia,sa speram ca si Shad0w va gandi ca tine !

Posted

Sugestie:  Am o sugestie pentru server. Anume sa putem folosi comanda /sleep  in masiniile de tip "Camper si Journey".

Ar fii tare frumos asta!

Posted

Sugestie: Propun sa se scoata spray-urile de la paint.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ocupa loc aiurea acolo, pe mine chiar ma incurca + ca nu le foloseste nimeni.

Posted

Sugestie: Cand te urci cu g in spatele unei masini Journey sau Camper. sa iti apara interiorul unei masini, in care sa poti dormi cu comanda sleep, ca la sugestia lui Scriciu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult serverul si mai multi jucatori ar avea o masina de acest tip.

Posted

Sugestie: Sa putem folosi .asi, cu ce incurca un radardisc.asi sau interface editor? Sper sa putem folosi in continuarea fisierele de tip .asi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu vad cu ce incurca fisierele de tip .asi, si cred ca ar fi mai ok sa fie legale.

Posted (edited)

Ar fi o idee foarte buna, dar nu prea as crede ca shad0w/tibi ar face asa ceva..

Edited by DeKyN.
Posted

Sugestie: Propun ca mafiotii sa poata baga ( radaresc,colormode, interfata, arme pe spate ). Iar cleo si fisierele .cs si asi, cleo sa fie sterse doar acele moduri sa fie legale.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai ok aceste moduri chiar nu as crede ca strica svr cu nimica.

• Upvote 1
Posted

Propun sa se legalizeze programul Cleo si unele fisiere care ajuta la rezolvarea unor buguri ale san andreas-ului gen asta: https://www.youtube.com/watch?v=P_01nvn35dU

Shad0w chiar te rog sa faci acest lucru sau daca nu sa faci tu personal un fisier care rezolva acest bug ai vazut cum se misca mouse pe vertical? gandestete la war-uri cand sunt cate 10 pe sus si trag toti si se duce tinta pe cer crede-ma ca am niste nervi de nu mai pot pronunta nici numele tau. Nu inteleg cu ce impiedica acel fisier si program (cleo si sensivityfix) in depistarea cheaturilor..

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca atunci cand mafioti sunt atackati sau sunt nevoiti sa se apere - sa li se schimbe virtual worldul. Nu sunt sigur ca m-am facut inteles, asa-dar dorind sa fiu mai explicit atunci cand o mafie da /attack sau este atacata sa ii mute pe toti membri ei si pe toti membri mafiei rivale intr-o 'alta dimensiune'.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

- Jucatori cu computer mai slab ar castiga cateva zeci de FPS-uri.

- Nu ar mai exista civili care sa incurce la war.

--------------------------------------------

Sugestie: Propun ca mafiotii sa nu aiba acces la comanda /placefireworks pe turful pe care au war sau in intervalul orar 20:00-22:00 sau sa se adauge o comanda pentru helpers/admins care sa aibe acces sa dezactiveze temporar comanda /placefireworks.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 

- Calitatea warurilor ar creste considerabil, deoarece foarte des unele factiuni cand observa ca pur si simplu nu pot - se folosesc de aceasta comanda pentru a scoate oameni de pe turf (cei de pe cladiri - accesibile dar care pazesc caile de acces), personal am patito la absolut fiecare war din Las Venturas contra factiunii Ballas - aceasta fiind singura modalitate prin care ne scoteau de pe turf.

- S-ar reduce din numarul destul de mare de actiuni non-fairplay.

Sugestie: Propun ca war-urile sa se desfasoare intr-un alt VW. Consider ca ar fi un mare ajutor pentru cei din mafii deoarece:

1. Nu vor mai exista civili la war

2. Nu va mai exista acel lag imens in regiunile bine populate(ex. CNN LS)

3. War-urile nu vor mai fi deranjate de membrii SAPD.

4. Se va limita lag-ul din toate regiunile deoarece, in VW vor exista doar masinile mafiilor, cele de la rent si cele normale, imprastiate pe strada. Orice alta masina va fi inlaturata din VW(NR, PD, FBI, NG etc.)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Reducerea imensului lag la war-uri si oprirea problemelor pentru mafioti din timpul acestora(civili/pd).

Propunerea asta a mai fost facuta de Gronkh cu ceva timp in urma, dar din pacate inca nu a fost pusa in aplicare. Pe mine unul m-ar ajuta cu zeci de FPS-uri cel putin pe turfurile aglomerate si chiar mi-ar place sa se adauge... Recent am observat ca pe comunitatea rivala, a fost supus un voting care a iesit pozitiv si plecand de la o sugestie facuta de membrii comunitati pentru acest server - rivalii profita.

Edited by Alexxx16
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa fie comanda [/leaders].

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai avem comenzile [/admins] si [/helpers], si de ce nu si [/leaders] ca sa vedem liderii on.

Posted

.omg. Awesome ! .omg. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp