Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie (pentru departamente): Propun ca in [/wanted] sa apara si distanta pana la suspect si robbery sa apara cu alta culoare  (click).

Poate in acelasi timp se poate implementa sa scrie si motivul pentru care are wanted (click).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi politisti stau si cauta in [/wanted] un suspect apropiat, e mult spam si dureaza foarte mult. Daca                                                           s-ar implementa sistemul asta timpul de a cauta suspectul apropiat ar fi redus. 

E buna ideea +1. Stiu cum este sa stai si sa cauti in /wanted un suspect apropiat.

Posted

Sugestie: Propun ca la paintball, cand cineva este omorat de 2 sau mai multe persoane, punctul sa ii vina celui care a dat cel mai mare damage.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai cred ca scorul la paintball ar fi mult mai corect si, in plus, nu s-ar mai fura kill-uri asa de usor.

• Upvote 4
Posted

Sugestie (pentru departamente): Propun ca in [/wanted] sa apara si distanta pana la suspect si robbery sa apara cu alta culoare  (click).

Poate in acelasi timp se poate implementa sa scrie si motivul pentru care are wanted (click).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi politisti stau si cauta in [/wanted] un suspect apropiat, e mult spam si dureaza foarte mult. Daca                                                           s-ar implementa sistemul asta timpul de a cauta suspectul apropiat ar fi redus. 

Ar fi frumos, +1.

Posted

+ 1 frumos

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge un sistem de waruri pentru clanuri si o comanda ( oricare ar fi ea ) pentru a vedea teritorile  clanurilor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deci in primul rand, sunt numerosi playeri ce fac parte dintr-un clan si nu o mafie, acestia probabil nu au nivelul necesar si nu sunt destui de buni la arme. Acesti playeri s-ar bucura in primul rand si ar avea un rol mai mare pe acest server un clan, sunt numeroase clanuri prin care, doar socilizezi, mai faci o gluma si probabil prieteni.

Am sa cer asta si adminiilor si mai multor playeri, speram sa rezolvam ceva!Daca va placut, nu uitati +1

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Sa fie jobul : Breack car (car jacker, sau  cum acolo sa nu fie ) De ex : Daca vii la job Breack car scrii /getjob apoi te duci la o masina care e pe strada (locked ) si scrii /breackcar astepti 5-20 de secunde sau 50 sec (depinde de masina ) adica:inf-20 bullet -19 etc. Daca ai deschiso si cand intrii scrie cu galben : Felicitari, ai deschis masina acum scrie /stolen car (sau impreuna /stolencar) si o duci la check-point.(si cand duci la check-point masina sa apara unde a aparut)

si la check-point sa castigi 20-30k(depinde de masina) (dar check-pointul sa fie prin sf) Dar masinile:infernus,bullet,nrg-500,sultan,turismo si jester sau elegy la dinsele sa astepti 15-20 de sec sau 50 sec

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai bine ca playerii vor lucra mai mult si mai repede ca sa primeasca banii. (sa scrii /skill si iti apare ce skill ai).Sa fie ca la /fish ca poti sa castigi odata 100-300k.

Posted

Sugestie: Atunci cand iti deschizi si iti inchizi vehiculul tau personal, chiar daca este inchis, cand esti in el, sa nu te dea jos pe motiv "Acest vehicul este inchis" Este cam enervant, mai ales cand cineva vrea sa intre in masina sa ti-o fure, sau face acest lucru intentionat. Sa le arate doar celorlalti, nu si proprietarului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Evitam certurile, ceva nou si avantajos.

Posted

Sugestie:Cand la dice esti si dai /accept dice id sa fie o comanda care sa scrii /ok id (adica sa nu astepti 5 secunde la /dice ca e prea greu sa astepti)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ca mai repede o sa castigi bani ca poate cineva sa dea /dice 500k dar altu /dice 1$ si e enervant si ala care da /dice id suma sa dea odata la 5 cum a ramas

Posted

Sugestie: Propun ca cei care fac DM sa fie mai aspru pedepsiti.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar mai inceta cu DM aiurea. Strica tot gameplay-ul.

Sugestie: Propun sa se mai adauge 1-2 skill-uri la joburile cu skill. Iar atingerea acestui skill sa fie mai greu de realizat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face jocul mult mai interesant si mai placut pentru cei care fac job zilnic ar fi multumiti sa fie platiti ceva mai bine din skill 7/8.

Sugestie: La conturile Premium sa fie adaugat un procent de 10-15% mai multi bani la joburi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca mai multi playeri ar achizitiona cont premium pentru inca un bonus in plus.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Daca vrei sa stii cat mai dureaza ad-ul cand dam /ad sa apara si timp-ul pe langa celelalte informatii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: -

Posted

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi politisti stau si cauta in [/wanted] un suspect apropiat, e mult spam si dureaza foarte mult.

Daca  s-ar pune in practica sistemul asta timpul de a cauta suspectul apropiat ar fi redus. 

Foarte bine gandit, te apreciez. Sper sa se adauge.

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge comanda [/fmute id secunde] cu care poti da mute unui membru din factiune pe chat-ul acesteia. Comanda sa fie valabila pentru leader, co-leader si rank 5.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: De foarte multe ori se intampla ca cineva sa faca spam pe chat-ul factiunii cu mesaje diferite, nu identice. Din aceasta cauza nu se pot acorda amenzi sau faction warn-uri. O astfel de comanda ar ajuta foarte mult.

Edited by Shifty
Posted

Sugestie: Sa se adauge comanda [/fmute id secunde] cu care poti da mute unui membru din factiune pe chat-ul acesteia. Comanda sa fie valabila pentru leader, co-leader si rank 5.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: De foarte multe ori se intampla ca cineva sa faca spam pe chat-ul factiunii cu mesaje diferite, nu identice. Din aceasta cauza nu se pot acorda amenzi sau faction warn-uri. O astfel de comanda ar ajuta foarte mult.

Buna idee, cred ca shad0w va pune aceasta comanda

Posted (edited)

Sugestie: Propun cand scrii pe [/d] un id sa apara numele acelui id si id-ul in paranteza. Ex.: Ionel(1).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: uneori e greu sa scrii un nume super complicat pe [/d].

Edited by AIM-Soke
Posted

Sugestie:Propun cand dam un /ad sa stim cate minute/ sec. mai sunt pana se da ad-ul.

Daca vrea Shad0w sa puna comanda /timead, /adtime, sau /ad cand este ad-ul pus si arata ca e pus si timpul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Paaai, ce sa zic ca sa stii cat timp mai este pana la ad poate te grabesti sa iesi dupa server [/q] sau altceva.

Posted

Sugestie: Sa nu mai poti merge cu bicicleta/bmx atat timp cat ai wanted.Fiind in departament de mult timp stiu cum e sa fugi dupa ei 1 ora.

2) De multe ori, cand cineva bubuie baga noss repede si nu-l prindem ca e la distanta prea mare. Propun sa se dea warn automat.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul? 1) Nu am mai alerga 30min dupa cei cu wanted pt ca sar ei gardurile.

2) Cei cu inf prind imediat viteza cu nitro, iar noi cu acea masina de lspd prindem foarte greu si abea ii ajungem

Posted

Sugestie:Ca cand faci un post cu "Leader Mistake" sa fie ca la admini/helper adica:

You can't reply to this topic, reason: Only admins, helpers, faction leaders, co lider factions and the player that created the complaint can reply to complaints for admin/helper/leader abuse.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Nu se vor mai baga toti "copii' care nu au fost niciodata lider (si lideru pe /r /f sa spuna : Uitati  toti ce reclamatie m-ia facut X comentati ca nu sunt vinovat va rog ) eu am fost de le alte counturi si mi-au spus astea, ca de ex: http://redpanel.bugged.ro/complaint/view/81443aici comenteaza toti dar nu trebuie cum am mai zis

You can't reply to this topic, reason: Only admins, helpers, faction leaders, co lider factions and the player that created the complaint can reply to complaints for admin/helper/leader abuse.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Sa se faca o comanda "/dutys" si acolo sa arate Taxi LS S.I,reporter,fbi,ng,lspd etc.. si sa apesi pe ea Apoi iti arata o lista
Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?:pentru incepatori ca zic mereu:esti duty?si tot incearca 

Posted

Sugestie:Faza cu 15 minute jucate sa te pui /sleep

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta deoarece playerul nu sta sa se plimbe 15 minute si dupa se pune sleep.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sugestia mea este urmatoarea: Exista multe calculatoare in multe locatii, eu propun ca pe ecranu calculatoarelor sa apara ceva gen cu forumu nostru cu pagina noastra adica ca si cum te-ai uita la ceva pe forum sau alte chestii cum vreti sa o luati.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mult serverul, ar fi mult mai realist si mai distractiv in primu rand...

P.s: Daca intampinatii probleme ma contactati si va ajut. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp