Yugi Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Sugestie: Sa se dubleze /pay-ul, acum acesta fiind de 100k maxim, sa fie 200k, iar pentru playerii premium, 2kk.Cum crezi ca va ajuta serverul: Instructorii mereu asteapta dupa playeri sa primeasca banii de licente, de multe ori stam 2-3 minute sa primim banii deoarece exista acea limita de 30 de secunde, insa nu intotdeauna stai 30 de secunde si ar fii mai bine sa ii primim pe toti deodata. De aceea ar fii mai bine sa fie dublat /pay-ul. Daca credeti ca e important, aveti butonul de +1. 4
Popular Post Vexatu Posted November 29, 2014 Popular Post Posted November 29, 2014 Sugestie: Fac o sugestie legata de cei din factiuni. Propun ca membrii unei factiuni sa poata folosi comanda [/members] exact ca la [/clan]. Sa se adauge o comanda gen [/fmembers] prin care vom putea vedea cei online din factiune. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Multi vor sa afle zilele in factiune, sa vada data in care au intrat, sa vada FW-urile, sa ii vada pe cei online. In felul acesta liderii nu ar mai fi sacaiti cu intrebarile de genul "Cate zile am?" si altele. Daca propunerea aceasta ti se pare ok, foloseste butonul 28
Magnific0 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Sugestie (pentru departamente): Propun ca in [/wanted] sa apara si distanta pana la suspect si robbery sa apara cu alta culoare (click). Poate in acelasi timp se poate implementa sa scrie si motivul pentru care are wanted (click). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi politisti stau si cauta in [/wanted] un suspect apropiat, e mult spam si dureaza foarte mult. Daca s-ar pune in practica sistemul asta timpul de a cauta suspectul apropiat ar fi redus. +1. Foarte buna ideea. 1
danydany1032 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 (edited) Sugestie:Sugestia mea consta in felul urmator, atunci cand cineva iti fura masina sa apara un text undeva pe ecran in care sa spuna cand masina ta este folosita. Poza: http://i.imgur.com/nlWO48o.png Cu ce ar ajuta sugestia ta:Este foarte folositoare tuturor detinatorilor de masini, si ti-ai da seama mult mai usor cand cineva ti-a furat masina atunci cand este deschisa. Edited November 29, 2014 by AIM Tudor 4
JoinTLoVer.. Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Buna ziua Bugged am si eu o sugestie! Sugestie: Este vorba despre jobul farmer cum stiti cu totii e tare mare lag in locul de job din cauza multor masini , tractoare si playeri unii au net slab sau sunt in alta tara sau au un low pc si le merge greu !! aici ma gande-am sa puneti jobul : http://min.us/i/jOyvVCSmVpBU Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dupa parerea mea ar ajuta servarul si playerii scapam de ping si nu mai luam desync si nu mai e nevoie sa ne chinuim 30 min ca sa intram inapoi pe server!! Daca va place sugestia dati +1 !!
xSmutZyHilSx Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 (edited) Sugestie : Propun ca Ownerul unui clan sa poata lasa un mesaj care sa le apara membrilor clanului cand intra pe joc , ca la factiuni Cum crezi ca ar ajuta serverul : Multi jucatori nu au cont pe forum sau nu verifica forumul clanului , astfel Ownerului si Co-liderului le`ar fi mai usor sa faca o sedinta sau o adunare Edited November 30, 2014 by aLgr3n
ReeD Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Sugestie: Propun sa se aduge jos in coltul drept unde arata odometru/fuell/viteva care o ridica masina si GPS, un exeplu Esti la Pier in Sf cu masina acolo jos automat sa scrie Pier 69.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul cu mult te plimbi pe ls/lv/sf si nu stii ce denumire are teritoriu cutare si asa il vei memora cu timpu.
Popular Post antiroby Posted November 30, 2014 Popular Post Posted November 30, 2014 (edited) Sugestie: Am observat ca multi playeri nu mai au ce face pe server. In baruri sunt multe jocuri cum ar fi biliard sau "jocuri" (click). Ele pot fi adaugate pentru a ne distra La biliard se poate juca in 2. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De cand a fost adaugata muzica in casa multi playeri fac petreceri si toate cele in ele, iar barurile nu mai sunt populate. Cu ocazia asta barurile s-ar popula si ar fi mai roleplay. Edited November 30, 2014 by BriaN. 20
Giroud Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Sugesti: Cand intram in sa:mp si e dial-box-ul sa bagam parola sa fie un fel de muzica, muzica aia ce era la eventu' de halloween ar fi perfecta, +1 cine e de acord.
BYTA12 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 (edited) Sugestie: Propunerea mea este urmatoarea: Sa se scoata pentru membrii hitmani sa nu poata traga cu awp-ul in locuri aglomerate / job-uri, dar sa poata traga DOAR SI DOAR atunci cand au un CONTRACT nu cand nu au... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta membrii hitmanii deaorece este greu sa faci un contract asa... Faci un contract in 40 - 45 de minute. Ar fi de folos un +1. Edited November 30, 2014 by AIM.Byta. 2
Elena Floricica Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Sugestie: Sa numai expire licenta de driving / gun / boat / fly, doar daca facem o ora jucata. Adica daca nu facem o ora jucata sa nu expire cu o ora licentele. Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Multi dintre playeri lasa sleep cand pleaca la scoala.. si licentele expira mai repede. Daca vrei ca aceasta sugestie sa fie in aplicare apasati pe +1. Pai asta nu ar ajuta serverul. Adica cei din School Instructors au si ei de facut un raport. Si le-ar fi in dezavantaj. Gandeste-te ca tu sa fii in S.I. si sa nu iti poti termina raportul, avand in vedere ca sunt foarte multi instructori.
nila Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Sugestie: sa se faca sala de forta unde sa iti maresti musculaturasa se deschida o cladire unde sa fie pariuri sportive , curse de cai de caini , un loc in care sa pariezi ori pe meciuri reale , ori sa se joace fotbal intre jucatorii din sa-mp si sa putem sa pariem un fel de campionat de fotbal intre clanuriCum crezi ca ar ajuta serverul:jucatorii ar cheltui bani pentru a intra in sala , este un lucru in plus fata de alte servere deci ar atrage playeri, iar pentru chestia cu pariurile jucatorii cauta astfle de pariuri mai ales cei insetati sa parieze.Campionatul de fotbal intre clanuri si sala de forta este un lucru care nu mai este intalnit pe alte servere ar trebui luat in considerare pentru a marii popularitatea serverului. 1
MORGAN Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 (edited) Sugestie:Sa fie adaugate mai multe mape la paint si skin-uri in tonalitate cu mapa respectiva. Ca spre exemplu. 1) Zona Industriala v1: , Unde sa putem folosii aceste skin-uri: , 2) Zona Industriala v2: Unde sa putem folosii aceste skin-uri: , 3) Ghost Town v1: Unde pot fi folosite aceste skin-uri: , 4) Ghost Town v2: Unde pot fi folosite aceste skin-uri si multe altele: , 5) Farm v2, o noua mapa de tip farm mai bine amplasata si cu mai multe lucruri: Unde pot fi folosite aceste skin-uri: , , 6) Basseball arena: Unde pot fi folosite aceste skin-uri: , 7) Construction area: Unde ar fi folosit acest skin: Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar da o tonalitate in plus serverului, ar fi mai roleplay, jucatorii s-ar duce mai mult la paintball daca ar fi bagate si mape noi, skin-uri noi si alte cele. Nu ezita, ti-a placut acest lucru? Apasa +1 ca sa fie si implementat! Edited December 1, 2014 by Kettler.Capone 9
MrPropper Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Sugestie: Am observat ca multi playeri nu mai au ce face pe server. In baruri sunt multe jocuri cum ar fi biliard sau "jocuri" (click). Ele pot fi adaugate pentru a ne distra La biliard se poate juca in 2. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De cand a fost adaugata muzica in casa multi playeri fac petreceri si toate cele in ele, iar barurile nu mai sunt populate. Cu ocazia asta barurile s-ar popula si ar fi mai roleplay. +1. Super idee
SmoKKer. Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 >Sugestie: Toti politistii vin la LSPD si iau Infernusurile care sunt 3 la numar, iar noi, cei din Los Santos Police Department nu mai avem Infernus si mergem la sectia din Las Venturas / San Fierro pentru un infernus. Asa ca propun ca masinile sa poata fii folosite de ceilalti LV/SFPD / F.B.I / NG dar Infernusurile doar de noi din LSPD, la fel si Infernusurile LVPD, sa fie folosite doar de ei, la fel si SF.>Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta mai mult pe noi, nu e placut sa vina toti sa ni le ia, asa sa se adauge si la F.B.I / NG 3 Infernusuri sa aiva si eii.
Chad. Reporterul Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Sugestie: Când aplicăm la orice factiune, să existe "întrebarea": " Link de la profil pe forum:" Cum crezi că ar ajuta serverul: Păi se întâmplă multe cazuri in care altcineva ii face demisia unui player si este demis. Iar playerul se trezeste demis.
Yugi Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Sugestie: Sa se creeze un sistem pentru realizarie individuale ale jucatorilor pe server si pentru fiecare realizare indeplinita, sa primeasca o recompensa. Recompensele realizarilor indeplinite, sa difere in functie de dificultatea indeplinirii acestora. Shad0w poate stabilii recompensele realizarilor. Cateva exemple: Level: 10-25-50. Avere:500.000.000-1.000.000.000-2.500.000.000. Zile petrcute intr-o factiune:25-50-100. Rank5:2-5-10. Ore jucate:250-500-1000. Vechime jucator pe server:1 an-2 ani. Vehicule personale:2-5-10. Comanda pentru a vedea realizarile indeplinite sa fie /acc de la accomplishment. Sau daca nu va place, sa o schimbati. Puteti pune mai multe realizari, doar atatea mi-au venit in minte. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii ceva unic, nu am mai vazut asa ceva pe un alt server si cred ca tuturor jucatorilor le-ar placea. Sper ca va place propunerea mea, +1 daca vreti sa fie implementata. 5
Omusubtire Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Sugestie:Sugerez sa se bage Blacklist-ul pe panel. Adica daca un player e pe vreun blacklist la o factiune sau la mai multe acestuia sa-i apara in aplicatie. X se afla pe blacklist-ul Paramedic Departament si Los Vagos. Degeaba scrie acolo "Esti pe vreun blacklist, daca da esti de acord sa platesti?", multi poate is si nu platesc. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta liderii mai usor sa primeasca memberi care nu sunt pe blacklist si i-ar scutii sa mai caute in Blacklist-urile altor factiuni. 1
Popular Post Vexatu Posted December 1, 2014 Popular Post Posted December 1, 2014 (edited) Sugestie: Sugerez ca pe panel sa nu se mai vada aplicatiile altor playeri inafara de a ta. *Sa fie la fel ca inainte organizate aplicatiile, fara modificari mari dar sa nu se mai poata vedea aplicatiile altor playeri.* EXEMPLU Varianta originala: Varianta anti-copy: Aplicatiile noi, aplicatiile acceptate, aplicatiile respinse sa nu mai poata fi vazute. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Multe aplicatii sunt copiate si cateodate acestea chiar acceptate. Daca ideea aceasta s-ar pune in aplicare nu am mai vedea atatea aplicatii furate ci fiecare ar scrie ceva propriu, original. Daca propunerea aceasta ti s-a parut buna. Foloseste butonul Edited December 1, 2014 by Kecruez 31
Lungu Victor Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Sugestie: Sa se adauge Vip cu diferite comeniz sau sa se mareasca numarul de sloturi pe sv 1
AndreiFIFA Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Sugestie: Cand un player vrea sa percheze masina undeva sa-i apara un mesaj de genul. ,,Nu poti parca aici masina aceasta, este deja parcata una''. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca este foarte enervant sa te trezesti cu alte masini deasupra masinii tale. 5
Azaow Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Sugestie:1.Arena de paintball sa fie ca inainte sa se schimbe,adica fiecare jucator care e la paintball sa aleaga arma ,arma care e votata cel mai mult cu aia sa joace,din cate am auzit multi playerii nu sunt multumiti de arena de paintball ,fara suparare ,eu zic ce am auzit si ce cred eu. 2.Armele la Gun Shop sa fie pretul mai scump sa nu mai ia toti noobi arme si sa faca DM in timp ce duci faina la jobul de farmer sau pestele la 24/7 . 3.La 24/7 store sa fie mp3. 2
andreitele Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Sugestie: Inlocuirea vehiculelor de tip PCJ-600 de la factiunea Hitman Agency cu unele de tip FCR-900. Suntem singura factiune de pe server in afara de departamente care nu are acest tip de vehicul la H.Q. factiunii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai atractive pentru membrii Hitman Agency. Sugestie: Schimbarea modului in care apare suma depusa pe contract. Acum apare 1000000, adaugarea semnului "." intre zerouri ar ajuta membrii factiunii foarte mult in privinta sumei care este pusa pe contract, exemplu: 1.000.000. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii agentiei nu ar mai face contracte peste limita de bani admisa si implicit nu ar mai fi sanctiuni din cauza acestor greseli minore. Buna idee, in mod special cea cu modul de afisaj asumei de bani +1 1
nila Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Sugestie: atunci cand un player de iuzbeste sau iti bubuie masina acesta sa iti plateasca asigurarea Cum crezi ca ar ajuta serveru: este foarte enervant atunci cand cineva te bubuie si asta se intampla din 3 in 3 secunde mai ales in ls
Recommended Posts