BurgerMaister Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Sugestie: As dori, ca la jobul trucker, dupa ce iei un tir, sa isi dea /lock automat, ca sunt multi copii care-ti fura tirul!
m0rtu Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Sugestie:Cei cu wanted sa nu aiba permisiunea de a intra in lift, cum este cand ai wanted si vrei sa intri la paint sau sa te pui pe sleep, deoarece in lift se ascund majoritatea playerilor cu wanted si sunt greu de gasit. 1
IonUtNadeJdee Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Sugestie: Propun ca in timpul war-ului, cand o mafie da "/attack" pe cealalta, automat jucatorii acelor doua mafii, sa fie baga-ti in "virtual world", pe teritoriul care urmeaza sa-l cucereasca. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa, mafiotii, nu ar mai fi stresati de civili sau de alti jucatori in timpul war-ului. Adica nu ar mai veni civili sa ii omoare sau chestii de genul. Daca v-a placut nu uitati sa dati un +1 2
AndreW. Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Sugestie: Sa arate si la clanuri cand selectezi [/clan -> Clan Members] sa arate in ordine, dupa rank ca la un lider cand tasteaza [/members] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai ordonat, mai usor de gasit un membru pentru a vedea cate zile are. 3
Doryan35. Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Sugestie: Eliminarea comenzii /sellcarto de pe server. În schimb să se adauge un nou sistem de vânzări pe Panel. Am făcut un model cam cum ar arăta acest sistem dacă ar fi implementat. ( bineînțeles cu modificări aduse de scripter ). Sistemul va lucra în felul următor. Pe panel sub fiecare vehicul disponibil să apară un nou link cum e "display on map" dar să fie defapt "sell vehicle". Vedeți în poză. După ce se va apăsa pe link-ul respectiv, va fi redirecționat spre o pagină unde va seta prețul vehiculului și numele jucătorului. Vedeți în poză: După ce mașina va fi vândută respectiv cumpărată utilizatorii vor primi câte un mesaj în aria de notificări. Pentru cumpărare: Pentru vânzare: Pentru ca să evităm posibelele țepe ( ceea ce cred că nu vor mai fi făcute vreodată în acest fel ) fiecare mașina va intra într-un istoric. Vedeți poză: Acolo mai poate fi adăugat și prețul cu care a fost vândut vehiculul respectiv ! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Țepele ar fi evitate, modul de vânzare va fi mult mai ușor. Întrebări frecvente: Q: Ce se întâmplă dacă atunci când bag numele greșit mașina va fi vândută spre altcineva ? A: Mașina nu va fi vândută spre altcineva. După ce introduci numele și prețul dacă numele nu este scris corect te va redirecționa pe o pagină unde va trebui să alegi numele corect. După aceea vânzarea va merge mai departe. Q: Ce se întâmplă dacă atunci când vând mașina la cineva dar dupaia o mai dau și la altcineva ? A: Nu se va putea vinde mașina la două persoane în același timp. Doar dacă primul refuză mașina sau refuzi tu să o mai vinzi. Q: Cum se va efectua plata ? A: Plata va fi efectuată automat iar banii vor fi retrași din contul bancar SAU din mână atunci când nu sunt bani în bancă. Q: Cum știu că nu voi lua țeapă ? A: Deoarece player-ul trebuie să aibe bani în bancă sau în mână, vehiculul nu se va poate vinde fără acești bani. Q: Ce se întâmplă dacă vreau să fac /tradecar ? A: Trade Car va rămâne încă pe server. Q: Ce se întâmplă dacă vreau să dau mașina pe 1$ ? A: Răspunzi de mașină dacă player-ul respectiv ți-o cumpără iar el nu îți dă ce ți-a promis. Normal va fi o limită unde player-ul nu va putea vinde mașina pentru 3 zile. Zile în care poți aduce dovezi că a fost o înselătorie. Pentru mai multe întrebări / detalii despre cum va lucra sistemul de vânzări de pe Panel -> PM. ! Dacă v-a plăcut această sugestie vă rog să dați +1 să fie implementată pe server ! Misto:D 1
Kassadin. Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) Sugestie: Implementarea unui nou sistem, cum au rivala. Un sistem care sa detecteze playerii ce folosesc Aimbot, cum e si sistemul de detectare a no-recoil`ului Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri nu ar mai lua ban pe nedrept, ati prinde codatii mai repede. Eu am luat ban pentru [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum].ink, nici nu stiu ce e ala, dar na .. Edited June 10, 2015 by Kassadin.
GLadia Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Propun sa existe niste comenzi: -[/event] ->Sa poti face tu un event . -[/e] ->Chatul special al organizatorului. -[/stopevent] ->Pentru a opri evenimentul. Reguli Eveniment: 1)Evenimentul este acceptat de catre un admin. 2)Evenimentul se organizeaza intre 20:00-21:00 ->Sunt multi playeri 3)Trebuie oferite premii gen:Masini , bani etc. 4)Evenimentul trebuie sa fie pe un aeroport , pentru a nu fi lagg. 5)Nu trebuie sa vina cu masini.Adica , cand ajung playerii sa isi dea /towcar la masini , pentru a nu cauza lagg , pentru calculatoarele mai slabe. Cum vrezi ca ar ajuta servarul:Pai ar fi mai distractiv...
_MaNiaK_ Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Sigestie:ar trebui implementata comanda /lock la TIR-uri Cu ce ar ajuta serverul?:sunt tot felul de oameni care stau si asteapta sa vina cineva ca sa ii fure TIR-ul,deoarece le e lene sa mearga pana la un loc de unde sa isi ia unul.De multe ori am ramas pe drumuri ai este un lucru care chiar ma deranjeaza,asa ca va rog din suflet sa luati in considerare aceasta sugestie
nni Grosu Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Sugestie:Am auzit pe facebookul comunitatii BuGGed, ca o sa adaugati in afara de email, unu numar de telefon pentru recuperarea contului!Cand o sa bagati update-ul ? Cum crezi ca ar ajuta serverul:O sa ajute playerii sa-si recuperze conturile sparte/pierdute. 1
Mihai77z Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 (edited) Sugestie: As vrea ca si la Bicicletele si Maverickule personale sa arata "Odometer" cu km parcursi cum arata la majoritatea vehiculelor personale, nu doar Viteza si starea lui (locked / locked). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ok. Edited June 11, 2015 by AIM Mihai03z
AndreW. Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Sugestie: Când dai key de la vehicul unui player, sa dai pe timp de ex /givekey Husk 120 - 120 fiind minutele adica 2 ore [/givekey - Playerid/Name - Time/minutes Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai bine, nu imi vine acum un motiv dar inloc sa dai key pana bubuie etc. 2
Alexandru ALy Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Sugestie: Când dai key de la vehicul unui player, sa dai pe timp de ex /givekey Husk 120 - 120 fiind minutele adica 2 ore [/givekey - Playerid/Name - Time/minutes Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai bine, nu imi vine acum un motiv dar inloc sa dai key pana bubuie etc. Sau sa fie pe o anume perioada de zile. 1
AndreY.Official Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Sugestie: Când dai key de la vehicul unui player, sa dai pe timp de ex /givekey Husk 120 - 120 fiind minutele adica 2 ore [/givekey - Playerid/Name - Time/minutes Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai bine, nu imi vine acum un motiv dar inloc sa dai key pana bubuie etc. Da e buna sugestia
nila Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Sugestie: Peste 61 de zile, cand serverul blue.bugged.ro face 1.000 de zile, sa se organizeze un event, in care toti participantii sa castige ceva, sau sa se introduca giftbox. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In fond, o singura data serverul face 1.000 de zile si acest lucru trebuie sarbatorit neaparat!
David0147 Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Sugestie: As vrea sa se adauge si pistolul normal si poate mai multe arme in GS. Daca deja exista locuri de unde se iau arme diferite atunci scuze. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o mai mare diversitate in stocul armelor (in caz ca va ganditi ca pistolul normal este in ambele maini ca la hitman level am vazut pe alte servere ca merge si inr-o singura mana)
Popular Post aMz.. Posted June 12, 2015 Popular Post Posted June 12, 2015 Sugestie : Propun deschiderea unui sat de langa San Fierro , mai exact BaySide . Este una din zonele superbe din San Andreas . ( http://i.imgur.com/VphuWzK.jpg) Se afla un numar considerabil de case ( aproximativ 25-30 ) unele pot fi Medium sau chiar Big . Un exemplu de casa Big , aceasta fiind unica ( http://i.imgur.com/WwGW3Jm.png) , iar medium sunt aproximativ 10 , aici am poza doar cu doua din ele .( http://i.imgur.com/LWhlQhP.jpg) Ar putea fi si un lant destul de lung de magazine , spre exemplu 24/7 , Binco , Pizza / Burger . ( http://i.imgur.com/LPjgbN0.jpg) si nu in ultimul rand un GYM , de care nu cred ca ar fi nevoie ( http://i.imgur.com/RJOL9ms.jpg). Am observat ca ar fi bine sa se deschida si o zona de fish ( dar nu prea cred ca o sa fie deschis fish in zona aceasta doarece este si in San Fierro ( http://i.imgur.com/21HKMop.png). Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Zona din San Fierro s-ar popula mai mult si ar fi mai RP . DACA ITI PLACE PROPUNEREA ASTEPT +1 ! 11
Silent23 Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 (edited) Sugestie 1: Sa se introduca /lock-/unlock la camioane (cele pentru truck) la fel cum este pentru cele de la job-ul de gunoier , sau macar sa fie aspru pedepsit furtul de camioane. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul:In primul rand nu s-ar mai fura camioanele aiurea.Eu cel putin am trait o experienta foarte neplacuta pe green , sa mi se fure TIR-ul de vreo 3-4 ori intr-o ora , in majoritatea cazurilor plecand la mijlocul traseului cu cisterna si eu raman in drum si pierd bani. Si aici e vorba de cei care si le-au busit pe ale lor si nu au cu ce merge la urmatorul punct sa isi ia altul. In al doilea rand il poti incuia si sa cobori sa mananci sau sa iti cumperi credit la telefon ori arme fara sa vina altul si sa il fure. Si aici e vorba de zone precum Pizza din Idlewood , Benzinaria din SF , Clothing Store din LV , unde nu sunt Camioane spawnate si cei care vor sa inceapa misiunea il iau pe al tau si il schimba apoi daca e avariat sau nu are carburant. Cat despre pedepse , nu cred ca 30 min de jail opreste pe cineva sa iti strice un transport , chiar daca mai atenueaza din efect. Sugestie 2:Sa se introduca langa Ferma (locul destinat job-ului Farmer) un loc special unde sa fie mereu spawnate scootere sau macar biciclete. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai usor pentru toata lumea sa ajunga la Fast-food si sa isi vanda faina , fara sa se bata pentru masini , sa fure de la altii sau sa le strice pe ale lor . In plus masinile ocupa mult mai mult spatiu si incurca. PS: Nu stiu daca s-au mai propus aceste chestii asa ca nu imi asum drepturi de autor sau raspundere pentru ele. Tratati acest lucru ca atare! Edited June 12, 2015 by Silent23
AnV3rG0r_ Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Sugestie: Sa arate si la clanuri cand selectezi [/clan -> Clan Members] sa arate in ordine, dupa rank ca la un lider cand tasteaza [/members] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai ordonat, mai usor de gasit un membru pentru a vedea cate zile are. >Sugestie: Sa fie comanda /blockfree, pentru ca noi politistii trebuie sa luam permise la jail si multi alti colegi le dau free pt ca acestia platesc 500k .... si ei sunt disperati dupa bani si atunci cand un politist iti da block free sa-ti apara in chat Politistul X ti-a blocat posibilitatea de a lua free Reason: Permis/DM Exesiv (asta in caz de kill cop-atac cop). iar daca playerul face post veniti cu dovada contra-sens/kill/atac cop. >Cum crezi ca ar ajuta serverul: Se vor lua mai repede permisele.
Official.Dnk Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Am un svr de radio, as dori sal bagam in lista pe cele 3 svr asa jucatori pot asculta muzica dorita daor de ei... Pod da dedicati in direct.. si pot da anunti.. este un mod mai eficient decat sa spui pe Taraf o dedicatie si sa apara dupa 3 ore.. sau ca pe alte posturi acest post este daor pentru bugged... Ce ziceti vrei sa bagam svr in lista ? Daca da dati un +1 daca va place sugestia mea.
AndreW. Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Sugestie: Propun sa se stabileasca intre Tibi/Shad0w, astfel incat cand te ia la teste sa fie doar un TW, nu unu TW 10, unu TW 9, unu TW 3 sa se urce pe site'ul comunitatii bugged.ro/tw o versiune de TW convenabila fara licenta daca se poate si doar cu TW ala sa se faca teste. Pe bugged.ro/tw e TW 3, sa ramana ala daca e convenabil si functioneaza bine ca eu nu l-am incercat Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai usor pentru noi cand suntem luati la teste pentru ca nu mai tre sa descarcam TW'uri si sa treaca timpul si sa luam ban pentru necooperare. 2
BYTA12 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Sugestie: Propun ca toate departamentele LSPD/LVPD/SFPD/FBI sa aiba accesul la HIDRA de la N.G, deoarece la toate avem acces inafara de acel avion * HIDRA *, e mai frumos, avem acces la hunter si la Hidra nu, de ce? Cum ei au acces la masinile noastre si noi putem avea acces la Hidra. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos, daca tot avem hunter sa avem si hidra nu e o mare diferenta... Daca ar fi luata in considerare ar fi un lucru noi pe server.. 5
frx1 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Sugestie: Propun ca masinile de pe cont-ul lui AdmBot sa se foloseasca la EVENT-uri. Cu ce ar ajuta server-ul: Pai ar aduce mai multi membri, jucatorii ar fi din ce in ce mai interesati de server fiind toata ziua online asteptand cu nerabdare event-ul.
Luci13 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Sugestie: sa se adauge jobul de mecanic pe locomotiva Cum crezi ca ar ajuta serverul :ar fi super sa fie un nou job + ca nu sunt trenuri pe server
Popular Post Suly99 Posted June 14, 2015 Popular Post Posted June 14, 2015 (edited) Sugestie: Salutare Bugged eu impreuna cu Tattone am facut o sugestie pentru toate trei servere, BLUE / RED / GREEN. - In ce consta aceasta sugestie? R: Dorim sa adaugam niste apartamente in plus in orasul Los Santos. - Pe unde in Los Santos ? In ce loc. R: Pe langa plaja / Job farm. - Aici va lasam link-ul la video-ul unde vrem sa se faca aceste apartamente pentru playeri, explicat bine si aratam interiorul etc.. Link : Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ati adauga mai multe ''case'' pentru playeri si acest loc nu face lag sau ceva, foarte bine pozitionat, alaturi de job-ul cel mai bun de pe server care acela este ''farm''. Daca va placut sugestia sper sa ne ajutati apasand butonul din dreapta. Edited June 14, 2015 by BogdaN.666 25
Recommended Posts