Amos Szabo Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 (edited) Sugestie: Deci , sugestia mea este urmatoarea: Mafiile la war-urile depe server cand X lasa "low" un inamic iar Y da ultimu glont in inamic (fura killu) , X sa primeasca asist , iar la un anumit numar de asisturi , X sa primeasca un punct la kill , iar Asistu sa fie din nou 0 . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mafiile cu punctele , nu cred ca cuiva ii convine sa se oboseasca sa lase pe cineva low , acel cineva sa se priceapa la tras cu arma , si sa vina unu praf si sa fure kilu . Edited December 9, 2015 by iKohL
Darius.z Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Sugestie:Propun sa se adauge organizari de curse odata la o saptamana (Duminica ori Sambata), in care premiul sa fie de 1kk sau mai mult. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai populat inca de 10 ori decat este acum. 1
Paul Mitrea Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 (edited) Sugestie : Propun ca `mousefix` sa fie inapoi legal pentru ca nu chiar toti isi permit mouse-uri la 300-400 lei ca sa se miste foarte bine,cu acel programel puteam si noi astia cu mouse-uri mediocre sa jucam un war normal! Chiar nu inteleg ce e legal in el ( Mousefix by Justinian) Kosovoy a zis ca a ferificat tot in el si era legal,am luat ban de 2 ori din cauza lui si inca voi lua. 80% din mafioti au nevoie de acesc program,deci va rog faceti ceva in privinta asta! Edited December 9, 2015 by Paulic 3
Joey Sebastian Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Sugestie: Clanul să se șteargă automat (tag+nume) după câteva zile de la expirare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dacă vreau să înregistrez clanul X și vreau să am ca tag Y nu se poate că deja Y a mai existat pe server și tag-ul e încă activ. 1
SuNN Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Sugestie : Propun ca `mousefix` sa fie inapoi legal pentru ca nu chiar toti isi permit mouse-uri la 300-400 lei ca sa se miste foarte bine,cu acel programel puteam si noi astia cu mouse-uri mediocre sa jucam un war normal! Chiar nu inteleg ce e legal in el ( Mousefix by Justinian) Kosovoy a zis ca a ferificat tot in el si era legal,am luat ban de 2 ori din cauza lui si inca voi lua. 80% din mafioti au nevoie de acesc program,deci va rog faceti ceva in privinta asta! 1
Ionut Kojocaru Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Sugestie: 1. Ar fii mult mai interesant daca fiecare player ar putea sa isi cumpere oricat de multe sloturi auto ar dori el (Gen, fiecare sa isi cumpere cate masini il tine bugetul) 2. Sa se adauge ca vehicule premium si avioane (Dodo si Shamal) 3. Sa existe un grad VIP prin care sa beneficiezi de urmatoarele : - sa ai la spawn arme (Deagle, Sniper si Knife) - sa ai o marire de rata bancara pentru fiecare payday - sa primesti la fiecare 5 ore pe server cu un RP mai mult pe payday-ul respectiv (cel de la a cincea ora) - sa ai acces la comatnda [/getmycar] dupa care sa iti apara lista cu vehicule (ca la /v) si sa dai click pe masina respectiva, aceasta teleportandu-se la tine 4. Sa se stearga clanurile expirate care au lideri inactivi de mai bine de 6 luni, asa s-ar mai elibera nume/tag-uri interesante Cu ce ar ajuta sugestiile: 1. Fiecare player ar putea să isi realizeze colectia sa de vis2 2. Ar fii o mai mare diversitate in randul vehiculelor premium si o premiera pentru comunitate, avioane private 3. Playerii ar avea o serie de beneficii (bineinteles, contra-cost), dar cine doreste beneficii, sa scoata si bani 4. Noii clan owneri ar avea mai msre libertate in alegerea numelui/tag-ului clanului o data cu stergerea celor expirate de timp bun, deoarece se pot inspira din cele vechi sau poate difera numele si e tag identic..
Kirin13 Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 -dupa ce se pune un ad, cand dai /ad sa vezi ce ad ai la asteptare, sa iti arate cat mai dureaza pana apare, sau la cat apare -as dori sa se ia in considerare si o dovada de pe alt server, sa fie ca in viata reala, ceva unic, ca intr-un proces din viata reala, cu martori -de craciun daca e posibil sa se introduca zapada pe drumuri
fckuw0w Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Sugestii: 1: Cand plasezi un /ad sa poti vedea cat timp mai e pana urmeaza sa fie dat. sa ai o comanda sau ceva, de ex: /timead "Mai sunt 999 sec pana se plaseaza anuntul tau". 2: Jucatorii cu cont premium sa aiba mai multe avantaje, de exemplu, sa poata cumpara arme mai ieftine de la GS, sa fie adaug un vehicul care il poti cumpara doar daca ai cont premium, sa se adauga un chat pentru utilizatori premium de ex: /cp= clan premium. etc 3: Sa poti detine un avion, barca, tramvai (ar fi mult mai distractiv si cred ca ar fi o idee unica) si sa o/il poti obtine foarte greu. 4: Sa se adauge un fel de puncte care sa se castige la evenimente si cu ele sa poti face rost de PP "toti ar avea sansa sa aibe cumpere hidden/account premium si change nickname fara sa doneze, si sa le poti castiga doar la evenimente rare "Campionatul factiunilor" gen. 5: Sa se adauge job nou, teietor de lemne, taietor de iarba, si miner. de exemplu la job miner, sa te duci undeva si sa scrii "/lucreaza" sa iti dea lopata si cu un anim sa poti sapa cumva, sa primesti carbuni si aia sa ii poti vinde/primi cash direct. 6: Sa se adauge skill-uri mai mari, deoarece toti ne-am saturat skill6, deja toti de pe server au skill6 si ar fi sa se adauge pana la skill8-9. 7: Sa se adauge sistem de centura pe server, adica cand un jucator intra in masina sa scrie "/centura" si sa scrie pe chat "X a pus centura de siguranta." Politistii sa aiba o comanda "/verifica centura [iD]" si daca nu are centura la el sa ii poata da amenda/suspenda permisul. 8: Daca ai cont premium sa primesti 2 RP-uri pe payday. Multi ar vrea ar vrea sa aibe cont premium si cred ca ar aduce un + serverului. 9: De sarbatorile astea mari gen "Paste, Craciun" sa fie -20% la vehiculele din DS. Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1: Pai ar fi mult mai frumos serverul sa te poti plimba cu tramvai-ul, avionul si cu barca personala 2: Ar aduce un + serverului. 3: Cam toata lumea ar lucra la noile/vechile job-uri daca ar avea de facut rank in +. Daca esti de acord cu vreo sugestie de aici, poti da Quote. Multumesc frumos.
Peanut98 Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Sugestie : Adăugare radio Pro FM rock sau Rock FM
Dimitreana Hristea Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Sugestie:Tin cu propunerea ca war-uriile sa se dea in wirtual word.Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cu multe ar ajuta serverul:Unii playeri au pc-ul mai slab, le-ar scadea din lag un pic.:Nu ar fi dm sau cops la war care sa te incurce sa joci.SI multe altele. Astept cat mai multe +1. 2
MrKoles. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Sugestie:Vreau sa avem acces cu JoyStick pe server. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar ajuta foarte multi playeri care vor sa se joace cu JoyStick. Unii si-au cumparat JoyStick pentru a juca un joc cu el nu ca sa stea sus pe undeva plin de praf nu ? Vreau sa avem acces, mii se pare ceva aiurea sa nu avem voie cu JoyStick, este doar un joc.
XxDavYd321xX Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Va rog foarte mult activati comanda /handshake pentru ca este o comanda foarte frumoasa si cred ca ar trebui activata la fel si comanda /smoke 3 Multumesc
iSilviu. Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 (edited) Sugestie: Sa bagati mai multe rancher-uri la San Fierro Paramedic departament( vreo 2-3 ) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi cearta pe ele. Edited December 12, 2015 by iSilviu.
