SHiNRA Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Sugestie: Sa fie implementat in departamentele de politie, F.B.I si NG radarul, sa scrie o comanda, se activeaza radarul cu viteza maxima setata de player, cand un player cu masina trece pe langa acesta cu o viteza mai mare decat este pe radar, sa-l anunte in chat si apoi sa-si faca treaba. Ar fi o buna implementare.
fckuw0w Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 (edited) Sugestie: Salut , am o sugestie pentru factiune School Instructors : Sa se adauge un script si sa verifice automat daca jucatorul e afk sau nu , daca e afk cand dai /givelicence sa iti zica pe chat " Jucatorul X e afk nu poti da licenta doar cand revine " Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa ar fi super , nu s-ar mai trisa atata. Sper sa fie acceptata. Edited October 12, 2015 by fckuw0w
Splash04 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Sugestie:Eu zic sa mariti timpul war-urilor. De exemplu sa tina de la 20:00 pana la 23:00 sau de la 19:00 la 22:00.Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Nu ar ajuta tot serverul , dar majoritatea jucatorilor din mafii deoarece apuca sa dee mai multe attack-uri de exemplu ieri seara nu am dat nici un attack si este cam dezamagitor.
fckuw0w Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Sugestie : Am si eu o idee pentru ce-i ce practica jobul "Fish" , ar fi frumos daca s-ar baga ceva bariera sa nu poti intra cu masina pana la gardul acela Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ce-i cu motorete/scutere sa poata intra direct la fish , nu sa parcheze toti jucatorii acolo sa nu poti intra.. Sper ca va fi luata in considerare sugestie , Multumesc.
Andrei Rg Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Sa se faca gen firme de paza si protectie. De exemplu eu sa imi angajez 2-3-4 playerii de la o firma de paza care sa umble dupa mine oriunde sau multe altele. Acesti playerii care se angajeaza la firma de paza sa fie platitii la fiecare pay-day si sa aibe voie sa detina arme la ei.Multumesc ;) :D
silviu1 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 (edited) Sugestie: Toti playerii care au ban permanent pentru Cheats(TW) primit inainte sa se schimbe regulamentu sa primeasca ban 90 days. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa e cel mai normal, nu mi-se pare corect ca playerii de azi sa primeasca ban 90 days iar aia care au rpimit ban permanent inainte sa le ramana banu. Red.bugged.ro Edited October 12, 2015 by Gibson.
LeoGamer23 Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Adaugarea unui mod de race de curse cu masini si sa pariezi bani si cine castiga cursa primeste toti bani pariati ca un fel de sistem de paint dar doar cu curse de masini.
mishu123 Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sugestie: Sugerez la job Truck sa adaugati sistemul /lock de la farm , cand stai pe loc sa fie deschis si cand mergi cu el sa primeasca automat LOCK. Sau ca la GARBAGE MAN. /Lock dupa bunul plac Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mai mult pentru cei ce folosesc acest job , ar fii mai usor . 1
DragosPustiu Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sugestie: Să fie iar legal rifle.ifp, ped.ifp si modurile cleo / asi. Nu văd cu cete ajută o amărâtă de mapă pătrată sau color mode. Cu crezi ca ar ajuta serverul : Am fost in multe mafii si m-am saturat sa stau cu mapa default / arme default si fara ped.ifp Cei ce ma sustin apasa-ti +1! 1
Popular Post BuLLDoG Posted October 13, 2015 Popular Post Posted October 13, 2015 Salut. Am revenit cu un set de idei / propuneri / sugestii pentru servere. Sugestie: Ca prima sugestie m-am gandit la o comanda [/undercover] pentru F.B.I. Aceasta comanda ar face un membru F.B.I sa poarte un skin de civil dar fara armura. Dupa cum spune si comanda, el ar fi undercover. Si ca sa revina la uniforma normala, va trebui sa tasteze iar [/undercover]. Ca arme, el ar avea aceleasi arme ca la [/duty]. Aceasta comanda sa poata fi folosita de cei de rank 4-5. Iar in garaj sa fie masini de tip: Bullet, Infernus si Sultan dar fara sirene. La wanted, daca un politist undercover este atacat. Sa se acorde wanted 2 pentru atac civil, respectiv wanted 4 pentru kill civil. Daca wanted-ul este acordat de catre un politist undercover, respectivul care a primit wanted nu are drept de predare. In joc sa se mai adauge si comanda [/badge] care atunci cand este folosita, va apara in chat celor din jur astfel: "BuLLDoG. a aratat insigna de politist sub acoperire" si in engleza "BuLLDoG. showed his undercover cop badge". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva frumos si astfel ar fi mai usor pentru cei undercover sa prinda robbery intruncat ei fug de rup pamantul cand vad un politist. Dar cu undercover nu poate sti daca este un politist sau doar civil. O alta idee Sugestie: O sugestie frumusica ar fi ca sa se adauge la comanda [/trunk] cateva optiuni. Sa poata fi folosita doar cand playerul sta in fata portbagajului. Deschizand portbagajul (tastand comanda) sa apara o fereastra (ca la [/wanted] sau [/carradio] ) in care sa te puna sa alegi daca sa bagi ceva in portbagaj sau sa scoti. Daca ai spre exemplu la tine un M4A1, poti folosi [/trunk] si sa il bagi in portbagaj, iar atunci cand dai rob, poti sa il scoti repede din portbagaj fara sa te mai duci la Gun Shop. In portbagaj ai putea sa pui si Droguri sau Materiale precum si Armura (In cazul politistilor). Atunci cand un politist someaza pe cineva in trafic, acesta ar putea acorda si un control al masinii in care ii verifica portbagajul. Desigur ca sa nu se faca abuz sau inselatorii (sa puna altcineva droguri in masina altcuiva ca sa primeasca respectivul wanted), [/trunk] sa poata fi folosita doar cand masina este deschisa. Cand este inchisa, sa nu mearga comanda. Ceva mai complex ar fi asa: Masinile de politie: In portbagaj sa aiba 2 optiuni in plus [/duty] si respectiv sa poata da [/getgun]. Masinile de F.B.I (Cele undercover daca va fi luata in considerare sugestia): Sa poti da [/undercover]. Masinile de Hitman: Sa poti lua din portbagaj [/order]. /\ | In ideile de mai sus, ma refer la masinile factiunilor. Atunci cand ele sunt respawnate sa contina ce am specificat mai sus. Pentru masinile din mafie si cele pasnice, nu am nicio idee pe moment. In viitorul apropriat o sa mai fac cateva propuneri si o sa revin la aceasta idee. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, ar fi mai realistic. Ar fi mai practic si tot odata mai usor pentru noi. Spre exemplu daca un politist ramane fara armura si este la BaySide, normal el ar trebui sa mearga la cea mai apropriata casa care este in San Fierro. Dar daca este in urmarire, poate cobora repede, sa dea [/trunk] -> sa selecteze [/duty] si dupa de acolo ar putea alege ce sa primeasca (HP, Armor, M4A1, Deagle, SDPistol, Spray). Aici am cateva idei mai vechi care sper sa nu se piarda. De aceea la fiecare idee noua pe care o propun, o sa readuc in discutie si ideile vechi. Sugestie: No [/call 112] din jail. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, de multe ori playerii ce intra in jail, dau imediat [/call 112] si fac spam precum ca ar dori free. Nu ar trebui sa aibe acces la [/call 112] din moment ce se afla in jail. La noi din moment ce nu exista niciun wanted pentru asa ceva, nu avem ce sa le facem si trebuie sa suportam spam-ul lor intr-una. O alta sugestie facuta de mine care se pare ca a fost uitata, o readuc in discutie. Sugestie: La News Reporters ar fi mai frumos si putin mai realistic daca s-ar adauga ''ziare''. Aceste ziare sa fie creeate doar de cei de rank5+ pusi de lider. Un singur membru. Astfel s-ar evita abuzul de cei de rank mai mic. Iar ziarul sa fie zilnic creat sau saptamanal depinde cum spune liderul. Ziarul ar cuprinde informatii mai amanuntite despre server cat si update-uri care playerii le pot procura imediat. Cum ar fi un expemplu de ziar: Titlu: O zi mare pentru comunitatea BuGGeD! Cuprins: Astazi 15.05.2015 se va deschide un nou server in comunitate numit Green. Am luat cate interviuri iar playeri au raspuns astfel: - BuLLDoG. spune: Inca un server in comunitate ar fi un plus pentru noi fiindca astfel s-ar mari comunitatea si mai mult. Incheiere: Aceasta a fost editia cu numarul #2 din ziarul BuGGeD. O saptamana cat mai buna. Redactor: BuLLDoG.Cu acest ziar cred ca ar infrumuseta serverele. Ziarul sa fie valabil in 24/7 de cumparat si sa fie undeva pe la 100$. Asa s-ar putea adauga o norma in + la cei de rank 5 din News Reporters. Dar asta o sa decida liderul. Sper sa fie luata in considerare sugestia mea. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar infrumuseta serverul si ar fi mai realistic totodata si informativ pentru playeri. Si ceva nou in discutie Sugestie: O noua factiune ar ajuta comunitatea fiindca ar fi ceva nou, nu numai clasicele factiuni. Ci si ceva nou. Un nume pentru aceasta factiune, nu am in minte dar un basic ar fi Navy Seal. Iar aceasta factiune ar consta intr-un departament care are barci in plus fata de celelalte departamente. Fiindca dupa cum putem observa, in niciun loc de pe mapa nu exista un loc de unde poti procura o barca de politie. Un departament care ar avea acest beneficiu, ar fi ceva frumos si bun. Pentru a fi mai usor totul, am facut eu ceva idei. Acelea ar fi: Locatie: Tiera Robada - Sau prea cunoscutul oras de langa BaySide. -> http://imgur.com/HkJRwyE Parcare: Are un loc decent, marisor pentru cateva masini si motociclete. -> http://imgur.com/W7UG6Na HQ: Chiar vis-a-vis se afla si o cladire care arata destul de bine si seamana cu un turn de control care poate fi folosit ca un HQ. -> http://imgur.com/E0NwBWt Helipad: Este si un Helipad chiar langa parcare. Se poate adauga un elicopter pentru marina. -> http://imgur.com/zdBXpA3 Port: Iar in spatele HQ-ului se afla si acest port unde pot incapea pana la 6 barci de politie. -> http://imgur.com/lWs1SUt Cam atata cu informatiile. Acum am cateva detalii pentru a usura treaba: Skin-uri: Pentru fete rank 1-4: (ID: 306) iar pentru rank 5 (ID: 307). Rank 6-7 ar urma skin-ul acesta (ID: 309). Skin-uri: Pentru baieti rank 1-2: (ID: 300), Rank 3-4 (ID: 301), Rank 5 (ID: 302), Rank 6 (ID: 310) Rank 7 (ID: 311). Masini: Am ales SFPD fiindca BaySide apartine mai mult de San Fierro. Masini normale (ID: 597), Off-Road (ID: 599), Motociclete (ID: 523), Pentru viteza (Modificat pentru departament) (ID: 411). Elicopter: Pentru elicopter, mi-a venit o idee sa se adauge acest elicopter (ID: 417), iar in unul din locurile din port, sa se adauge acest elicopter (ID: 447). Barci: Pentru barci sunt cel mai potrivit aceste barci (ID: 430). HQ: Pentru interiorul HQ-ului, m-am gandit la acesta fiindca arata cel mai bine si cred ca se potriveste perfect (Barbara Room, ID: 5, X,Y,Z: 322.197998,302.497985,999.148437 Rank-uri: La rank-uri nu a fost greu sa gasesc nume fiindca cum am mai spus, ar fi frumos daca ar fi cat mai realistic. De aceea am cautat niste nume de grade in armata marina. Rank 1: Petty Officer 3rd Class. Rank 2: Petty Officer 2nd Class. Rank 3: Petty Officer 1st Class. Rank 4: Chief Petty Officer. Rank 5: Senior Chief Petty Officer. Rank 6: Master Chief Petty Officer. Rank 7: Commander Chief Petty Officer. Gameplay: Ei sa actioneze ca si National Guard. Indiferent de wanted, ei pot actiona si pot arresta. Nu au voie sa dea amenzi si nici sa confiste droguri sau arme. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva unicat pentru server adaugand un departament nou. Din moment ce exista 8 Mafii si 8 Factiuni pasnice si doar 5 Departamente. Daca ti-au placut ideile mele si le sustii pentru a fi aplicate, te rog apasa acest buton "". Arata ca iti pasa si ca vrei ceva nou si frumos. 15
blaNku Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sugestie: Sugerez sa se stearga toate casele adaugate frecvent pe serverele buGGed, iar pe green.bugged.ro mai bine sa se deschida SF-ul, dupa ce ca a scazut economia destul de mult, o sa ajunga iar pretul caselor ca la deschidere, adica la 5.000.000$ / 10.000.000$. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca daca s-ar deschide orasul San Fierro, ar atrage si mai multi playeri deoarece ar fii un numar mai mare de factiuni si mai mult loc pe server. Plus ca economia va creste la loc. 1
-xNextBox- Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sugestie: Propun ca atunci cand e rosu sa ne oprim la semafor, sa trecem doar pe galben si verde. Si daca cineva trece pe rosu sa primeasca wanted 1 cu drept de predare, motiv circulat incorect... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta fiecare player, fiindca nu poti merge prin oras fara sa bubui masina odata la 3 minute. E prea haos. Asta e propunerea mea si sper sa va placa. Daca v-a placut va rog sa apasati pe butonul verde din dreapta cu sageata in sus pentru +1. Multumesc pentru atentia acordata!
Edz Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sugestie: Pai, sa fie tot LS/SF/LV cu turfs, nu doar cateva. Adica, tot orasul (doar partea importanta, de ex: in lv, fara desert) sa fie plin de turfsm. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, membrii din mafii ar fi mult mai activi si ar fi mult mai frumos, nu ca acum.
MaGycStAr007 Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sugestie: As vrea sa sugerez urmatoarea idee: -in toate 'satuletele' sa se adauge job-ul 'Fisherman' si inca un alt job de unde se poate lua masina / pescui pentru a spori jocul si ca jucatorii sa se raspandeasca peste tot pe harta, ar fi mult mai frumos jocul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, in fiecare satulet nou deschis, nimeni nu da rent, daca s-ar baga cate un job si cate un biz ar fi mult mai sporit jocul, ar fi mult mai frumos sa incercam ceva nou, propun si adaugarea unor biz-uri in satuletele noi daca tot s-au adaugat case in acestea. SUGESTIE DOAR PENTRU SERVERUL BLUE. Sugestie: Propun ca jucatorii banati pentru Cheats permanent inainte de regula cu 90 de zile sa primeasca unban, consider ca este discriminare cum cei pentru 'Speed-hack, teleport etc' au primit unban, ar trebui sa primeasca si cei pentru Cheats(aim) deoarece regula cu permanent a fost scoasa, acum toti pot primi unban si cei pe Cheats nu primesc, mi se pare o discriminare fata ce acestia. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii ce se jucau pe aceasta comunitate s-ar reapuca si banuiesc ca nu ar mai juca cu aimbot.
Zoki Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sugestie: Eu sugerez sã se adauge un sistem sa putem cumpară obiecte si accesorii pentru casã, daca esti proprietarul unei case si nu iti place interiorul sa poti sa faci mici modificari sa adaugi/scoti un obiect din casa. Si cand cumperi un obiect sa iti scada o suma de bani aleasa de shad0w si sa intre intr-un biz de acest tip. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos, casele ar fi mai cautate, ar fi mult mai RP acest lucru. Sper ca se adauga in viitorul apropiat.
SPIKE Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sugestie: Propun să se scoată chestia cu 'You can't rob right now because you're wanted', în schimb să poți da rob cu wanted dar să fie un delay de 30 de minute de la ultimul /rob. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok, mai role-play. Nu înțeleg de ce nu ai putea să jefuiești un business dacă ai wanted. 6
Ferko Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Sugestie: 1. Propun sa se adauge o comanda pentru politisti pentru a bloca masinile care sunt parcate neregulamentar/uitate pe mijlocul drumului. 2. Propun sa se adauge tot o comanda pentru politisti sa fie gen, /o care sa scrie "Eliberati zona". Ar fii foarte utila pentru cei care se duc dupa robbery. 3. Propun sa se adauge un garage la CNN pentru nu a mai fi atat lag si pentru a fi liber pe strada din fata CNN-ului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai RolePlay.
Trifan Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Sugestie: Joc de mult timp pe red.bugged.ro, aproape un an, si mai mereu astept giftbox, poate primesc si eu un slot pentru vehicule, sau 60pp. Deoarece sunt din Republica Moldova, nu am posibilitatea de a cumpara un PaySafeCard de aici, nu se gaseste. Consider ca ar fi foarte utila comanda [/sellpp], spre exemplu, deoarece si cei din Moldova v-or putea dispune de un cont premium, sau mai multe sloturi, sau clan, etc. . La fel cum e comanda [/sellhidden], folositoare, cred ca ar putea fi si [/sellpp]. Pretul aproximativ al punctelor premium, in cantitate de 20, ar putea fi 5kk, cum e un hidd, echivalent la 5kk. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar da posibilitatea celor din Moldova sa aiba si ei un cont premium, cei care nu pot merge in Romania/alte state unde se gaseste. Asa ar fi multumiti mai multi jucatori. Ar putea fi incetate afacerile ilegale [unii chiar cumpara PP], si v-or fi mai putine ban-uri. Sper ca a fost o idee buna, joc pe acest server ca sa ajut la dezvoltare, nu doresc sa fiu un simplu player. [+1] 2
Ex3 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Sugestie: Propun scoaterea caselor adăugte săptămâna asta. De ce? Deoarece 815 case pe Blue, 814 case pe red şi 388 case pe green, este un numar uriaş, şi exagerat. Serverul suportă 1000/1000 de jucători pe el. La adăugarea caselor noi (BLUE): Serverul BLUE este tot timpul aproape 1000/1000, cu 815 case, vor ajunge sa stea cam 2 renteri la o casa, sau sa stea 10-20 de renteri la una şi 20-30 de case sa nu aibe nici un renter, este exagerat 815 case. 814 Case (RED) Sunt aporximativ 500 de jucatori la ora 15:00. seara in jurul orei 20-22 sunt 800-900. dinou, la 814 case ar ajuge cam 1 renter la o casa. Pe green: Sunt 309 jucatori la ora 15:00, si 388 de case dinou exagerat de multe. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Inţeleg adăugarea 10-20 hai 50 de case în + fată de celelate, dar nu chiar 500... Este un numar uriaş, economia se va prabusi. Propun scoaterea tutror caselor si adaugarea a maxim 50 de case. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rând nu ar fii mai multe case ca jucatori, în al doilea rând toti jucători ar avea 1-2 renteri la casa lui si in al treilea rand si nu ultimul rand, ar fii mult mai bine, mai putin lag. 7
Stryker Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 (edited) Salut am observat ca pe serverul pe care joc ( Green Bugged ) dar poate fi folosita si pe ( Blue Bugged si Red Bugged )ca /Turfurile nu sunt intinse pe toata mapa LS si LV ... Eu va voi propune urmatoarele : Los Santos : Las Venturas : Nimic mai mult decat ca ar avantaja foarte mult Gangurile si ar fi mai populate si mai active la waruri :D In total pe fiecare mapa cuprind 24 Turfuri si acopera chear bine tot dupa cum pute ti vedea :D Aria e mult mai extinsa si mult mai buna , mai buna deoarece ai loc mai mult pe /turf sa te deplasezi , sa te ascunzi , sa te lupti ... etc Multumesc ca m ati ascultat :3 Edited October 14, 2015 by Stryker 2
xSAFe Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 (edited) Salut, ma numesc mike sau Heini de pe server-ul Red.Bugged.Ro. Am o sugestie foarte interesanta si de folos extrem. Ok, a-ti observat cred cand da-ti un [/ad] dupa ce a-ti plasat un [/ad]. Va arata asa. : Unde scrie [16:43:08] Your ad: sa arate cate secunde mai avem pana ce se plaseaza ad-ul deoarece ne ajuta foarte mult. Exeample:"[16:43:09] Your ad in 1337 seconds" Eu zic ca merita incercat am avut la propiul meu server si inca mai am acest scrip, Shad0w e foarte usor de facut asta stii, dar nu ai timp stim asta. +1 Daca e chiar de folos si pentru voi, va multumesc frumos si o zi faina in continuare. Respect celor care joaca pe RED. Edited October 14, 2015 by Heini Alliance 4
Sonic. Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 (edited) Deci, sugestia mea ar fi urmatoarea. Undeva, in Los Santos, sa fie un targ de masini, unde playerii isi pot pune masinile la vanzare, la fel ca si casele, cand cineva va vrea sa le cumpere, acesta sa tasteze /buycarrf (rf de la sfarsit provine de la Rag Fair care inseamna Talcioc). Mai pe scurt sa se creeze un talcioc, pentru ca la CNN stim cu totii ca se face lag, stau toti parcati in mijlocul strazii, dupa cum putem vedea in poze. ( http://imgur.com/8yhu7Fk http://imgur.com/kgoA6eu ) Acest talcioc sa fie pozitionat in parcarea de langa banca. -> http://imgur.com/4fLAA8C Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar reduce lagul de la CNN, aglomeratia de pe strada, si in ultimul rand serverul ar fi mai atractiv avand un "Talcioc" pe el. Edited October 14, 2015 by Sonic.
Liviu32 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Adaugarea unui mod de race de curse cu masini si sa pariezi bani si cine castiga cursa primeste toti bani pariati ca un fel de sistem de paint dar doar cu curse de masini. Acesta este un server RPG nu stunt.
xD.HeLioS Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Sugestie: Sa fie adaugate Police Rancher la paramedic, mai multe, sunt doar 2. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu inceperea primiri a rank 3, multi jucatori se injura pe o masina, si se cearta, ar scadea numarul de certuri.
Recommended Posts