Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun ca jobul truck sa fie facut ca la fish/farmer/garbage man, adica cu skill, iar cand iei o remorca cu explzibil sa nu iti mai dea tirul cu 350hp.

Cu ce crezi ca ar ajuta: La skill ar ajuta foarte mult sa primesti cu 15% mai mult la fiecare skill ca sa vina mai multi playeri la truck.

La faza cu 350 hp este cea mai naspa chestie de pe server, in realitate nu iti da tirul busit asa cand pui o remorca de acest fel, si cum playerii obisnuiti sa conduca pe contrasens, sa intre in tine etc. cu 350hp imediat iti bubuie tirul, intr-o zi eu am stat 15 minute sa fac o tura de truck din cauza asta.

Daca si voi credeti la fel +1.

Posted

Propun sa se adauge comanda. [/buycar nume/id suma]. Aceasta comanda sa ajute la facerea unei oferte in cash unui proprietar de vehicul. Exemplu [/buycar Brainiak 2.000.000] cand dau enter sa imi apara o fereastra cum apare si la [/tradecar] si sa dea detalii km days apoi sa putem da oferta in cash acelui player.

Cu ce ar ajuta? Pai in primul rand s-ar reduce Spam-ul cu micile anunturi de vanzare si ar fii mai usor pentru cumparatori dar si pentru vanzatori.

Posted

1. Sa fie scos/modificat al 2-lea mod de paintball (cel cu armura) si sa fie adaugat unul pe echipe (minim 2vs2, maxim 10vs10), eventual cu vote sau sa fie ales in functie de jucatorii care au intrat. De ce? Divertisment, joc in echipa, antrenament cu colegii de factiune, etc. Eventual s-ar putea adauga si un mic premiu, gen 10k intrarea si winner takes all, iar daca vrem sa escalam, putem face si events cu turnee de genul cu premii mai mari. Idei pentru dezvoltarea sistemului sunt, as dori sa stiu daca sunteti interesati (events, top, capitani, campionate, etc.).

1.1 Mai multe gloante la deagle. :P

2. Marita media de bani pe care o faci la fish la skill mai mare. Din cate am inteles, fiecare punct de skill iti creste cu 15%, dar din cate am observat (doar pe red, ce e drept), asta se intampla doar la rare/very rare. Eu spre exemplu am skill 5 si nu mi se pare corect sa iau $5000-$10000/peste common, iar daca prind unul rare $15000-$40000. Acel 15% ar trebui sa se aplice si la common.

Posted

Sugestie: Sa se adauge o noua informatie la /stats si anume: Faction Days. Dupa cum v-ati dat seama, aici sa arate zilele fiecaruia in factiunea din care face parte.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori vad pe chatul factiunii playeri care intreaba liderul cate zile are, si cand unul intreaba, incep toti. Deci consider ca ar fii mai bine sa stim fiecare dintre noi cate zile avem in factiunea din care facem parte fara sa stresam liderul.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: O factiunii de DM care detine niste turfuri.. sa primeasca la fiecare payday o suma de bani pe motivul ca acele turfuri se afla in posesia factiunii... de exemplu Grove street detine 10 turf-uri.. iar la fiecare payday primeste cate < 10K > in total la cele 10 turfuri se fac 100k la fiecare payday.. iar banii sa fie depozitati automat in seiful factiunii... Aceasta metoda ar stimula si mai mult factiunile de DM sa se lupte pentru turfuri... ar fi si mai incitant sa se primeasca si o cantitate de mats/drugs. Ar fi si mai RP... pentru ca turfurile acele inseamna niste teritorii... care daca le stapanesc scot un profit din ele... bani/mats/drugs...

Edited by Patronu
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Playerii ce folosesc aimbot sa primeasca crash, cei ce folosesc no-recoil warnings.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Scapam de abuzuri, ma refer la teste Team Viewer, mult mai frumos asa.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Playerii ce folosesc aimbot sa primeasca crash, cei ce folosesc no-recoil warnings.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Scapam de abuzuri, ma refer la teste Team Viewer, mult mai frumos asa.

usor de zis, greu de facut. 0 logica

Posted (edited)

Sugestie: Atunci când omor un mafiot rival, să nu primești wanted, chiar dacă nu e war.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: sunt mafii, sunt colegi.. 

Sugestie: Să se poată facă deathmatch între mafii, chiar dacă nu este war. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: o mică reînprospătare jucătoriilor care sunt plictisiți, da știu, e paintball, însă, la paintball sunt toți jucătorii ''buni''.

Sugestie: Să fii spawnat cu un deagle, care are doar 80 de gloanțe.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: dacă sugestia 2 o să fie adăugată, și o să se poată facă deathmatch, atunci o să se termine foarte mult materiale, ar trebuii să fie spawnat cu 80 de gloante aproximativ de deagle, e suficient pentru câteva duele.

consider că aceste sugestii, pentru mafii, au un beneficiu în plus, adică, în mafie, înafară de waruri, nu mai faci nimic.. dacă se va adăuga, mafioții se pot distra, alături de ceilalți mafioți. Sunt doar 2 ore de waruri, în care abea că 1 oră joci, că tu aștepți să prinzi loc aproximativ 60%, 40% joci waruri. 

Edited by layzz.
  • Upvote 7
Posted

Sugestie: Atunci când omor un mafiot rival, să nu primești wanted, chiar dacă nu e war.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: sunt mafii, sunt colegi.. 

Sugestie: Să se poată facă deathmatch între mafii, chiar dacă nu este war. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: o mică reînprospătare jucătoriilor care sunt plictisiți, da știu, e paintball, însă, la paintball sunt toți jucătorii ''buni''.

Sugestie: Să fii spawnat cu un deagle, care are doar 80 de gloanțe.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: dacă sugestia 2 o să fie adăugată, și o să se poată facă deathmatch, atunci o să se termine foarte mult materiale, ar trebuii să fie spawnat cu 80 de gloante aproximativ de deagle, e suficient pentru câteva duele.

consider că aceste sugestii, pentru mafii, au un beneficiu în plus, adică, în mafie, înafară de waruri, nu mai faci nimic.. dacă se va adăuga, mafioții se pot distra, alături de ceilalți mafioți. Sunt doar 2 ore de waruri, în care abea că 1 oră joci, că tu aștepți să prinzi loc aproximativ 60%, 40% joci waruri. 

Ar fi tare. +1

• Upvote 1
Posted (edited)

1) Sugestie: Sa mutati jobu farm din acea zona in care este acum! si sal puneti aici --->http://i.imgur.com/87wmUBX.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi asa lag mare in acea zona! (dupa ce ca sunt 2x dintre cele mai populate joburi mai sunt si unu langa altu! ) am vazut ca multi incearca 2 ore sa ia o remorca de unde e setat acum....

2)  Sugestie:Faptu ca ati pus limita de 2 pleyeri conectati pe aceeasi ip nu este chiar inteligenta! (este foarte proasta ideea) daca sunt 4 frati sa zicem! fiecare are cate un pc.... si toti 4 se intampla sa joace samp re xxx.bugged.ro (accealsi sv) nu pot sa se conecteze decat 2! si cei lalti 2 ce fac? sau daca suntem cativa oameni care nu ne permitem sa pagam fiecare netu si am ales sa platim toti 8 sa zicem accelasi net.... si toti 8 jucam pe red.bugged.ro (sa zicem) nu pot sa se contecteze decat 2? cei lalti 6? daca nu le place celalalt sv xxx.bugged.ro?
Nu vad rostu sa setati pe ip de la net!... doar nu o tine unu 10 pc aprinse sa tina 20 conturi... ar fi foarte prostesc .... puteti face in asa fel in cat sa fie doar pe ip de la pc sau ceva genu!.... sau sa interziceti sandboxu.... este foarte enervant faptu ca eu si cu cei lalti prietnei nu ne putem conecta!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu cred ca sunt singuru in situatia asta! poate multi din cauza asta nici nu se apuca de bugged.ro sau se lasa de el!... http://forum.bugged.ro/topic/109457-ajutor-conectare-server/

3) Sugestie: La clanuri dupa serverele de samp cand dam (/clan-membres-pleyerx- sa ne apara in plus daca acel pleyer are tagu pus sau nu... chiar daca el este on sau nu!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Daca este un clan cu 100 mebri si din aia doar 10 vorbesc pe /c cei lalti nu stim cand sunt on si daca au tagu pus! la unele clanuri se cere asta....

4) Sugestie: Atunci cand dam TAB si dam pe un pleyer sa ne arate direct cum ar fi comanda /id dar intr-o fereastar...
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos si mai interesant asa .... chiar daca nu este ceva original nu am prea vazut pe sv de rpg! (nici ca m-am interesat >) )

5)   Sugestie: Multi pleyeri am vazut ca posteaza o sugestie anume! "Propunere sa se faca o comanda in care un pleyer care vrea sa vanda masina sa puna pretu ei si sa o lase intr-o zona populata! si daca cineva vrea sa cumpere sa intre in ea si sa dea o anumita comanda!"majoritatea stim dece este respinsa (sampu suporta doar 2k vehicule daca nu ma insel) 
Sugestia este ca pe panel sa fie adaugata o noua ramura! gen "Masini pleyeri"sau ceva genu! si aceasta ramura dupa panel sa ne permita direct ca dupa panel sa ii putem face oferta unui pleyer cu o masina sau ceva bani... (sau nu ar fi nevoie de o alta ramura ati putea pune direct pe profilu pleyeruluix) si cand acel pleyer care a primit o oferta! sai apara un email (/email) si pe panel si in joc in care sai apara acea oferta! 
Ex1): Pleyeru Myhai iti ofera la schimb o masina de tip infernus km/day pentru Masina detinuta de tine Turismo! (ceva genu)
Ex2): Pleyeru C.N.G. iti ofera 56kk pentru masina ta de tip infernus!...km/day (ceva genu)

6)
Propunere: La jobu truck sa ne apara cati km mai avem pana la destinatie.... sau sa ne apara o linie in care sa fie 2x culori cand pe masura ce te apropri sa se creasca intr-o parte...
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos sa vezi asa... ar trebuie la truck sa adaugi mai multe chesti e cam plictisitor asa doar km combustibil si atat sa vezi....

7)
Pe serveru red.bugged.ro ar trebui sa deschideti San Fiero! (SF) suntem deja 800 de pleyeri... si e cam aglomerat in cele 2 orase!....

8)La jobu de drugs sa faceti mai interesant e naspa doar sa cumperi droguri si atat! 
idee> Adaugati niste masini (combine) la o ferma dupa mapa sa ne plimbam cu ea de la un cekpoint la altu (sa dam /getdrugs ,...) si dupa  sa ne dea burieni... and facem de exemplu 500 burieni sa avem de ales in ada /selliarba pleyerid cantitate pret sau sa ne ducem la locu de unde este acum si sa dam acolo /selliarba cu un pret setat de catre scripter... si cu ce ii vindem sa ne dea cum e la farm in loc de bani direct sa nea dea droguri! la 500 de iarba sa ne dea ceva genu 25 de droguri....
si la un /getdrugs  sa ne dea 50 de iarba... sa fie pe skill

8) 
La toate joburile ar trebui adaugat skill este foarte enervant la pizza bou eu ajung cu 40 secunde mai devreme decat trebuie... si primesc doar 10k.... si astept ca prostu injur 1 minut ai putea face un sistem (scriptaru) de skill la toate joburile care nu au! (eu cred ca /skillu este una dintre multele lucruri care ma atrage la bugged) la jobu de mechanic tot la fel acolo ajung cu 60 secunde mai devreme! (nu face sa fie puse mai departe puctele ca asa nici ca se mai apuca cineva sa duca o masina din ls-lv! mai ales ca suntem 1000/1000 sau cati suntem.. vine unu cu tiru pe autostrada ls-lv si intra in noi...)

UNBAN PE CONTURILE CNG si Alex.Druga! am fost banat pentru ca mi-au spart contu! cand am facut cerere nimeni nu ma bagat in seama! daca alte conturi sunt sparte admini ii ajuta pe acei pleyeri! dar pe mine dece nu mati ajutat? ce motiv as fi avut sa intru cu hacku jatpack in jail? in plus contu era blocat se conectase din alta parte! dar nimeni nu sa interesat!

userbar

userbar

Edited by CNG
Posted

Sugestia  este sa se adauge niste garduri sau ceva printre sosele deoarece cei care circula pe contrasens mereu imi bubuie masina daca aceasta este putin stricata...

Daca nu garduri,orice altceva numai sa se rezolve cu contrasensu asta'.. (NEAPARAT)

Nu uita de+1 daca ti a placut

Posted

Sugestie: La mafii cand ne spawnam, dupa ce murim sa ne dea cu deagle cum era inainte.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mafiile cand vor sa faca duele deagle, nu trebuie sa mai cumpere materiale

Sugestie: Sa se mai faca o daia de paintball si sa fie tot ceva gen clasic doar 10 sa intre si sa votam ce arma vrem de ex doar deagle, doar m4 ... sa nu fie tot setul

Posted

1. Sa se creeze o zona speciala ca un fel de Targ Auto unde fiecare player sa mearga cu masina personala acolo pentru a o vinde deoarce pe plaja LS sau in zona aia la CNN-LS abia poti trece pe strada si este si lag.

2. Drumurile principale de la Vama LS spre DMV, Vama LS spre drumul care duce in LV si cel de la VineWood ce duce la DMV sensurile sa fie separate deoarce toti merg pe contra-sens si asa se bubuie masinile si se injura si face reclamatii peste reclamatii si nervi...

3. Niste misiuni pentru jobul Trucker mai lungi in locuri pustii ar fii mai frumnos asa.

4. La joburile Fish si Farmer sa existe un "depozit" in care poti pune cateva recolte maxim 6 dupa care sa le duci la 24/7.

5. La jobul Trucker de la skill 3+ nu primesti bani in plus pentru skill 

6. Sa se face garaje de reparare a masinilor mai mari pentru ca cele care sunt in LS este teroare aglomeratie+ca tot busita o scoti de acolo.

7. Sa se faca o Inchisoare noua mai incapatoare si mai frumoasa deoarce cea existenta este ingramadeala acolo la 1000 playeri este destul de mica.

Posted

Sugestie: Am observat ca in timpul cat sunt pe /sleep nu mai iau tot atata dobanda la banca. Si nici payday. cu payday sunt de acord. dar cu dobanda nu. In realitate daca dorm imi scade dobanda la banca?

Cum crezi ca ar ajuta serverul:=

Posted

Sugestie: Sa se adauge o noua informatie la /stats si anume: Faction Days. Dupa cum v-ati dat seama, aici sa arate zilele fiecaruia in factiunea din care face parte.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori vad pe chatul factiunii playeri care intreaba liderul cate zile are, si cand unul intreaba, incep toti. Deci consider ca ar fii mai bine sa stim fiecare dintre noi cate zile avem in factiunea din care facem parte fara sa stresam liderul.

+1

Posted

Sugestie: Sugestia mea este urmatoarea: Exista multe calculatoare in multe locatii, eu propun ca pe ecranu calculatoarelor sa apara ceva gen cu forumu nostru cu pagina noastra adica ca si cum te-ai uita la ceva pe forum sau alte chestii cum vreti sa o luati.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mult serverul, ar fi mult mai realist si mai distractiv in primu rand...

P.s: Daca intampinatii probleme ma contactati si va ajut.

Nu trebuie neaparat pus la stats. Te poti duce in panel -> My profile -> Faction history si calculezi singurel.

Eventual s-ar putea pune ca informatie aditionala la /id. Sa arate: Factiunea x (rank y - z days)

Posted (edited)
1)

Sugestie

[Job Drugs Dealer]

-Propun, sa se faca niste modificari/ajustari la acest job, cum ar fi: Sa poti sa obti gramele de droguri precum Mats-urile la Arms Dealer... prin asta zic urmatorul lucru: Imi iau jobul Drugs Dealer, ma duc in C.RACK intr-un checkpoint sau un "i" . Imi iau de acolo "plante" de ex. sa-i zic asa, cu o comanda gen: /getplants sau ceva de genul, si ma duc in aceasta locatie ( http://imgur.com/izhWxAO, http://imgur.com/xypNWXC , http://imgur.com/GD11Ce3  ), acolo ma duc intr-un checkpoint sau scriu o comanda de gen /harvest drugs(decizia scripterului), si sa primesc o cantitate de grame cca. <40g>(ar fi perfect) ... cu aceste 40g am 2 posibilitati: le pot vinde playerilor cu pretul meu .. sau le pot vinde si mai simplu la C.RACK pe o suma de sub pretul normal de 1.000$ cam 600$ ar fi ok ... si voi scoate 24k profit pe fiecare drum... Sau cum am zis mai devreme.. le pot vinde playerilor pe un pret de 1.000 sau mai mare, care acest lucru mi-ar aduce profit mare.. dar nu prea gasesti clienti asa rapid, asa ca te duci direct la C.RACK sa le vinzi. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar inbunatatii acest job, l-ar face mai popular.. Avand in vedere ca 1 gram de drugs la C,RACK costa 1.000, eu daca ma apuc de vandut droguri .. cumpar cu 1000$ si sa vand cu un pret mai mare.. nu o sa am profit foarte mare, ca nimeni nu accepta, mai bine se duc singuri sa-si ia, pe langa daca se aplica propunerea mea.. voi avea un profit bun, si chiar daca nu pot gasii un client, ma pot duce la C.RACK sa le vand cu pretul de 600$ mai putin cei de inteles, dar mai rapid, si voi scoate un profit de 24k in 5-10 minute cat imi ia drumul.. acest profit este egal cu celelalte joburi la timp si la profitul scos, e la fel ca la truker, arms, farmer etc. Sau poate sa hotarasca scripteru cat sa fie suma.

2)

Sugestie: 

[Job Drugs Dealer]

- Propun ca atunci cand dau /usedrugs sa nu mai stau 30 de secunde pe jos nemiscat, e prea mult.. Mai bine ar fi decat 5-10 secunde, si in timpul acela sa ma pot misca/conduce.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi asa enervant sa stai 30 de secunde nemiscat, ar fi eficienta folosirea drogurilor.

3)

Sugestie:

[Lotto]

- Propun, sa se adauge o lotterie pe server, in aceasta locatie sugerez eu: ( http://imgur.com/7iIcD07 ) sau unde hotareste scripterul e ok oricum.. Aceasta loterile dupa cum stim toti ce inseamna.. sa cumperi un bilet si sa alegi un numar de la 0-1000 sau 0-1500(avand in vedere numarul de playeri pe care ii avem pe server) . Extragerile propun sa fie la fiecare Payday sau din 3 in 3 payday-uriu. Contravaloare biletului sa fie de 1k, astfel premiul va fi de 1kk (tinand cont ca toti cei 1000 de playeri cumpara biletul) plus startul jackpotului de cca. 500k,iar cine va castiga, sa fie fericit.. 

Tin sa precizez ca ar fi mai bine sa fie cca. 1500 de numere.. iar la extrageri daca nu castiga nimeni, acel premiu ramas, sa se adauge la urmatoare extragere pana cand castiga cineva.. apoi se iar de la capat incepand cu acel jackpot minim de 500k + contravaloare biletelor cumparate de playeri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii vor avea placere sa particile la lotto, pentru a castiga un ban in plus, va creea activitate pe server si placere de joc.

4)

Sugestie:

[New bizz]

- Propun, sa se adauge un bizz, care sa detina toate Tonomatele de suc/snacks din orase, profitul scos de acest bizz este din vanzarea de suc/snacksuri din acele tonomate, unde playerii se duc sa cumpere pentru a-si reface viata, iar banii sa fie incasati de owerul bizzului. Nu stiu cam cat de mare / miceste profitul pe care-l scoate toate aceste tonomate din tot San Andreasului, dar daca e prea mare decat media celorlarte bizzuri, propun sa fie impartit in 3 bizzuri.. fiecare bizz cu tonomatele din fiecare oras LS/SF/LV.. Sau chiar sa fie la fiecare tonomat un bizz, sa fie cumparat si tot profitul care il scoate.. mic sau maricel el tot exista.. M-am inspirat dupa bizzurile creeate le paint-joburi, ar fi ok si pe aceste tonomate sa fie facut la fel.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar adauga mai multe bizzuri din care se poate scoate profit, pentru ca am vazut ca toti bani care ii bag in tonomat sa-mi refac viata nu se duc nicaieri.. 

5) 

Sugestie:

[Trunk (portbagaj) masini personale]

-Propun, sa se adauge un avantaj al masinilor personale... cum ar fi: Toti playerii care detin masina personala sa-si poata folosi portbagajul ca pe propriul seif, (cum sunt cele din HQ-uri), prin comanda /trunk, comanda sa functioneze atunci cand playerul se afla langa portbagajul masinii sale. Dupa ce scrie /trunk, sa-i apara un meniu cu deposit si withdraw unde sa poata pune sau sa scoata arme, mats, droguri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va face masinile personale mai folositoare si va fi mai realistit.

6)

Sugestie:

[Job Farmer]

-Propun, sa se adauge la jobul Farmer o modalitate in care sa poti incarca mai multi sacii de faina culesi la un loc, pentru a scutii drumul facut pana la burger pentru fiecare sac de faina... Sa se bage un "i" chiar acolo langa ferma, de unde sa-ti cumperi un carucior de exemplu cu care sa poti depozita 5 saci de faina, iar apoi sa te duci cu ei sa-i vinzi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar scutii drumurile pentru fiecare saculet de faina... playerii nu se v-or mai plictisii asa rapid plimbandu-se pana la burger si inapoi.. etc.

7)

Sugestie:

[Rent Car]

-Propun, sa se adauge un update la bizzul rent car. Momentat renturile din orase au in fata un numar si cateva modele de masini, daca le prinzi bine daca nu asta e... eu propun prin aceasta chestie sa se faca un checkpoint in care sa-ti arate o lista cu acele modele de masini cu pretul si poza etc, sau la fel ca la DealerShip .. iar stockul sa fie limitat sau nelimitat, din acel meniu de masini playerul isi va alege o masina, iar masina sa se spawneze langa el.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face bizzurile de rent mai folositoare si mai eficiente... nu ar mai fi bataie pe masini, cine sa inchirieze primul, sau sa stai la coada pana se respawneaza masina dorita.

PS: Am inceput sa rejoc pe aceasta comunitate acum 1 saptmana, nu prea stiu multe lucruri despre GM-ul acesta. Aceste propuneri le-am facut pe baza activitatii mele in aceasta saptamana.. Daca aceste propuneri sunt deja bagate, sau nu sunt dorite de mult, sau deja au fost respinde de mult timp .. imi cer scuze. Sper sa fie de folos comunitatii aceste propuneri, sau macar sa fie o sursa de inspiratie pentru viitoarele update-uri. O sa mai revin cu altele cand voi intra in factiunii si voi cunoaste mai bine serverul. Deocamdata doar atat cunosc. :) 

Scuze pentru ditamai romanu :))

+1 PRO 

Edited by Patronu
  • Upvote 5
Posted

Sugestie: 1. un ''update'' pentru departamentele de politie. Daca in garajul din LSPD, este pusa o masina de mechanic, sa se faca factiunea care sa coopereze doar cu departamentele de politie (LSPD si LVPD) care se ocupa cu amenzi/permise etc., ca playerii ce parcheaza ilegal masinile lor, sa se puna in garajul LSPD/LVPD, si o comanda cum ar fi [/towremove car id] pentru detinatorul masinii respective sa nu poate da [/towcar] la masina, iar sa se adauge o amenda de 100.000$ cu comanda [/ticket car id 100.000$].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta server-ul prin adaugarea unei noi factiuni, si mie aceasta idee chiar imi place si prin aceasta idee, server-ul s-ar apropia cat de cat de '' Real Life ''.

Posted (edited)

Sugestie: La multi dintre playeri, care au fost in factiuni si sunt, sa nu primeasca rank up cand trebuie. Adica ai rank 5 in factiunea X, si ai zilele necesare + raport pentru rank 5, si leader-ul sa nu iti dea, pe motiv ori ca sunt prea multi cu rank 5 / ori se mai gandeste / ori il stresezi etc. Pun ca regula "Rank up nu este obligatoriu" sa fie scoasa, deoarece nu cred ca cineva ii convine, sa munceasca, si sa nu primeasca rank up.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Si playeri ar fi mai fericiti, ca au rank 5 / 4 in SI, Paramedic etc + leaderi mai satisfacuti ca au multi membri cu rank 5.

P.S: Daca va placut sugestia si vreti sa se puna in aplicare, +1.

//Edit: nu se va scoate acea regula, liderul acorda rank membrilor care merita, intri intr-o factiune sa faci bani/ sa cunosti lume noua nu sa faci rank mare si apoi sa iesi.

Edited by RIPZOR
  • Upvote 4
Posted (edited)

Sugestie:

[Trunk (portbagaj) masini personale]

-Propun, sa se adauge un avantaj al masinilor personale... cum ar fi: Toti playerii care detin masina personala sa-si poata folosi portbagajul ca pe propriul seif, prin comanda /trunk, comanda sa functioneze atunci cand playerul se afla langa portbagajul masinii sale. Dupa ce scrie /trunk, sa-i apara un meniu cu deposit si withdraw unde sa poata pune sau sa scoata arme, mats, droguri.

Cu ce crezi ca ar ajuta servarul?: Ar fi mult mai importtante masinile personale, si un + pentru noi.

Ps. Stiu ca a fost pusa mai sus, dar este o idee geniala, sper ca Shadow sa citeasca aceasta propunere.

QUOTE ALL. si +1 pentru a se pune in aplicare.

Edited by KnSDoddy
  • Upvote 3
Posted

Propun sa se scoata chestia care iti da kick daca nu te loghezi in 60 de secunde. Stai o ora sa te loghezi apoi pleci sa bei un pahar de apa si te trezesti cu kick. Nu poti sa faci nimic o ora stai in fata pc-ului sa vezi ce? cum se conecteaza. Ori sa se scoata regula ori sa se lungeasca pana la 5 minute.

NU AI CUM SA STAI O ORA IN FATA PC-ULUI FARA SA AI O OCUPATIE DECAT SA TE UITI LA EL !!!

• Upvote 2
Posted

Sugestie: O sugestie legata de skin-uri, eu unul doresc sa se adauge mai multe skin-uri pentru civili. Ar trebui sa se adauge ceva nou.

Este o sugestie simpla, este vorba doar de skin-uri noi. Ne plictisim pe zi ce trece asa ca sa experimentam ceva nou.

Exemple:

Skin_128.png   Skin_144.png  Skin_184.png  Skin_203.png  Skin_221.png  Skin_222.png  Skin_223.png  Skin_241.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ceva nou nu strica niciodata, nu-i asa?

+1.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp