Cpetre Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Salut. Am descoperit ca la joburile cu skill, practic skill-ul nu te ajuta cu nimic, e ca si cum nu ar exista, desi helperi au mintit toti playeri ca pentru fiecare +skill = +15% bani. M-am convins singur ca nu e asa, avand skill 3/6 la Farmer Job si vazand ca primesc aceasi suma de bani proportionala cu cantitatea de faina, nicidecum cu vreun adaos de 15% la bani. Sugestia mea este sa faceti anunturi, pe forum, pe panel, pe server de cat mai multe ori, pentru a stii toti player-ii ca skill-ul e o prostie.
BogdiUraganu Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Sugestia I:Majoritatea playeriilor de pe BuGGed, cred ca s-au plictisit de job-urile curente de pe BuGGed, sugestia mea este sa se readauge job-ul de Lawn Mower, din cate stiu eu a mai fost pe BuGGed, cred ca nu e foarte greu sa-l readaugi. Sugestia II:Adaugarea job-ului Curier in SF, la job trebuie sa livrezi marfa cu masina "Pony" sau "Burrito" la case, in schimbul unei sume de bani. Sugestia III:Adaugare skill-uri la toate job-urile care se afla in lista [/jobs], ar aduce un mare + server-ului. Sugestia IV:Sa primim key, de la fiecare masina de job la Mechanic, Pizza Boy, Trucker.. Sugestia V:Mutarea job-ului Truck si pe Red / Green. Cum crezi ca ar ajuta serverul ? I & II:Nu a mai fost de mult adaugat un job nou pe server, iar aceste 2 job-uri care le-am propus eu, daca sugestia mea o sa fie acceptat, sa fie si cu skill aceste job-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul? III:Prin adaugarea de skill-uri noi, multi playeri de pe BuGGed o sa munceasca si la Pizza Boy sau Mechanic. Cum crezi ca ar ajuta serverul? IV:Nu s-ar mai fura masinile la job-uri, degeaba dai [/call 112], ca nu te-ai ales cu ma nimic pentru tine. Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Pe Blue este mutat, ar trebuii sa fie si pe Red / Green, sa putem munci la Farm mai linistiti, fara TIR-istii de pe contra-sens. Apasati butonul din dreapta, daca va plac sugestiile mele si doriti sa fie intr-un viitor update. 1
Marius Gabi Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Sugestie: Sugerez sa se faca o modificare la sistemul de "/friends". Pe langa "Remove friend" si "View phone number" sa se adauge si "Find friend" sa-l poti gasi mai usor si in dreapta numelui in lista sa-i apara id-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest lucru ar ajuta playerii de pe server sa comunice mai usor cu prietenii lor. 1
Carlsberg Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Sugestie:Lock Truck Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ar ajuta serverul pentru ca nu ti-ar mai fura toti prostii truck-ul
Valyy Didiu Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Tinand cont ca se deschide si ultimul oras San Fierro . Ar fi frumos sa apara si un nou job, cel de maturator pe strazi . Sa fie ceva gen buss dar cu checkpointuri aleatori ca la pizza , sa aive si skill .
SpawN1 Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 (edited) Sugestie: Propun readaugarea platilor prin sms,de exemplu eu unul sunt pe abonament si imi e mai usor sa stau in casa si sa cumpar premium dand 2-3 sms-uri decat sa ies afara prin frig pana ajung in celalalt capat de oras pentru a cumpara un paysafecard. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Zic din propria experienta,acum mult timp cand se juca Counter-Strike 1.6 a existat o platforma numita "playzeek" erau foarte multi copii care jucau acel joc iar pe acel site ca sa faci "gather" trebuia sa iti iei premium,se putea prin sms. Am dat peste cativa copilasi care aveau parintii cu telefoanele pe abonament. Cand parintii se culcau ei luau telefonul si isi luau 2-3 conturi cu cs 1.6 ( pe atunci valora 10E) premium pe acel site (depinde de cate luni cumpara 5E/luna). Din cate stiu sunt multi copii cu varste mici care cred ca ar face chestii de genul. Ar fi un bonus de bani. Edited January 12, 2016 by SpawN1 1
GEODOX 47 Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Sugestie:Sa fie pusa o regula ca atunci cand faci post aiurea, sa iei suspend. Ex: cineva face post unui politist ca a acordat wanted aiurea, politistul pune dovezile iar cel care a facut reclamatia sa primeasca suspend. Nu e nevoie ca de fiecare data cand primeste wanted sa faca post, daca politistul a acordat wanted aiurea iar acesta nu pune dovezile, politistul sa fie sanctionat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi una dintre cele mai bune reguli, se pot evita o multime de posturi facute aiurea. Sunt cam destui post-hunteri, observ asta in fiecare zi, eu consider ca aceata regula ar ajuta toti membrii factiunilor. Daca a mai fost propusa regula, imi cer scuze. 3
.Snap. Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 (edited) Sugestie: Salut! Eu sunt WiNDE si astazi am venit cu o propunere ceva mai buna pentru cei ce fac parte dintr-un departament. Ei bine. Cu totii, ne confruntam zilnic cu dm-istii excesivi de pe server. Noi, politisti induram, dar ajungem intr-un punct in care nu mai putem de nervi, si uneori recurgem la unele lucruri foarte ... rele. Chiar daca este un simplu joc. Ei bine aceasta a fost introducerea. Acum sa trecem la idee. Deci. Dupa cum putem observa, in update-ul 0.3.7 al clientului SA:MP au fost adaugate si niste skinuri ceva mai interesante, acestea fiind: 1: 2: 3: Ei bine, aceste 3 skin-uri reprezinta, '' Cop's Off-Duty ''. Ideea ar fii ca atunci cand suntem off-duty sa avem numele "Gry & Alb'' ca si civilii si sa ni se acorde de la server un skin din acestea 3 la alegere. Asa, am putea riposta cu un post pentru deathmatch, celor care au de gand sa faca "DM COP" Asa am putea fii deosebiti, asa am putea sa mergem linistiti, asa am putea sa traim mai bine. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceasta sugestie este pentru echilibrarea unui comportament adecvat si pentru a putea ca noi, politistii, sa ne destindem / jucam linistiti. Fara ca cineva "X" sa ne deranjeze in vreun fel. Daca ti-a placut ideea, poti sa imi dai un "+1" si sa dai mai departe ideea si altora!!! Multumesc pentru timpul acordat! Edited January 14, 2016 by WiNDE 6
Heritage Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Mi-a fost spart contul []DaNy de catre xAdytza va rog faceti ceva aflati parola la contul []DaNy am fost tepuit va rog!
Raizor. Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Sugestie: Sa scoateti acel script dupa ce bagi hidden pe masina o poti vinde dupa 3 zile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri fac afaceri 'vand masina dorita de un player de ex infernus si cumparatorul daca vreu sa-i bag hidd si eu am puncte premium ii bag ca asa imi v-a plati mult mai mult, dar asa trece 3 zile si nu e aceeas fata cand o vinzi 0 days 0 km.
DraQ3U Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Sugestie:Sa se primeasca mai mult mats la jobul Arm Diler , este foarte putin ,in momentul de fata. Sugestie:Sa se mareasca sansele de castig la fish. Maxim 40k si minim 18k Pt ca de obicei castig 6 k + ca ma duc la 24/7 platesc intrarea si raman cu 4k si nu prea se merita. 1
Zozole7 Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Sugestie: Sa se adauge un textdraw pe ecran cu ' x/x kg ' pentru jobul garbageman, textdraw-ul sa apară doar când avem un checkpoint setat [/collecttrash]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt multi jucători care fac garbageman pana se umple mașina, printre care și eu dar mereu uit cațe kg am..
Popular Post RAGNA Posted January 16, 2016 Popular Post Posted January 16, 2016 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge un sistem care va fii activ in perioada warurilor. Acesta sa fie asemanator sistemului folosit in zonele populate, cand tragi intr-o masina de la DMV, trucker, farm, etc. Ex: Sa spunem ca se desfasoara un war intre gruparile mafiote Grove Street si Los Vagos pe teritoriul 19(Los Vagos fiind cea care a atacat turf-ul). Fiind putini on in mafia Los Vagos, The Russian Mafia sau oricare alt player vrea intervina la war incepand sa omoare fiecare membru al mafiei Los Vagos si dand fail mafiei. Atunci cand un player care nu face parte din warul respectiv care se desfasoara si trage intr-un membru al mafiei, sa-i apara un mesaj "Nu poti trage in acel player. Poti petrece intre 30-90 de minute in inchisoare pentru DM!". Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Acest sistem ne-ar putea scapa de problemele acestea la waruri si reduce din deathmatch, va fii la fel de bun ca si celalalt. Edited January 16, 2016 by RAGNA 48
Vlad Husman Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Sugestie: Propun sa se adauge un sistem care va fii activ in perioada warurilor. Acesta sa fie asemanator sistemului folosit in zonele populate, cand tragi intr-o masina de la DMV, trucker, farm, etc. Ex: Sa spunem ca se desfasoara un war intre gruparile mafiote Grove Street si Los Vagos pe teritoriul 19(Los Vagos fiind cea care a atacat turf-ul). Fiind putini on in mafia Los Vagos, The Russian Mafia sau oricare alt player vrea intervina la war incepand sa omoare fiecare membru al mafiei Los Vagos si dand fail mafiei. Atunci cand un player care nu face parte din warul respectiv care se desfasoara si trage intr-un membru al mafiei, sa-i apara un mesaj "Nu poti trage in acel player. Poti petrece intre 30-90 de minute in inchisoare pentru DM!". Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Acest sistem ne-ar putea scapa de problemele acestea la waruri si reduce din deathmatch, va fii la fel de bun ca si celalalt. +1.
Adness xD Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Sugestie: Propun sa se adauge un sistem care va fii activ in perioada warurilor. Acesta sa fie asemanator sistemului folosit in zonele populate, cand tragi intr-o masina de la DMV, trucker, farm, etc. Ex: Sa spunem ca se desfasoara un war intre gruparile mafiote Grove Street si Los Vagos pe teritoriul 19(Los Vagos fiind cea care a atacat turf-ul). Fiind putini on in mafia Los Vagos, The Russian Mafia sau oricare alt player vrea intervina la war incepand sa omoare fiecare membru al mafiei Los Vagos si dand fail mafiei. Atunci cand un player care nu face parte din warul respectiv care se desfasoara si trage intr-un membru al mafiei, sa-i apara un mesaj "Nu poti trage in acel player. Poti petrece intre 30-90 de minute in inchisoare pentru DM!". Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Acest sistem ne-ar putea scapa de problemele acestea la waruri si reduce din deathmatch, va fii la fel de bun ca si celalalt. Vreau sa se aplice asta pe toate cele 3 servere
Richard69 Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 (edited) Salut. Am descoperit ca la joburile cu skill, practic skill-ul nu te ajuta cu nimic, e ca si cum nu ar exista, desi helperi au mintit toti playeri ca pentru fiecare +skill = +15% bani. M-am convins singur ca nu e asa, avand skill 3/6 la Farmer Job si vazand ca primesc aceasi suma de bani proportionala cu cantitatea de faina, nicidecum cu vreun adaos de 15% la bani. Sugestia mea este sa faceti anunturi, pe forum, pe panel, pe server de cat mai multe ori, pentru a stii toti player-ii ca skill-ul e o prostie. Nu vezi ca primesti cu 15% mai multa faina ca la skill 1-2? Edited January 16, 2016 by Richard69
Vlad Husman Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Sugestie: Propun ca war-urile sa se desfasoare intr-un alt VW. Consider ca ar fi un mare ajutor pentru cei din mafii deoarece: 1. Nu vor mai exista civili la war 2. Nu va mai exista acel lag imens in regiunile bine populate(ex. CNN LS) 3. War-urile nu vor mai fi deranjate de membrii SAPD. 4. Se va limita lag-ul din toate regiunile deoarece, in VW vor exista doar masinile mafiilor, cele de la rent si cele normale, imprastiate pe strada. Orice alta masina va fi inlaturata din VW(NR, PD, FBI, NG etc.) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Reducerea imensului lag la war-uri si oprirea problemelor pentru mafioti din timpul acestora(civili/pd). 1
TURZUMAN 47 Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Sugestie : Propun sa se adauge comanda /watchwar adica cand folosesti aceasta comanda sa te poti uita la un war. De exemplu : Daca Mafiile Grove Street si Los vagos se lupta pe turful 30. Eu ma duc pe turful 30 si tastez comanda /watchwar si ma pot uita la war, fiind spec pe unul dintre membrii dar nu pot scrie nimic. Si daca nu mai vreau sa ma uit tastez comanda /exitwar . Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar fi un update frumos, nu cred ca mai exista pe vreun server.
Ulquiora Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Sugestie: Sa se mareasca minimul de level pentru a intra in toate factiunile de la 7 respectiv 10,la 20,30. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o imbunatatire substantiala deoarece nu vor mai face toti aplicatii pe care liderii sa le respinga ca au level 7 sau level prea mic, ca nu ai faction history,ca nu au ore si nu mai stiu ce scornesc ei. Toata lumea e constienta ca majoritatea liderilor au cel putin 40% din factiune doar prieteni , cunoscuti sau cei cu care vorbesc pe skype,ts etc. Cum este in situatia de fata , poti face linistit la toate factiunile aplicatie la level 7 si nimeni sa nu te accepte pe baza "NU AI FH, NU AI ORE" ESTI PRAF". Deci level 7 sau 10 este pus DEGEABA . NIMENI NU O SA TE ACCEPTE INTR-O FACTIUNE SI VEI PIERDE TIMP DEGEABA FACAND JOBURI DE "c****". Macar daca s-ar face level 20,30 stim un lucru, nu intra orice prieten,cunostinta ,orice player in factiune.
Popular Post Hamsi Posted January 17, 2016 Popular Post Posted January 17, 2016 Sugestie: Adaugarea unei comenzi pentru oprirea anunturilor cu "service taxi" sau cele cu 'x bus driver is on duty". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, in primul rand e foarte nasol ca nu le poti dezactiva. Cred ca toti stim ca inainte de a invita un membru in factiune, se inchid toate chat-urile. Ei bine, aceste 'anunturi' de la servicii nu se pot opri. Se creeaza mult spam in timpul testelor din cauza lor, si asta poate duce la greseli / neatentie cand faci screenshot-uri (poate nu prinzi o intrebare, si fara sa vezi liderul poate fi sanctionat). Cred ca introducerea unei comenzi gen "/togservices" ar fi foarte buna, si ar ajuta multi playeri, lideri / admini pe server. 16
SeeK[]. Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Sugestie: Adaugarea unei comenzi pentru oprirea anunturilor cu "service taxi" sau cele cu 'x bus driver is on duty". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, in primul rand e foarte nasol ca nu le poti dezactiva. Cred ca toti stim ca inainte de a invita un membru in factiune, se inchid toate chat-urile. Ei bine, aceste 'anunturi' de la servicii nu se pot opri. Se creeaza mult spam in timpul testelor din cauza lor, si asta poate duce la greseli / neatentie cand faci screenshot-uri (poate nu prinzi o intrebare, si fara sa vezi liderul poate fi sanctionat). Cred ca introducerea unei comenzi gen "/togservices" ar fi foarte buna, si ar ajuta multi playeri, lideri / admini pe server. O idee foarte buna, sper sa fie pusa in aplicare. 1
[Codynu] Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Sugestie: Adaugarea unei comenzi pentru oprirea anunturilor cu "service taxi" sau cele cu 'x bus driver is on duty". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, in primul rand e foarte nasol ca nu le poti dezactiva. Cred ca toti stim ca inainte de a invita un membru in factiune, se inchid toate chat-urile. Ei bine, aceste 'anunturi' de la servicii nu se pot opri. Se creeaza mult spam in timpul testelor din cauza lor, si asta poate duce la greseli / neatentie cand faci screenshot-uri (poate nu prinzi o intrebare, si fara sa vezi liderul poate fi sanctionat). Cred ca introducerea unei comenzi gen "/togservices" ar fi foarte buna, si ar ajuta multi playeri, lideri / admini pe server. +1
Y.M. Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Sa se ridice nivelul la Pd la 20 iar cel ar mafiilor la fel deoarece sunt multi newbie care aplica. Si liderul isi pierde timpul verificand apl in badjocurã
UniKooL Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Sugestie: Adaugarea unei comenzi pentru oprirea anunturilor cu "service taxi" sau cele cu 'x bus driver is on duty". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, in primul rand e foarte nasol ca nu le poti dezactiva. Cred ca toti stim ca inainte de a invita un membru in factiune, se inchid toate chat-urile. Ei bine, aceste 'anunturi' de la servicii nu se pot opri. Se creeaza mult spam in timpul testelor din cauza lor, si asta poate duce la greseli / neatentie cand faci screenshot-uri (poate nu prinzi o intrebare, si fara sa vezi liderul poate fi sanctionat). Cred ca introducerea unei comenzi gen "/togservices" ar fi foarte buna, si ar ajuta multi playeri, lideri / admini pe server. +1.
Popular Post Krugger.Capone Posted January 19, 2016 Popular Post Posted January 19, 2016 Sugestie: Daca un lider de mafie nu da randament sa fie scos, adica daca el a luat lider acum 2 saptamani si nu are absolut nici un turf sa fie dat afara. Multi dintre lideri nu se dedica absolut deloc, iei iau lider cu scopul de a obtine helper. Stau iei acolo multe zile in 0 zone, dar adevaratul lor scop este sa ia helper Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii bataie ma imulta intre mafii si mai mult suspans, ar fii mai ok asa. 14
Recommended Posts