Costian Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Sugestie:1.Sa se adauge reguli de circulatie adika in oras sa mergi cu maxim 100 km/h si inafara orasului 150km/h . 2.In oras cat si in afara lui se se plaseze niste radare care daca treci pe langa el si ai peste 100 km/h in oras sa ti se dea un punct de penalizare automat. 3.Si la 15/15 punctepen sa iti dispara permisu automat si sa trebuiasca sa mergi sa dai de permis. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai RP si nu vor mai fi atatea accidente ... P.S: +1 daca e avantajos .. Edited May 7, 2013 by EL_CoSty
Mitza Bwa Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugesti: Ceva pentru Taxi Drivers " Propun ca atunci cand dai /service taxi si un taximetrist da /taxi accept ID imediat sa-i apara un CP accelu-i player sa stie cat mai are taximetristul pana ajunge la el. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai bine nu ar mai da totii /cancel taxi ca nu stiu cat mai are taxi pana ajunge :|
DeeJays Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge factiunile:1. Remorcari Auto2. Primarie Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai RP, deoarece in viata reala este firma de remorcari auto, in care nu pot ajunge toti Iar ca primar sa poti Dirija celelalte Factiuni si Departamente [ inafara de mafii si de Hitman Agency ]Cum ar fii: - Police Departament- FBI- National Guard- Taxi Company- School Instructors- News Reporters-Paramedic Departament +1 Daca va place ideea mea Edited May 7, 2013 by DeeJays 2
Ryudo29 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: Propun să se bage noi locații pe /where, cum ar fi: CNN LV, Bank LV, GSLV ș.a Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii newbie nu știu unde sunt anumite locații din LV. Ar fi o soluție și /service taxi, dar dacă taximetriștii nu sunt on... +1 dacă este avantajos. +1, si eu sunt de accord, chiar foarte multe persoane ( nu doar newbie ) nu stiu unde sunt, si cand vezi ca taximetristi nu sunt on duty cate 2 zile la rand..n-ai ce face.
LeR Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Sugestie: Propun sa se deschida Car Rent LV. Locul l-am gasit, am pus cateva masini ca exemplu, doar pentru a va arata cat de spatios e locul. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Car Rent LS nu face nici un ban, are masini putine si nefolositoare. In Car Rent LV am putea gasi masini mai bune decat cele din LS (inafara de Banshee, Infernus, Bullet). Preturile unui rent sa fie majorate in functie de masina: -Masinile intre 5-15kk la DS sa aiba un pret de $20/secunda. (1,2k minut) -Masinile intre 15-25kk la DS sa aiba un pret de $40/secunda. (2.4k minut) -Masinile intre 25-35kk la DS sa aiba un pret de $60/secunda. (3.6k minut) -Masinile intre 35-45kk la DS sa aiba un pret de $70/secunda. (4.2k minut) -Masinile intre 45-55kk la DS sa aiba un pret de $80/secunda. (4.8k minut) -Masinile peste 55kk la DS sa aiba un pret de $100/secunda. (6k minut). -Motocicletele sa aiba un pret intre $25/secunda si $50/secunda, in functie de viteza. -Bicicletele sa aiba un pret de $10/secunda. ($600 minut) Bizul sa fie scos la licitatie pe forum/in game, anuntat cu cateva zile inainte si cu un pret de incepere de peste 150kk. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sugestie: Propun ca mecanicii sa poata repara o masina cu care merge. Adica sa coboare din ea, sa se duca in partea stricaa a masinii si sa scrie o comanda gen /bomb. (la /bomb se aseaza jos si gesticuleaza ceva, si cred ca s-ar potrivi si aici). Si sa se duca in fiecare parte a masinii unde e stricata pentru a o repara. Sau sa existe comanda /carmenu si sa-i poata deschie capota, apoi sa dea o animatie pentru a-i repara motorul. Cum crezi ca va ajuta serverul?: Mult mai RP si ai un avantaj ca mecanic. Mecanicii nu-si pot da repair sau refill singuri. Edited May 7, 2013 by LeR 4
Popular Post MyhaytzaCJ Posted May 7, 2013 Popular Post Posted May 7, 2013 Sugestie: Propunerea mea este, ca sub orice masina sa se poata adauga NEOANE, sa fie in toate culorile si sa se poata procura de la orice tunning. Ca sa iti activezi un neon, sa zicem ca poti apasa de exmeplu pe tasta 3. Aceasta sugestie merita aplicata, cine este de acord cu mine dati un +1. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai avantajos pentru playerii care pun pret pe aspectul masinilor si oricui ii va placea aceasta idee. +1 Daca esti de acord. 25
Crayshaw Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Propunerea ta este buna , dar totodata poate face si mult lag aceste NEOANE +1 din partea mea Lasam la indemana lui Shadow Edited May 7, 2013 by *dX*BuLLyCaPs 1
xBoRn Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: Sugerez sa fie adaugate noi factiuni , mafii , joburi , case , bizz-uri in SF . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu stiu daca ar ajuta cu ceva anume serverul dar ar fi mult mai frumos . San Fierro nu se va deschide decât atunci când vom fi 500 playeri + constant. Eu cred că ajunge Los Santos-ul și Las Venturas, deci nu are rost.
benzodiazephine Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Propun ca in mafii sa se bage war-ul la 3 ore dinou , nu ai timp sa faci nimic :| Mai exista si viatareală ... Şi faceţi ceva in privinta kill-urilor , unii vin la war fac 3 4 kill-uri apoi restul timpului stau in hq şi castiga teritoriul. +1 Daca credeti ca ar trebui facute aceste modificari
ZERS Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: Propunerea mea este, ca sub orice masina sa se poata adauga NEOANE, sa fie in toate culorile si sa se poata procura de la orice tunning. Ca sa iti activezi un neon, sa zicem ca poti apasa de exmeplu pe tasta 3. Aceasta sugestie merita aplicata, cine este de acord cu mine dati un +1. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai avantajos pentru playerii care pun pret pe aspectul masinilor si oricui ii va placea aceasta idee. +1 Daca esti de acord. Daca ar fi sa se adauge eu zic sa se poata pune doar la premium .
xAlecs Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Propun ca in mafii sa se bage war-ul la 3 ore dinou , nu ai timp sa faci nimic :| Mai exista si viatareală ... Şi faceţi ceva in privinta kill-urilor , unii vin la war fac 3 4 kill-uri apoi restul timpului stau in hq şi castiga teritoriul. +1 Daca credeti ca ar trebui facute aceste modificari Salut Raw. Respecta modelu pus de Shad0w . Sugestie: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multumesc !
Endios Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: Propun sa se adauge job-ul Avocat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sincer nu cred ca sunt singurul care s-a saturat sa dea 500k pe un free oferit de cei din departamente,iar cu acest job inplementat ar fi mult mai usor sa gasesti un free mai ales daca esti intr-o mafie si ai war si din nefericire ai facut w si fin cei din departamente si te omoara si sati ajuti mafia esti nevoit sa iei un free dar de unde ca uni nu au free iar alti cer pe el 500k. P.S. Daca sunteti deacord as prefera sa dati un vot nu sa lasati un relpay pt +1. 2
CreaTiveS Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: Propun sa se adauge job-ul Avocat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sincer nu cred ca sunt singurul care s-a saturat sa dea 500k pe un free oferit de cei din departamente,iar cu acest job inplementat ar fi mult mai usor sa gasesti un free mai ales daca esti intr-o mafie si ai war si din nefericire ai facut w si fin cei din departamente si te omoara si sati ajuti mafia esti nevoit sa iei un free dar de unde ca uni nu au free iar alti cer pe el 500k. P.S. Daca sunteti deacord as prefera sa dati un vot nu sa lasati un relpay pt +1. Da ar fi o idee buna !
bLooD:X Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: Propunerea mea este, ca sub orice masina sa se poata adauga NEOANE, sa fie in toate culorile si sa se poata procura de la orice tunning. Ca sa iti activezi un neon, sa zicem ca poti apasa de exmeplu pe tasta 3. Aceasta sugestie merita aplicata, cine este de acord cu mine dati un +1. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai avantajos pentru playerii care pun pret pe aspectul masinilor si oricui ii va placea aceasta idee. +1 Daca esti de acord. Propunerea ta este buna, dar ar fi lag mai mare ca acum, iar playerii nu vor sa stea pe un server laguit...
Eq.Darius Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: Propun ca la Rent Car sa se adauge si masinile Sultan, Uranu, Jester, ZR-350, Chetah si motoare Sanchez, Wayfarer etc. Dar pretul sa difere de la masina la masina sa fie mult mai scump multi playeri care nu au masini sa poata lua de acolo si sa poata sa mearga cu masina doar 30 min la 2 ore. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri ar lua masini de acolo aceste masini care sunt puse akuma nu le foloseste nimeni si cel care are biz-ul ar castiga si el ceva. 1+ Pe sageata verde daca va place idee. ThX celora care mi-au dat 1+ 1
olympian Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: Propunerea mea este, ca sub orice masina sa se poata adauga NEOANE, sa fie in toate culorile si sa se poata procura de la orice tunning. Ca sa iti activezi un neon, sa zicem ca poti apasa de exmeplu pe tasta 3. Aceasta sugestie merita aplicata, cine este de acord cu mine dati un +1. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai avantajos pentru playerii care pun pret pe aspectul masinilor si oricui ii va placea aceasta idee. +1 Daca esti de acord. Cea mai buna idee!! Bravo!
thestar Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Sugestie: Propun sa se implementeze la sistemul de war o limita de timp de ex Daca corleone ataca grove, grove trebuie sa vina pe turf timp de 8 minute sau ceva de genu daca nu pierd chiar si daca au mai multe kiluri, deoarece o mafie sa nu zic pe nume ca se stie deja trimite un membru cand este atacata el face 1 kil si pleaca si automat mafia care ataca ia fail. SAU Deci la inceputul warului sa fie asa 50% mafia care a atacat si 50% cea care este in aparare si cu timpul mafia care domina teritoriul cu mai multi membri sa le creasca de la 50% cu cate 1% sa zicem pe 10 secunde si ca mafia adversa sa castige trebuie sa vina sa ucida ceilalti si sa ramana mai multi pe turf dar chiar daca mafia care a ataca nu mai are pe nimeni pe turf sa se continue waru si sa poata ataca in continuare=La sfarsit cine are cel mai mult la % castiga. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca asa ar fi mai corect pentru mafii. Edited May 7, 2013 by Sm4rT 6
G.Darius Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 O idee foarte buna a lui Sm4rT ! asa a facut uzzystein cand eram eu lider la yakuza...
MyhaytzaCJ Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Fara neoane, distrugeti serverul... Nu esti obligat sa ti le pui. Cum am zis. Le poti activa si dezactiva cu un buton, in caz ca se pun.
Redmyst Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Sugestie: Propunerea mea este, ca sub orice masina sa se poata adauga NEOANE, sa fie in toate culorile si sa se poata procura de la orice tunning. Ca sa iti activezi un neon, sa zicem ca poti apasa de exmeplu pe tasta 3. Aceasta sugestie merita aplicata, cine este de acord cu mine dati un +1. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai avantajos pentru playerii care pun pret pe aspectul masinilor si oricui ii va placea aceasta idee. +1 Daca esti de acord. Dupa ce' ca se ia crash mai mereu, daca bagi neoane nu vei mai putea intra pe server. Edited May 7, 2013 by Redmyst 1
xAlecs Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 O idee foarte buna a lui Sm4rT ! asa a facut uzzystein cand eram eu lider la yakuza... Salut G.Darius ! Stii ca nu cerem pararea ta , ne doare undeva daca iti place tie sau la alti CAND O SA INTELEGI NU MAI POSTATI DUPA LUME Lasati doar admini sa faca OffTopic . Nu voi . Voi nu sunteti Nimeni . Salut inca odata o seara buna !
MyhaytzaCJ Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Dupa ce' ca se ia crash mai mereu, daca bagi neoane nu vei mai putea intra pe server. De ce va dati voi toti cu parerile? De unde stiti asa ceva? Ati avut voi server de SA:MP pana acum? Scuzati de off-topic.
xAlecs Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Cum crezi ca castiga ballas turfurile?asa:)) Salut AleXu ! Avem PM ca sa faceti chat , Server . NU MAI FACETI OFF'TOPIC PENTRU PROSTIELE ASTEA !
Recommended Posts