Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Adaugarea unui sistem de Daily Objectives.

Fiecare jucator sa aiba 3 obiective zilnice , daca se poate nu toti sa aiba obiectivele la fel.

Daca , faci toate obiectivele vei primi in jur de 50k.

In fiecare seara la ora 00:00 sa se reseteze obiectivele .

Timp de o saptamana daca un player le face pe toate va primi un avans de 200k, iar daca le face intr-o luna in ficare zi va primi un mare bonus de 800k.

Cateva dintre obiective:

1.Rob a bussines.

2.Kill a cop.

3.Go and try your luck at Four Dragons.(stiti ce vreau sa zic)

4.Spend 50k in 5 minutes.

5.Steal a car from the street then blow it up.

6.Parachute from a helicopter.

7.Open your parachute right before you touch the ground.

8.Join a clan.

9.Buy flowers from sex shop.

10.??????

Cum crezi ca ar ajuta server-u: Vom avea mai multe lucruri de facut, decat in momentul acesta.

Posted

Sugestie: Sa se poata vinde masinile cu comanda /forsale [pret] in public, pretul sa apara deasupra masinii iar respectivul player daca vrea sa o cumpere se urca in ea si cu comanda /buycar o cumpara.

Cand un player este offline sa nu se mai poata vanda, deoarece ar fi inbulzeala mare, si desigur toata afacerea sa se desfasoare undeva in parcarea de la BankLs sau o parcare mare in orice caz, La masini sa se poata da /forsale doar in zona de vanzare, nu pe oriunde.

Cu ce ajuta sugestia serverul: Il face mai RP iar schimburile or sa se faca mai usor, cand vrei sa cumperi/vinzi o masina mergi in parcare si iti alegi dupa bunul plac.

PRO, parca mi-ai citit gandurile!

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: In orasul Los Santos sa se aplice ''SEMAFOARE'', deoarece este prea multa aglomeratie.Playerii care trec pe rosu, sa fie sanctionati cu o suma de bani, sau sa primeasca jail, timp de 10 minute, pentru nerespectare culoare semafor. Cu ajutorul acestora, putem sa ajungem la destinatie cu masina intreaga si sa reducem foarte mult aglomeratia. Daca aveti un argument asupra vorbelor mele, puteti sa da-ti Quote.

Edited by Bestd
Posted (edited)
Actualul HQ Hitman Agency este acesta:

Safehouseunused.jpg

Pentru inceput propun schimbarea HQ-ului cu unul mai incapator, sedintele se tin in garaj iar actualul HQ nu are loc pentru 45 de membri.

Sugestii:

1. Sa nu mai primim contracte pe playeri la admin jail.

2. Daca tinta primeste jail de la un admin sau se pune pe /sleep, sa ni se anuleze contractul, astfel nu suntem nevoiti sa mai asteptam 5 minute.

3. Atunci cand se primeste fail la un contract sa se acorde FW automat, de multe ori nu este decat un membru on (noaptea) si daca da fail, scapa de sanctiune deoarece nu stie nimeni.

3. Adaugarea unui Maverick la masinile factiunii, unul singur nu este de ajuns la 20 de membri de rank 3+.

Noul HQ ar putea fi unul dintre urmatoarele interioare:

LCinside.jpg

Planningdept.jpg

@Shad0w

Edited by SpuDy
  • Upvote 4
Posted

Sugestie: Daca nu imi place interiorul casei mele sa pot sa-l schimb cu unul de marimea respectiva daca platesc ceva puncte premium.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi frumos, chiar si in realitate mai reamenajam propria camera sau casa, asa va ajuta la role-play.

• Upvote 9
Posted

Sugestie: implementarea unor masini speciale pentru jobul de pizza boy

Cum ar ajuta serverul?: Livrarile de pizza ar fi mult mai usoare ( s-ar ajunge mult mai repede la destinatie )

Posted

Sugestie: Să existe comanda /towcarall sau ca în comanda /towcar să existe această comandă pentru a respawna toate mașinile, este foarte enervant să dai /towcar. Vă mulțumesc.

Posted

Sugestie:La war-uri sa se poata respawna masinile personale in VW din [/towcar]

Sa nu mai putem da kill intre noi pe turf.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sa nu mai pierdem 5 minute pe drum cu masinile factiunii. Nu sar mai face spam pe chat-ul factiuni cu [/fvrespawn]

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie:Propun sa se mai adauge o mapa la paintball pentru playerii incepatori care vor sa se obisnuiasca cu warurile, adica daca ai murit odata sa-ti ia un punct din scorul tau. Astfel playerii vor fi pregatiti pentru war. Best scorul de la aceasta mapa sa se premieze cu $100.000, iar wrost scorul sa nu se ia playerului respectiv din bani.
M-am gandit si unde s-ar putea desfasura am ales cate o zona in fiecare oras: 
Los Santos: http://imgur.com/GjhPb9o
Las Venturas:http://imgur.com/6Saze3P
San Fierro:http://imgur.com/yjE9DPp

Cum crezi ca ar ajuta serveru: Liderilor cred ca le-ar fi mult mai usor sa-si aleaga membrii iar cei care fac parte din mafiile respective ale serverilor ar fi mult mai pregatiti.

Edited by Faker 47
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Sa se adauge o comanda cum ar fi [/tradepremium] , playeri care detin puncte premium sa le pot da trade pe o anumita suma de bani . 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multi playeri sa poata detine cont premium si alte chestii care pot fi cumparate cu aceastea.

Posted

Sugestie: Propun marirea turf-urilor din San Fierro. Nu pot juca 40-45 de insi in fiecare seara pe un turf de 2x2. 

Poza sa vedeti ce haos e: Qr9WBxk.png 

Probabil o sa-mi spuneti ca e organizare. Organizare pe dracu, se inghesuie toti sa incapa pe un turf. 

Sugestie #2: Odata cu marirea turf-urilor, sa se adauge o a 3-a mafie, cum zicea SILESEN, cu urmatoarele skin-uri.

Skin_121.png Skin_72.pngSkin_223.pngSkin_112.pngSkin_118.png

Nota*: Am imprumutat niste skin-uri de la alte mafii, care dupa parerea mea aveau destule skin-uri, care nu au nevoie de atatea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Concurenta mai mare in orasul San Fierro, posibilitatea de a te juca pe un turf cat de cat ok.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun marirea turf-urilor din San Fierro. Nu pot juca 40-45 de insi in fiecare seara pe un turf de 2x2. 

Poza sa vedeti ce haos e: Qr9WBxk.png 

Probabil o sa-mi spuneti ca e organizare. Organizare pe dracu, se inghesuie toti sa incapa pe un turf. 

Sugestie #2: Odata cu marirea turf-urilor, sa se adauge o a 3-a mafie, cum zicea SILESEN, cu urmatoarele skin-uri.

Skin_121.png Skin_72.pngSkin_223.pngSkin_112.pngSkin_118.png

Nota*: Am imprumutat niste skin-uri de la alte mafii, care dupa parerea mea aveau destule skin-uri, care nu au nevoie de atatea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Concurenta mai mare in orasul San Fierro, posibilitatea de a te juca pe un turf cat de cat ok.

o propunere fff buna 

Posted

Sugestie: La giftbox sa se adauge 1 slot in plus pentru casa. Acest slot sa se poata castiga doar la gift, ceva unic, sa nu il poti cumpara cu Premium Points. Daca s-a castigat odata 1 slot in plus acel player sa nu mai poata castiga inca odata acest lucru pana la sfarsitul carierei lui pe server.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Asa toate casele vor avea un propietar, norocul va conta mai mult etc..

Posted

Sugestie: Reactivarea opțiunii ce îți oferă înapoi 30 de puncte premium la achiziționarea unui cont premium.

Cum ar ajuta serverul?: Se va dona mai mult, chiar eu am prieteni care nu au cont premium dar vroiau să îşi cumpere de Crăciun pentru a primi dobândă dublă iar cu 10 puncte să îşi cumpere iPhone iar cu celelalte să-şi pună muzică-n casă. Când au văzut că nu mai primesc cele 30 de puncte înapoi nu au mai donat.

• Upvote 8
Posted

Propun sa se adauge armele tec 9 si combat la war deoarece aceste arme fac warurile mult mai distractive, in plus ar putea sa fie bagate de la un rank mai mare, cred ca nu ar strica sa fie adaugate arme noi, daca esti de acord cu aceasta propunere apasa pe butonul de +1 pentru ca aceasta idee sa fie adaugata.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Salut Bugged si tuturor mafiiotiilor. Propun ca war-urile sa se desfasoare in fiecare zi la fel ca inainte, macar saptamana asta deoarece este vacanta. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ajuta serverul, dar ajuta mafiile slabe sa poata castiga si ele turfuri. Consider ca nu este deajuns din 2 in 2 zile, deoarece in ziua respectiva poti sa nu prinzi si sa astepti 30 minute, cum mai sunt si codatii si cand prinzi iei fail in cateva minute. Eu personal ma plictisesc rau de tot cand nu sunt war-uri.

Posted

Sugerez sistem ca in GTA 5 sau serverele rusesti (gamemode-uri), passive mode cand nu ai wanted sau /contract. Si cand mergi cu masina sa treci prin altii sa nu te mai busesti.

Q:Pai si atunci ce rol mai au payn'spray?
R:Cand vin gaborii sau cineva si iti trage in masina, sau tu te lovesti de structuri atunci da, se strica, dar nu cand tu mergi frumos pe strada pe banda ta si vin toti nerorocitii cu truck sau cine stie cu ce si te lovesc, nu e RP. 
Posted (edited)

Sugestie : Propun ca la waruri sa iti arate undeva scorul, cu cine ai war, scorul dintre cele doua mafii si diferite detalii in timp real, adica sa nu fii nevoit sa astepti pana la sfarsitul warului sa iti vezi propriul scor. (Kills - Deaths)

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Asa cei din mafii vor fi mai bine informati in timpul warului.

Edited by Mr.SpeeD
Posted

6. Job-ul business-urilor - 13.08.2015

1Curier or Courier.

Sugestie: Propun sa fie adaugat pe server un job nou aceasta fiind ''Curier'' sau ''Courier''. Acest job nou poate fii adaugat in orasul San Fierro deoarece orasul San Fierro este cel mai frumos oras San Andreas iar pe Gamemode-ul Bugged orasul San Fierro este singurul oras care nu are un job specific al sau, orasul Los Santos(Farmer, Arms dealer, drugs, detective etc) si orasul Las Venturas(Garbage Man, Car Jacker).
Acest job este putin mai diferit fata de celelalte job-uri actuale pe server, trebuie sa conducem o masina de tip ''Rumpo'' pana la diferite checkpoint-uri aparute pe map. Locatia checkpoint-urilor consta intr-un business in care se poate intra. De fiecare data cand intram intr-un business sa ne apara un mesaj pe chat in care spune ca i-am livrat diferite obiecte specifice business-uri respectiv, de exemplu la un Burger Shot livram mancare, la un 24/7 Store diferinte obiecte(telefon, carte de telefon etc), la un Gun Shop arme, la un Sex Shop la fel, obiecte specifice vanzarii. Daca distanta dintre business-uri este mare se poate pune un job pentru fiecare dintre cele 3 orase, cum este si Fisher.
Vehicul job:Vehicle_440.jpg
Vehicul id: 440
Locatie Job San Fierro: Click aici
Locatie Job Los Santos: Click aici
Locatie Job Las Venturas: Click aici
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cam toti ne-am plictisit de job-urile actuale, playerii au o noua activitate, s-ar mai reduce lag-ul din anumite zone prin implemantarea acestui job, daca noul job este pus in orasul San Fierro s-ar popula foarte bine acest oras si cel mai important lucru la acest job este ca prin el putem creste productia tuturor business-urilor cu interior de pe server. Cei care au avut sau au pe server un Sex Shop, Burger Shot, 24/7 Store sau alt tip de business situat in locuri mai putin vizitate de playeri stiu ce nasol este sa dai banii pe un business si sa nu-ti produca nimic, nici nu se mai poate numii 'business' asa, unde mai este farmecul sau.

2) Skill pentru noul job.

Sugestie: Pentru a face noul job si mai interesant m-am gandit sa fac si un skill pentru acest job.
Mai jos am facut un skill care se bazeaza pe un numar de livrari dar si pe avantaje.

Skill 1 - se primeste automat.
Skill 2 - 100 livrari - se primeste cu 10% mai mult fata de skill-ul anterior.
Skill 3 - 120 livrari - se primeste cu 10% mai mult fata de skill-ul anterior.
Skill 4 - 140 livrari - se primeste cu 10% mai mult fata de skill-ul anterior.
Skill - 160 livrari - se primeste cu 10% mai mult fata de skill-ul anterior.
Skill 6 - 200 livrari - se primeste cu 10% mai mult fata de skill-ul anterior.

Pentru fiecare skill o sa primim cu 10% mai mult fata de cel anterior.
Ex: la skill 2 primim o suma de bani, cand avansam in skill la 3 o sa primim cu 10% mai multi bani fata de skill-ul anterior.
P.S: Nu am putut alege o suma de bani pe care o putem castiga, daca acest job o sa fie introdus pe server o sa aleaga Shad0w un castig pentru fiecare server deoarece nu toate au acelas tip de economie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii sunt mai tentati sa lucreze la un job care are si un skill, ei muncesc pentru a primi banii dar si pentru a avansa in skill. Acest job avand si un skill atrage mult mai usor un numar mare de playeri.

Prin acest job putem oferii jucatorilor o noua ocupatie si putem face orice business cu interior sa fie mult mai productiv, asta ajuta foarte mult la economia server-elor.
Cine este de acord cu mine si doreste acest nou job si un skill pentru el poate lasa un +1.

Multumesc!

Frumoasa ideea, sper ca detinatorul sa se uite si sa adauge acest job.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp