Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie:Propun să se adauge jobul fermier inapoi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Păi ar ajuta foarte mult pentru că la trucker te mai si plictisesti la fish la fel.

Sugestie:Propun ca la jobul trucker,pizza,bus driver să se adauge /lock

Cum crezi ca ar ajuta servarul:Ajută foarte mult nu mai vine toti incepatori si it fura masina. de job.

Sugestie:Propun să se adauge skinul asta post-31129-0-84612300-1406057776.png Stiu shad0w tu ai zis că nu o să se adauge ca sunt destule dar asta e foarte frumos.

Cum crezi ca ar ajuta servarul:Pai multor playeri le place skinul Ar fi frumos să se adauge.

Edited by Dany_A97
Posted

Sugestie:

Ok, ma numesc SkyZoR. si m-am gandit sa fac o noua sugestie pentru server. Nu cu totii cred ca veti fi de acord dar am decis sa fac o propunere pentru adaugarea catorva factiuni, care ar face playerii sa se distreze mai mult.

1. O prima factiune ar fi factiunea NFS Racing Club care ar avea ca functie cursele ilegale si le-ar mai multa treaba politistilor. Aceasta factiune sa aibe la spawn 3 elegy , 2 sultan-uri si 2 jester-uri. Totodata sa aiba hq-ul in LS sau in LV in apropiere de autostrazi.

2. O alta factiune care ar fi importanta ar fi Autobahn / Highway Police Department care ar fi esentiala in prinderea doritorilor de curse, aici trebuind si comanda /radar pentru folosirea unui radar fix, care ar prinde vitezomanii aflati peste limita de viteza. Ar mai ajuta treaba celorlalti politisti care se ocupa cu wanted, robberi ,etc.

3. O a treia factiune ar fi cea Firefighters / Pompierii la care ar trebui adaugat un sistem de incendiere a caselor, acestia avand scopul si meseria de a stinge flacarile. Acestia ar trebui sa aiba un chat personal, care sa fie legat de cel al politiei, al armatei si paramedicilor pentru a le sari in ajutor cand au nevoie si sunt depasiti de situatie.

4. O a patra factiune ar fi cea numita Jandarmerie / S.W.A.T care sa ajute la event-uri pentru a mentine ordinea si disciplina usurand astfel munca adminilor. Aceasta ar trebui situata aproape de Event Place in Los Santos pentru a ajunge mai repede la locurile raportate de civili sau de alti playeri.

Cam acestea ar fi propunerile mele, astept parerea voastra . Nu va impun sau "sa va bag pe gat", am facut doar o sugestie care in opinia mea ar fi benefica pentru server intr-un fel sau altul transformandu-l intr-un roleplay mai modern si diferit de alte comuntitati.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul prin activitate mai mare si o evoluare destul de mare in lumea SA:MP-ului romanesc.

• Upvote 7
Posted

Sugestie : Propun sa se schimbe Jailul, deoarece mi sar parea un lucru foarte bun pentru accest server deoarece acest jail care se afla in accest moment  este foarte mic si nu prea ai loc in el. Mi sar parea o idee foarte frumoasa acuma ramane la aprecierea Adminilor daca lor le vor comveni sa il schimbe si cred ca va ajuta mult serverul pe parcurs.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun ca numele mafiei SF Bikers sa fie schimbat in The Bikers

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum? Pai toate mafiile nu au numele orasului in care se afla in fata sau in spate, deci de ce SF Bikers ar avea. Grove Street, Los Aztecas, The Russian Mafia , Los Vagos, The Rifa, Ballas, The Italian Mafia, SF Bikers, propun ca numele sa fie schimbat,motivul l-am spus.

Posted

Sugestie:Propun sa se adauge in timpul warr-urilor comanda /warstats.Acolo sa arate scorul personal+timpul ramas din war.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai  sincer nu stiu cum ar ajuta, insa ar fi super ca fiecare membru al unei mafi sa isi stie scorul la warr-uri.

:rolleyes:  :D 

Posted

Sugestie: Propun sa s-e inventeze war-uri intre clanuri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa playerii de pe acest server nu ar mai vrea asa de mult sa intre in factiuni.

• Upvote 2
Posted

Sugestie:Propun sa se adauge la Departamentele de politie un aparat radar CU care acestia sa poata da amenzi Sau chiar suspenda licenta de condus celor care incalca limita de viteza . Comanda poate fi /startradar si o limita de viteza in oras.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Departamentele vor fi mult mai active , nu se VA mai merge CU viteza mare in oras si VA fi mult mai roleplay!

Posted

Sugestie: Propun ca la paint, in clasic, sa se adauge mai multe gloante la deagle.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai demulte ori, nu doar mie mi s-a intamplat, ramanem fara gloante si trebuie sa ne descurcam cu m4 la duel 1 vs 1 ceea ce e cam greu.

Posted (edited)

Sugestie: M-am gandit ca pe panel la " Faction History " sa se bage la fiecare factiune a unui player un fel de " spoiler ". De ex cand dai click pe :

X was uninvited by Y from factions A ( rank 5 ) after 50days, without FP. Reason: demisie.

xxxx-yy-zzzz . ora-min-sec

Sa arate :  

X has joined the group A ( invited by Y ).

si

X was uninvited by Y from factions A ( rank H ) after DD days, without FP. Reason: motiv.

Astept pareri. pro / contra.

Edited by Mont3Kill2
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun ca la fiecare intrare din fiecare oras sa se puna o bariera ca in realitate..gen vama ! Eu zic ca ar fii o idee excelenta si interesanta. Taxa de intrare sa fie de 100$-500$ !

Posted

Sugestie: Sa se adauge la factiune School Instructors LS-LV si SF mai multe sloturi / locuri, macar 40-50 sloturi / locuri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai pe zi ce trece sunt multii playeri pe server si din ce in ce mai putini instructorii. Daca ai nevoie de o licenta sa poti apela la mai multi instructori decat la 5 / 10 din ambele factiunii.

P.s: Aceasta sugestie e mai mult pentru factiune School Instructors LS-LV si SF.

Daca v-a placut aceasta sugestie nu ezitati sa apasati pe butonul verde din dreapta [ +1 ].

Posted

Sugestie: Propun ca cei de rank 5 din School Instructors  să aibă acces la FVR deoarece sunt multe cazuri când liderul și sub-liderul sunt offline.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta la o mai bună funcționare a activității celor din factiune.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca membrii School Instructors, cei de rank 1, să aibe și ei accest la comanda [/givelicence ID tip]. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, eu pur și simplu, m-am săturat, să stau doar eu Online, și să mă sune aproape tot serverul să-mi zică că doresc licențe. Sau să-l strig pe Ragazzo sau Nutzu pe skype cum să intre pe game. Voi ce credeți?

Sugestia este pentru serverul RED.BUGGED.RO.

Edited by LAYZZ.
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca la School Instructors sa fie adaugat un FCR-900/PCJ-600, pe langa cele 3-4 Faggio-uri. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi Instructori Nu folosesc Faggio-urile si nu isi au rostul. Propunerea asta ajuta factiunea School Instructors, astfel ajuta si serverul.

Edited by iApple
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Propun ca, atunci cand esti la event sa nu ai voie sa dai [/call 112] doar din oftica. Multi stiti ca, atunci cand e un event deagle 1 vs 1, si omorati adversarul el da wanted. Propun ca, daca e event, si acel jucator care este omorat, da wanted, sa primeasca warn pe motiv : [/call 112] la event.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ok, zic eu, deoarece multi ofticosi care pierd la duele, dau /call total aiurea..

• Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie: Sugestia mea este ca in acest loc http://imgur.com/P9SbcCd,XzYqueM,SB8quJZ#2  sa fie facuta o strada, in care sa fie facut un oras cu mai multe Palate sau vile si o benzinarie.

Si mai am o sugestie, asta nu stiu daca o sa o accepati, dar dara sar putea sa puneti masini care sa apartina clanurilor, find multi playeri cand vor sa intre intr-un clan, prima oara zice aveti masini ale clanului?.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte frumos si eu zic ca nu strica sa faceti ceva in locul ala.

Si cu masinele pentru clan ar fi chiar bine sa se accepte.

Edited by kinnnder-BST
Posted

Sugestie: Sa se mareasca considerabil preturile armelor din Gun-Shop, minim 10k la fiecare arma in parte.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece atunci nu toti Incepatorii ar putea face DM=>mai putina treaba pentru admini=>Un server mai frumos.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Fara despawn la masini personale .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nuj daca in viata reala dispar dupa ce nu mai sunt folosite, pare mai util sa ramana spawn-ate, parcam uneori in loc ocupat .

Scuzati ca ma bag, dar iti dai seama ca daca toate masinile personale nu s-ar despawna ar fi o imbulzeala totala si un lag infern, nu? Iar cel mai probabil la un loc de parcare cu ceva oameni care frecventeaza pe acolo (case, biz-uri populare) ar fi cate 10 masini pe acelasi loc.

Posted

[1] Sugestie: Propun sa fie adaugat un loc pentru materiale in orasul San Fierro, locul de unde putem colecta mats ( Este langa HQ S.I SF ):

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai eficient pentru cei din SF sa mearga la mats si nu ar mai pierde mult timp pe drum pana in LS.

[2] Sugestie: Propun sa fie adaugat pe toate cele 3 orase (LS, LV si SF) zone de turf cat cuprinde orasul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti care vor fi sau vor sa intre in mafii ar avea mai mult de munca, ar fi mult mai Role-Play. In acest moment zona cu turf-uri este prost gandita, " ori cuceresti tot orasul ori nu", nu se potriveste deloc cateva turf-uri pentru asa orase mari. 

• Upvote 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp