Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie: Propun o parola secundara cum ar fi, dupa ce ai pus parola originala imediat dupa ea sa urmeze o parola secundara care o scri si iti deblocheaza contul cum ar fi 2 parole diferite.

Cum crezi ca ar ajuta asta serverul?: Pai ar fi o securitate mai buna, in caz ca un hacker stie o parola pe a 2-a nu o stie.

Edited by REDXMihai
Posted

Sugestii:

1. Propun ca la fisherman sa se implementeze ceva de genul ”o plasa de pescuit”, iar playerul ce munceste sa nu mai fie nevoit sa se deplaseze pana la 24/7 intruna sa duca pestele prins ci sa ii acumuleze in acea ”plasa” pana la o anumita limita iar apoi ii va duce la 24/7 sa duca plasa.

2. Sa se adauge un asazis loc de munca de genul ”Primar”. Asta ar insemna sa fie pus cate un ”primar” in fiecare oraș LS, LV si SF, sa coordoneze actiunile factiunilor din orasul respectiv inafara de mafii bineinteles. Asta ar fi la fel ca un admin dar cu totul altceva.

Cu ce ar ajuta serverul?:

1. Este mai eficient si nu mai trebuie ca playerul sa faca atat de multe drumuri.

2. Ar adauga mai multa esenta RolePlay-ului din joc.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie Am observat ca atunci cand un jucator este in taxi, cateodata ia un alt jucator care este acceptat de alt taximetrist, ceea ce el n-avea cum sa stie si in acest caz unii iau Factio n Warn, asa ca m-am gandit ca, atunci cand un jucator este acceptat de catre un cliente, oricarui taximetrist sa-i apara numele scris cu culoarea numelui care-l au jucatorii cu wanted cand ii vezi ca politist 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor sa-ti dai seama atunci cand un jucator este acceptat ca sa nu-l iei si sa nu primesti Faction Warn

Edited by R o b b e N N
Posted

Sugestie: Sa se schimbe ora warurilor. ( 14:00 - 16:00 ).

Cum crezi ca ar ajuta: Deobicei, jucatorii stau mai mult la PC in timpul zilei, seara pleaca afara. Si pot intra mai multi jucatori la war.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa fie o zi a "Portilor deschise" in care toate hq-urile sunt deschise.

Cum crezi ca ar schimba serverul: Playerii de level mai mic, care nu au avut ocazia sa intre intr-o factiune, ar putea vedea cum arata un hq. Eu unul as fi interesat.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: 1- Propun sa se adauge la jobul "Trucker" cand ai: - skill 4 -> pe o tura de explozibil sa primesti intre $38.000 - $42.000

- skill 5 -> pe o tura de explozibil sa primesti intre $43.000 - $48.000

- skill 6 -> pe o tura de explozibil sa primesti intre $49.000 - $51.000

P.S: Am spus doar pe explozibil pentru ca de la skill 3 in sus numai pe explozibil se lucreaza.

2- Propun ca la job-ul "Pizza Boy" sa se adauge skill.

Skill 1 → pe o tura de pizza sa primesti intre $11.000 - $16.000

Skill 2 → pe o tura de pizza sa primesti intre $17.000 - $24.000

Skill 3 → pe o tura de pizza sa primesti intre $25.000 - $30.000

Skill 4 → pe o tura de pizza sa primesti intre $31.000 - $35.000 

Skill 5 → pe o tura de pizza sa primesti intre $36.000 - $40.000

Skill 6 → pe o tura de pizza sa primesti intre $41.000 - $45.000

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1- Cred ca ar ajuta destul de mult server-ul deoarece multii fac skill 4 si spun pentru ce sa mai lucreze? Ca tot $35.000 le da. Asa pare mai role-play.

2- Multi, chiar multi vad ca lucreaza la job-ul pizza si este si distractiv. Asa ca ar fi frumos daca s-ar adauga niste skill-uri.

Multumesc pentru timpul acordat!

• Upvote 8
Posted

Sugestie: sa putem da lock si la truck, ca la garbageman.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: sunt prea multi copii carora le e lene sa mai mearga 2-3metri sa isi ia un tir. ar fi ceva frumos daca ati putea pune lock si la truck. BAFTA!!

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Doresc sa fac si eu o sugestie cu adaugare statie de frecventza aceasta sa se poata cumpara dintr-un 24/7 in care poti seta frecventa pana la 999 de ex [/setfreq 999] si esti pe acel canal asa puteti face si la comanda pt departamente in loc de /r sa fie frecenta 112 sau asa ceva , dar cei care intra peste frecventa care nu sunt doriti sa anunte helperu si sa intre acela pe frecventa si sa il poate avertiza.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Asa pot comunica toti de ex soferii de trucker sau cei de la farmer cum ar fi a ramas unu pe jos poate gaseste un alt sofer care sa il ia .

Posted

SUGESTII PENTRU MAFIOȚI !                                                                                         

Sugestie: Dacă un admin ia pe X de 3 ori la teste și nu găsește nimic, dar el însă la waruri dă 10/10 și 3/3 din run, propun să îl filmeze 5-10 minute în care să aibe o dovadă concretă și clară și să aibă dreptul de ai da BAN fără teste TW.

Cu ce ar ajuta server-ul:  Am scăpa de codații care știu să ascundă la teste aim-ul.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sugestie: Propun să se facă un sistem cu o comandă [/cleo] în care să putem activa DMG Informer-ul. 

b5KGRje.png

Cu ce ar ajuta server-ul: La war-uri dacă un mafiot îți dă 10/10 din run tu știi că vezi cu ajutorul DMG Informer-ului și dacă-l filmezi ai o dovadă că e codat. După părerea mea, este imposibil să dai 10/10 din run.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sugestie: Propun să se creize o comandă /wars în care fiecare membru din mafie poate vedea ce waruri sunt în desfășurare.

mGzqif3.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult deoarece un lider/co lider va stii timpul si intre ce mafii exista war ca sa prinda un /attack la timp si nu in ultimul rand nu ar mai exista spam pe /sms, /c, /f " Time?" 

Dacă vrei să se pună în practică aceste propuneri, nu ezita să dai +1 !

Si daca trag 10 insi in tine cate 1 glont? Cum dovedesti ca are no recoil? Esti nebun?

Oricum, comanda e smechera maxim.

Posted (edited)

Salut, revin iarasi cu un sistem revolutionar

Sistemul se numeste test warning

Q: In ce consta acesta?

R:Test Warnings, este un sistem care tine cont de căte ori dai /q in timpul unui test tw. la 3/3 test warnings primesti ban permanent.

Q:Cu ce ma ajuta asta pe mine?

R:Pai ne v-a scapa, de codati de pe srv, care se deconectează special, pt a nu primi ban permanent pt cheats sau moduri ilegale.

Q: Ce beneficiu ai tu?[senzual]

R: Nu am nici un beneficiu, dar sper să imi văd munca apreciată.

Q: Cum imi pot vedea test warningu-rile.

R: Pai tastezi [/stats], si poti vedea că-te test warnings ai

MODELE DE TEST WARNINGS

1. Dacai dai, [/stats] si ai 0/3 test warnings v-a arata asa.

EkH1Tuo.png V-A APAREA CU VERDE DACA ESTI CU 0/3

2.Daca dai, [/stats] si ai 1/3 test warnings v-a arata asa.

fvpZUlp.png V-A APAREA CU ALBASTRU DESCHIS DACA ESTI CU 1/3

3.Daca dai, [/stats] si ai 2/3 test warnings v-a arata asa.

UWxtKCp.png V-A APAREA CU ROSU DESCHIS DACA ESTI CU 2/3

4.Daca dai, [/stats] si ai 3/3 test warnings v-a arat asa.

M64O4BS.png V-A APAREA CU ROSU INCHIS/NEGRU DACA ESTI CU 3/3 SI AUTOMAT VREI PRIMI BAN 30 ZILE.

IN SITUATIA, DE 3/3 TEST WARNINGS, VEI PRIMI BAN PENTRU 30 ZILE Sistemul este in stare beta, incă lucrez la el, daca ma sustineti puteti lăsa un +1, să imi arătati că imi apreciatii munca, si vreti să scapatii de codati, am să revin cu mai multe detali, cănd fac căte un update.

UNBANUL POATE FII CUMPĂRAT DIN PANEL. cu 60 puncte premium

Cine imi repostează, conținutul riscă să fie pedepsit. @SenzualGreen.

Edited by Senzual GREEN
  • Upvote 2
Posted

Ar fi frumos sa fie adaugat un nou item in /shop "neon" sau de ce nu si cu $(bani in joc) care sa iti puna sub masina neoane de diferite culori. Ar fi si mai frumos daca ai putea alege si culoarea.

Exemplu:

zwbzhy.jpg

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Propun ca atunci când un asasin rezolvă un contract, ținta să nu aibă posibilitatea de a da /call 112, asta doar când asasinul este /undercover cu contract on, nu și în cazurile când nu are un contract.

Cum crezi ca ar ajuta serveurul: Ar fi mai roleplay, un asasin care este considerat silențios ucide ținta fără să fie văzut, deci ținta nu prea are de unde să știe că a fost omorâtă de unul dintre membri HA.

Sugestie: Propun ca pe timp de vara (vacanta de vara) sa fie warurile de la ora 16:00 la 18:00, nu de la 14:00 la 16:00.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult, unii au practica pe timp de vara, eu pe timp de vara sunt la munca si lucru de la 08:00 pana la 14:00, sau altii au alta trb pe atunci. Daca ar fi de la 16 la 18 atunci afara este foarte cald si cam toti stau in casa. Pot iesii si copii pe afara de la ora 20:00 in colo ca cam asa ii la toti si pot sta si ei pana la 4-5 dimineata fara sa stea cu grija ca trb sa se trezeasca la ora 14 sa mearga la war.

Acuma daca apreciati aceasta sugestie dati un +1 pentru a fi pusa in practica, si il voi ruga si pe Shad0w si Tibi sa se uite la ea.

• Upvote 1
Posted

Salutare buGGed, ma găndesc să fie accest sitem implementat pe panel pentru o siguranta sporita la contul nostru.

Acesta constă, la inregistrare să trebuiască s-a bagi un număr de telefon, si acesta să trimită un sms cu un cod numeric, unic, care să poti debloca contul de pe panel.

Comanda sa fie [/unlockuser] 

Mai jos avem o poză, am să revin cu up-dateuri in accest topic.

Daca va place, sau sustinetii acest proiect nu ezitati:  rep_up.png

PS:Proiectul este in stare beta.

myAqzfi.png

• Upvote 1
Posted

Sugestie: sa putem da lock si la truck, ca la garbageman.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Copii multi carora le e lene sa mai mearga 6-8m sa isi ia un camion... ar fi super Tare sa putem da lock si la camion 

CINE E DE PARERE CU MINE SA DEA +1 !! :D

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Propun sa se adauge comanda /contacte o sa va arat ceva :

Asa sa arate meniul :

t3yHCk4.png

Asa sa arate contactele:

3S6GW7S.png

Detalii contact :

KQfiwfd.png

Asa sa arate adaugare contact :

xq9eR9F.png

Asa sa arate unde sa bagi numarul :

VU2Z5Dp.png

Asa sa arate unde bagi numele dupa ce ai adaugat numarul :

rZA3XOZ.png

Asa sa arate adaugare numar respins sau /block :

CLIzUiU.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Apelarea , darea de sms mai repede ( sau lista de contacte )

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge cateva skinuri noi si acestea:

→ 1. La factiunea National Guard skinul cu id 290 (Skin_290.png).

→ 2. La factiunea News Reporters skinul cu id 295 (Skin_295.png).

→ 3. La factiunea Paramedic Departament skinul cu id 277 (Skin_277.png).

→ 4. La mafia The Russian Mafia skinul cu id 258 (Skin_258.png).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

→ 1. Am auzit pe multi care se plang ca nu sunt suficiente skinuri la factiunea National Guard asa ca am cautat unul cat de cat asemanator si sa se potriveasca.

→ 2. La fel si la News Reporters, sunt insuficiente skinuri...

→ 3. La multi playeri le plac skinurile de "pompier" asa ca ar fi suficiente skinuri de "pompier" in factiunea Paramedic Deparrtament.

→ 4. La multi din mafie le plac sa aiba cate skinuri posibile se poate si eu cred ca acel skin se potriveste.

• Upvote 4
Posted

Propuneri clan: 

Sistem pentru a fii un maxim de membrii rank 6.

Sa se poata face aplicatii pe panel, la respectivul clan: http://bluepanel.bugged.ro/clan/view/685> Si aici sa fie aplicatii.

Propuneri pentru server: 

Politistii sa poata sa traga de pe masina.

In [/wanted] sa apara [6] - X - Wanted 6 - Drept predare. / Fara Drept Predare.

Sa se mai faca o mafie in Lv.

Intervalul de timp in aceasta vacanta pentru war-uri sa fie de la 14:00-16:00 si Sambata pauza.

Daca v-a placut, puteti da +1, as aprecia!

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:Cu ocazia update-ului la 0.3.7 s-au implementat skin-uri noi pentru Paramedic Departament si pentru Police Departament: Cand suntem duty on sa apara skin-ul acesta: 5584a1173b609.png

iar cand suntem /duty off: 5584a17796497.png

e aceeasi persoana doar ca fara uniforma

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai realistic jocul+ne dam seama cand cineva este sau nu /duty off, iar numele sa ramana albastru

Edited by Sawakezzz
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Adaugarea unui nou post de radio in [/carradio], RockFM. Nu stiu daca va putea fi posibil dar astept un raspus.

Posted

Sugestie: Sugerez, sa se schimbe loc-ul de spawn, la jucatori. (Spawn Zone).

Am facut poze cu un loc superb, daca nu va place, puteti sa adaugati voi alt loc.

*Spawn zone (zona unde sa se spawneze jucatorii): http://imgur.com/KGePdIt

*Poze cu locul intreg (priveliste):  http://imgur.com/d4llrvu,YdfzEf5,156Kvo4,8K0WdZt,Ek8lAvv

*Daca se va face spawn-ul aici, sa se bage si scutere (Faggio) prin zona, pentru a putea respectiv-ul/ii jucatori, sa se duca la DMV.

*-*Sunt 2 parti in care vor fi spawnate mai multe faggio, cate 5 ajung pe fiecare parte (banuiesc).

-Locul 1 (partea dreapta): http://imgur.com/MJgUQXR,k9Vk7Pc

-Locul 2 (partea stanga): http://imgur.com/yaj1YAD,wkRsW1X

*Totodata, as dori sa fie spawnata si o masina, de orice tip, Sadler, Majestic, Intruder sau altele.Doar 1! si sa fie spawnata pe partea unde e omul meu, sau unde ar dori ownerii. http://imgur.com/gaQgl82,fVbiqlp,sos6L30

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca toti ne-am plictisit de acel loc de spawn, ar fi bine sa se faca o schimbare.

Posted

Propun ca atuncea cand un admin ia la teste un player si acesta ia crash sa aiba timp 2 minute sau 1 minut sa intre inapoi in joc. Am vazut multi playeri care iau crash de la /gethere si m-am gandit ca ar fi mai ok sa astepte adminu 1 minut.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp