Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Playerii sa aibe acces la comanda [/play], cu aceasta comanda ei isi pot pune muzica sa asculte ce vor (Salam, Fuego etc..).

Cu ce ar ajuta serverul ?: Cand asculti muzica de pe net se face lag, mai ales la war-uri, asa ei isi pun link-ul si inchid browser-ul.

Sistemul de war sa se desfasoare intr-un alt virtual world, am auzit ca multi se plang din cauza lagului.

• Upvote 1
Posted

vreau sa aiba mai multe locuri serverul decat 1000 ca stau si astept pana iese cineva faceti ceva inlegatura cu aceasta problema

Versiunea 0.3z nu permite mai mult de 1000 de sloturi.

Posted

Sugestie: Salut, am sugestia de a se adauga o a doua masina de tip ''FireTruck'' in Paramedic Departmanet San Fierro, cea cu scara cum e si in Paramedic Departmanet Las Venturas.

Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Ar fii mai multe masini pentru membrii din Paramedic SF si am fii mai egalii cu cei din Paramedic LV, mutlii membrii ar vrea sa avem si noi acest tip de masina!

Posted

Sugestii:

1) Sa se adauge avantaje si pentru Skill 4-5 si 6 la Trucker.

2) Acel timp pana expira wanted sa fie scris sub alta forma incat sa fie mai vizibil.

3) La gift sa se adauge SuntPlane si sa se poata parca doar pe aeroport LV/LV/SF si parasit.

4) Sa se adauge timp pana la afisarea ad-ului. Atunci cand folosesti /ad iti apare anuntul tau si timpul pana cand el se publica.

5) La giftBox sa se mai scoata din procente la bani/materiale/artificii si sa fie ceva mai folositor.

6) Jobul Farmer sa fie mutat.

7) Sa nu se mai castige licente la GiftBox.

8) Masina de tip Sadler sa fie din fabrica(DealerShip) dotata cu Nitro.

9) Infernusul sa bubuie mai greu.

10) Sa se adauge la 24/7 o pastila cu care te poti omora.

11) Sa se adauge Chat-ul /p(remium).

Cu ce ar ajuta serverul:

1) E aiurea sa muncesti pana la skill 3 dupa sa nu castigi nimic in plus.

2) Este mai greu de observat cel rosu.

3) Decat sa se adauge tot felul de vehicule hen, BMX, mountain bike si etc mai bine sa se adauge StuntPlane este un avion usor de manevrat si frumos pe care se poate pune 2x hidd.

4) Am stii si noi cat mai avem pana se afiseaza ad-ul intre timp poate facem chestii prin afara jocului si e urat sa se afiseze ad-ul ca tu sa nu stii.

5) Sunt foarte multi care se plang ca au castigat numai bani si materiale sau in cel mai rau caz artificii care sunt nefolositoare.

6) Jobul farmer ar trebui sa fie mutat deoarece: Job trucker + Job farmer + Checkpoint trucker face strada inaccesibila. E imposibil sa ajungi din LS in Sf pe acolo, unii vin din stanga altii din fata iar din dreapta mai sare la cate unu remorca.

7) Daca se castiga licente la GiftBox factiunea S.I isi pierde din activitate.

8) E o masina foarte buna si ar fii necesar nitro.

9) Infernusul merge foarte tare dar la un accident frontal ia foc imediat, necesar ar fii un damage de 3000hp in loc de 1000.

10) Sunt momente cand ai nevoie de o pastila cand ramai pe mapa sau etc..

11) Chatul /p ar ajuta foarte mult la desfasurarea activitatilor intre playeri si comunicare.

Astept pareri prin Pm.

Posted

Sugestie:Să se adauge orasul San Fierro pentru servarul red Si ora jucata să se primeasca la fel ca pe primu server.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Păi ar atrage foarte multi jucatori si atunci si redu ar fi 1000/1000

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Adaugarea masinii de  tip 'Dune' in dealer ship.

Vehicle_573.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Este o masina unica, cred ca ar trebui si ea, la randul ei introdusa.

Posted (edited)

Sugestii:

1) Sa se adauge avantaje si pentru Skill 4-5 si 6 la Trucker.

2) Acel timp pana expira wanted sa fie scris sub alta forma incat sa fie mai vizibil.

3) La gift sa se adauge SuntPlane si sa se poata parca doar pe aeroport LV/LV/SF si parasit.

4) Sa se adauge timp pana la afisarea ad-ului. Atunci cand folosesti /ad iti apare anuntul tau si timpul pana cand el se publica.

5) La giftBox sa se mai scoata din procente la bani/materiale/artificii si sa fie ceva mai folositor.

6) Jobul Farmer sa fie mutat.

7) Sa nu se mai castige licente la GiftBox.

8) Masina de tip Sadler sa fie din fabrica(DealerShip) dotata cu Nitro.

9) Infernusul sa bubuie mai greu.

10) Sa se adauge la 24/7 o pastila cu care te poti omora.

11) Sa se adauge Chat-ul /p(remium).

Cu ce ar ajuta serverul:

1) E aiurea sa muncesti pana la skill 3 dupa sa nu castigi nimic in plus.

2) Este mai greu de observat cel rosu.

3) Decat sa se adauge tot felul de vehicule hen, BMX, mountain bike si etc mai bine sa se adauge StuntPlane este un avion usor de manevrat si frumos pe care se poate pune 2x hidd.

4) Am stii si noi cat mai avem pana se afiseaza ad-ul intre timp poate facem chestii prin afara jocului si e urat sa se afiseze ad-ul ca tu sa nu stii.

5) Sunt foarte multi care se plang ca au castigat numai bani si materiale sau in cel mai rau caz artificii care sunt nefolositoare.

6) Jobul farmer ar trebui sa fie mutat deoarece: Job trucker + Job farmer + Checkpoint trucker face strada inaccesibila. E imposibil sa ajungi din LS in Sf pe acolo, unii vin din stanga altii din fata iar din dreapta mai sare la cate unu remorca.

7) Daca se castiga licente la GiftBox factiunea S.I isi pierde din activitate.

8) E o masina foarte buna si ar fii necesar nitro.

9) Infernusul merge foarte tare dar la un accident frontal ia foc imediat, necesar ar fii un damage de 3000hp in loc de 1000.

10) Sunt momente cand ai nevoie de o pastila cand ramai pe mapa sau etc..

11) Chatul /p ar ajuta foarte mult la desfasurarea activitatilor intre playeri si comunicare.

Astept pareri prin Pm.

edit//: Acum vom continua cu o sugestie pentru Job-uri.

La jobul de Farm se primeste rasplata Faina, sa se faca o locatie pe la fabrica de langa trucker: 2po2nnl.png

unde sa se vanda faina, aici sa se faca job-ul Marfurier sau ceva de genul in care sa se poata incarca 100 KG de faina si sa se poata duce la toate Fast-Food-urile iar in fast-uri sa intre maxim 500 KG de faina, cel care transporta faina sa fie platit. Daca un bizz ramane fara faina sa nu se mai poata da /buyfood.

Edited by Brainiak
Posted (edited)

Sugestie: Ar fi bine ca atunci cand dai /id, sa apara si numarul de telefon al playerului respectiv.

Cu ce ar ajuta serverul: Vom afla mai rapid numarul de telefon al persoanelor cu care vrem sa vorbim, fara a fi nevoie sa tastam /number [id].

Edited by Legion Steliano
  • Upvote 2
Posted

Sugestie:Ar fi cazul sa se adaude minim 25 masini in ds de fiecare tip.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:pai l-ar ajuta pentru ca uni playeri cauta anumite masini care nu mai sunt in ds si trebuie readaugate.

Posted

Sugestie: Propun ca in intervalul 20:00 - 22:00 sa se dezactiveze comanda [/sleep]. Noi mafioti stam cate odata si o ora sa ne conectam. Aproximativ 30% din playeri sunt pe [/sleep] la acea ora.

Cum crezi ca ar ajuta serverul? Ar ajuta foarte mult mafioti, ca sa fie prezenti la war-uri.

+1 daca va place.

FOARTE BUNA!

Posted

Sugestie: Propun ca sistemul de ore jucate pe red sa fie ca cel de pe blue, e cam aiurea sa stai 60 de minute ca sa iei o ora jucata pe red.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu am sta sa ne mai chinuim sa jucam de fiecare data 60 de minute ca sa luam ora jucata.

Pro

Posted (edited)

Sugestie: Propun ca la masinile de DMV ( Driving School ), sa se puna insigna asta pe masina: http://imgur.com/Y1U2YUs o puteti face cu Albastru la serveru blue.bugged.ro si la Red.bugged.ro cu rosu. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai Role - Play, sper sa le placa jucatorilor, arata mai frumos cu insigna aia.

Daca v-a placut puteti da +1.

Edited by Byta._007
  • Upvote 4
Posted

Sugestie:Am si eu căteva,sugestii legate de servarul de sa;mp. Pe panel la profil să apară si licentele am observat că foarte mulți jucatorii se plăng de jobul trucker că la skills 4-5-6 nu primesti nimic in plus, Eu propun ca jobul să se refacă in intregime La skiils 1 sa se castige 30.000$ La skills 2 35.000$ La skills 4 40.000$ L skills 5 45.000$ si la skills 6 50.000$ La fuel cand mai ai 20% să apară ceva de genu 20% Cand inchizi masina sa it apara lock ceva de genu lock Sub banii să it apara daca it folosesti cineva masina De exemplu Masina ta este folosita. Atunci am sti dacă masina e folosita sau nu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai fain dacă am putea vedea si pe panel licentele cat despre jobul trucker multi jucatori se plang cred ca asa ar fi un castig si pentru server si pentru jucatorii.  

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge comanda /vprice sau /carprice ( sau oricum altcumva), iar aceasta comanda sa afiseze sub forma de dialog toate masinile si pretul fiecaruia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Parerea mea e ca ar ajuta foarte mult, nu ai mai sta sa intrii pe Pannel, sau sa te duci pana la DS sa verifici un pret..

Edited by King.Andrei_Elite
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Readaugarea modurilor CLEO.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multa lume numai intra in mafii deoarece folosesc moduri CLEO. Macar cateva dintre ele sa fie admise, cum ar fi: radar patrat, arme pe spate. Nu vad cu ce ar incurca aceste moduri, din punctul meu de vedere sunt cam inutile dar arata bine ca si aspect.

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Sa nu te mai vezi pe harta in timpul warului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai role-play. As putea sa am low hp si sa mai iau vrei 2-3 playeri fara sa mor, dar asa vazandu-ma pe harta imediat vede ca sunt singur si vine direct la mine. Warurile ar fi mai interesante. Se vor face mereu planuri inainte de waruri.  ( Luati in calcul aceasta sugestie ). 

• Upvote 7
Posted

Sugestie:

Sa se deschida alt server, dar acel server sa fie roleplay hard.

Cu actiuni de genu : /me /do.

Sa iti poti crea o factiune gen gang/mafie/taxi si multe altele

Un server gen rorp...Scuzati reclama dar nu am cum sa pot descrie tot deoarece sunt multe...

ROLEPLAY HARD!

Posted

Sugestie:Raportul de la mafii privind materialele si drogurile sa fie depuse doar in zilele de war-uri, nu in zilele libere.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Lideri acestor grupari, ar fi usorati si nu s-ar mai incurca. La fel si mafiotii ar avea liber.

• Upvote 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp