SucAAr Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie : Bunurile cumparate cu bani reali sa nu se vanda in joc :). Asa ar fi cel mai bine Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Nu stiu cu ce ar ajuta serverul, dar din punct de vedere "RP" ar fi mult mai bine, pentru a face afaceri in joc si a castiga bani, trebuie sa "muncesti" nu sa donezi, daca vrei sa donezi, primesti un bun de care sa poti profita decat tu, nu sa il vinzi pentru bani :)
Popular Post Mr.Jaks Posted April 29, 2013 Popular Post Posted April 29, 2013 (edited) Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. +1 Edited April 29, 2013 by Mr.Jaks 55
@nmk Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. +1.
WonkerDrg Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. + 1 de la mine. Respect.
Crayshaw Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. +1 +1
Cristicaua Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. +1 +1. M-am saturat sa fiu omorat de toti noobi si dupa sa-i mai somez odata.
MiXXeR Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. 1+ Si de la mn. Este o idee foarte buna BV
HoWsE Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. +1 +1 ;)
DeagleOnly Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. +1 1+
Andale Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. +1 Nu ma ajuta pe mine, eu sunt in Taxi dar va ajuta mult pe voi. @@Mr.Jaks gg pentru propunere. +1 de la mine! ;)
Nistoroschi Cristi Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie:sa puna masini de care sunt in romania:dacia,bmw,mercedes,seat,etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi mult mai distractiv Sugestie:sa se introduca si san fiero cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi mai fain cu mai multe orase
TeKo Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. 1+ . +1
Bushido Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Sugestie: Cred ca majoritatea membrilor din departamente s-au saturat sa mearga dupa 'unu' cu wanted si sa fie atacati/omorati de catre acesta, iar apoi sa fie nevoiti sa il mai someze inca odata pe respectivul, riscand sa se repete aceeasi poveste... Asa ca eu propun ca suspectii care ataca/omoara un cop, sa nu mai aibe drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult realist, deoarece in viata reala, daca omori/deschizi focul asupra unui politist, risti sa fii omorat la randul tau. Ar fi un MARE plus pentru Departamente, evintand astfel Reclamatiile pe tema aceasta, si sporind eficienta acestora. +1 ;) +1 MJ™
Mitza Bwa Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 (edited) Sugestie:sa puna masini de care sunt in romania:dacia,bmw,mercedes,seat,etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi mult mai distractiv Sugestie:sa se introduca si san fiero cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi mai fain cu mai multe orase Esti cu capu ? UNDE sa se puna ma Dacia si BMW ce ai ? alea se numesc car mods - google.ro si cauta-ti sa-ti pui si caruta in kkt :facepalm: *Ma rog sugestie: Daca te enerveaza cineva prin sms sau pe chat sau oriunde /block ID reason /block 21 PA (/block sa dureze pana cand player-ul iese de pe server) Sunt multi care fac spam prin sms sau te suna aiurea ... si tu poate chiar ai nevoie de telefon ... *Level 10 + sa poata da PM odata la 5 minute macar ... Edited April 29, 2013 by hEaGeN
Ryudo29 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Sugestie : La NG / PD / FBI sa poata da free doar acel care a facut / participat la arrest-ul suspectului.. Cum crezi ca ar ajuta? : Un exemplu, azi dimineata la 6 au fost 4 robburi odata, eu am arrestat 3 si m-am dus hq pd. Cand robberi au cerut pe /d ( erau si paramedici ) si pe /call 911 au aparut imediat 2/3 sa dea free..dar eu cand am intrebat cine merge dupa rob nu era niciunu..toti ocupati, cred ca ar ajuta server-ul fiindca nu ar mai fi adormiti in departamente daca vor bani / rank.....
RayaN Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Sugestie : La NG / PD / FBI sa poata da free doar acel care a facut / participat la arrest-ul suspectului.. Cum crezi ca ar ajuta? : Un exemplu, azi dimineata la 6 au fost 4 robburi odata, eu am arrestat 3 si m-am dus hq pd. Cand robberi au cerut pe /d ( erau si paramedici ) si pe /call 911 au aparut imediat 2/3 sa dea free..dar eu cand am intrebat cine merge dupa rob nu era niciunu..toti ocupati, cred ca ar ajuta server-ul fiindca nu ar mai fi adormiti in departamente daca vor bani / rank..... Scuze că-ti spun asta, dar e cea mai ridicolă propunere...dacă doar tu ai participat/făcut arrest-uri si kill-uri şi nu ai puncte pentru lawyer? stau il jaill...il timp ce ceilalti au puncte şi nu au cum să le vândă, e bine aşa, ai puncte mergi şi le vinzi, nu ai? , mergi să faci raport-ul de activitate cât mai bun...
Lucifer Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Sugestie: Sugerez ca atunci cand se intra in oras, LS, LV viteza la toate masinile sa fie redusa automat la 70-80 km/h. Doar pe autostrada sa putem conduce cu viteza maxima. (Automat cand se intra in oras, bolidu sa nu poate accelera mai tare de 80km/h. Ar fi infinit mai RP, si cred ca multi aveti aceasi parere(traficul e la pamant). Cum crezi ca ar ajuta serveru: Ar fi infinit mai RP, nu sar mai circula haotic cu 150km/h prin oras, si asa ar fi normal. 3
Kunter.Capone Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Sugestie: Sugerez ca atunci cand se intra in oras, LS, LV viteza la toate masinile sa fie redusa automat la 70-80 km/h. Doar pe autostrada sa putem conduce cu viteza maxima. (Automat cand se intra in oras, bolidu sa nu poate accelera mai tare de 80km/h. Ar fi infinit mai RP, si cred ca multi aveti aceasi parere(traficul e la pamant). Cum crezi ca ar ajuta serveru: Ar fi infinit mai RP, nu sar mai circula haotic cu 150km/h prin oras, si asa ar fi normal. Sunt PRO, dar...daca F.B.I/PD/NG este intro misiune cum drq sai prindem daca avem 80/70 km???
Lucifer Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Sunt PRO, dar...daca F.B.I/PD/NG este intro misiune cum drq sai prindem daca avem 80/70 km??? pd, fbi . ng au voie sa mearga in misune cu orice speed.
Catal1n Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 pd, fbi . ng au voie sa mearga in misune cu orice speed. Nu mi se pare corect. Cel mai bine ar fi sa existe ''radare'' si la playeri sa existe /speedlimit . 1
BodaneLL Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Nu mi se pare corect. Cel mai bine ar fi sa existe ''radare'' si la playeri sa existe /speedlimit . Exact. Că dacă doar polițisti pot merge cu viteză mare se va face abuz. Așa cu speedlimit mai fac si polițisti punte pentru rapoarte sau ce-or avea ei .. :))
Swaggey Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 (edited) Este o idee buna, /speedlimit si /radar, sunt niste comenzi care ar fii foarte ROLE-PLAY... Edited April 30, 2013 by Swaggey
Alexander.Capone Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Sugestie: Sugerez ca atunci cand se intra in oras, LS, LV viteza la toate masinile sa fie redusa automat la 70-80 km/h. Doar pe autostrada sa putem conduce cu viteza maxima. (Automat cand se intra in oras, bolidu sa nu poate accelera mai tare de 80km/h. Ar fi infinit mai RP, si cred ca multi aveti aceasi parere(traficul e la pamant). Cum crezi ca ar ajuta serveru: Ar fi infinit mai RP, nu sar mai circula haotic cu 150km/h prin oras, si asa ar fi normal. Tu gândeşti? Dacă tu ai avea Infernus, ai conduce cu 80km /h în oraş? Nu cred. Ar trebui să se facă radare pentru PD, şi comanda /speedlimit, pentru ca un şofer să îşi seteze o limită de viteză la maşina personală, iar poliţiştii dacă i-ar prinde că depăşesc viteza, să îi amendeze.
DonBagabont Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Sugestie: Sugerez ca atunci cand se intra in oras, LS, LV viteza la toate masinile sa fie redusa automat la 70-80 km/h. Doar pe autostrada sa putem conduce cu viteza maxima. (Automat cand se intra in oras, bolidu sa nu poate accelera mai tare de 80km/h. Ar fi infinit mai RP, si cred ca multi aveti aceasi parere(traficul e la pamant). Cum crezi ca ar ajuta serveru: Ar fi infinit mai RP, nu sar mai circula haotic cu 150km/h prin oras, si asa ar fi normal. Sunt complet de acord cu ce zici tu dar propun sa fie altfel. Sa se puna la permis 21 de puncte, nu pe timp cum e acum, sa fie pus din loc in loc care un radar, cand treci prin el cu viteza mai mare de 70km (sau cam asa ceva) sa iti dea o amenda (automat) de 10.000$ si sa ti se ia un punct de la permis. Sa putem seta viteza maxima masinii la urcarea in aceasta. De exemplu, cand te sui in masina, bagi comanda /speedlimit 70 si mergem masina cu 70 km/h maxim. Ar fi extrem de RP si cred ca toti am fi mult mai multumiti de server. + ca cei care intra doar sa se distreze, sa faca DM, si copii din-astia, o sa mearga haotic in continuare, dar... tot vor trece prin radare, li se vor duce punctele la permis, si papa-tutu masina pentru 2 ore ! :)) Ar fi extrem de bine ! Cine e de acord cu mine +1 va rog !
Recommended Posts