Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa fie implementat in departamentele de politie, F.B.I si NG radarul, sa scrie o comanda, se activeaza radarul cu viteza maxima setata de player, cand un player cu masina trece pe langa acesta cu o viteza mai mare decat este pe radar, sa-l anunte in chat si apoi sa-si faca treaba.

Ar fi o buna implementare.

Posted (edited)

Sugestie: Salut , am o sugestie pentru factiune School Instructors :

Sa se adauge un script si sa verifice automat daca jucatorul e afk sau nu , daca e afk cand dai /givelicence sa iti zica pe chat " Jucatorul X e afk nu poti da licenta doar cand revine " 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa ar fi super , nu s-ar mai trisa atata. Sper sa fie acceptata.

Edited by fckuw0w
Posted

Sugestie:Eu zic sa mariti timpul war-urilor. De exemplu sa tina de la 20:00 pana la 23:00 sau de la 19:00 la 22:00.
Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Nu ar ajuta tot serverul , dar majoritatea jucatorilor din mafii deoarece apuca sa dee mai multe attack-uri de exemplu ieri seara nu am dat nici un attack si este cam dezamagitor.

Posted

Sugestie : Am si eu o idee pentru ce-i ce practica jobul "Fish" , ar fi frumos daca s-ar baga ceva bariera sa nu poti intra cu masina pana la gardul acela 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ce-i cu motorete/scutere sa poata intra direct la fish , nu sa parcheze toti jucatorii acolo sa nu poti intra.. Sper ca va fi luata in considerare sugestie , Multumesc.

Posted

Sa se faca gen firme de paza si protectie. De exemplu eu sa imi angajez 2-3-4 playerii de la o firma de paza care sa umble dupa mine oriunde sau multe altele. Acesti playerii care se angajeaza la firma de paza sa fie platitii la fiecare pay-day si sa aibe voie sa detina arme la ei.Multumesc ;)  :D

Posted (edited)

Sugestie: Toti playerii care au ban permanent pentru Cheats(TW) primit inainte sa se schimbe regulamentu sa primeasca ban 90 days.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa e cel mai normal, nu mi-se pare corect ca playerii de azi sa primeasca ban 90 days iar aia care au rpimit ban permanent inainte sa le ramana banu.

Red.bugged.ro

Edited by Gibson.
Posted

Adaugarea unui mod de race de curse cu masini si sa pariezi bani si cine castiga cursa primeste toti bani pariati ca un fel de sistem de paint dar doar cu curse de masini.

Posted

Sugestie: Sugerez la job Truck sa adaugati sistemul /lock de la farm , cand stai pe loc sa fie deschis si cand mergi cu el sa primeasca automat LOCK. Sau ca la GARBAGE MAN. /Lock dupa bunul plac

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mai mult pentru cei ce folosesc acest job , ar fii mai usor .

• Upvote 1
Posted

Sugestie:  Să fie iar legal rifle.ifp, ped.ifp si modurile cleo / asi. Nu văd cu cete ajută o amărâtă de mapă pătrată sau color mode.

Cu crezi ca ar ajuta serverul : Am fost in multe mafii si m-am saturat sa stau cu mapa default / arme default si fara ped.ifp

Cei ce ma sustin apasa-ti +1!

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sugerez sa se stearga toate casele adaugate frecvent pe serverele buGGed, iar pe green.bugged.ro mai bine sa se deschida SF-ul, dupa ce ca a scazut economia destul de mult, o sa ajunga iar pretul caselor ca la deschidere, adica la 5.000.000$ / 10.000.000$.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca daca s-ar deschide orasul San Fierro, ar atrage si mai multi playeri deoarece ar fii un numar mai mare de factiuni si mai mult loc pe server. Plus ca economia va creste la loc.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun ca atunci cand e rosu sa ne oprim la semafor, sa trecem doar pe galben si verde. Si daca cineva trece pe rosu sa primeasca wanted 1 cu drept de predare, motiv circulat incorect...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta fiecare player, fiindca nu poti merge prin oras fara sa bubui masina odata la 3 minute. E prea haos. Asta e propunerea mea si sper sa va placa.

Daca v-a placut va rog sa apasati pe butonul verde din dreapta cu sageata in sus pentru +1. Multumesc pentru atentia acordata!

Posted

Sugestie: Pai, sa fie tot LS/SF/LV cu turfs, nu doar cateva. Adica, tot orasul (doar partea importanta, de ex: in lv, fara desert) sa fie plin de turfsm.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, membrii din mafii ar fi mult mai activi si ar fi mult mai frumos, nu ca acum.

Posted

Sugestie: As vrea sa sugerez urmatoarea idee: 

-in toate 'satuletele' sa se adauge job-ul 'Fisherman' si inca un alt job de unde se poate lua masina / pescui pentru a spori jocul si ca jucatorii sa se raspandeasca peste tot pe harta, ar fi mult mai frumos jocul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, in fiecare satulet nou deschis, nimeni nu da rent, daca s-ar baga cate un job si cate un biz ar fi mult mai sporit jocul, ar fi mult mai frumos sa incercam ceva nou, propun si adaugarea unor biz-uri in satuletele noi daca tot s-au adaugat case in acestea.

SUGESTIE DOAR PENTRU SERVERUL BLUE.

Sugestie: Propun ca jucatorii banati pentru Cheats permanent inainte de regula cu 90 de zile sa primeasca unban, consider ca este discriminare cum cei pentru 'Speed-hack, teleport etc' au primit unban, ar trebui sa primeasca si cei pentru Cheats(aim) deoarece regula cu permanent a fost scoasa, acum toti pot primi unban si cei pe Cheats nu primesc, mi se pare o discriminare fata ce acestia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii ce se jucau pe aceasta comunitate s-ar reapuca si banuiesc ca nu ar mai juca cu aimbot.

Posted

Sugestie:

Eu sugerez sã se adauge un sistem sa putem cumpară obiecte si accesorii pentru casã, daca esti proprietarul unei case si nu iti place interiorul sa poti sa faci mici modificari sa adaugi/scoti un obiect din casa. Si cand cumperi un obiect sa iti scada o suma de bani aleasa de shad0w si sa intre intr-un biz de acest tip.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Ar fi mult mai frumos, casele ar fi mai cautate, ar fi mult mai RP acest lucru. Sper ca se adauga in viitorul apropiat.

Posted
 Sugestie: Propun să se scoată chestia cu 'You can't rob right now because you're wanted', în schimb să poți da rob cu wanted dar să fie un delay de 30 de minute de la ultimul /rob. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok, mai role-play. Nu înțeleg de ce nu ai putea să jefuiești un business dacă ai wanted. 
  • Upvote 6
Posted

Sugestie:

1. Propun sa se adauge o comanda pentru politisti pentru a bloca masinile care sunt parcate neregulamentar/uitate pe mijlocul drumului. 

2. Propun sa se adauge tot o comanda pentru politisti sa fie gen, /o care sa scrie "Eliberati zona". Ar fii foarte utila pentru cei care se duc dupa robbery.

3. Propun sa se adauge un garage la CNN pentru nu a mai fi atat lag si pentru a fi liber pe strada din fata CNN-ului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai RolePlay.

Posted

Sugestie: Joc de mult timp pe red.bugged.ro, aproape un an, si mai mereu astept giftbox, poate primesc si eu un slot pentru vehicule, sau 60pp. Deoarece sunt din Republica Moldova, nu am posibilitatea de a cumpara un PaySafeCard de aici, nu se gaseste. Consider ca ar fi foarte utila comanda [/sellpp], spre exemplu, deoarece si cei din Moldova v-or putea dispune de un cont premium, sau mai multe sloturi, sau clan, etc. . La fel cum e comanda [/sellhidden], folositoare, cred ca ar putea fi si [/sellpp]. Pretul aproximativ al punctelor premium, in cantitate de 20, ar putea fi 5kk, cum e un hidd, echivalent la 5kk.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar da posibilitatea celor din Moldova sa aiba si ei un cont premium, cei care nu pot merge in Romania/alte state unde se gaseste. Asa ar fi multumiti mai multi jucatori. Ar putea fi incetate afacerile ilegale [unii chiar cumpara PP], si v-or fi mai putine ban-uri. 

Sper ca a fost o idee buna, joc pe acest server ca sa ajut la dezvoltare, nu doresc sa fiu un simplu player. [+1]

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun scoaterea caselor adăugte săptămâna asta.

De ce?

Deoarece 815 case pe Blue, 814 case pe red şi 388 case pe green, este un numar uriaş, şi exagerat.

Serverul suportă 1000/1000 de jucători pe el.

La adăugarea caselor noi (BLUE): 

SVLC8GX.jpg

Serverul BLUE este tot timpul aproape 1000/1000, cu 815 case, vor ajunge sa stea cam 2 renteri la o casa, sau sa stea 10-20 de renteri la una şi 20-30 de case sa nu aibe nici un renter, este exagerat 815 case.

814 Case  (RED)

IUsXOwi.jpg

Sunt aporximativ 500 de jucatori la ora 15:00. seara in jurul orei 20-22 sunt 800-900.

dinou, la 814 case ar ajuge cam 1 renter la o casa.

Pe green:

vgNDbmD.jpg

Sunt 309 jucatori la ora 15:00, si 388 de case dinou exagerat de multe.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inţeleg adăugarea 10-20 hai 50 de case în + fată de celelate, dar nu chiar 500... Este un numar uriaş, economia se va prabusi.

Propun scoaterea tutror caselor si adaugarea a maxim 50 de case.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rând nu ar fii mai multe case ca jucatori, în al doilea rând toti jucători ar avea 1-2 renteri la casa lui si in al treilea rand si nu ultimul rand, ar fii mult mai bine, mai putin lag. 

• Upvote 7
Posted (edited)

• Salut am observat ca pe serverul pe care joc ( Green Bugged ) dar poate fi folosita si pe ( Blue Bugged si Red Bugged )ca /Turfurile nu sunt intinse pe toata mapa LS si LV ... 

• Eu va voi propune urmatoarele : Los Santos : 1inby1.jpg

Las Venturas : 12307f8.jpg

Nimic mai mult decat ca ar avantaja foarte mult Gangurile si ar fi mai populate si mai active la waruri  :D 

•      In total pe fiecare mapa cuprind 24 Turfuri si acopera chear bine tot dupa cum pute ti vedea :D

•      Aria e mult mai extinsa si mult mai buna , mai buna deoarece ai loc mai mult pe /turf sa te deplasezi , sa te ascunzi , sa te lupti ... etc 

Multumesc ca m ati ascultat :3

Edited by Stryker
  • Upvote 2
Posted (edited)

Salut, ma numesc mike sau Heini de pe server-ul Red.Bugged.Ro. Am o sugestie foarte interesanta si de folos extrem. 

Ok, a-ti observat cred cand da-ti un [/ad] dupa ce a-ti plasat un [/ad]. Va arata asa. : hyavj10.jpg

Unde scrie [16:43:08] Your ad: sa arate cate secunde mai avem pana ce se plaseaza ad-ul deoarece ne ajuta foarte mult. Exeample:"[16:43:09] Your ad in 1337 seconds" 

Eu zic ca merita incercat am avut la propiul meu server si inca mai am acest scrip, Shad0w e foarte usor de facut asta stii, dar nu ai timp stim asta.

+1 Daca e chiar de folos si pentru voi, va multumesc frumos si o zi faina in continuare.

Respect celor care joaca pe RED.

Edited by Heini Alliance
  • Upvote 4
Posted (edited)

Deci, sugestia mea ar fi urmatoarea.

Undeva, in Los Santos, sa fie un targ de masini, unde playerii isi pot pune masinile la vanzare, la fel ca si casele, cand cineva va vrea sa le cumpere, acesta sa tasteze /buycarrf (rf de la sfarsit provine de la Rag Fair care inseamna Talcioc). 

Mai pe scurt sa se creeze un talcioc, pentru ca la CNN stim cu totii ca se face lag, stau toti parcati in mijlocul strazii, dupa cum putem vedea in poze. ( http://imgur.com/8yhu7Fk   http://imgur.com/kgoA6eu )

Acest talcioc sa fie pozitionat in parcarea de langa banca. -> http://imgur.com/4fLAA8C

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar reduce lagul de la CNN, aglomeratia de pe strada, si in ultimul rand serverul ar fi mai atractiv avand un "Talcioc" pe el.

Edited by Sonic.
Posted

Adaugarea unui mod de race de curse cu masini si sa pariezi bani si cine castiga cursa primeste toti bani pariati ca un fel de sistem de paint dar doar cu curse de masini.

Acesta este un server RPG nu stunt.

Posted

Sugestie: Sa fie adaugate Police Rancher la paramedic, mai multe, sunt doar 2.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu inceperea primiri a rank 3, multi jucatori se injura pe o masina, si se cearta, ar scadea numarul de certuri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp