Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sugestie: Am văzut că acum la WAR-uri, s-a adăugat că atunci când omori sau ești omorât de cineva, să-ți apăr un text de genul: "You were killed by X (ID-ul)". Propun că după acest text să mai existe și un text de genul: "You were killed by X (ID-ul). You score is now: X." (x = câte kill-uri ai acumulat până atunci). 

Cum crezi că ar ajuta serverul: Ți-ai dat seama mai ușor care este scorul tău când ești la WAR, și nu ar deranja pe nimeni (cred eu). 

Posted

Sugestie:Azi m-am gandit mult si am gasit o "idee" ca sa zic asa un chat al co-liderilor, el ar fi util in multe feluri ar ajuta co-lideri sa isi ajute liderii, sa vorbeasca la waruri sa fie  ceva gen /co (co lider chat). 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ar ajuta un chat al co-liderilor, isi pot spune time-ul la war fara sa intrebe ceilalti membrii ai mafiilor "time ? " :> "time man time?", cred ca un chat ar fi bine venit si ar ajuta foarte mult.

• Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie: Adaugarea motivului cand este respinsa o aplicatie pentru factiune.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Orice player de pe server care este respins, mereu se intreaba din ce motiv a fost respins.

Edited by Boundles
Posted

Sugestie:Codatii  care au fost banati permanent pentru Cheats(TW),sa fie debanati,doar cei care au banul mai mult de 90 days.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai cei care sunt banati acum sunt norocosi,ar fii egal fata de banatii permanenti.

Posted

Sugestie:Codatii  care au fost banati permanent pentru Cheats(TW),sa fie debanati,doar cei care au banul mai mult de 90 days.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai cei care sunt banati acum sunt norocosi,ar fii egal fata de banatii permanenti.

Sa fie debanati sa foloseasca iarasi coduri, lasa-te prietene.

Fara cod esti 0.

Posted

Sa fie debanati sa foloseasca iarasi coduri, lasa-te prietene.

Fara cod esti 0.

Baiatu' am jucat cu coduri,dar acum nu mai joc,ma vezi banat pentru cheats?O sa revin pe comunintate cand imi expira banul.(Sunt banat pentru reclama,am avut un server pe CTRL+C si am apasat din greseala).

Posted

Sugestie : Sa se adauge un nou Job acela find numit "Taietor de iarba" acela fiind situat la Ferma Veche , masina de munca sa fie "Sweeper" sa fie spawnate 10-15 Masini de JOB , pentru a vinde Iarba trebuie sa muncim 120 secunde (ca la Farm) , iarba sa o vindem intr-un magazin sau sa o ducem la Ferma cea noua.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul ? :Multi dintre noi cred ca s-au plictisit de JOB-urile actuale .

Sugestia 2 : Cand iei un TIR de la JOB sa ai key de la el , ca sa nu mai fie furat de nimeni.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul ? :Nu s-ar mai fura tirurile .

Sugestia 3:Sa se adauge la Job-ul Farm tractoare de tip "Mower" pe langa cele care sunt acum.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul ? : Ar fi mai distractiv si nu te-ai plictisi la job-ul farm.

Sugestia 4 :La aplicatiile de la Factiuni sa apara si un motiv pentru care ai fost respins / acceptat.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul ? :Cu toti suntem curiosi de ce am fost respinsi..

Sugestia 5:Sa se adauge in SHOP sau DS vehiculele Monster TRUCK A / B /C .

Cu ce crezi ca ar ajuta ? :Mi se par foarte frumoase si bune pentru OFF-Road .

Sugestia 5:La PNS-urile aglomerate , sa fie un politist in care sa dea amenzi sa confiste permisurile celor care se ingramadesc sau blocheaza PNS-ul.

Cu ce crezi ca ar ajuta ?:Ar fi foarte bine asa , ar fi fara n00bi.

Apasa butonul "+1" daca esti de acordat cu sugestiile mele.

Posted

Sugestie:Sa se adauge job-ul distribuitor de baloti si sa se afle langa Ferma Veche, sa primim checkpoint pentru a duce marfa acolo.Dupa ce o ducem sa ne intoarcem la ferma sa incarcam masina si iar sa mergem la checkpoint.

Sugestia 1:Sa se poata incuia truck, ca sa nu mai fie furat la jumatatea drumului de playerii dupa strada.

Sugestia 2:Sa se puna un gard la intrare in orice PNS si sa scriem o comanda pentru a intra in el, de exemplu : /pns, si intra unul cate unul in pns ca sa nu se mai faca atata aglomeratie si atat haos.

• Upvote 1
Posted

Sugestie (pentru departamente): Propun ca in [/wanted] sa apara si distanta pana la suspect si robbery sa apara cu alta culoare  (click).

Poate in acelasi timp se poate implementa sa scrie si motivul pentru care are wanted (click).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi politisti stau si cauta in [/wanted] un suspect apropiat, e mult spam si dureaza foarte mult.

Daca  s-ar pune in practica sistemul asta timpul de a cauta suspectul apropiat ar fi redus. 

+1 Nice

Posted

Sugestie (pentru departamente): Propun ca in [/wanted] sa apara si distanta pana la suspect si robbery sa apara cu alta culoare  (click).

Poate in acelasi timp se poate implementa sa scrie si motivul pentru care are wanted (click).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi politisti stau si cauta in [/wanted] un suspect apropiat, e mult spam si dureaza foarte mult.

Daca  s-ar pune in practica sistemul asta timpul de a cauta suspectul apropiat ar fi redus. 

Foarte interesanta idee, ar trebuie sa fie pusa in aplicare. Ai +1

• Upvote 1
Posted

Sugestie: waruri in alt virtual world, TURFURI MARITE

Cum crezi ca ar ajuta serverul: waruri fara lag si civili frustrati, turfuri mai mari sa te poti juca linistit pe turf, nu sa se bata 60 de playeri pe un turf de cativa metri

• Upvote 6
Posted

Sugestie: Nu ar fi mai usor daca caracteru ar fi CJ, iar cand intri pe sv sa poti sa ii alegi coloarea la piele iar restu sa fie exact ca in jocu original adica sa poti , sa te imbraci cum vrei , sa te tunzi....  

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai smecher asa si nu ar mai fi caracterele alea uratee...

Parerea mea :D :D :D

Posted (edited)

Sugestie: Majoritatea chaturilor sa fie monitorizate de un sistem de filtrare a cuvintelor vulgare, pentru a limita insultele.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult, deoarece s-au reduce majorat reclamatiile pentru 'limbaj vulgar'.

• Sugestie: Dacă un jucător este dat afară dintr-o facţiune în timp ce este la volanul unui vehicul, el să fie dat jos din vehicul.
  • Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi intr-un fel mai RPG.

• Sugestie :Jucătorii care sunt AFK (ESC) şi rămân fără HP (viaţă) să devenă invizibili până ce vor reveni în joc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Se mai reduce lag-ul.

• Sugestie : Jucătorii sau reporterii care au Wanted să nu mai poată participa în conversaţii Live.
  • Cum crezi ca ar ajuta serverul : Asa isi pot face treaba cei din departamente ( NG/FBI/LVPD/LSPD/SFPD ) si nu trebuie sa astepte terminarea live-ului.
  •  
  • Sugestie : Girofarul vehiculelor de tip Tow Truck să  fie acţionate din tasta pentru claxon (de obicei H).
  • Cum crezi ca ar ajuta serverul : Cu nimic, dar ajuta la design si daca tot s-a adaugat noul update ( 0.3.7 ), hai sa profitam de el.

Sugestie : Pe durata Warurilor, membrii gangurilor care intra pe Turf intr-un vehicul să aiba la dispozitie 10 secunde pana ce vor fi dati jos automat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar fi mult mai usor pentru mafioti, adica cand primesti eject automat jocul uneori se blocheaza 2-5 secunde.

PS  : +1 daca esti de acord.

Edited by LioN.
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Sugerez sa se bage o arena de curse in orasul Ls, sa poti sa iti alegi masina si culoarea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai distractiv, ne-ar mai ocupa timul.

Posted (edited)

Sugestie: Propun un sistem de friends. Gen cand se logheaza un prieten sa apara in chat un mesaj gen "Prietenul X a intrat pe server" / "Prietenul X a iesit de pe server" si sa putem tasta comanda /friends pentru a vedea lista cu prieteni, /addfriend pentru a adauga un player in lista cu prieteni si /block friend, pentru a scoate un player din lista de prieten.

Si gen, cand il adaugam, sa-i apara lui un mesaj cu "Vrei sa fii prietenul lui X" Si sa apara cu DA si Nu.

Sa apara toate detaliile prietenului cand se logheaza si cand se delogheaza respectiv cand tastam /friends.

Si dupa ce tastezi /friends, sa-ti apara un meniu cu toti prietenii, si sa dai click pe unu dintre ei si sa le poti da un mesaj.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Contactam prietenii cand avem nevoie. mai usor, pe majoritatea ii uitam, dar asa, cand avem lista de prieteni e mai simplu.

Like daca esti pro cu propunerea.

Edited by EazyCS1
  • Upvote 2
Posted

Sugestie:Propun ca banii sa fie mai greu castigati . De exeplu : Cand livrezi sacul cu faina sa iti dea mai putini bani : 400$ nu 40.000$ . Iar pretul masinilor lafel . Sa mai scada tot cu 2 zerouri . Bullet: Acum - 145.000.000$ , dupa schimbare - 1.450.000$.Si asa preturile ar fi mai realistice. :lol:

Posted

Sugestie:Propun ca banii sa fie mai greu castigati . De exeplu : Cand livrezi sacul cu faina sa iti dea mai putini bani : 400$ nu 40.000$ . Iar pretul masinilor lafel . Sa mai scada tot cu 2 zerouri . Bullet: Acum - 145.000.000$ , dupa schimbare - 1.450.000$.Si asa preturile ar fi mai realistice. :lol:

E acelasi lucru baiete,de ce sa schimbam asta?

Posted

Sugestie : 

1. Sa se faca mai multe locuri unde sa poti lucra la farm

2. La DS , sa se bage masini de farm , adica : truck , pizza , tractor , etc si sa primesti 20-30% mai multi bani sau macar la un event sa fie ca premii ( giftbox )

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 

1. Pai nu ar mai fii asa mare aglomeratie la farm langa truck si ar fii si mai ok 

2. Asa s'ar motiva oameni sa farmeze mai multe

Posted

Sugestie: Propun, si nu doar eu, ci toti mafiotii, si toti cei care stiu cat de important e, sa bagati odata war-urile in virtual word diferit. Va e frica sa nu bagati ca cica copiati de pe comunitatea rivala, dar rapoartele automate nu-s tot de pe cealalta comunitate? E aiurea sa incerc sa ma joc la war si sa vina civilii peste mine, sa ma calce, sa traga in mine, si sa-mi sara tinta pe ei (joker...cred).

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mult mai ok, ar fi war-urille linistite, ne-am putea juca toti linistiti.

+1 Si inca ceva in plus ar fi oprirea ajutorului dat de civili mafiotilor sa ajunga pe turfs,  cu ajutorul unei masini / maverick.

• Upvote 3
Posted

Eu cred ca ar trebui sa sa puntem sa dam rent acestei case, deoarece este o zona foarte faina, si foarte bine plasate si in plus stiuta de multi playeri deaorece face parte si din casele la care se putea salva in single player am aici cateva ss-uri cu casa pentru ca nu stiu cum i se spune acelei zone,acestea sunt ss-urile:  http://imgur.com/a/4ac7j . Eu cred ca ar trebui sa se poata da rent la acesta casa deoarce si acea cocioaba de lanaga apa unde este aeropurtul parasit i se poate da rent. Sper sa i se acorde timpa acestei sugesti de catre admini servarului.

Multumesc anticipat.

Posted (edited)

E acelasi lucru baiete,de ce sa schimbam asta?

Pentru ca ar fi mai realistic.

Edited by knetzdig
Posted (edited)

Sugestie:Bun deci am stat si m-am tot gandit, si am decis sa-mi postez idee mea, toti vedem ca luam reject, reject si iară reject la o factiune, asa ca m-am gandit să face-ti si pentru civili, un sistem de war, war-urile să fie intr-un alt oraș de ex /aa2 ( /aa2 am dat doar un exemplu ) si să ai o comanda gen [/gowar] war-urile să tinta 4-5 ore. de la ora 18:00-22:00

Desigur acesta comanda să mearga doar la cineva cu clan, gen dacă iti cumperi clan, din /shop cand dai /clan >Setting clan să fie pe acolo ceva gen > Vrei să cumpari sistem de war la clan-ul tau? 60pp sau cat o să puneti voi, iar asa civilu nu sar m-ai plictisi, deoarece pe blue doar pe pile se accepta si toti iau numai reject, reject..asa sar m-ai distra si eii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ideea mea ar ajuta server-ul, de ce cred asta? deoarece pe blue/red/green acum se accepta doar pe pile..sau dus si pe Beta doar ca să vadă cum este să fii intr-o factiune. Toti civlii se plictisesc si se lasa de server..la paint multii sunt cu coduri.. si cred ca toti sau plictisit de paint..

Tibi & Shad0w sper să pune-ti acesta idee in aplicare. Așa sar strange si mai multii bani din donatii.

+1 cine este de acord cu mine.

Edited by Masco
  • Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp