Aristotel. Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 2. Job-uri noi - 06.05.2015 1) Curatator de strazi or Street Cleaner. Sugestie: Propun, sa fie adaugat pe server un nou job, acesta fiind ''Curatator de strazi'' sau ''Street Cleaner''. M-am gandit ca acest job sa fie adaugat in Las Venturas, deoarece orasul Las Venturas, mie cel putin mi se pare cel mai depopulat oras de pe server. Daca acest job ar fii implementat s-ar mai reduce numarul playerilor de la Farmer/Trucker si mai ales lag-ul din Los Santos. La acest job trebuie doar sa conduci o masina a job-ului prin orasul Las Venturas, mai exact un traseu cu checkpoint-uri. Este un job asemanator cu job-ul Bus Driver. Locatie job(Las Venturas): http://imgur.com/a/qK2TB Vehicul job: Id vehicul: 574. Informatii vehicul: Este un vehicul foarte mic, nu are o viteza mare, e usor de condus. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar avea o noua ocupatie, nu ar mai fi asa plictiseala pe server, ar fi un mare serviciu pentru server deoarece s-ar reduce foarte bine lag-ul din Las Santos si cu ocazia acestui job s-ar mai popula si orasul Las Venturas, si ar fii interesant acest job pentru imbogatirea GameMode-ului. 2) Taietor de iarba or Grass Cutter. Sugestie: Propun, sa fie adaugat pe server un nou job, acesta fiind ''Taietor de iarba'' sau ''Grass Cutter''. M-am gandit ca acest job sa fie adaugat in orasul San Fierro, deoarece orasul San Fierro este singurul oras de pe server care nu are un job specific lui, orasul Los Santos(Farmer, Arms dealer, drugs, detective etc), orasul Las Venturas(Gunoier). Acesta este un job foarte simplu, tot ce trebuie sa faci este sa te plimbi printr-un loc special amenajat in orasul San Fierro cu o masina specifica acestui job. Pentru a obtine banii trebuie sa te plimbi cu aceasta masina timp de 240 de secunde(4 minute) cu cel putin 15km/h pentru a obtine la finalul traseului o suma de bani, este asemanator cu job-ul Farmer, pentru a evita furturile, masina poate fii incuiata. Daca in viitor acest job o sa fie implementat ar putea exista si un skill pentru acesta. Locatie job(San Fierro): http://imgur.com/a/EouTu(pe marginea apei se pot adauga garduri) Vehicul job: Id vehicul: 572. Informatii vehicul: Este un vehicul foarte mic, nu are o viteza deloc buna, este foarte usor de manuit. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult si acest job la reducerea lag-ului din Los Santos, playerii ar avea si alte ocupatii, nu doar farm/fish, si cu ocazia acestui job se mai populeaza si orasul San Fierro, s-ar mai reduce din plictiseala de pe server si ar fii interesant acest job pentru imbogatirea GameMode-ului. Prin aceste 2 job-uri putem reduce lagul excesiv din Los Santos, sa populam mai bine orasele San Fierro si Las Venturas si sa urcam gamemode-ul la un alt nivel. Cine este de acord cu aceste sugestii poate lasa un +1. Multumesc. Hai sa-ti spun o chestie.. Ar fi ceva daca jobul ar fi intr-un virtual world. Chiar daca e in LV.. Nu se poate desfasura doar intr-un perimetru.. Doar daca nu vrei sa fie un fel de farm. Dar si LV-ul este populat, pentru ca sunt misiuni la truck in LV, majoritatea. Cum ar fi sa se intalneasca trucker-i cu un cleaner?
MpL. Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Salut, bugged, salut shadow, tibi, zoko etc, M-am gandit sa vin cu o sugestie,,, am observat ca playerii care sunt acceptati la teste(pentru factiuni) sa se puna o comanda ca sa le blocheze /sms, /c / tw /call /gps (in general toate comenziile de socializare a playerilor) De ce?: pentru ca multi playeri intreaba pe /wt /c /sms ce raspuns e ala etc. dar aceasta comanda sa aiba acces liderul si co-liderii, penru a da acces si la testeri.( ma refer la cv de genu EX: Liderul X, te-a ales ca tester pentru factiunea X pentru a accepta tasteaza comanda X si ca sa fi in faza de teste /ftest id [sau alta comanda]) Ceva gen cand ia membrii la teste helper/lider.Fiind prima mea sugestie care sper sa ajute cele 3 servere va rog sa nu va bate-ti joc. Daca ti-a placut propunerea astept +1 P.S: si o comanda de genu [/togfm] (sa aiba acces doar liderul si cei 2 co-lideri) De ce? pentru a face mai multa liniste la sedinta/war. RESPECT BUGGED Edited February 2, 2016 by MpL. 1
yamiyugi Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Sugestie:Sa se adauge un counter la /ad adica sa vedem cat mai dureaza pana ce anuntul personal va fi pus. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta toata lumea deoarece multi spun ... "sa se dea ad-u' si dau /q" dar ei nici macar nu stiu cat va dura acest lucru.Plus ca am putea sa ne pregatim sa ne ducem sa dam ad imediat dupa ce se da actualul /ad. Edited February 2, 2016 by Alliance Gizas
Volker.47 Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Sugestie:La war-uri sa se poata respawna masinile personale in VW din [/towcar] Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sa nu mai pierdem 5 minute pe drum cu masinile factiunii. Nu sar mai face spam pe chat-ul factiuni cu [/fvrespawn] Sugestie:La war-uri sa se poata respawna masinile personale din [/towcar] Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu sar mai face spam pe chat-ul factiuni cu [/fvrespawn] +1
BMW_albert Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 (edited) Sugestie: Sugerez adaugarea unui nou sistem de Paintball. In ce consta asta? *Adaugarea unui sistem " team ", pe echipe. De exemplu Blue si Red. *Adaugarea unei mape mari, gen trufs-uri din Los Santos / Las Venturas la care se poate vota folosind ("/voteturfs 1-5") Am discutat cu mai multi jucatori si am zis sa incercam. Cum crezi ca ar ajuta serverul: *Ar fi ceva nou, frumos si placut pentru jucatorii care n-au avut ocazia sa intre intr-o factiune gen mafie. *Ar ajuta mai mult la skill-ul de arme, inveti sa joci in echipa sau altele. ENJOY. Daca sunteti de acord cu mine nu ezitati sa dati un +1. Edited February 3, 2016 by A l b e r t S A N 1
RaMi. Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Sugestie:faceti un arena pentru deathmatch si revenge cei mai bine :)) Cum crezi ca ar ajuta serverul: pentru mult fun 1
.HyperX. Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Sugestie: La taxiuri daca esti membru taxi, pasagerii tai pe care ii ai in masina sa poata schimba ei postul radio, sa nu ii mai intrebi si chestii, pun ce vor ei. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru cel care conduce sunt sanse minime sa faca accident, economisesti timp, nu mai stai sa ii scrii 1 milion de ani.
bugged.Adryan Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Sugestie: 1. Adăugarea unei noi mafii in orașul San Fierro, de mult timp doar două mafii se luptă pentru turfuri în acest oraș și ar putea să fie mai multă acțiune între mafii, în momentul actual The Italian Mafia este superioară mafiei SF Bikers, această mafie poate să introducă o nouă acțiune în oraș în 'bătălia pentru teritorii' ar putea să se numească San Fierro Triad și poziția HQ-ului să se afle în această poziție ( http://imgur.com/l2BhOsp). M-am gândit și la niște skin-uri pentru facțiune acestea fiind: 1. ; 2. ; 3. ; 4.; 5. ; 6.. 2. În timpul warului să îți fie afișat scorul în dreapta lângă turf timer. 3. La job-ul 'Arms Dealer' să fie adăugat skill și când ajungi la skill 6 să îți poți acorda singur arme. Între mafiile actuale din orașul San Fierro ( SF Bikers & The Italian Mafia ) s-ar putea adăuga și această mafie, ținând cont de faptul că in Los Santos și Las Venturas sunt câte 3 mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mereu playerii doresc să aibă parte de alte lucruri noi. frumos sile, bv MDA E CV
Cactus Tech Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) Sugestie: Adaugarea comenzi [/sellLevel] sau a comenzii [/sellrespectpoints]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii jucatori tin RP-urile de pomana, cred ca ar fi o idee buna sa fie adaugata aceasta comanda deoarece incepatorii vor sa dea repede level. Edited February 4, 2016 by TechC9
Skoll Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Sugestie: playerii ce ataca/omoara membrii departamentelor sa primeasca automat wanted 3, respectiv wanted 4. Ex 1: Agentulls1 il ataca pe Uzzi[], acesta saprimeasca wanted 3, iar in /mdc sa scrie Attack Cop. Ex 2: Agentulls1 il omoara pe Uzzi[], acesta sa primeasca automat wanted 4, iar in /mdc sa scrie Kill Cop. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai in primul rand s-ar diminua DM-ul pe politisti, un lucru care este insuportabil. In al doilea rand, nu vor mai fi atatea posturi in legatura cu wanted 4, wanted 3. Trebuie sa va ganditi si la Departamente, sunt niste factiuni destul de grele, iar acest lucru ne-ar ajuta foarte mult.
Robi Alexandru Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 7. Noi activitati - 18.08.2015 Sugestie: Propun sa fie introdus pe server un nou tip de arena care poate purta numele de ''GameArena''. In aceasta arena sa fie adaugate minigame-uri noi, spre exemplu Derby, Race, LCS, LSM, Box, Find&Kill si alte activitati distractive. Toate aceste activitati sa fie intr-o arena, sau s-ar putea sa fie cate o arena separata pentru fiecare oras. GameArena Los Santos: Click aici GameArena Las Venturas: Click aici GameArena San Fierro: Click aici Diferite interioare pentru activitati: Click aici Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar avea mai multe moduri de a alunga plictiseala. Pana la urma acesta este scopul unui joc, nu? Presupun ca toata lumea s-a saturat sa intre pe SA:MP si sa se plimbe cu masina doar ca sa faca o ora jucata. Ideea ar fii foarte buna si s-ar mai schimba putin si aspectul server-ului. Ar fi ceva!
xInkyz Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Deci de cand ati introdus faza cu /lock cand esti in masina sa nu te dea afara, a intervenit o alta mare problema. Ca de exemplu daca x este conduce masina si vede pe y fara masina, si vrea sa il ia, iar y da f cand masina este unlocked, iar x da /lock, este degeaba, poti spune ca y a furat masina. In schimb, inainte de acest mic update, puteai sa fii dat jos din masina, cazut pe strada, daca dadeai lock, nu putea sa iti fure masina. Doresc ca lock-ul de la masinile personale sa fie ca inainte. Iar faza ca urcatul in masina fara ca aceasta sa fie unlocked sa ramana. Multumesc anticipat, sper ca intelegeti, am explicam cum puteam eu. <3
IustiNNN Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Sugestie: Sugerez ca sa fie intoarse inapoi cleo/asi modurile si ped.ifp ca acum 2 ani. De ce? Deoarece nu este interesant acum sa joci pe sv... Cu ped.ifp este mult mai bine. Eu doar va rog sa ne intelegeti pe noi ca nu mai e asa de distractiv sa te joci ca acum 2 ani. Multi mafioti sunt deacord sa se intoarca inapoi war-urile zilnice si ped.ifp-ul. Ms de intelegere. Si care e deacord cu ce am zis, +1 War-uri zilnice si ped.ifp INAPOI ! sunt de acord dar crezi ca shad0w le va baga din nou?
HoReX Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Sugestie:La war-uri sa se poata respawna masinile personale in VW din [/towcar] Sa nu mai putem da kill intre noi pe turf. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sa nu mai pierdem 5 minute pe drum cu masinile factiunii. Nu sar mai face spam pe chat-ul factiuni cu [/fvrespawn] 1
Sebastian[]. Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) Sugestie: Salut, astazi m-am gandit la o sugestie. Aceasta este : Toti playerii care au luat ban permanent inainte de uptdate-ul cu ban 90 days maxim, sa primeasca ban o anumita perioade de timp (150 days) sau ceva gen. Dar cei banati pentru aimbot/no-recoil sau liderii cu abuz grav sa nu primeasca ban-ul propus de mine. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul prin faptul ca multi playeri s-ar reintoarce pe server. Edited February 4, 2016 by 47.KruZZeR 3
J.Darius.xD Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Sugestie: Salut, astazi m-am gandit la o sugestie. Aceasta este : Toti playerii care au luat ban permanent inainte de uptdate-ul cu ban 90 days maxim, sa primeasca ban o anumita perioade de timp (150 days) sau ceva gen. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul prin faptul ca multi playeri s-ar reintoarce pe server. adica multi codati, nu playeri =) sau oameni ce au facut abuz
Liviu32 Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 adica multi codati, nu playeri =) sau oameni ce au facut abuz
Sebastian[]. Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 adica multi codati, nu playeri =) sau oameni ce au facut abuz Asta e parerea ta. Si am uitat sa specific : dar cei care au ban pentru (tw) sa nu primeasca unban. Dar de exemplu ca lider daca ai facut abuz de ce sa nu primesti unban ?
J.Darius.xD Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Asta e parerea ta. Si am uitat sa specific : dar cei care au ban pentru (tw) sa nu primeasca unban. Dar de exemplu ca lider daca ai facut abuz de ce sa nu primesti unban ? Dai edit acolo la sugestie cu aia cu ban de la Tw, sau aimbot. Dar ca om ce a facut abuz grav, gen a dat la toti co sau a injurat adminii, nu cred ca merita.
Herck Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Sugestie: Ar fi bine ca si la lideri, cum este la helperi si admini ca daca se logheaza dintr-o locatie diferita sa le fie blocat contul, ei bine asa sa fie si la lideri, deoarece pot fi cazuri, de exemplu ca al meu in care contul sa-ti fie spart, sa intre un imbecil pe el, sa faca reclama pe /gov si sa pierzi liderul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta foarte mult serverul si conturile care au o functie ar fi mult mai in siguranta cu aceasta implementare si pentru lideri. Sper sa fie aplicata ideea mea. Toate cele bune.
Nemesys1. Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Sugestie: Ar fi bine ca si la lideri, cum este la helperi si admini ca daca se logheaza dintr-o locatie diferita sa le fie blocat contul, ei bine asa sa fie si la lideri, deoarece pot fi cazuri, de exemplu ca al meu in care contul sa-ti fie spart, sa intre un imbecil pe el, sa faca reclama pe /gov si sa pierzi liderul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta foarte mult serverul si conturile care au o functie ar fi mult mai in siguranta cu aceasta implementare si pentru lideri. Sper sa fie aplicata ideea mea. Toate cele bune. Sunt de acord, dar toate conturile sa fie pana ce confirmi prin email....ca sunt unii de lvl mic/mare cu multe bunuri...
Popular Post Vlad Husman Posted February 5, 2016 Popular Post Posted February 5, 2016 Sugestie: Mărirea turfurilor, în 30 de secunde ajungem dintr-un capăt în altul al turfului, nu avem loc unde sa ne desfășurăm warurl, deci consider că ar trebui pusă în practică această sugestie.Cum crezi că ar ajuta: Mafioții înțeleg cel mai bine. Los Santos Las Venturas In total fiecare mapa cuprinde 24 turfuri, deci e un + pentru mafiile care nu au turfuri. Perimetrul e mult mai mare si mai bun, ai loc unde sa te deplasezi. +1 = consideri ca ar trebuii adaugata. 11
DoNeX. Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Sugestie: Mărirea turfurilor, în 30 de secunde ajungem dintr-un capăt în altul al turfului, nu avem loc unde sa ne desfășurăm warurl, deci consider că ar trebui pusă în practică această sugestie.Cum crezi că ar ajuta: Mafioții înțeleg cel mai bine. Los Santos Las Venturas In total fiecare mapa cuprinde 24 turfuri, deci e un + pentru mafiile care nu au turfuri. Perimetrul e mult mai mare si mai bun, ai loc unde sa te deplasezi. +1 = consideri ca ar trebuii adaugata. E buna ideea.
Sebastian[]. Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Sugestie: Inca o factiune de News Reporters in San Fierro Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul :Mai multe locuri in factiuni. HQ-ul News Reporters ar putea fi pus :
PaulJr Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Sugestie: Sa se bage un rent car in San Fierro, deoarece multi playeri sunt in acel oras si multi nu au masina si cand le explodeaza masina sa poata sa ia una din San Fierro.Cum crezi că ar ajuta: Playerii ar mult mai bucurosi.
Recommended Posts