Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Aceasta sugestie este pentru copi, cand omoram/arrestam un suspect cu wanted sa ne apara MDC-ul lui undeva pe ecran cu ce avea suspectul omorat/arrestat de noi timp de cateva secunde pentru poza. Exemplu:

KjihMVR.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor + ar mai scadea post-hunteri.

• Upvote 7
Posted

Sugestie: Sugerez ca in timpul warului sa nu poate venii hitmanul dupa contract ( doar pe mafiiotii ) sa nu ii poata omora de la 20:00 - 22:00.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta cu cate ceva, adversarii pun contracte cu sume favorabile pe mafiotii pentru a lua fail nu mi se pare foarte corect.

Sugestie: Clanurile deja expirate sa se stearga de pe forum atat si de pe panel.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai s-ar putea infiinta din-nou si unele clanuri sunt expirate gen .Capome un clan foarte tare dar este expirat si nu se poate creea altu'.

Sugestie: La war civili sa nu poata lua DMG mafiotilor la war, sa sa apara un text gen: Nu poti trage / lovii acest player.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii foarte frumos si ar ajuta mult, punctele se iau pe merit nu prin civili.

Sugestie: Sugerez ca la war in zonele de job gen turf 12, sa pume omora doar adversarii nu si civili, aseara la war am pierdut multe puncte deoarece se ascundeau printre civili  in acea zona si faceau puncte.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta mult la scor, ar fii un scor mai bun la mafii.

Sugestie: Sugerez ca la paintball / war / Gun Shop, sa fie adaugat un radio, printr-o comanda, aleasa de owner.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii frumos, ascultii muzica cand faci fraguri la paint atat si in Gun Shop si in timpul warului.

Posted (edited)

Sugestie: As propune, daca se poate sa se mai faca un spawn civil si in orasele Las Venturas si San Fierro. Cand un player se spawneaza, orasul in care acesta ajunge sa depinda de id-ul lui.
Cu ce ar ajuta serverul: Pai presupun ca asa ar mai scadea umpic populatia Los Santos-ului deoarece este mult prea multa lume acolo si s-ar mai popula si orasele Las Venturas si San Fierro care sunt aproape goale.

Edited by 2000Radu
  • Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Am vazut ce deja sunt prea multe case si bizz-uri pe numele bugged.ro si nu se face nimic pentru a licita pentru bizz-uri si case si m-am gandit cum puteti face sa puneti licitatiile cat mai repede.

1. Licitatia sa fie de pe PANEL, adica sa poti marii suma doar daca ai banii necesari in banca.

2. Shad0w sa dea anunt ca /findbusiness "323" este pus la licitatie si lumea sa intre in el, sa fie o comanda gen /licitez "3.000.000.000" si sa apara pe mijlocul ecranului SUMA si numele JUCATORULUI care a oferit cei mai multi bani, comanda sa poata fi folosita doar de cei care au bani in banca.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti playerii vechi sau chiar si noi doresc un bizz, toate bizz-urile mai bune sunt luate, sper sa fie cat mai repede facuta o licitatie pentru a lua bizz-urile si casele.

Edited by Hades.Magnat
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Cand un polițist merge pe strada on duty si vede un jucător cu wanted sa apăra ceva lângă nume dacă are drept de predare sau nu

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Econimisirea de timp deoarece pana dai /mdc el plecat si pana i-l prinzi din urma durează

Posted

Sugestie: Am vazut ce deja sunt prea multe case si bizz-uri pe numele bugged.ro si nu se face nimic pentru a licita pentru bizz-uri si case si m-am gandit cum puteti face sa puneti licitatiile cat mai repede.

1. Licitatia sa fie de pe PANEL, adica sa poti marii suma doar daca ai banii necesari in banca.

2. Shad0w sa dea anunt ca /findbusiness "323" este pus la licitatie si lumea sa intre in el, sa fie o comanda gen /licitez "3.000.000.000" si sa apara pe mijlocul ecranului SUMA si numele JUCATORULUI care a oferit cei mai multi bani, comanda sa poata fi folosita doar de cei care au bani in banca.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti playerii vechi sau chiar si noi doresc un bizz, toate bizz-urile mai bune sunt luate, sper sa fie cat mai repede facuta o licitatie pentru a lua bizz-urile si casele.

Din ce am vazut la shad0w pe ask, a spus ca sistemul de licitatii este gata, trebuie sa-l mai probeze si sa-l adauge... asta a zis ca dureaza maxim o luna

Posted (edited)

Sugestie: Să se închidă tirul de la jobul Truck / facţiunea HQ News Reporters să aivă un nou HQ, pentru că este foarte mic şi la şedinţe dabea aveţi loc.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Ar fii mai bine şi serverul ar fii mai liniştit / ar fii mai bine pentru Reporteri.

Edited by Nugetzz
  • Upvote 3
Posted

Tu realizezi ce zici acolo unban all ? :)) cei care au fost banati pentru inselatorie cheat ? gandeste cu capu de sus !

Toți merita o a doua șansă .
Posted

Sugestie: La Hitman când omori primeşti Wanted, si nu este deloc bine. Deci, hitman-ul trebuie să se ascundă foarte bine, dar dacă are wanted, sigur va venii un poliţist şi îl va da de gol.

Cum ar ajuta serverul: Ar fii mai bine pentru hitmani, şi pentru playeri, nu ar mai fii aşa nebuneală dupa un fugar cu wanted.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Să se închidă tirul de la jobul Truck / facţiunea HQ News Reporters să aivă un nou HQ, pentru că este foarte mic şi la şedinţe dabea aveţi loc.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Ar fii mai bine şi serverul ar fii mai liniştit / ar fii mai bine pentru Reporteri.

Am fost in news la sedinta cand au fost membri full toti la sedinta si a fost lejer

Sugestie : Shadow eu zic sa fie unban all. De ce? Așa ar fi constant 1000/1000.

Sunt constant baiete, -1

Posted

Sugestie: Sa ne fie schimbat interiorul HQ-ului News Reporter. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu neaparat ar ajuta serverul, dar News Reporter este o factiune care are nevoie de spatiu la sedinta, putem fi 35/35 de membrii si asa la 20/35 deja aproape ca nu mai avem loc in HQ. P.S: Si cand jucam pe blue, a fost schimbat HQ-ul. Deci nu vad de ce nu si aici.

+1 la feblejea asta de bajet

Posted

Sugestie: Maverick să nu-l mai cumperi cu puncte premium, sparrow la fel. Deci alt elicopter nu mai există.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Ar fii mai bine să fie mai multe elicoptere în DS. (fară puncte premium).

Posted (edited)

Sugestie: Am luat la cunostinta ca in LS la job-ul de farmer este putin lag, pentru unii care au calculatoarele destul de bune si altii care le au low.

Ar fii o idee frumoasa sa se mai face un loc de farmat si de luat job-ul in LV, mai exact undeva pe langa HQ Taxi LV . Si pentru livrarea sacului de faina puteti sa mergeti la Burger Shot-ul de langa Pay`n Spray.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii o modalitate mai buna de munca, si poate chiar mai rapida pentru ca in LS este destul de aglomerat. Sau avand in vedere ca la farm-ul din LS sunt destul de multi playeri, unii mai i-au crash, si dureaza destul de mult sa te conectezi pe server cand sunt 1000/1000.

Bafta tuturor !

Edited by Reader_X
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Sa se faca inca o ferma si un loc in care sa poti vinde faina.

http://i.imgur.com/LKGoWRd.png

http://i.imgur.com/0cm5UsA.png

http://i.imgur.com/AJ6E34Z.png

http://i.imgur.com/ARQLoEA.png

http://i.imgur.com/s3tEv1x.png

http://i.imgur.com/LaFMXFz.png(Aici ar putea fi zona de [/getjob] si cu tractoare, restul spatiului fiind alocat plimbarii de 2 minute pentru a primi faina sau banii.)

Cu ce ar ajuta serverul?: L-ar ajuta deoarece sunt foarte multi farmeri care se ingramadesc la aceeasi ferma, se face lag si sunt multi care fac DM in acea zona, asa ar fi putin mai liber totul.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Propun ca sa se implementeze in 24/7 un mp3, pret undeva la (5-10k) cu care poti asculta aceleasi post-uri de radio precum cele din masini. Iar mp3-ul sa se piarda odata cu moartea, la fel ca si armele.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Sunt playeri cu play-list din winamp ca mine, dar pana si eu mai ascult piesele de a radio din joc, ar fi ceva frumos sa le poti asculta mereu spre exemplu cand faci diferite job-uri si sa nu pierzi o mica parte din piesa.

Posted

Sugestie: Ca modurile de tip cleo/asi sa fie din nou neinterzise pentru mafiotii, sincer, mapa patrata si armele pe spate etc... nu te avantajeaza enorm de mult sa zici ca esti "Bazat" de catre ele.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai cum am spus, nu te avantajeaza enorm unele moduri cleo/asi, am dat si exemplu si ar fii mai frumos.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie:Propun ca jobul Pizza Boy sa se transforme in Fast-Food si sa se adauge skill gen cum este la truker cu dialog si sa poti sa alegi unu din urmatoarele marfuri pentru a le transporta (pizza, shaorma, hotdog, hamburger, cheeseburger, kebab) depinzand de skillul pe care il aveti:

-la skill 1 sa poti transporta pizza (pentru a face skill 2 trebuie 26 livrari);

-la skill 2 sa poti transporta pizza+shaorma (pentru a face skill 3 trebuie 34 livrari);

-la skill 3 sa poti transporta pizza+shaorma+hotdog (pentru a face skill 4 trebuie 50 livrari);

-la skill 4 sa poti transporta pizza+shaorma+hotdog+hamburger (pentru a face skill 5 trebuie 90 livrari);

-la skill 5 sa poti transporta pizza+shaorma+hotdog+hamburger+cheeseburger (pentru a face skill 6 trebuie 150 livrari);

-la skill 6 sa poti transporta pizza+shaorma+hotdog+hamburger+cheeseburger+kebab;

Cum crezi ca ar ajuta serverul:O sa inceapa sa fie populat si jobul acesta nu numai farmer, truker, fisherman si garbage.

(SPER SA TINETI CONT DE PROPUNEREA MEA)

Edited by Truth.exe
Posted (edited)

Sugestie: Sa poti face demisie pe panel.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai usor. Oricine poate face un cont pe forum si face cerere de demisie in numele altuia. 

Sugestie: Propun ca leaderul si coleaderul unei factiuni sa poata da /spec pe membrii factiunii. Adica da /members si scrie /spec id.

Cum crezi ca ar ajuta serverulCand un player iti da SMS si zice ca ala face DM/DB sau cand vezi ca un membru e undeva ascuns dai spec pe el.

Sugestie: Licentele sa scada in timp mai scurt [50h]

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai usor pentru instructori.

Sugestie: Licentele sa coste mai mult pentru playeri de level 20+ [FLY 200.000, Boat 175.000, GUN 250.000]

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playeri de level +20 au multi bani, ar fii mai RP.. [EX: Am 1KKK iau licenta doar cu 150.000 si gata. Asa daca licentele ar costa mai mult, bani sar termina mai repede.]

SugestiePropun sa facem o noua factiune numita Terosit.  Care sa aibe culoarea rosie. Ei sa fie contra FBI LSPD etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai RP pentru ca in viata reala exista teroristi.

Sugestie: Propun ca factiunile Paramedic Departament LV SI SF sa aibe job-ul mechanic, asa cum au toate departamentele au detective. Cand dai un refill / repair sa faca parte din raport.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai usor de gatit raportul pentru cei din Paramedic Departament

SugestiePropun sa fie adaugata comanda [/leaders] sa putem vedea lideri ON si factiunea in care detin lider.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai usor pentru playeri, decat sa stai sa scrii [/factions] sa dai la factiune ecc.

SugestiePropun sa se adauge o chestie ca atunci cand o masina este parcata intr-un loc, sa nu se poata parca alta masina in acelasi loc. pentru ca dupa aceea apar masinile una intr-alta si e cam aiurea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai RP.

DACA CREDETI CA AM FOST UTIL NU EZITATI SA DATI +1

Multumesc.

Edited by Alex.LegenD
  • Upvote 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp