Sisestean Gabriel Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Sugestie: Cand spargi banca, sa ai ca un fel de bomba, sa o pui la usa si sa explodeze, si dupa sa fie un fel de tunel in care trebuie sa iei banii si sa ii duci, banii fiind un sac ca la jobul Garbage man , si dupa sa ne ducem ceckpoint. Sii cand dai rob doar in banci sa poti face astfel de chsetie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RP si ar fi mai distractiv.
OmLiber47. Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Sugestie: La war,cand omori pe cineva sa iti dea o suma de banii,gen +200 $ , iar cand mori sa pierzi aceea suma. Sau o alta metoda ar fii ca la finalul warului membri mafii care au castigat un turf sa primeasca o suma de banii fiecare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In toate factiunile mai putin mafiile se castiga banii (free,service,license,contract,ad).De ce sa nu aiba si mafiile acest privilegiu? Idee copiată,deci nu o să fie impletată.
Fetitza Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Sugestie:Salutare BuGGed, astazi o sa vin cu o sugestie destul de interesanta dupa parerea mea. Propun ca pe panel sa fie adaugat un topic cu numele "Wars" in care sa poti alege una din mafiile serverului si sa vezi fiecare war al mafiei respective. Adica:bifezi mafia Los Vagos, atunci automat sa apara scor mafii- xx-xx, best:numele playerului si nr., worst:numele playerului si nr.. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu stiu cat de interesanta este aceasta sugestie, dar liderilor mafiilor ce nu pot intra la waruri o sa le prinda bine acest topic. 9
Nedelcu Iulian Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Sugestie:cand mergi pe contra sens sa dea amenda nu sa suspende licenta.
Andreygabryel22 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Sugestie: Propun ca atunci cand esti pe turf sa apara pe chat :''VieW is on the turf'' si cand esti inafara sa zica :''VieW is out of the turf'' . Stiu ca a fost postata pe alta comunitate, dar eu cred ca ne-ar ajuta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar mai fi atatea plangeri ca a fost inafara turf sau a fost pe turf. 6
TucsoN Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Sugestie:Faceti mai mare serveru adiq 1000/1300... Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sa fie multi mai multi playeri eu nu pot intra niciodata pe server seara Sugestie: cand faceti odata serveru mai mare?????? Sloturile maxime acceptate de clientul SA:MP este de 1000, nu se pot adauga mai multe sloturi. Sugestie: Propun ca atunci cand esti pe turf sa apara pe chat :''VieW is on the turf'' si cand esti inafara sa zica :''VieW is out of the turf'' . Stiu ca a fost postata pe alta comunitate, dar eu cred ca ne-ar ajuta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar mai fi atatea plangeri ca a fost inafara turf sau a fost pe turf. S-ar crea foarte mult spam, si dupa nu o sa stiti ce crash v-a lovit.
Popular Post Ca77a Posted October 29, 2014 Popular Post Posted October 29, 2014 (edited) Sugestie: In ultima vreme am vazut ca majoritatea mafiotilor au o problema cu slotul in intervalul 20:00-22:00. Eu cred ca ar fi mai bine sa fie reintrodus sistemul cu 15 minute jucate pentru a lasa contul pe sleep, pentru ca in perioada accea tot mai multi lasa contul pe sleep. In al doilea rand, mafiotii sa aiba posibilitatea de a se deplasa cu Mave. Stiu ca veti spune ca se vor lua multe warn-uri, dar ar fi ok sa se introduca un sistem prin care player-ul care a ajuns pe o cladire inalta sa primeasca slap si sa apara texul: "In timpul warului nu ai voie sa folosesti cladiri inaccesibile". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca vor ajuta server-ul intr-un mod destul de bun, iar mafiotii vor fi avantajati. Sugestie: Masina de tip Premier, de la factiunile Taxi sa nu mai aiba restrictie de viteza. Tot mai multi playeri care apeleaza la Taxi se plag de faptul ca noi nu vrem sa mergem mai repede si ca vrem sa le luam banii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii taxi si-ar duce la bun sfrasit misiunea mai repede, iar playerii ar fi mult mai multumiti si nu ne-ar mai invinui aiurea. Sugestie: In incheiere as vrea sa mai fac o propunere. Sa fie schimbat locul de paintball sau CNN-ul, fiindca in acea zona este un lag infernal. Am obeservat ca in acel loc mai toti playerii isi aduc masinile pentru a le vinde. Cel mai bine ar fi sa se creeze pe server un astfel de loc, unde toti sa isi poata vinde masinile, un Park Auto! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul prin faptul ca ar diminua lagul, daca CNN-ul ar fi schimbat, iar acel park auto sa fie infiintat. Daca dumneavoastra considerati ca aceste propuneri sunt utile, nu ezitati butonul verde cu "+1". Edited October 30, 2014 by Ca77a 73
Nicusor Nik Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Sugestie: La examenul de sofer să fie adăugat un virtual-word. Adică când dai /exam să te dea intr-un virtual-word si să fie traseul mai complicat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pleyeri vor reusi să dea de permis mai usor fără să ii bucsească / impuste cineva.. De ex. faci 20/24 checkpoint-uri si vine unul si te imbucă sau te bucseste intentionat. Dacă dumneavostră credeti că vă va fi de folos această fugestie dati un +1. 6
Tricted Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Sugestie : La jobul GarbageMan de pe red sa creasca si kilogramele de reziduri pe care le da la fiecare skill. Mi se pare prea exagerat 500 kg stoc daca nu poti umple masina niciodata , ba explodezi , ba mori , ba din orice alt motiv . 1
Popular Post Proda Posted October 29, 2014 Popular Post Posted October 29, 2014 (edited) Sugestie: Atunci cand un medic vindeca un player (ii ofera heal) sa apara in chat un text, ca si la taxi atunci cand te dai jos din masina ca si pasager. Textul sa fie format astfel (Exemplu: Doctor oKapi healed player x for x $). Acest text sa apara medicului respectiv tuturor playerilor aflati in apropiere. Aceasta propunere a fost creata deoarece la aceasta factiune, Paramedic Departament este foarte usor sa falsifici raport-ul de activitate. In primul rand medicul care a dat heal nu i se vede numele si asa incat se poate falsifica lejer un raport de activitate. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar micsora falsificarea rapoartelor si ar dezvolta cele doua servere. Edited October 29, 2014 by o K a p i 13
GIVENCHY1 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Sugestie: Sa se adauge o taxa, nu gasesc cuvantul potrivit, ca atunci cand te opreste politia pentru confiscarea carnetului, sa ai de ales, platesti amenda sau ti se confisca carnetul.Amenda v-a costa media generala a castigului a majoritatea joburilor in 2 ore, adica sa zicem ca in 2 ore la farm faci 150k, sau 200k, am dat exemplu, nu stiu daca se poate, vei avea de ales, platesti 200k ca sa nu ti se ia carnetul sau ti se ia carnetul si nu platesti. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai carnetul de conducere este foarte important, toate joburile depind de asta.
Chad. Reporterul Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Sugestie: Aș dori ca un player când intră într-o factiune, primul lucru, să posteze ceva pe forum ca să știm că el este. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulți nu stau activi pe forum, iar când fac un număr de zile / sunt cunoscuti, se găsesc playeri fără ocupație care să facă un cont clonă și să ii pună demisia. (Cazul lui SinnerZEW, a făcut cineva demisie fără ca el să știe.) Sugestie: Coliderul să primească moderator la unele topicuri ale factiunilor ("Rapoarte de activitate" / "Charity Quest") Cum crezi ca ar ajuta serverul: Există cazuri în care liderul nu poate sta activ. Coliderul poate verifica aceste topicuri și după să îl închidă. Sugestie: Înainte de a face o reclamație pe panel, cu titlul "Leader Mistake", un player, reclamantul, să primească un Faq care să îi ofere informații generale din regulamentul liderilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt mulți playeri fără ocupație, care, cu toate că nu știu unde este regulamentul liderilor, postează aiurea. Sugestie: Ca atunci când un reporter dă un anunț, să primească 1000$≤. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Reporterii de rank 1 nu își pot câștiga existența din factiune. 6
SusP3cT. Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Sugestie: 1.Licentele sa se poata lua de la nivelul 5 sau mai mult pentru ca in ultimul timp e imposibil ca politistii sa mearga linistiti cineva trebuie sa ne atace/ omoare. 2. Sa se modifice comanda [/so], ea va merge doar pe jucatorul pe care ai find, pentru ca ne este greu sa dam "T" si [/so id] mai ales cand suspectul are Infernus/NRG-500 nu reusim sa il somam. 3. Atunci cand dai [/free] cuiva sa apara pe "Dispatch". 4. Cand un hitman se pune pe [/undercover] nimeni sa nu poata sa dea find pe el. Cum crezi ca ar putea ajuta serverul?: 1. S-ar mai evita din DM-ul aiurea si am putea face si noi raportul mai linistiti. 2. Politistilor le-ar fi mai usor sa prinda un suspect. 3. Uneori se anunta pe [/d] sa nu i se dea free unui jucator iar cineva tot ii da. 4. Hitmanii nu ar mai fi descoperiti asa usor, iar unii jucatori vin la ei pentru a le strica contractul, iar asa s-ar rezolva. Shad0w sper sa imi citesti sugestiile si poate vei adauga macar una din ele. Cine ma sustine ma poate ajuta cu un "+1" de pe butonul verde, multumesc. 6
IonutzSouth Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 (edited) Sugestie: Să se adauge jobul de pădurar în care playerii pot lua un fierăstrău, să dea cu fierăstrăul câteva secunde într-un copac, să-i dea lemnul și să se ducă la un checkpoint apropiat aproximativ 50m și să primească în schimb o sumă de bani pe fiecare skill. Aș vota să nu mai fie jobul truxk deoarece deranjează pe toată lumea de pe server cu kamikaze, bușituri până explodează vehiculul etc. Aș mai vota să se schimbe și mașina cu care dai permisul de conducere ( să fie o Bravura ) deoarece putem termina mai rapid testul. Mai votez ca să se schimbe pedeapsa pentru DM în închisoarea adminilor ( lvl 3-10 să fie 30-50 min, lvl 10-15 90 min și lvl 15+ să fie 120 min). Cum crezi că ar ajuta serverul: Cred că ar ajuta serverul din foarte multe motive: jobul de pădurar este unul foarte frumos care trebuie adăugat, dacă s-ar scoate jobul Trucker ar fi ferici5i cel puțin 90% din server. Pedeapsa de DM mărită ar fi o idee excelentă deoarece se va face mai puțin DM pe playeri. Dacă vă place ideea mea nu ezitați să da +1 !! Edited October 30, 2014 by Alliance VorTex07 3
Popular Post Bodie Posted October 30, 2014 Popular Post Posted October 30, 2014 Sugestie: 1: Playerii care au cont premium sa poata sa detina doua joburi in acelasi timp. 2: Cand plasezi un /ad la CNN, folosind comanda /myad sa apara in cat timp anuntul trebuie sa fie afisat. 3: Undeva in dreapta sus, sub nivelul de wanted, sa fie afisat un timer care sa arate in cat timp expira wantedul, multi playeri intreaba pe '/n' cand ii exipra wanted 1. 4: La statisticile ce apar cand urci intr-un vehicul, cand ai fuel mai putin de 20% sa apara asa: 19%, adica sa fie afisat cu rosu, cred ca este mai role-play. 5: Membrii de rank 5 dintr-o factiune sa poat avea acces la comanda '/members' dar fara a putea sanctiona si la comanda '/fvrespawn'. 6: Sa fie modificat traseul de la DMV, cel de acum trece pe langa Mall iar acolo este o zona foarte aglomerata, cu foarte mult noroc reusesti sa te strecori printre cei aflati acolo ca sa nu pici examenul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceste sugestii pot ajuta foarte mult playerii, unele si membrii factionilor iar celelalte ar face serverul si statisticile acestuia sa apara mai ok. 18
Visinescu Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Sugestie: Aceasta sugestie este pentru playerii din departamentele de politie. [LSPD, LVPD, SFPD, FBI si NG]. Sa fie adaugat un fel de "kill list" ca la Paintball cand acestia sunt intre doi playeri care il impusca in acelas timp, sa afle de catre cine a fost impuscat.Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori acestia primesc reclamatii pentru "wanted acordat aiurea" si primesc Faction Warn. Cu ajutorul acestul "kill list" vor avea posibilitatea de a acorda wanted persoanei care il impusca. 4
Razvi25 Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ar fi frumos, dar dupa o sa il folosim mereu, sunt 100% sigur... Totusi ar fi bine, dar nu cred ca o sa faca Shad0w asa ceva, mai bine ar fi sa bage mai multe sloturi. Vom vedea pe viitor, mereu se fac schimbari / updates la server. Ti-am dat +1, n-am ce face :D. Nu se mai pot baga mai multe sloturi, asa stiam
Andrei_Andrei Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Salut BUGGED !! Am venit cu o sugestie pentru server: Ca mafiotii sa poata folosi Fast-Connect-ul sau doar intre orele 19:45 si 22:00 sa poata folosi Fast-Connect-ul. Deoarece multi nu pot prinde un slot pe server si primesc /fw-uri in prostie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca este folositor si mai convenabil pentru toate mafiile ar fii un echilibru intre ele si mai putine /fw-uri. DACA CREDETI CA ESTE O IDEE BUNA NU UITATI SA DATI UN +1 !! (!) +1 +1. Doar ca nu cred ca se va adauga.. :(
Savage Benqletz Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Propun ca demisia sa se faca tot pe panel. Cum ar ajuta serverul?: Am evita cazurile de ''Cont fake, care sa-ti faca demisia'' precum cazul lui Sinner. 1
DevoN Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Nu se mai pot baga mai multe sloturi, asa stiam Asa stiam si eu, dar mi-a spus cineva ca sunt unele servere, cu mai multe sltoturi(nu stiu unde le-a gasit).
PrisonBreak Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Sugestie: Am observat de cand am intrat in politie ca sunt foarte multi "post hunter".Ar fi foarte bine ca inaite sa faca reclamatia se le apara mesajul urmator: Esti sigur ca acest Membru al factiuni a facut o greseala?In caz ca acest Membru aduce dovezi clare ca tu ai fost vinovat si ca a procedat corect esti de acord sa primesti Warn? Acesta regula este buna deoarce poate dintr-un ghinion,defect tehnic acel membru al factiuni nu poate filma desi el a procedat corect. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Considera ca "Post-Hunteri" se vor reduce considerabil. In felul asta se vor face reclmati doar membrilor care au gresit cu adevarat! 2
Popular Post Razvi25 Posted October 31, 2014 Popular Post Posted October 31, 2014 (edited) Sugestie:Sa se aduge bandana. O putem achizitona din Binco/clothing store si ne-o putem pune pe fata cu comanda [/putbandana] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ceva nou nu strica niciodata, ar fii mai roleplay si se vede foarte frumos pe orice skin [/putbandana] 1. 2. 3. 4. 5. 6. Edited October 31, 2014 by Santoss00 10
Recommended Posts