NickakZerxos Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Sugestie: Propun o noua factiune care ar face serverul mult mai Role-Play, sunt sigur ca toti cand erati mici va prefaceati in cele mai pateticuri feluri si ca tuturor va place ca un joc sa fie cat mai role-play. Factiune este una destul de bine elaborata si gandita, de la x:50 pana la x:00 sunt A.G de la x:05 pana la x:25 aproximativ este live iar de la x:35 pana la x:45 sa fie stirile orei in care sa se spuna toate lucrurie importante petrecute in aceea ora. Vreau sa spun ca aceste lucruri nu ar trebuii sa tina tot de News Reporters de oare ce ar fii mult prea incarcati si nu ar mai avea timp sa se joace pe server sau daca vreti sa tina tot de ei lideru sa faca doua echipe, echipa 1 live si anunturi gratuite iar echipa 2 stirile orei. Ar fi mult mai bine o noua factiune pentru ca sa spunem ca nu este nimeni din echipa A.G la ora 11 seara si totusi inca sunt jucatori la aceea ora si trebuie anunturi A.G si de aceea ar fi mult mai bine o factiune noua care ar atrage si mai multi jucatori de oare ce nu mai gasesti nici unde pe vreoun server asa ceva. Regulile ar fii cam tot acelea de la News Reporters iar testul ar trebuii refacut de catre lider. Eu am un test facut dar nu il scriu pentru ca poate aceasta factiune va fi pusa in functiune. Exemplu de ''Stirile orei'' . Introducere : 1. Buna ziua Bugged aceasta ora a fost una foarte activa va spun titlurile editei : 2. Buna ziua si bine v-am gasit la stirile orei titlurile editei sunt :3. Buna ziua dragi jucatori, aceasta ora a fost plina de peripetii haideti sa aflam titlurile editei : 4. Buna ziua jucatori a fost o dupa-amiaza foarte grea pentru unii titlurile editiei sunt :5. Buna seara Bugged si bine v-am regasit la o noua editie de stirile orei. Haideti sa aflam ce e nou pe server6. Buna seara jucatori, haideti sa aflam titlurile editiei. Exemple de stiri ale editiei :In jurul orei 17:32 adminul Cybernetick a fost promovat la functia de administrator nivel 5. Ne-a spus cateva cuvinte iar acestea suna cam asa ''Multuemsc foarte mult Tibi pentru promovare, imi voi face treaba mai bine ca si cand am fost administrato nivel 4 si sper sa pot ajuta serverul tot mai mult''Un accident grav s-a intamplat pe autostrada dintre orasul Las Venturas si Los Santos unde 2 persoane au pierit arse de vii, cu mai multe informatii vine colegul meu Razihel. Spusele colegului : Buna ziua, lume, doua masini se pare ca se intreceau pe contra-sens iar una dintre concurente a gresit vital si a intrat intr-o masina de tip Truck care a sfaramitat-o si a bubui instant. Medicii nu au mai avut ce face cand au ajuns la fata locului insa o patrula de politisti a fost pe faza si a prins masina concurenta de tip Buffalo circuland in oras cu viteza de 158km/h. A fost o urmarie ca in filme dar pana la urma politistii au biruit, suspectul a ajuns la inchisoare pentru 30 de minute iar licenta lui de condus a fost expirata. O zi buna Bugged. Un nou millionar se afla in orasul Las Venturas acesta a castigat uimtoarea suma de 1.000.000$, felicitari. Un nou Cassino a fost dechis in orasul Las Venturas am fost informati ca se afla in cartierul ''x'' si ca se joaca pe tot felul de sume iar paza este pe faza pentru a va apara de hoti. Mai am circa 25 de formule iar acestea le voi da lui Tibi sau Shad0w daca sunt interesati. Propozitia scrisa cu albastru este o stire de promovare iar asta ar costa 50.000$.Exemplu cum se termina stirile oreiAcestea au fost stirilei ore cu prezentatorii vostri Zerxos si Razihel. Va uram o zi buna, ne revedem peste o ora!Stirile orei se termina aici, ne revedem peste o ora!Aceasta a fost si editia de ora asta, va uram o zi buna in continuare!Am si un exemplu gata facut cum ar decurge stirile orei dar nu il mai scriu. Daca vreti eu le am scris toate astea intr-un pad astept pm pentru mai multe detalii.Cu ce crezi ca ar ajuta serverul ? Mult mult mult mai multi jucatori pentru ca ar fi ceva unic. 4
BogdiUraganu Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Sugestie: Propun o noua factiune care ar face serverul mult mai Role-Play, sunt sigur ca toti cand erati mici va prefaceati in cele mai pateticuri feluri si ca tuturor va place ca un joc sa fie cat mai role-play. Factiune este una destul de bine elaborata si gandita, de la x:50 pana la x:00 sunt A.G de la x:05 pana la x:25 aproximativ este live iar de la x:35 pana la x:45 sa fie stirile orei in care sa se spuna toate lucrurie importante petrecute in aceea ora. Vreau sa spun ca aceste lucruri nu ar trebuii sa tina tot de News Reporters de oare ce ar fii mult prea incarcati si nu ar mai avea timp sa se joace pe server sau daca vreti sa tina tot de ei lideru sa faca doua echipe, echipa 1 live si anunturi gratuite iar echipa 2 stirile orei. Ar fi mult mai bine o noua factiune pentru ca sa spunem ca nu este nimeni din echipa A.G la ora 11 seara si totusi inca sunt jucatori la aceea ora si trebuie anunturi A.G si de aceea ar fi mult mai bine o factiune noua care ar atrage si mai multi jucatori de oare ce nu mai gasesti nici unde pe vreoun server asa ceva. Regulile ar fii cam tot acelea de la News Reporters iar testul ar trebuii refacut de catre lider. Eu am un test facut dar nu il scriu pentru ca poate aceasta factiune va fi pusa in functiune. Exemplu de ''Stirile orei'' . Introducere : 1. Buna ziua Bugged aceasta ora a fost una foarte activa va spun titlurile editei : 2. Buna ziua si bine v-am gasit la stirile orei titlurile editei sunt : 3. Buna ziua dragi jucatori, aceasta ora a fost plina de peripetii haideti sa aflam titlurile editei : 4. Buna ziua jucatori a fost o dupa-amiaza foarte grea pentru unii titlurile editiei sunt : 5. Buna seara Bugged si bine v-am regasit la o noua editie de stirile orei. Haideti sa aflam ce e nou pe server 6. Buna seara jucatori, haideti sa aflam titlurile editiei. Exemple de stiri ale editiei :In jurul orei 17:32 adminul Cybernetick a fost promovat la functia de administrator nivel 5. Ne-a spus cateva cuvinte iar acestea suna cam asa ''Multuemsc foarte mult Tibi pentru promovare, imi voi face treaba mai bine ca si cand am fost administrato nivel 4 si sper sa pot ajuta serverul tot mai mult'' Un accident grav s-a intamplat pe autostrada dintre orasul Las Venturas si Los Santos unde 2 persoane au pierit arse de vii, cu mai multe informatii vine colegul meu Razihel. Spusele colegului : Buna ziua, lume, doua masini se pare ca se intreceau pe contra-sens iar una dintre concurente a gresit vital si a intrat intr-o masina de tip Truck care a sfaramitat-o si a bubui instant. Medicii nu au mai avut ce face cand au ajuns la fata locului insa o patrula de politisti a fost pe faza si a prins masina concurenta de tip Buffalo circuland in oras cu viteza de 158km/h. A fost o urmarie ca in filme dar pana la urma politistii au biruit, suspectul a ajuns la inchisoare pentru 30 de minute iar licenta lui de condus a fost expirata. O zi buna Bugged. Un nou millionar se afla in orasul Las Venturas acesta a castigat uimtoarea suma de 1.000.000$, felicitari. Un nou Cassino a fost dechis in orasul Las Venturas am fost informati ca se afla in cartierul ''x'' si ca se joaca pe tot felul de sume iar paza este pe faza pentru a va apara de hoti. Mai am circa 25 de formule iar acestea le voi da lui Tibi sau Shad0w daca sunt interesati. Propozitia scrisa cu albastru este o stire de promovare iar asta ar costa 50.000$.Exemplu cum se termina stirile orei Acestea au fost stirilei ore cu prezentatorii vostri Zerxos si Razihel. Va uram o zi buna, ne revedem peste o ora! Stirile orei se termina aici, ne revedem peste o ora! Aceasta a fost si editia de ora asta, va uram o zi buna in continuare! Am si un exemplu gata facut cum ar decurge stirile orei dar nu il mai scriu. Daca vreti eu le am scris toate astea intr-un pad astept pm pentru mai multe detalii. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul ? Mult mult mult mai multi jucatori pentru ca ar fi ceva unic.
danyenzo Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Va sugerez sa puneti politia in mod de politie rutiera sau sa adaugati un astfel de departament deoarece sunt foarte multi idioti care merg pe contrasens sau incurca jobul trukerilor inpinghind trailerul sau parcheaza masinile in mijlocul drumului. propun sa li se ia acestor persoane permisul de conducere pentru 2 zile. iar in cazul unui accident mainile sa nu se mai poata misca pina nu ajunge politia sa inspecteze cazul. serverul va fi mai curat de dobitoci ce se invata abia a merge cu masina si politia va avea mai mult de lucru.
CristiWTF Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) Sugestie:Vreau sa se adauge o comanda sa iti poti mobila casa dupa bunul plac,de exemplu daca eu vreau un covor anume sa pot folosi comanda x si sa imi aleg covorul pentru o anumita suma de banii,daca nu imi mai place folosesc alta comanda x ca sa-l vand si sa iau banii de pe el.Cand imi aleg un televizor,dulap,pat sa pot sa-l mut dupa bunul plac.Fiecare obiect sa coste o anumita suma de banii. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Valoarea caselor ar creste dupa cum este mobilata casa sau daca nu imi place ceva la aceea casa sa il vand si sa pun alt ceva. Edited December 13, 2015 by CristiWTF
MrPropper Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Sugestie: Sugerez ca toate conturile fake, facute dupa numele adminilor sa fie banate permanent pe ip. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta la evitarea tepelor. Cu totii stim ca acum a aparut o noua metoda de a fura conturile, anume ca teparii infecti copiaza numele adminilor gen .iBlasT (real iBlasT), Serkone. (real Serkone) etc. Acestia se dau drept admini si solicita jucatorilor sa lea dea TeamViewer-ul pentru a instala in calculatoarele personale ale victimelor keylogger-ere sau pur si simplu sa le fure adresa de emai-l sau mai stiu eu ce. Sa oprim aceasta grosolanie si marlanie! Cine e pro sa dea +1. 1
ZONGA.TheWOO Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 1.Sugestie: Propun ca pe viitor sa se adauge la /shop optiunea de a da clear la Faction History Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ce au un Faction History nu prea reusit , au sansa la un nou inceput. 2.Sugestie: Propun un sistem de recuperare a contului si prin numarul de telefon , pe care sa il setezi de pe panel . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Conturile ar fi mai protejate in caz de furt . Cine e de acord +1 3
Razihel.wG Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Sugestie: Propun o noua factiune care ar face serverul mult mai Role-Play, sunt sigur ca toti cand erati mici va prefaceati in cele mai pateticuri feluri si ca tuturor va place ca un joc sa fie cat mai role-play. Factiune este una destul de bine elaborata si gandita, de la x:50 pana la x:00 sunt A.G de la x:05 pana la x:25 aproximativ este live iar de la x:35 pana la x:45 sa fie stirile orei in care sa se spuna toate lucrurie importante petrecute in aceea ora. Vreau sa spun ca aceste lucruri nu ar trebuii sa tina tot de News Reporters de oare ce ar fii mult prea incarcati si nu ar mai avea timp sa se joace pe server sau daca vreti sa tina tot de ei lideru sa faca doua echipe, echipa 1 live si anunturi gratuite iar echipa 2 stirile orei. Ar fi mult mai bine o noua factiune pentru ca sa spunem ca nu este nimeni din echipa A.G la ora 11 seara si totusi inca sunt jucatori la aceea ora si trebuie anunturi A.G si de aceea ar fi mult mai bine o factiune noua care ar atrage si mai multi jucatori de oare ce nu mai gasesti nici unde pe vreoun server asa ceva. Regulile ar fii cam tot acelea de la News Reporters iar testul ar trebuii refacut de catre lider. Eu am un test facut dar nu il scriu pentru ca poate aceasta factiune va fi pusa in functiune. Exemplu de ''Stirile orei'' . Introducere : 1. Buna ziua Bugged aceasta ora a fost una foarte activa va spun titlurile editei : 2. Buna ziua si bine v-am gasit la stirile orei titlurile editei sunt : 3. Buna ziua dragi jucatori, aceasta ora a fost plina de peripetii haideti sa aflam titlurile editei : 4. Buna ziua jucatori a fost o dupa-amiaza foarte grea pentru unii titlurile editiei sunt : 5. Buna seara Bugged si bine v-am regasit la o noua editie de stirile orei. Haideti sa aflam ce e nou pe server 6. Buna seara jucatori, haideti sa aflam titlurile editiei. Exemple de stiri ale editiei : In jurul orei 17:32 adminul Cybernetick a fost promovat la functia de administrator nivel 5. Ne-a spus cateva cuvinte iar acestea suna cam asa ''Multuemsc foarte mult Tibi pentru promovare, imi voi face treaba mai bine ca si cand am fost administrato nivel 4 si sper sa pot ajuta serverul tot mai mult'' Un accident grav s-a intamplat pe autostrada dintre orasul Las Venturas si Los Santos unde 2 persoane au pierit arse de vii, cu mai multe informatii vine colegul meu Razihel. Spusele colegului : Buna ziua, lume, doua masini se pare ca se intreceau pe contra-sens iar una dintre concurente a gresit vital si a intrat intr-o masina de tip Truck care a sfaramitat-o si a bubui instant. Medicii nu au mai avut ce face cand au ajuns la fata locului insa o patrula de politisti a fost pe faza si a prins masina concurenta de tip Buffalo circuland in oras cu viteza de 158km/h. A fost o urmarie ca in filme dar pana la urma politistii au biruit, suspectul a ajuns la inchisoare pentru 30 de minute iar licenta lui de condus a fost expirata. O zi buna Bugged. Un nou millionar se afla in orasul Las Venturas acesta a castigat uimtoarea suma de 1.000.000$, felicitari. Un nou Cassino a fost dechis in orasul Las Venturas am fost informati ca se afla in cartierul ''x'' si ca se joaca pe tot felul de sume iar paza este pe faza pentru a va apara de hoti. Mai am circa 25 de formule iar acestea le voi da lui Tibi sau Shad0w daca sunt interesati. Propozitia scrisa cu albastru este o stire de promovare iar asta ar costa 50.000$. Exemplu cum se termina stirile orei Acestea au fost stirilei ore cu prezentatorii vostri Zerxos si Razihel. Va uram o zi buna, ne revedem peste o ora! Stirile orei se termina aici, ne revedem peste o ora! Aceasta a fost si editia de ora asta, va uram o zi buna in continuare! Am si un exemplu gata facut cum ar decurge stirile orei dar nu il mai scriu. Daca vreti eu le am scris toate astea intr-un pad astept pm pentru mai multe detalii. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul ? Mult mult mult mai multi jucatori pentru ca ar fi ceva unic. Este ceva unic, cred ca ar fi frumos sa fie implementat. De altfel, s-ar schimba monotonia din N.R. si s-ar crea mai multe locuri in factiune. Cred ca este nevoie de timp pana se va reusi adaugarea acestui update, dar intr-un final eu zic ca ar merita. 1
Harris Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Salut, buGGed. Sugestie: - Am sa fac o propunere pentru factiunile de tip 'taxi', legate de raport si DM. 1. Dimineata cand sunt 300-500 de playeri un taximetrist doreste sa își faca raportul să primească 2 comenzi la raport in loc de 1. ( sunt putini playeri dimineata si se face mai greu raport-ul). 2. Atunci cand accepti o comanda '/taxi accept ID' iarasi sa primesti 2 comenzi la raport. ( nu conteaza cati playeri sunt ON ). 3. Foarte multi taximetristi primesc FW/Uninvite pentru complice DM. Sa se faca intr-un fel atunci cand un player apasa tasta 《《 H 》》 să îi apara un text gen ' Nu ai voie sa faci DM din taxi' si sa nu poata apasa tasta H. ( sau altfel ).Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa se reduca FW-urile si o sa fie mai usor la taximetristi sa isi faca raportul mai usor ( este scoala ).*Sper ca va placut ideea mea!*Daca vreti sa mai vin cu alte sugestii, +1. Multumesc!*P.S.: Daca am greseli ceva PM. 1
husseinaljasmi Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Sugestie: Vazand ultimele evenimente din Romania, m-am gandit ca ar fi foarte tare sa se bage o factiune ceva cu preoti, in care sa fie de exemplu lider: Arhiepiscop si tot asa. Si sa bagati la /stats pacate si gen cand faci un kill ai +1 pacat, sa se faca biserici ls-lv-sf si sa fie slujbe, sa zicem la ora 12:00 slujba -5 pacate gratuit, sau alt mod sa iti scoti pacatele sa fie prin spovedire, mergi la un membru din factiune si platesti 1.000$/pacat. Si la prea multe pacate( ex: 50-100) sa primesti automat wanted 1. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar face serverul mult mai interesant, pentru ca este ceva nou nemai vazut pe alte servere si ar aduce multi playeri. Shad0w sau Tibi daca credeti ca aceasta idee merita o sansa, eu as avea foarte multe idei cum sa facem aceasta factiune. Sper ca am fost de folos si chiar imi doresc sa se realizeze acest lucru pentru ca este ceva diferit, nemaivazut in nici un server de SA:MP. 3
-Catalin- Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) Sugestie: Propun sa se introduca in DS masina Duneride, cunoscuta si ca Dune. Daca nu o veti introduce in DS, ati putea s-o puneti ca premiu la GiftBox. Cum crezi ca va ajuta serverul: Toti ar vrea o astfel de masina, care probabil se va vinde si destul de scump. Daca ar fi la GiftBox, probabil ca vor fi mai multi playeri online, rugandu-se sa castige un Duneride. Edited December 15, 2015 by ..SpYk3.. 4
Joey Sebastian Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Sugestie: Să poți alege interiorul unei case cu o comandă /interiors sau /houseinteriors. De exemplu dacă ai casă Small de tip Rock să îți poți schimba interiorul cu altul tot Small în schimbul unor PP, să fie ceva gen /clothes. La /houseupgrade ai frigiderul și muzică care e cu PP, ar fi mult mai ok dacă ar rămâne muzica în casă după ce vinzi casa, prețul casei ar crește puțin și nu ai mai băga PP aiurea în muzică. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi multe case de pe server au interior urât și zonă/curte superbă.
Lucian50 Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Sugestie: Dacă un jucător va omorî un altul în jail, el va primi 5 minute în plus de stat în jail. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai puține killuri în jail.
Recommended Posts