Yugi Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca in coltul de jos din partea stanga (sub harta) sa arate numele jucatorului. http://i.imgur.com/6YWTufx.jpg Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta prin reducerea fraudei (raport), ar fii mai usor pentru cei care verifica raportul saptamanal.In plus, in acest fel, putem afla de la cine au unii jucatori poze cu /mdc sau alte chestii. Daca credeti ca ajuta, +1. Multumesc. Edited October 26, 2014 by Yugi 2
Minnie Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Sugestie: Să îţi poţi vedea scor-ul la war. Cum crezi că ar ajuta serverul: Este mult mai bine aşa, pentru unii este greu să ţină minte un scor, aşa că ar putea scrie [/wartime] sau [/warscore] şi să scrie You have 1-3(-2), exact aşa să scrie şi cât - au, să poată spună liderului / subliderului. Sugestie: Atunci când începe un war, ambele mafii să fie adăugate intru-n VW. Cum crezi că ar ajuta serverul: S-ar evita lag-ul. 2
BogdaN039 Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) 1.Sugestie: Cand cineva are wanted sa apara deasupra numelui ce wanted are. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult pe cei din departament.Daca te intalnesti cu un wanted pe strada nu mai stai sa vezi ce wanted are etc. 2.Sugestie: Cand scrii comanda [/wanted] in dreptul fiecarui player sa arate in paranteze in ce oras se afla pe scurt. Ex: (LS),(SF),(LV). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta tot pe cei din departamente deoarece poate cineva vrea sa caute wanted doar in orasul LV de exemplu, nu sta sa ia toti playeri dupa [/wanted] la rand. Edited October 26, 2014 by BogdaN039
Andrei_Etnies Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Sa se mareasca cu cate 3-5k la jobul de trucker. Gen de la 3-6 nu e schimbat nimic, primesti la fel.
Popular Post StuDenT. Posted October 26, 2014 Popular Post Posted October 26, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca in fiecare seara la ora 19:45 sa fie dat un restart la server pentru ca toti mafiotii sa poate sa se conecteze. Dupa cate ati observat sunt multi civili si multi AFK-isti care tin serverul 1000/1000 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mafiotii nu ar mai lua Fw'uri pentru neprezentare war si ar fi o activitate mai mare la waruri. // Nu se va pune in aplicare. Edited October 29, 2014 by Shad0w 41
DanielBroather Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Sugestie : Sa se schimbe traseul de la DMV,este prea periculoasa zona in care e fixata ruta,mai ales la CNN cand ai ajuns,e zona moarta,10% sanse sa scapi cu bine sa duci pana la capat masina sa iei licenta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru toata lumea ar fi mai bine,si mai sigur de luat licenta de condus,prea multi noobi care iti pica testul intentionat . 2
Dolofanul Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 As propune ca sedintele la factiuni sa se faca intre luni - vineri deoarece in weekend luimea mai are treaba sau trebuie sa plece undeva.
Azazel. Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Propun ca Duminica factiunile sa aiba liber, in special mafiile deoarece lumea mai mananca la restaurant sau se duce la discoteca.. nu cred ca cineva sta non-stop la calculator sa nu primeasca FW! 1
Popular Post AceKiLL Posted October 26, 2014 Popular Post Posted October 26, 2014 Salut BUGGED !! Am venit cu o sugestie pentru server: Ca mafiotii sa poata folosi Fast-Connect-ul sau doar intre orele 19:45 si 22:00 sa poata folosi Fast-Connect-ul. Deoarece multi nu pot prinde un slot pe server si primesc /fw-uri in prostie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca este folositor si mai convenabil pentru toate mafiile ar fii un echilibru intre ele si mai putine /fw-uri. DACA CREDETI CA ESTE O IDEE BUNA NU UITATI SA DATI UN +1 !! (!) +1 23
AlexTNs Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Si restul serverului ce garantie are ca il scoti dupaia, tu sau restul
KILLERUL1 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) Sugestie:marirea serverului la 2000 de playeri sau crearea unor canale , cum este si pe metin (mai multe ch) sa nu mai stam atat de mult sa ne conectam Cum crezi ca ar ajuta serverul:Am putea intra oricand pe server fara sa stam o ora sau mai mult din cauza ca serverul este prea full Edited October 27, 2014 by KILLERUL1
