AlexIonut Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) -------------------------------------------------------------------------------------- SUGESTIE SISTEM EVENT -------------------------------------------------------------------------------------- Propun adaugarea unui sistem de event. Sistem care consta in urmatoarele comenzi: /startevent /stopevent /e ( chatul pe care organizatorul prezinta detalii despre event, acesta poate fi vazut de intreg serverul, la fel ca chatul /o ) /event ( pentru playeri, acestia pot vedea eventul in desfasurare). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Prin acest sistem de event, s-ar micsora numarul eventurile fake, ar creste calitatea unui event prin modul de organizare. -------------------------------------------------------------------------------------- SUGESTIE BUSINESS -------------------------------------------------------------------------------------- Propun adaugarea unui business, cu locatia in San Fierro (SF), denumit ''Electricyty, proprietarul acumuleaza bani prin acest biz astfel: ''La fiecare payday (ora fixa) de la fiecare casa detinuta de un player NU de server se extrag automat 1.000-5.000$ acesti bani reprezentand ''electricitatea'' folosita in acea casa (dupa parerea mea este un biz care are o aplicare si in viata reala deci ar aduce un plus Edited October 20, 2014 by Alexander..
TDV Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) Sa se faca inca o casa pe Vinewood si sa aiba interiorul big Ar avea multi chiriasi pentru ca e mare,are multe parcari,piscina,si este foarte frumoasa. Uitati niste poze:Intrarea in casa:http://i.imgur.com/MFphWJF.pngPiscina:http://i.imgur.com/lHZRqDl.pngIntrarea in curte:http://i.imgur.com/GmgvwjX.jpgParcarea de masini:http://i.imgur.com/feOpmF8.pngParcarea de motociclete:http://i.imgur.com/2xAy5KB.jpgParcarea de elicopter:http://i.imgur.com/eZBTjnz.pngNu uitati.Daca va place dati un +1 Edited October 21, 2014 by TDV.SS
Pantelimon Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Sugestie: In primul rand sugestia mea este legata de factiunea News Reporters, voi explica mai jos cum poate ajuta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dupa cum stiti interviul se poate da din orice masina nu doar din VAN, "VAN-ul este o masina foarte lenta, deabea daca te poti duce undeva cand esti singur sa dai un rp in intervalul de timp a doua anunturi... . As dori sa propun sa se poata da news din orice masina ca si la interviu, sau sa fie adaugate 3 sau 4 masinii mai rapide. Ne-ar ajuta foarte mult aceasta sugestie. Dar e prea frumos sa fie adaugat. Eu doar propun.
Popular Post Bodie Posted October 21, 2014 Popular Post Posted October 21, 2014 (edited) Sugestie: Intre orele 19:00-22:30 sa nu poti folosi comanda '/sleep' iar cei care sunt pe '/sleep' sa primeasca kick automat de la AdmBot. Sunt multi playeri care in acel interval vor sa joace si nu au cum sa prinda loc pe server. Unii folosesc 'Sandboxie' pentru a sta pe doua conturi sa faca bani din payday iar altii vor sa joace, cred ca in acel interval, nu or sa moara pentru 500k. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca este o idee foarte buna deoarece cum am scris si mai sus multi playerii vor sa se joace dar sunt foarte multi pe 'sleep' care tin loc ocupat degeaba. Cred ca e mai bine ca intre acel interval sa avem 800-900 online decat 1000 online si 400 pe 'sleep'. Edited October 21, 2014 by Bodie 69
Andrei Macarie Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Salutare ! De unde mi-a venit aceasta idee ? Pai din parcare la IKEA in Bucuresti , unde ocazional se aduna oameni cu masini puternice si fac drift-uri , sau la Mogosoaia , unde se organizeaza ,tot ocazional , Drag Race. Ideea e urmatoarea...Poate participa oricine care are o masina ieftinica , dar tunabila. Se va face un cerc mare din masini (spectatori) si in interior vor fi 5-6 masini care se invart. Precizare : nu se vor invarti cu W+S+sageata dreapta. Dat fiind ca in cercul mare vor fi spectatori , ei vor putea vedea cine pe cine loveste. In cazul in care un participant loveste , din greseala sau intentionat , un alt participant , "agresorul" va iesi din arena. Fiecare participant va pune la bataie intre 50.000 $ si 100.000 $. Banii se vor trasnfera unui admin/helper care va participa ca spectator , ca o masura de precautie , pentru ca un player normal ar putea sa o ia la sanatoasa cu banii. Tot in aceasta ordine de idei , se pot organiza si Drag Race-uri , in apropiere de LV , pe autostrada. Dat fiind ca autostrada are 4 benzi , vor fi 4 participanti / serie. Tot asa , spectatorii vor fi insirati la o anumita distanta pe marginea drumului si vor asista la cursa. Invingatorul ia totul . In cazul in care sunt playeri multi care vor sa participe , ma ofer voluntar (ca tot am venit cu ideea) sa organizez grupele. Mie nu imi iese nimic , decat , poate sa particip. In opinia mea , nu este o idee rea , ar adauga si mai mult fun serverului. Serverul nu trebuie modificat pentru asta , ci pur si simplu anunt pe forum cand se organizeaza ceva si se fac inscrierile tot aici. Ce parere aveti ? E o idee buna ? 2
Popular Post Beowulf Posted October 22, 2014 Popular Post Posted October 22, 2014 (edited) Sugestie: Membrii din departamente (National Guard, F.B.I , Police Department [LS,LV,SF] ) sa nu mai aiba acces la comanda /tazer, /ta ! Nu ma intelegeti gresit, sa existe taser dar acesta sa fie un pistol cu maxim 3 gloante sau 1 ! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Majoritatea membrilor din departamente fac abuz de comanda [/taser , /ta] ! De cele mai multe ori am patit sa primesc taser si omul sa faca abuz de "sprei" (El vine frumos ca flamandul langa tine in timp ce esti in taser, scoate spreiul ca tolobonul si il da pe tine pana mori fara ca tu sa apuci sa faci ceva deoarece nu iesi din animul vietii) - Si eventual o regula in care membri din departamente nu au voie sa foloseasca taser daca sunt in superioritate numerica ! (2vs8 , 1vs5) Sincer este enervant sa vina o masina cu 6 gabori dupa care mai apare o masina de 4, primesti frumos taser si se face cerc in jurul tau de disperati care trag cu m4 ! Script : http://pastebin.com/c2FpeheD Edited October 22, 2014 by AIMBeowulf 44
Layzz Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Sugestie: Atunci când dai /ro, să fie tot chatul schimbat în română, de la sfaturi pentru server, până la chatul facțiunii, sau informații că a fost banat. La fel și /en, să fie totul în engleză. Tu dai /ro, însă nu e totul schimbat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii care sunt din altă țară.. le-ar fi benefic această sugestie. Mi se pare, într-un fel, tu ești în LSPD, ai pe /ro, însă cu chestiile ''X has commited a crime'', iar tu îl ai în română chatul..
Popular Post element. Posted October 22, 2014 Popular Post Posted October 22, 2014 Sugestie: Să se adauge lăutari. Cum crezi că ar ajuta serverul: Un job în plus, destul de profitabil. 13
TnaseMihai Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Sugestie: Propun la taxi sá fie fare 1000 Cum crezi cá ajuta serverul: Pai dacá pe red este 500$ pe blue sá fie 1000 ar fi o ideie specialá 1
Funnkye Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Sugestie:Propun sa nu mai poti sta afk (Sleep)mai mult de 30 minute Cum crezi ca ar ajuta serverul:Deoarece sunt multi playeri afk(sleep) in case in timp ce ei se afla la scoala,ect.stai zeci de minute sa te conectezi pe server asa ai intra mai repede,plus ca daca faci puncte respect si nu ai ore jucate nu poti da buylevel,vrei sa pleci undeva dai /q nu stai afk toata ziua si alti astepta zeci de minute poate chiar o ora intreaga
Danyachim2 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Sugestie:La jobu trucker sa se castige cu 15% mai multi bani pentru ca skills 4-5-6 nu ajuta la nimic. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai am castiga si noi mai multi bani. oricum skills 4-5-6 nu ajuta la nimic
Layzz Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Sugestie: Timpul de AFK să fie maxim 5 minute, nu 10 minute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: CRED CĂ TOȚI S-AU ENERVAT PENTRU CĂ N-AU LOC PE SERVER SAU LA WAR-URI. Sugestie: Cei care sunt pe sleep în timpul 20 - 22, să primească kick automat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: SUNT MULȚI PLAYERI CARE INTRĂ LA WAR, DACĂ CREZI CĂ NU VREI SĂ JOCI ÎN TIMPUL 20 - 22, POȚI SĂ IEȘI, DE CE LAȘI SLEEP? Sincer, pe toți ne-a enervat faptul că nu putem să intrăm la war, ba chiar și pe mine. 3
GodFather Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Sugestie: Propun ca atunci cand dai /wanted si-ti pune CP pe player si-ti arata MDC-ul sa poti da /so fara sa mai scri ID-ul suspectului, doar sa dai /so si sa se puna somatia pe acel player.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Prinderea mai usoara si mai rapid a playerilor cu wanted. 1
DanielBroather Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Sugestie: Cei de la Politie,National Guard si F.B.I sa poata sa isi aleaga unde sa isi de-a respawn,de exemplu e aiurea sa fi in SFPD si tot timpu ai treaba in LSPD,si de multe ori te omoara astia,si iar...vino din SF la LS,de multe ori acolo sunt cei mai multi cu wanted,+ca uneori vin in numar mare,si ii ataca pe cei de la LSPD,noi daca venim de departe,si murim,pana ne intoarcem iar la LSPD se termina tot,ar fi bine cand dam /spawnchange sa alegem si HQ . Multumesc . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu zic ca ar fi foarte bine pentru toti din Departamente,ng si fbi,chiar foarte bine pentru toata lumea. 1
b0gdymc Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Sugestie:Sa se adauge la DS aproape toate vehiculele din joc.Cand spun acest lucru ma refer la toate barcile , mai putin cea de politie,mountain bike-ul,chiar si avioane de genul:dodo,cropduster si stuntplane. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai RP , in plus,am beneficia de o gama mai larga de vehicule.
SHOUT Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Sugestie : Sa se scoata kick bot pt afk si daca se poate sa se mareasca sloturile la 1500 daca nu Cei care sta afk cand primesc pay sa plateasca o taxa in valoare de 50k pt afk automat i ia din banca sau de la el cine ma sustine like me :)
TheWhiteKnife Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Sugestie: Să faceți un update la : -jobul trucker , de la skill 3 până la skill 6 nu ee marită suma de bani, și să puneți locatii noi (de exemplu să puneți +5k de la skill 3 in sus) -la job-ul de fish sa cresteti zona de /fish , sa mai puneti niste barci si la cei cu barci sa cresteti putin suma de bani; -sa se creeze un sistem in care sa ai loc pe server oricad , trebuie sa stai cate 5-30 minute ca sa intri pe server (exemplu: între orele 15:00 și 22:30 nu ai loc pe server) Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1)Se vor repartiza mai bine jucători in functie de skill si locatie. 2)Nu ar mai fi lag in zona de fish. 3)Ar fi mult mai util , unii playeri au nevoie de raport sau war... Edited October 24, 2014 by Bass.THI
BogdanSnaKe Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Vad ca multi jucatori "cer" intr-un fel loc pe server. Intr-adevar, este deranjant sa stai 10-15-20 de minute sa te conectezi pe cand altii sunt pe /sleep de ore bune, mai ales in intervalul orar "15:00 - 22:30" aproximativ, cand serverul sta 1000/1000, insa cred ca 300-400 din acestia sunt pe sleep pentru ca 24/24 este permis afk pe sleep. Pentru ca tot poporul sa fie impacat, ideea mea cea mai buna ar fi urmatoarea: Sugestie: In momentul cand serverul atinge cota maxima de 1000/1000 jucatori online iar cineva incearca sa se conecteze, scriindu-i acel superb "Server is full, retrying..." de care toti s-au saturat, un jucator ales aleatoriu dintre cei ce sunt pe /sleep sa fie dat afara (aleatoriu sau in ordinea timpului petrecut pe /sleep), sa primeasca kick automat din partea serverului pe motiv "User /sleep - eliberare slot". Prin aceasta actiune, automat celui ce atunci incearca conectarea i se va elibera slotul si va putea intra pe server. Asta cred ca ar fi cea mai buna idee si asa nu se va mai interzice nici /sleep-ul intre anumite intervale orare cand serverul este plin, vor avea loc si cei ce incearca conectarea pe server pentru war-uri, continuarea raportului, sedinte, s.a.m.d dar nu au loc de sutele ce sunt pe /sleep, va sta si serverul plin eliberandu-se slot doar la nevoia/incercarea altora de a se conecta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toata lumea ar fi multumita si va avea loc pe server iar /sleep-ul va ramane in continuare permis (cu riscul de a primi kick pentru a se elibera slot cand serverul este plin). Edited October 24, 2014 by BogdanSnaKe 2
TeodorRed Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Sugestie As vrea ca la interval de 2 ore sa se faca cate un event asta ar fi ceva nou pentru BuGGed si cred ca playerii vor fi incantati de aceasta ideea! Multumesc de timpul acordat!
bLaZiNgDuCk Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Sugestie: Sa fie adaugata comanda [/requestevent], aceasta comanda sa fie folosita de jucatori care vor sa faca un event, ar fi mult mai usor pentru ei decat sa dea ad, si asa ar vedea toti playeri eevent-ul iar organizator-ul event-ului sa vorbesca cu comanda /e incat sa vada toti playeri despre ce este vorba, ar fi mult mai Role-Play, dar si mult mai frumos pentru playeri ce vor sa faca un event, si asa nu sar mai lua banuri pe motivul '' Event Fake ''. La jobul Car Jacker sa fie adaugate noi lucruri pentru skiluri, cum ar fi daca ai skill 3 sa poti deschide masinile playerilor personale, chiar daca au fost inchise cu comanda [/lock], dar cand deschizi masina sa primesti Wanted 1 pentru furt, eu zic ca ar fi mult mai folosit acest job, ar fi mult mai Role-Play, si mult mai distractiv. Daca a-ti putea adauga si o comanda noua pentru PD / NG / F.B .I etc, sa zicem [/robbers], iar cand scriem aceasta comanda sa ne arate toti playeri din wantedlist ce au rob la [/mdc], dar si distanta acestora, adica sa vedem cati metri sunt pana la ei, ar fi mult mai usor pentru toate departamentele, nu am mai sta sa cautam prin [/wanted] playeri ce au rob. Inca o sugestie ar mai fi ca sever-ul sa aiba acel mod facut de '' nusuntrasta '' direct bagat in sistem, acel mod find /target mdc, ar fi mult mai usor pentru toate departamtentele sa vada mdc-ul unu-i jucator fara sa mai stea sa tasteze [/mdc id ] si asa nu ar mai fi nici atat de multe complaint's cu titlul '' Mi-a dat arrest cand aveam w 4 de la kill cop'', mai ales ca uni playeri iau crash, sau nu le mai merge jocul cand folosesc acest mod, si eu zic ca ar fi mult mai frumos asa cu modul direct implementat in sistem la fel ca noua comanda [so id]/ . La jobul '' Arms Dealer '' sa fie adaugate skill-uri ca la celalalte joburi, adica daca ai skill 1 sa primesti 500 materiale, iar dupaceia ca sa faci skill 2 ai nevoie de 50 de ture, si cand faci skill 2 la acest job sa primesti 1000 materiale si tot asa, din 500 in 500, ar fi mult mai distractiv, materialele s-ar cumpara mai mult, ar fi la m-ai mare cautare, si ar fi si mult mai util acest '' skill '' pentru playeri ce fac parte dintr-o mafie, ca oricum ei fac cate 20 - 30 poate chiar mai multe drumuri pe zi pentru a face materiale pentru raport, si asa ar fi mult mai usor zic eu. Cu toti stim ca nu multi folosesc jobul '' Bus Driver '' pentru ca nu se castiga asa mult, sau din alte motive, asa ca eu zic daca s-ar putea adauga un sistem cu autobuze care merg singure sau cu bot sofer care sa mearga cu el din statie in statie, ar fi mult mai Role-Play, si m-ai ales ca atunci cand ne bubuie masina, ramanem fara benzina, sau ajugenm sa mergem pe jos, ne-am ma-i opri pe la statiile de autobuz si am astepta acolo sa vina autobuz-ul sa ne duca la destinatia dorita. Ar mai fi o idee ca toate semafoarele sa functioneze ca in realitate, adica daca este rosu sa stam la semafor, daca este verde sa putem pleca si tot asa, asa playeri zic eu ar merge mult mai civilizat, nu sar mai depasi asa mult in trafic, iar cine trece cand semaforul este rosu sa primeasca Wanted 1 pentru '' nerepectare reguli ''', ar fi mult mai Role-play daca sar adauga asa ceva pe server zic eu, dar si mult mai frumos, iar dupa ce un politist il baga la jail pe cel cu wanted, acesta sa primeasca automat o amenda de 25.000$ ( 25k ). Sa fie schimbat drumul de la Driving School, e foarte '' rau '' acel drum, mai ales ca e prin cel mai populat oras, acesta fiind Los Santos, dar si pentru ca trece pe langa CNN Los Santos, locul unde toti merge pe mijlocul drumului cu masina, se plimba si alte lucruri si mai ales pentru ca acol multi isi vand masina, deci pici destul de repede testl pentru licenta de condus, eu zic ca ar fi mult mai ok sa dam test-ul undeva prin Las Venturas sau alta locatie. Propun sa fie adaugat si un sistem pentru curse, mai ales ca multor playeri le plac cursele cu masini, iar cand un player ar vrea sa faca o cursa cu alt player sa fie folosita comanda [/startrace id si o suma pe care playeri sa joace sa fie mai distractiv, iar daca player-ul celalalt vrea sa accepte provocarea sa foloseasca comanda [/accept race id ], ar fi mult mai Role-Play zic eu. Ar mai fi frumos, daca uneori odata pe saptamana, sau odata la 2 - 3 saptamani, mafiile sa organizeze in anumite locati '' targ de droguri '' sa zic asa, unde sa se intalneasca playeri cu mafiotii si sa cumpere / vanda droguri, ar fi mult mai Role-Play, asa playeri sa-r intelege mai bine cu cei din mafii, se pot distra impreuna, apoi sa faca niste evente deagle si alte lucruri. Sa fie adaugata si o noua factiune, aceasta fiind Tow Truck Company, iar level-ul minim pentru a intra in aceasta factiune sa fie level 1, eu zic ca ar fi o sansa perfecta pentru playeri incepatori sa intre mai usor intr-o factiune, iar aceasta companie sa se ocupe cu tractat-ul masinilor, reparat-ul lor si alte lucruri, ar fi mult, dar mult mai Role-Play jocul cu aceasta factiune, ar fi si mult mai folosit jobul '' Mechanic '', ai gasi mult mai usor un mecanic cand ai nevoie de el, iar sediul ''Tow Truck Company / TTC '' sa fie langa CNN LS, acolo unde sunt multe masini '' Tow Truck '' daca imi amintesc bine, si aceasta factiune sa aiba si sedinte si multe alte lucruri, dar de data asta cand un mecanic tracteaza o masina si o duce la checkpoint, daca proprieter-ul vrea masina inapoi trebuie sa plateasca o anumita suma ca sa o recupereze, o suma sa zicem intre 5000 - 10000$, ar fi foarte frumos daca sar adauga aceasta factiune. Cum ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos, dar si mult mai Role-Play. Edited October 24, 2014 by bLaZiNgDuCk 1
Alynush02 Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Sugestie: Sa nu se mai poata intra cu masina in zona de fermier, deoarece sunt multi care intra in tine cu masinile, deci, sa nu se mai poata intra in zona farmer decat cu tractorul jobului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai usor pentru unii care muncesc acolo, nu am nevoie de pareri, doar de decizia lui shad0w. 1
Mr.Stow Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 (edited) Sugestie: Sa se implementeze si pe acest server acea casa de pariuri cu /horserace . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai multi playeri sunt interesati de aceste curse de cai . zona : Pe langa banca Ls Edited October 25, 2014 by Mr.Stow
Tarzan_. Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Sugestie: Comanda [/houses] sa fie scoasa. De ce? Nu o foloseste nimeni + nu poti vedea toate casele care unst pe server cu comanda asta pentru ca pe server sunt peste 200 de case si pe samp sunt 100 de randuri in chat. (singura posibilitate e chatlog, dar asa mai bine intri pe panel); Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ajuta serverul cu nimic, dar din moment ce nu e folosita, nu vad de ce mai e tinuta...; 1
SebastiiaN Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Sugestie: Ar fi bine daca si co-liderii unei factiuni ar putea sa de-a rank up membrilor factiunii respective. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta cu mult serveru, deoarece unii lideri poate nu pot intra cateva zile si membrii factiunii au zilele necesare pentru a primi rank up, dar lideru nu este intrat si cum co-liderii sunt mai activi ar trebui sa poata si ei sa de-a rank up Daca credeti ca ar fi de folos aceasta sugestie +1 va rog. Multumesc!
BogdaNNN. Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Sugestie: Salut! M-am gandit ca in aceasta saptamana ca tot vine halloween-ul sa fie adaugat un giftbox prin care noi sa avem sansa sa castigam bani, masini, puncte premium si alte lucruri exact asa cum se intampla de Craciun, Paste si alte sarbatori. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii vor fi mult mai activi mai ales in aceasta saptamana ca sa prinda de mai multe ori giftbox-ul si daca vor castiga lucruri bune vor fi mult mai activi chair si pe viitor. 1
Recommended Posts