kinnnder10 Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Sugestie: Sugestia mea este ca in acest loc http://imgur.com/P9S...YqueM,SB8quJZ#2 sa fie facuta o strada, in care sa fie facut un oras cu mai multe Palate sau vile si o benzinarie. Si mai am o sugestie, asta nu stiu daca o sa o accepati, dar daca sar putea sa puneti masini care sa apartina clanurilor, find multi playeri cand vor sa intre intr-un clan, prima oara zice aveti masini ale clanului?. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte frumos si eu zic ca nu strica sa faceti ceva in locul ala. Si cu masinele pentru clan ar fi chiar bine sa se accepte.
xTremE Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Sugestie: Deci, eu cred ca ar fi ok, sa se poata schimba numele la clan sau TAG-ul, stiu multi playeri care regreta ca si-au facut un clan, iar dupaceea isi dau seama ce nume sau tag prostesc au pus. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, in primul si in primul rand eu cred ca multi lideri de clan si-au schimba tag-ul/numele la clan. Iar in acelasi rand te ajuta si pe tine, sa nu mai fi stresat cu tickete de playeri care vor sa iti schimbe Tag-ul.
JiumbiX Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Sugestie: Sistem de notificari cand o factiune isi deschide aplicatile: Te-ai saturat sa te uiti incontiunu daca paramedic department are aplicatia deschisa?, nu e nici o problema, apesi butonul de notificare si in momentul in care leader-ul deschide aplicatile ai sa fi instintat in notificarile de pe panel si cele de pe mail-ul in game. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multa lume care aplica intr-o factiune = mai multe posibilitati de a alege 1
Andale Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Sugestie: Pe [/reporters] sa apara si rank-ul. Sa fie asa: http://i.imgur.com/1YuzaQr.png Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mult reporterii, nu am mai primi intrebari despre testeri, rank, daca dai live, etc. + mi se pare mult mai ok asa. 6
PanTazY Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Sugestie:Propun ca cu un anumit de puncte premium sa ne putem sterg tot sau o mica parte din Faction History. Orice om mai greseste sau face o gluma ce nu-i place liderului sau subliderului. Am gresit si vreau sa-mi sterg greseala sa nu fiu caracterizat dupa ea. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult serverul pentru ca: Faci o gluma sau gresesti chatul iar liderul / sublideru se supara si-ti da uninvite.. Noi toti cei ce am facut asemenea greseala daca am putea sa ne stergem FH ar fii perfect, ne-am remedia greseala facuta.
JaC Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 1. Inspirandu-ma de pe Panel am vazut ca multi playeri plagieaza la Cum te-ai descrie in realitate ( minim 20 cuvinte ) si la Dece vrei sa intrii in x Factiune ( minim 20 cuvinte ). Multi copieaza aceste raspunsuri unii de la altii. Cum adica? -Un player care vrea sa intre in X factiune copieaza textul dorit de la un X player care a fost acceptat acuma multa vreme. EX: Playerul CozeN. vrea sa fie acceptat. Acesta copiaza textul de la KaZzy. -Vreau ca acest lucru sa nu se mai intample, deoarecee unii sunt acceptati, nemeritand factiunea respectiva. 2. As vrea ca sa se "instaleze" un sistem ca liderul factiunii respective sa observe daca un player a scris la un"sub-punct" la fel ca un alt jucator ( sau daca a copiat ). 3.Daca nu puteti face lucrul de mai sus, propun ca playerii sa nu poata vedea "VIEW : Citeste aplicatie". Adica: Cand un player aplica la X Factiune, cel care a aplicat sa-si vada doar propria aplicatie nu pe a celorlalti playeri. 3
klaudiu00 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Buna Ziua ! Am o propunere pentru server-ul Blue.Bugged.ro daca vreti.Sa alegem un loc special unde sa plasam o ,, LOTERIE ,, care proprieterul o sa fiu eu. Tot timpul e deschisa (intrarea 5$) si playerii vin si cumpara un ticket de loterie (in valoare de 5.000$ ,bani care imi vin mie) si dupa ei trebuie sa tasteze 5 numere random(de exemplu: 12322, 14157, 19955).Si in fiecare zi(sau putem sa facem asta saptamanal, odata la 3 zile, cum doriti ) la ora 8:00 fix se extrage un numar castigator(cu ajutorul siteului Random.org din care alegem castigatorul care a pus numarul care nil da acolo ) si premiul este peste trei sferturi sau mai putin sau doar o anumita suma din venit.Dupa care acel castigator vine cu ticketul si isi ridica banii ( daca nu vine sa isi ia banii dupa o zi sau doua alegem alt castigator ), playerii pot detine doar 1 ticket. Este o propunere care sa faca mai role-play serverul daca vreti o aplicam, toate cele bune. Daca va place contactatima pe SAMP. By: klaudiu43
DENYSMIU Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Sugestie:Propun ca in timpul desfasurari war-urilor cei care fac parte din aceasi Mafie sa nu poata sa isi omoare un coleg din Mafie pentru ca de multe ori in timpul war-urilor un membru care este de partea ta se baga in fata ta cand tu tragi si se nimereste ca el sa aiba LowHP si sa il omori din greseala. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ne-am mai omora intre noi la war-uri, si am economisi TIMP,MATS si uneori DRUGS(pentru ca sa zicem ca un coechipier e pe /usedrugs si tu tragi in el). Stiu ca este mai RolePlay asa cum este acum, dar este mai bine asa cum am spus mai sus. Sugestie:Propun sa se mareasca cantitatea de mats de la /getmats pentru ca, sa zicem : Eu fac parte dintr-o factiune(Ex:Los Vagos),in Los Vagos trebe sa faci 20.000 mats + 5.000 de mats ca sa ai pentru war, as sugera sa se mareasca macar la 1.250,1.200 sau poate chiar 1.500 pentru ca eu stau circa 60-90 de minute ca sa fac toate aceste materiale si sa zicem ca daca eu am war la ora 14:00 si ma scol la ora 13:00 nu mai am destul timp sa fac mats, ar dura prea mult. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Mafioti ar face mai repede mats si nu ar mai trebuii sa se agite atat ca sa faca mats.---->Aceasta propunere sa se aplice doar pentru cei care fac parte din MAFII !!!!
kih34t10 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Sugestie: Propun ca atunci cand dam [/live] cuiva, persoanele respective sa fie "trimise" intr-un Virtual World pentru a evita spam-ul si greselile facute in timpul live-ului. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai usor pentru reporteri. 3
JaC Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Sugestie: Vad ca serverul este foarte populat, jucand inclusiv si Englezi / Americani, asa ca propun ca atunci cand un jucator strain isi face cont sa-i apara un mic chat zicand asa : Are you a English or a Romanian? iar acesta sa aleaga din ce natie e Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu zic ca ar fi mai bine pentru toata lumea deoarecee : Un jucator strain ( Englez ) vrea sa aplice la Los Santos Police Departament, dar nu stie cum. -Playerul respectiv scrie /help -> Factions -> Los Santos Police Departament : To create a aplication on panel you need X level and an account on red/bluepanel.bugged.ro, on section FACTIONS -> LIST FACTIONS -> and chose the first or where you wan't to aplication. ( Sau ceva de genu ) + Ca ar fi mult mai RP.. Dece sa facem discriminari? 1.Cand un jucator strain intreaba pe cineva : How i create a aplication on Los Santos Police Departament ( exemplu ). Jucatorul care intrebat ii raspunde in felul urmator: You write in the global text: /help, and then chose FACTIONS and press Los Santos Police Departament. There you have all the information who you need. 2.Cand un player are nevoie de o licenta de gun / boat / fly ( de exemplu ) : Acesta da /help -> School Instructors -> How to get licenses: If you want to get one of the three licenses ( gun / fly / boat ), please call an /instructors and please told him to get you a licenses. -Am vazut ca la School Instructors LS/LV - SF ( BLUE ) si ca la School Instructors LV ( RED ) este deja un test in limba Engleza. Asa ca nu este nici o "problema" ca aceasta sugestie sa nu fie adaugata. Daca va place ideea si vreti sa fie adaugta apasati pe butonul "+1". Multumesc. 3
Alex4ndru Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Propun ca atunci cand folosesti o masina de la un job (trucker, garbager, mechanic s.a.md) daca iti setezi checkpoint pentru missiune la job-ul respectiv sa nu mai ti se poata fura masina. Sunt multi copii fara minte care tot fura masinile la tucker de exemplu doar pentru ca le este lene sa se duca sa-si ia una. 1
Tedy Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Sugestie:Vin cu o sugestie pentru Hitman Agency ,este chiar aiurea ca atunci cand hitman'ul isi rezolva contractul tinta sa poata da /call 112 si hitmanul sa primeasca wanted ! Noi rezolvam contractele foarte silentios si tinta nu isi poate da seama de cine a fost ucisa ! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP.
ShoOoT Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Sugestie: Este o sugestie pentru serverul red, în mare parte.Să se micească preţurile pentru atunci când dai [/buylevel]. Preţurile care sunt acum pentru "Next level price" sunt ca cele de pe blue. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi cum economia de pe red, este mult mai mică ca pe blue, ar ajuta playerii, nu ţoţi au banii de pe blue, pentru a putea da un [/buylevel]. Cui în place sugestia, şi este de acord cu mine, poate da un +1. 8
opincav Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Sugestie: Propun factiunile Los Santos council,Las Ventruas council,San Fiero council adica factiunea primariei fiecare oras sa aiba un primar Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fierare oras va fi organizat cum trebuie
Massimiliano Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Sugestie:Sa se adauge un system de muzica la war, ceva frumos (manele,hiphop,sau de alea care sunt in filme de razboaie) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sa nu bagi muzica cu playlist si dupa sa ai lag la war.
EidriiaN Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Sugestie: Cand un politist foloseste comanda [/wanted] sa apara in acel tabel motivul wanted-ului si distanta de la politist la suspect. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Politistilor lear fi mai usor sa prinda suspecti. 3
NickRoby Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Sugestie: o noua factiune primarie sf, primarie lv si primarie ls, iar fiecare oras sa aiba primarul ei, si fiecare oras fiind organizat dupa primarul respectiv. 1
alex2014 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Sugestie: Vehiculele de la fiecare factiune sa se spawneze automat dupa 10 minute cand acestea nu au mai fost folosite, gen: Cum sunt la masinile rent, numai sa se respawneze mai repede. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai uneori, seara sau dimineata lideri sau co-lidări nu sunt online si mai ales vehiculele de la LSPD [motor & masini] nu prea mai sunt si multi cer pe [/d] Free LSPD si nu are cine sa dea. 1
Pitiq Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Sugestie:Ca mafiotii sa poata folosi cleo si asi dar sa aiba TW deschis in bara si bind cu parolele TW. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar putea toti avea moduri cleo.
Alex4ndru Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Sa se adauge comanda "/duel [nume] [premiu]" pentru a putea provoca un player la un duel de deagle pentru o suma de bani. Multi fac duel-uri pe bani si atunci cand vine momentul platii aceasta nu se mai efectueaza. Am uitat sa precizez ca premiul maxim sa fie in functie de level, ca la /dice. Cui ii place si vrea sa sustina ideea sa dea +1! Edited July 29, 2014 by Alex4ndru 7
DiMy Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 @ Dimy., Oameni ca tine nu vor primi niciodata a doua sansa...
Popular Post kih34t10 Posted July 30, 2014 Popular Post Posted July 30, 2014 Sugestie:Propun ca sa se adauge pe panel si un history al clanurilor care sa fie identic cu FH, numai sa se numeasca CH ( Clan History). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Zic ca ar fi mult mai ok pentru cei care au clanuri pentru ca pot vedea cu cine ce istoric in clan-uri a avut acel jucator. 10
KenBlock97 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Sugestie:Rog foarte frumos sa se puna /lock la Tiruri ca sa nu se mai fure tirurile in timpul traseului! Si sa puneti garduri indestructibile la Trucker pe lateralul drumului ca sa nu se mai izbeasca aia pe acolo si sa distruga tirurile oamenilor care chiar muncesc, si sa puneti un hangar mare sau o parcare mare cu multe parcari in care sa se ia remorcile de acolo la traseul dorit, daca stiti cum este in Ets 2 sau ETS 1 ca o firma la inceput se intra se alege marfa si se ia remorca din parcare. Va rog foarte mult. Ar ajuta sa fii un mai Roleplay serverul. Si in legatura cu Mechanici, Sa se fac un park de masini unde masinile(personale) sa fie remorcate, Cand vor fi parcate neregulamentar, iar proprietari vor fi nevoiti sa plateasca suma de 100k ca sa-si ridice masina. Si se faca cu carnetul la DMV ca in realitate sa se puna 15 pct. La 15 pct carnetul sa fie ridicat pentru 2 paydayuri. Si inca ceva sa se puna comanda de centur. Si pe autostrada LS-LV sa se puna gard indestructibil pentru a nu se mai trece pe contrasens! Va Rog mult! Multumesc Anticipat! -KenBlock97= 1
SergiuRockeru Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ar fi foarte tare sa adaugati si job-ul in care conduci trenul si opresti din statie in statie. 2
Recommended Posts