TeodorRed Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Salutare buGGed, avand in vedere faptul caci pe serverul Comunitatii noastre nu exista centura de siguranta in vehicule m-am gandit sa trec aici codul acesteia,pentru orice eventualitate (cu speranta ca va aparea cat de curand in modul actual al serverului):La toate enum pInfo (sau aInfo) adaugam: Quote pSeatBelt, In public OnPlayerDeath(playerid, killerid, reason) adaugam: Quote PlayerInfo[playerid][pSeatBelt] = 0; In public OnPlayerExitVehicle(playerid, vehicleid) adaugam: Quote if(PlayerInfo[playerid][pSeatBelt] == 1){PlayerInfo[playerid][pSeatBelt] = 0;new stringtosee[255];new sendername[MAX_PLAYER_NAME];GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));format(stringtosee, sizeof(stringtosee), "* %s si-a dat jos centura", sendername);ProxDetector(30.0, playerid, stringtosee, 0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA);return 1;} Acum la toate comenzile adaugam: Quote if(strcmp(cmd,"/seatbelt",true)==0){if(IsPlayerConnected(playerid)){if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)){if(!IsModelABike(GetPlayerVehicleID(playerid))){if(PlayerInfo[playerid][pSeatBelt] == 1){PlayerInfo[playerid][pSeatBelt] = 0;GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));new stringtosee[255];format(stringtosee, sizeof(stringtosee), "* %s si-a dat jos centura *", sendername);ProxDetector(30.0, playerid, stringtosee, 0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA);return 1;}PlayerInfo[playerid][pSeatBelt] = 1;GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));new stringtosee[255];format(stringtosee, sizeof(stringtosee), "* %s si-a pus centura *", sendername);ProxDetector(30.0, playerid, stringtosee, 0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA,0xC2A2DAAA);return 1;}else{SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED,"Pe motoare nu poti folosi centura de siguranta!");return 1;}}}return 1;} M-am gandit ca si membrilor Police Department le-ar prinde bine sa detina o comanda speciala cu care ar verifica soferii la purtarea centurii de siguranta:La fel la toate comenzile adaugam: Quote if(strcmp(cmd, "/checkseatbelt", true) == 0 || strcmp(cmd, "/csb", true) == 0){new playa;new carrr = GetVehicleModel(playerid);tmp = strtok(cmdtext, idx);if(!strlen(tmp)){SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "Folositi: /checkseatbelt [playerid]");return 1;}if(strlen(tmp)){playa = ReturnUser(tmp);}else{playa = strval(tmp);}if(GetPlayerState(playa) == PLAYER_STATE_ONFOOT){SendClientMessage(playerid,COLOR_LIGHTRED,"Aceasta persoana nu se afla intr-o masina!");return 1;}if(carrr == 448 || carrr >= 461 && carrr <= 463 || carrr == 468 || carrr == 471 || carrr == 481 || carrr == 501 || carrr == 510 || carrr >= 521 && carrr <= 523 || carrr == 581 || carrr == 586){SendClientMessage(playerid,COLOR_LIGHTRED,"Aceasta persoana nu este intr-o masina ci pe un motor!");return 1;}GetPlayerName(playa, giveplayer, sizeof(giveplayer));GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));if (PlayerInfo[playerid][pMember] != 1 && PlayerInfo[playerid][pLeader] != 1){SendClientMessage(playerid,COLOR_LIGHTRED,"Nu sunteti Politist!");return 1;}if (ProxDetectorS(9.0, playerid, giveplayerid)){new stext[255];if(PlayerInfo[playa][pSeatBelt] == 0){stext = "OFF";}else if(PlayerInfo[playa][pSeatBelt] == 1){stext = "ON";}format(string, sizeof(string), "%s centura de siguranta: %s" , giveplayer , stext);SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,string);new string2[255];format(string2, sizeof(string2), "* %s a verificat daca %s foloseste centura de siguranta.", sendername ,giveplayer);ProxDetector(30.0, playerid, string2, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);}else{SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "Aceasta persoana nu se afla langa dumneavoastra!");}return 1;} 1
Lundy Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Sugestie: Propun să sa readauge job-ul Lawn Mower. Benificiu: Spre exemplu, eu fac liceul la 40 kilometri depărtare de orașul natal, și stau în locuință la cineva în orașul în care fac școala, și am un laptop mai slăbuț, iar sa-mp îmi merge cam sacadat, chiar dacă am toate setările pe low, și nu pot să muncesc la job-urile actuale, deoarece necesita deplasarea în mai multe locuri. La Lawn Mower trebuia doar să mă plimb pe lângă terenurile de tenis și nu era prea mare înghesuială acolo. Chiar vreau să se readauge acest job. 1
IonutTudor Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) Sugestie: Sa se poata da rank-up la factiuni si de pe panel. Cu ce crezi ca ar ajuta serverl: Pai sunt sigur ca multi dintre voi ati avut aceasta "problema". De multe ori cand trebuie sa luam rank, ori nu suntem noi on, ori nu e liderul on si mi se pare nedrept deoarece la multe factiuni conteaza foarte mult rankul. Eu zic ca aceasta modificare ar ajuta pe toti membrii factiunilor si cu siguranta, si liderii deoarece (sa zicem), dupa sedinta acesta da salariile si apoi se duce frumos pe panel si da rank celor care trebuie sa primeasca. Daca sunteti de acord, un +1 ar ajuta la evidentierea acestei propuneri. Edited October 27, 2014 by Whats_UP 4
MeteAkarsu Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Sugestie:Faceti mai mare serveru adiq 1000/1300... Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sa fie multi mai multi playeri eu nu pot intra niciodata pe server seara Sugestie: cand faceti odata serveru mai mare??????
Xpeedo Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Sugestie: Ar fi bine ca cei care detin Mr Whoopee sa poata sa vanda inghetata. NU inteleg rostul lor... si de ce mai sunt pe servere. adica gen: /sellicecream <id> [<price>] [optional], ar fi bine daca ar aparea acest "job" special doar pentru detinatorii de Mr Whoopee. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sa fie si ele bune de ceva si sa faca bani playerii care detin acest tip de masina. 1
Popular Post Vexatu Posted October 27, 2014 Popular Post Posted October 27, 2014 Sugestie: O sugestie legata de skin-uri, eu unul doresc sa se adauge mai multe skin-uri pentru civili. Ar trebui sa se adauge ceva nou. Este o sugestie simpla, este vorba doar de skin-uri noi. Ne plictisim pe zi ce trece asa ca sa experimentam ceva nou. Exemple: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ceva nou nu strica niciodata, nu-i asa? 23
Funnkye Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) Sugestie:Daca se poate Numar 3D,Si neoane pe masina (Diferite culori) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai atractiv pentru server,playeri.mai jos aveti un exemplu Edited October 27, 2014 by TomMy23
DevoN Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Salut BUGGED !! Am venit cu o sugestie pentru server: Ca mafiotii sa poata folosi Fast-Connect-ul sau doar intre orele 19:45 si 22:00 sa poata folosi Fast-Connect-ul. Deoarece multi nu pot prinde un slot pe server si primesc /fw-uri in prostie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca este folositor si mai convenabil pentru toate mafiile ar fii un echilibru intre ele si mai putine /fw-uri. DACA CREDETI CA ESTE O IDEE BUNA NU UITATI SA DATI UN +1 !! (!) +1 Ar fi frumos, dar dupa o sa il folosim mereu, sunt 100% sigur... Totusi ar fi bine, dar nu cred ca o sa faca Shad0w asa ceva, mai bine ar fi sa bage mai multe sloturi. Vom vedea pe viitor, mereu se fac schimbari / updates la server. Ti-am dat +1, n-am ce face :D. 3
nicotine Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Sugestie: Jobul pentru servicii funerare. Ar fi foarte distractiv. 1
Danyachim2 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) Sugestie:Jobul trucker să fie refăcut in totalitate. De exemplu La skills 1) 20.000$ skills 2) 30.000$ skills 3) 40.000$ skills 5) 55.000$ Si skills 6) 60.000$ War-urile să se desfasuare intr-un Virtual World. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Păi la Trucker skills 4-5-6 nu ajută cu nimic. Si la war-uri este lag. Edited October 27, 2014 by Akym_4you
dieL0vers Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Sugestie clan: Rank 6-7 sa aiba acces la comanda /cmute, de ce? Ca sa le pute mda mute celor ce au incalcat regulile impuse de lider. Sugestie clan 2:Cum exista la factiune "MOTD" sa se adauge si la clanuri.* *Exemplu MOTD: Sedinta s-a mutat de la ora x la ora y!
Popular Post wait01 Posted October 28, 2014 Popular Post Posted October 28, 2014 Sugestie: La war,cand omori pe cineva sa iti dea o suma de banii,gen +200 $ , iar cand mori sa pierzi aceea suma. Sau o alta metoda ar fii ca la finalul warului membri mafii care au castigat un turf sa primeasca o suma de banii fiecare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In toate factiunile mai putin mafiile se castiga banii (free,service,license,contract,ad).De ce sa nu aiba si mafiile acest privilegiu? 24
Stefan344 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Sugestie: Ar trebui sa se adauge la beneficele contului premium sau in shop posibilitatea de a te conecta chiar daca ai este sv 1000/1000 prin scoaterea playerului care a stat cel mai mult pe sleep Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Multi dintre noi au probleme cu intratul pe servar, aceasta propunere ar ajuta foarte mult servarul pentru ca te poti conecta mai usor
Recommended Posts