S.Dani Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Sugestie: Sa se adauge un sistem de firma, adica cineva sa isi poata crea o firma cu *tiruri, masini, etc* incepand cu level 20 - 30. Cum ar fii o factiune dar seful de la firma sa isi poata alege angajatii, si salariile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai distractiv si sigur multi vor asta.
MaddneS Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Sugestie:Să se adauge o comandă prin care deținătorii de case să își cumpere mobilă cum vor ei la casă. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai ok sa Îți mobilezi casa Cum vrei tu. Sugestii postate frecvent
H o f f n e r Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Sugestie: Propun ca pe serverul BUGGED sa se adauge o comanda ceva in gen : [/mycomands] si sa vezi acolo amenziile,comenziile(taxi,paramedic,etc..),arrest-urile etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu mai este nevoie sa intrii pe panel mereu,deoarece mai sunt perioade cand 'pica' si nu te poti uita. Ar fi mai usor sa te scrii comanda aceasta sau care o sa fie decat sa tot te pui afk,sa astepti pana intrii pe Panel etc. 5
iBrown Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Sugestie: Salutare BuGGeD! M-am gandit sa fie modificat putin pretul la unele joburi care nu sunt mai deloc folosite. Pe server doar 4 joburi sunt folosite, gen Truck, Farm, Fish, si Arms Dealer. Celelalte? Bus Driver, Pizza Boy, Car Jacker? Ele nu sunt si ele joburi? Ce ar fii daca s-ar castiga mai bine si la ele, o marire, pe server aud numai de Fish, Truck si Farm...bateie pe ele, ce ar fii daca la toti jucatorii le-ar convenii sa faca si aceste joburi uitate cu drag? Sa castige ceva in plus, sa se imparta toti la toate joburile, nu inghesuiala asta doar la 3...Daca sunteti de acord, Pro/Contra :>. 1
adiqua Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Ar fi ceva sa avem si noi dreptu la armura , nu numai pdu. Nu ma intereseaza cum o poti obtine dar sa o poti lua cumva ... daca eu dau rob si vin 2 pd dupa mine ei amandoi armura + viata , ar fi ceva 4v1 ca eu am doar viata ,bat 1 si dupa ce ? ma bate celalalt ca ei au armura si viata. daca tot e server rpg macar sa se implementeze si un sistem pentru armura .
Amigo. Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Sugestie: Sugestia mea ar fi ca war-urile sa se poata face intr-un virtual world, fara jucatori, masini spawnate, lag.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: fara jucatori, masini spawnate, lag, mafiotii ar fi mai fericiti.
Gilgamesh Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Sugestie : Sa se adauge Rock FM in lista /carradio sau un alt post de muzica rock. 1
CarolPenelea Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 (edited) Sugestie: Propun ca fiecare proprietar, al fiecarei case sa-si cumpere mobila. Dar mai mult de atat, ar fi interesant sa iti poti extinde casa printr-o comanda anume (este complicat de scriptat, dar ar avea mare succes). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca e mai RP, si distractiv. Edited November 6, 2015 by 0kapi 1
..eXeDuSs.. Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Salut ! Cred că toată lumea s-a săturat să intre pe panel de fiecare dată pentru a verifica cât a făcut din raport și cât mai are... Eu m-am gândit că se poate face o comandă pentru a vedea direct in SA:MP cât am făcut din raport, respectiv, cât mai avem. Sper să îmi luați propunerea in considerare !
BogdanGD Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Sugestie: Sa crească intervalul la fish, este foarte scăzut pe blue, sa fie la fel ca pe Red unde economia e de 3 ori mai mica. Un pește sa plece de la 18k și sa ajungă la 320k Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai echilibrat, am m-ai întâlni și pescari, nu numai fermieri și camionagii.
Sebaz Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Asa cum e, e bine In sectiunea asta postezi sugestii, nu pareri, risti warn de la un moderator.
surub. Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Sugestie: Sugestia mea ar fi ca playerii ce stau pe /sleep mai mult de 2/3 ore sa primeasca kick, unii playeri lasa non-stop pe sleep, seara pe la 20:00 incerci sa te conectezi pe server si nimic, nu ai cum sa prinzi loc cu 70% din 100% pe /sleep. Cam asa se intampla pe la ora 20:10: Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ne-ar ajuta pe toti sa prindem locuri mai repede pe server, multi playeri renunta a mai sta la acel ''The server is full, retryng..'' si se duc pe server-ele rivale, pe panel scrie ca sau logat 4000+ playeri intr-o zi, ar trebui sa ne gandim ce greu prind loc cei 3000 ramasi la ''The server is full, retryng..'', cred ca aceasta sugestie sa fie acceptata, ar fi mai bine pentru toti, azi noapte pe la 04:00 erau 400 playeri on, tibi a spus pe /live ca doar 60 se joaca la ora aia, deci 340 de playeri practic tin locul ocupat. Edited November 7, 2015 by Toretto.-.
Doryan35. Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Sugestie: Sugestia mea ar fi ca playerii ce stau pe /sleep mai mult de 2/3 ore sa primeasca kick, unii playeri lasa non-stop pe sleep, seara pe la 20:00 incerci sa te conectezi pe server si nimic, nu ai cum sa prinzi loc cu 70% din 100% pe /sleep. Cam asa se intampla pe la ora 20:10: Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ne-ar ajuta pe toti sa prindem locuri mai repede pe server, multi playeri renunta a mai sta la acel ''The server is full, retryng..'' si se duc pe server-ele rivale, pe panel scrie ca sau logat 4000+ playeri intr-o zi, ar trebui sa ne gandim ce greu prind loc cei 3000 ramasi la ''The server is full, retryng..'', cred ca aceasta sugestie sa fie acceptata, ar fi mai bine pentru toti, azi noapte pe la 04:00 erau 400 playeri on, tibi a spus pe /live ca doar 60 se joaca la ora aia, deci 340 de playeri practic tin locul ocupat. Este deschis si un al 3-lea server ,deci media a scazut.Vei prinde loc 70% dupa ora 20:00 . Sugestie:Daca tot sunt atatea propuneri sa se adauge amenda si la [/Puthelmet] ar fi frumos daca ai putea detine 2 casti personale si sa poti pune Hidden pe ele cu 5 PP(Sa se poate vinde intre jucatori) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai frumos ,toti ar avea o casca cu Hidd. de pe NRG/BF/PCJ personal.
Analfabetu200 Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Sugestie: Vreau sa se deschida San Fierro. Pe serverul Green, cu SF-u deschis, numarul de playeri ar ajunge pe la 800. Motive : Factiuniile noi: SFPD SFPD- Paramedic The Bikers The Italian mafia. Taxi SF School SF. Daca am sta sa calculam, ar fi cu 6 factiuni in plus, 6 lider noi, sanse, ca orice player sa intre in factiune. ----------------------------- Cu ce ar mai ajuta Sf-u ? Job : Fish. Mai multe casi, mai multa distractie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playeri mai multi, dar in special mai mare atractie
CarolPenelea Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Descriere Sugestie: Sa se implementeze o comanda prin care playerii sa poate face o datorie la banca.Descriere Sugestie: Deci sa se implementeze o comanda prin care playerii sa poate face o datorie la banca. Exemplu : Iau datorie 300k. In maxim 2 zile trebuie sa-i inapoiez cu o dobanda de 10% ( deci 330k ). Operatiunile de genul asta sa se poate face doar la banca din LV. Daca nu platesti vei intra in jail 30 minute la fiecare jumatate de ora ( iesi si intri iar peste 30 minute ). Tranzactiile se pot face in functie de level. # level 5 (minim) : 600k # level 6-8 : 900k # level 9-11 : 1,5kk # level 12-14 : 3kk # level 15 : 6kk ( suma maxima care poate fii extrasa ca si datorie ) Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Zilnic vezi foarte multi playeri care vor sa se imprumute de sume de bani de la alti playeri. Multi dau bani acelor persoane iar apoi nu- i mai primesc inapoi din diferite motive. Astfel, fiecare ar putea sa faca un imprumut, fiind obligat sa dea banii inapoi. Exemplu : Iau datorie 300k. In maxim 2 zile trebuie sa-i inapoiez cu o dobanda de 10% ( deci 330k ). Operatiunile de genul asta sa se poate face doar la banca din LV. Daca nu platesti vei intra in jail 30 minute la fiecare jumatate de ora ( iesi si intri iar peste 30 minute ). Tranzactiile se pot face in functie de level sau daca nu se plateste inapoi datoria serverul/playerului (respectiv) sa ti se confiste bunurile intrand in acea suma de bani imprumutata. Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Zilnic vezi foarte multi playeri care vor sa se imprumute de sume de bani de la alti playeri. Multi dau bani acelor persoane iar apoi nu- i mai primesc inapoi din diferite motive. Astfel, fiecare ar putea sa faca un imprumut, fiind obligat sa dea banii inapoi. 2
Sebaz Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Sugestie: Propun adaugarea unei comenzi cu care un politist sa poata oprii free-urile pentru nu player (acesta sa nu mai poata primii free) pana acel player scoate comanda, la comanda sa iti ceara motivul, ex: /blockfree playerid reason(Permis), iar la folosirea comenzii sa apara un text pe /d si un mesaj sa ii apara playerului pentru a-l informa ca nu poate lua free pentru ca trebuie sa i se confiste permisul, iar dupa ce i se confisca permisul politistul sa foloseasca /unblockfree playerid. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Pentru politistii care au permise la raport, ar fi mult mai usor, in multe cazuri cei care fug si ajung in jail sunt eliberati de alti politisti, fie din rautate, fie ca nu au fost atenti pe /d. Pentru folosirea acestei comenzi aiurea sa fie o sanctiune pe masura. Edited November 8, 2015 by Reacher 3
DANjR Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Ar fi mai frumos daca am putea face demisiile direct de pe panel, iar la fiecare factiune, unde apare "Members / logs / applications / complaints" sa fie o sectiune cu "resignations", iar modelul de demisie sa poata fi editat de catre lider / co-lideri, la fel ca la aplicatii.Liderul sa poata accepta cererile de demisie, dand click pe demisia player-ului sa o citeasca, iar, la fel ca la aplicatii, sa poata accepta cererea dand "accept resignation" Ar fi mai frumos, cred eu. 1
JasoNN[Y] Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) Sugestie: Deci, cand cumparam un business, in primul rand ne intereseaza cat produce. Sau, cand cumparam o casa, cati renteri are. Eu zic sa se adauge o comanda, sau ceva pe panel unde sa ne arate media sumei castigate a unui business in ultimele 5 zile si media de renteri a unei case in ultimele 5 zile. Sau chiar s-ar putea adauga la Stats > Houses / Businesses. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult playerii ce-si cauta un business, si nu vor sa-si ia o teapa, deoarece vanzatorul ii spune ca produce 1kk pe zi, dar el defapt produce 50k. Edited November 9, 2015 by StathamGREEN 2
TaviXZarraX Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Sugestie:Buna ziua Bugged, am venit cu ceva fita, fita, pentru toata tara.Sugeatia I:Skill-uri la alte joburi? Da, ar fi frumos->Exemplu.Bus Driver:Skill 1 (toata cursa terminata)->500.000$, Skill 2->1.000.000$, pe fiecare skill bani sa creasca cu aproximativ 200-300k.Arms Dealer: O SUGESTIE foarte buna pentru MAFIOTI, dupa ce ca nu prea avem prea multe update-uri, uitati la ce m-am gandit:.Skill 1-500 materiale, 2-1000 materiale, 3-1.500 materiale, 4-2000 materiale, 5-2.500 materiale si 6-3.000 materiale.Sugestia II: Wanted.O comanda noua pentru cei din PD, [/nearwanted] sau [/nighwanted] aceasta comanda sa arate celor din pd, la cati metri sunt, acesti M cuprinsi intre 500-100. Pe serverul Green, suntem foarte putini playeri, 600-650 doar in weekend, in rest 300-400 printre care 100 afk =>wanted mid. Aceasta comanda arata cea mai apropriata distanta de un suspect cu wanted.Roberry:De ce nu ai putea sa dai /rob cand ai wanted? Doar esti un ,,infractor'' asta ar fi cea mai buna sugestie cat si pentru civili. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Mult mai role-play. 2
George Pintilie Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Sugestie : Sa faceti un nou job dar sa fie legat de calculatoare de exemplu sa ne putem juca la aparate si sa facem bani sau sa le reparam. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi un job original si o sa atraga multi playeri de pe alte servere de SA-MP.
CwDa Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Sugestie: Sa se adauge un mp3 pentru toti, sa poti asculta muzica si daca nu esti in masina fara a intra in browser sau ceva de genul, sa fie la 24/7 un mp3 sau ceva de genul, sau daca nu chiar o comanda. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar da un + serverului si mi se pare super sa poti asculta muzica chiar daca nu esti in masina, eu unu pe relaxez pe muzica, sau cand fac job.
andyandy Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Sugestie:Propun adaugarea unei noi comenzi, gen [/myraport], cu ajutorul careia sa ni se afiseze statisticile raportului de activitate direct in joc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi de mare folos, am economisii timp, nu ar mai trebuii sa intram atat de des pe panel sa verificam raportul.
Recommended Posts