Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:

• Propun in toate masinile de mafia-au nitro (nos).
  • între 19:00 - 22:00 jucatori AFK mai mult 5 minute se poate ajunge kick pentru ca exista war-uri.
  • adauga comanda /clans pentru a afisa toate clanurile si liderii clanurilor etc.. cum /factions.
  • Playerii cu cont premium sa poata detine 2 job-uri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Daca serverul este 1000/1000 admbotul sa dea kick playerilor ce au stat pe safk mai mult de 5min dar doar intri 19-22.

• Upvote 2
Posted

Nu gasesc stock-ul vreau si eu una asa, cu SUPERMAN, EUGEN, DRUKH, TONYYSSS, VISI, ALLE.CAPONE, chiar daca sunt mai putini vreau sa apara in special SUPERMAN EUGEN DRUKH TONYYSSS http://imgur.com/F77Pwyw in genul asta.... si un avatar nu conteaza stock, frumos sa fie

Posted

Sugestie: Sa adaugati un nou job , adica Taietor de iarba . Acesta avant 10-15 check-point , pe o distanta mai mica ( de exemplu in fata primariei , cine se angajeaza sa tunda iarba primeste bani) Banii sa se acorde la ultimul ceck-point intre 20000-35000 , poate fii amplasat la casa aceea mare de langa  statia busdrive , aceasta ne fiind " populata" ( adica playeri nu raman in acel loc , ci se plimba pe o distanta mare , si nu se v-a forma chiar asa mult lag

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Popularitate la job , diminuarea lagului de langa statia truck , sunt 2 joburi apropiate , si multi playeri se perinda prin acele locuri , si asa se creaza lag , asa Taietorul de iarba fiind amplasat la gradina casei de langa "Bus Drive" o sa fie mai putin lag , iar taximetristii , bus drive  cei cu aceste joburi pot face transporturi in acele locatii , avand taietorul de iarba si bus driver alaturi

Posted

Sugestie: sa se facă un job anume Tăietor de lemne. - Fărm + Fisherman. Adică sa fie un tractor si un punct unde sa iei acel tractor. Si sa fie un topor unde îți da punctul acel roșu. Daca ai 3copaci sa îți dea 40.000$ si așa mai departe

Cum ca ar ajuta servelul: multi playeri doresc sa fiu tractoriști si sa fie o malire de saraliu la acest job.

Posted

Sugestie: Propun sa se stea la semafoare se fac multe accidente si e haos ar fi frumos 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum e si in realitate si e mult haos pe server toti se lovesc se injura 

Posted

Sugestie:La comanda /wanted sa se afiseze si distanta pana la infractor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ne-ar fi mai usor atunci cand vrem sa gasim un robber/wanted mai apropiat.

• Upvote 7
Posted
Sugestie: Sa se adauge comenzile [/throwgun] si [/get gun].

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai role-play.

Ce fac aceste comenzi? 

/throwgun-Cu aceasta comanda putem arunca arma din mana, si sa o dam altui player acesta va folosi comanda /getgun in apropierea armei de pe jos

/get gun- Sa putem ridica arma de pe jos si sa o folosim.

Posted

Sugestie: La tutorialul cand te inregistrezi sa poti folosi comanda /skip sau /skiptutorial

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sunt multi playeri care vor sa isi faca un cont nou si devine deja plictisitor sa astepti pana e gata tutorialul.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sugestia mea este ca sa se scoata "noua regula": <<Cei banati pentru cheats/wall-hack si alte coduri care sa ajute jucatorul sa traga mai bine nu pot cumpara unban". Eu unul am fost banat pentru wall-hack de mult, si cand am vrut sa ma reapuc pe acelasi cont nu am putut sa-mi cumpar unban, pentru ca s-a bagat aceasta reglua noua si banul-l primisem inainte de aceasta regula. Ca sa se adauge aceasta sugestie, propun si un sistem de monotorizare sau un "Ban Logs" in cazul in care playerul ia ban din nou pentru cheats sa  nu mai poata cumpara unban.

Cum crezi ca ar ajuta serveru: Cei care au fost banat in timpul adaugarii acestei reguli se pot reapuca, inclusiv eu.

• Upvote 6
Posted (edited)

Sugestie: Sa apara cand ai wanted deasupra capului. de ex : Ai wanted 6 si sa scrie cu portocaliu WANTED 6

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai Rp.

Edited by xAnthony
Posted

Propun să se facă safezone-uri, deoarece de fiecare dată se găsește un noob să tragă la Farmer / Fish, iar când trage în cineva care e în safezone să primească freeze.

Această propunere va scădea numărul playerilor care fac DeathMatch excesiv și ar micșora treaba adminilor pe server.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se adauge masina de tip ,, Monster " la Dealer, iar masina sa nu fie Premium, sa se poata cumpara cu ,, kk " in game si sa coste undeva la 70-100.000.000$

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai distractiv parerea mea, cu siguranta pe multi iar incanta faptul ca pot conduce un Monster personal..

Posted

1. Sugestie: Atunci cand un lider are o reclamatie deschisa sa nu poata renunta la functie decat dupa ce i se inchide reclamatia si primeste sanctiunea daca este cazul.

2. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de toti liderii care renunta la functie cand au 2.5 sau 2 LW si au o reclamatie la care stiu ca primesc LW.

Posted

Sugestie: Vreau sa fie adaugat un sistem de damage informer in /hud. Atunci cand un player trage in celalalt sa vada cant hp ii scate ( cu verde), iar atunci cand primeste gloante, cand pierde din viata ( cu rosu ).
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor la war pentru mafioti sa vada daca si-au atins tinta. Cred ca este o propunere utila pentru server deoarece multi incalca regula serverului, de a nu folosi moduri cleo / asi si sunt pedepsiti, asa am putea evita aceste incalcari de regulament, ar fi mai frumos si mult mai avantajos.

Posted (edited)

Sugesti: Propun sa se poata lua imprumut de la banca de ex pentru un imprumut de 3kk sa dai inapoi 5-6kk ca la banca

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta in primul rand jucatorii noi sa inceapa dar si pe cei vechi poate mai au nevoie de 3-4kk sa cumpere un business sau casa si expira oferta sau au nevoie urgent

scuzati am vrut sa postez in sectiunea red.bugged.ro rog un admin sa mute ca sa nu fac dublu post

Edited by georgy247
Posted

Sugestie: Propun ca la paintball sa fie pe echipe. Echipa Rosie si echipa galbena. Si cand dam /paint sa ne alegem acolo echipa.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Nu s-ar mai fura kiluri  si ar fi mai distractiv.

Posted

Zilele astea am intampinat si eu o problema si am gasit si niste solutii pentru ea.

Am cumparat un Sparrow si neavand destul HP nu ii puteam da /park, asa ca m-am gandit in felul urmator: ar fi bine ori ca in momentul in care ai cumparat un vehicul sa aiba automat 999 HP, ori ca vanzatorul sa nu il poata vinde daca nu are destul HP ca sa poata sa i se dea /park (asa ar fi nevoit sa il repare el inainte sa il vanda).

De asemenea tot incercand sa dau de mecanici care sa imi repare elicopterul, mi-am dat seama ca sunt foarte multi care au job-ul doar ca sa dea /tow la masini, iar tu daca ii suni ori nu iti raspund, ori iti inchid direct. Si pentru problema asta m-am gandit la 2 rezolvari: una ar fi ca atunci cand iei jobul (sau cand te conectezi pe server daca ai job-ul deja) sa te intrebe daca vrei sa apari in lista de /mechanics. Alta solutie ar fi introducerea unei comenzi de genul /service mechanic, astfel toti mecanicii din zona sa vada si sa poata da accept cel care vrea sa te ajute.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: O data pe luna, sa fie 10 minute in care ori cine poate face DM[in acele 10 minute sa fie vremea aceea ce se vede totul negru inafara de masini].
Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar mai descarca toti playerii si ar scadea DM-ul masiv de pe server.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp