HoReX Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 #1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai face spam cu FVR pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea FVR. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war.
xInkyz Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Sugestie: 1) Sa se adauge comanda /lock la masinile de job, cum este pizza boy, trucker; 2) Sa se spawneze masini de job la pizza boy si trucker cum este la farm; 3) La questul cu pizza, sa mai scada numarul de pizza ce trebuie duse, acuma cu noul update, e greu sa faci 25-35 pizza; 4) La CNN sa fie facut cum este la PNS-uri, adica sa trecem unul prin altu, astfel se evita aglomerarea sau izbiturile mai apoi bubuielile; 5) Sa se adauge mai multe questuri (Foloseste x minute o masina de la rent; Du-te la casa cu (ID: X )cu vehiculul X; Da repair prin comanda /repair la X playeri; Da refill prin comanda /refill la X playeri; Da free la X playeri; Vorbeste la telefon timp de X minute cu playerul X) 6) La questurile zilnice, in loc de 2 sa fie 3; un quests usor si 2 medii;
PHX..FAKER. Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 10. Fara trafic infernal - 21.02.2016 Sugestie: Am tot stat si m-am gandit zilele astea care e cea mai mare problema a comunitatii Bugged si sunt 100% sigur ca cea mai mare problema este traficul infernal de pe cele 3 servere. Propun sa fie introdus pe server un sistem nou, un sistem foarte complex. Este vorba de un sistem 'anti-ciocnire' sau 'anti-knocking' cum imi place mie sa-l numesc. Prin acest sistem nici o masina de pe server nu o sa se mai poata ciocnii de o alta masina, da, asta chiar e posibil. Mai jos am pregatit un videoclip care demonstreaza acest sistem: Videoclip: Dupa cum vedeti, nu ma pot lovi de nici o masina de la vreun job, factiune, publica sau personala. Vehiculele inca se vor putea distruge prin caderea acesteia in apa, lovirea de o cladire/alt obiect(copac/case/stanci etc) sau prin focuri de arma, e o sugestie speciala pentru trafic. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti jucatorii comunitatii sunt dezamagiti de traficul de pe cele 3 servere, prin aceasta sugestie nici o masina nu o sa se mai poata lovi de o alta masina, doar de obiecte gen cladiri, copaci. Sunt sigur ca toti ne-am saturat de truckerii care intra intentionat in playeri, de cei care isi conduc masinile intr-un mod infernal in asa fel incat sa ii loveasca pe cei din jur. Prin adaugarea acestui sistem momentele de genul o sa fie doar o amintire. Toti vrem asta, deoarece toti stim cum este traficul celor 3 servere, sunt sigur ca toti am patit cel putin o data asta(click). Aceasta sugestie ar trebui sa se introduca cat mai repede posibil deoarece conform acestui topic ''Ce va deranjeaza la Bugged'' problema traficului ii deranjeaza pe jumatate din cei care si-au postat dezamagirile legate de Bugged. As vrea ca aceasta sugestie sa fie vazuta cat mai bine de ownerii deoarece toti dorim acest sistem, din aceasta cauza ii rog pe toti cei care doresc introducerea sistemului 'anti-knocking' sa lase un +1 la aceasta sugestie! Multumesc. P.S: Singurul lucru gresit la aceasta sugestie este faptul ca nu este una de tip 'RPG' dar, daca ne gandim putin nici traficul de pe cele 3 servere in prezent nu prea mi se pare unul 'RPG' + pe nici un server RPG traficul nu o sa fie niciodata ca unul din realitate, deci cred ca nimeni nu ar avea ceva impotriva adaugarii. Problema traficului nu o sa fie niciodata reparata printr-o idee RPG, aceasta sugestie e singura cale. Asta ar fi una dintre glume, uite aici. Am facut-o cu mult inaintea ta. http://forum.bugged.ro/topic/1581-sugestii-pentru-server/page-413
SOARE. Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Buna seara bugged , astazi urmarind ultimul update de pe serverele noastre m-am gandit asa : daca cand esti la pns poti sa faci ce vrei ca nimenii nu te izbeste si etc de ce sa nu facem asta si cand esti cu masina de gunoi , tirul sau de ce nu cu tractorul ? Ar fii foarte frumos pentru noi cei care nu muncim pe server sau care pur si simplu intra pe server doar sa vorbeasca cu prietenii sau de ce nu sa faca raportul ,cred ca toti va enervati cand intra unu de la trucker cu tiru in tine sau etc . Propun atunci cand folosesti jobul : Garbage Man , Trucker , Farme sa nu puteam incurca cu absolut nimic traficul . Cred ca ar fi mult mai frumos pe server .
Fernandez Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Sugestie: Pe panel să existe ceva gen profile visitors, să se contorizeze cați playeri s-au uitat pe profilul tău, undeva sub job. De exemplu dacă cineva vizitează profilul meu să se apară Profile visits: 1. Un player să poată să primească maxim o vizită pe zi de la un anumit player. Și încă ceva interesant, atunci cand faci 100.000 de vizite sau orice număr considerați că e bun, acel player să primească 'o medalie' cum e cea de Admin ( ) și să scrie 'Popular player', sau ce vreți voi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar ajuta cu nimic serverul, dar nu cred că este greu de făcut și ar diversifica panelul. 1
pr1ce Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Sugestie: Propun ca la odata ajuns la skill 6 la Arms Dealer sa-ti poti da arme singur. Ai avea un avantaj pentru munca depusa, si nu ai mai fi nevoit sa ceri arme de la altii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E ok sugestia, daca tot ati bagat skill la arms.
Kick_it Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Arms Dealer with Skill 6 get +1 Wanted with Reason "Deliver Mats" on /getmats.
Alex Bucatica Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) Sugestie: Sa zicem, eu am 10 masini. Si vreau sa le spawnez pe toate. Iar pentru a nu mai spama cu /towcar, sa fie adaugata o comanda sau o optiune in chenarul de la /towcar, prin care sa spawnez toate masinile odata. 2. Sa fie adaugat acel sistem de mobilat casa. 3. Daca se adauga acel sistem, sa fie adaugate si mai multe case. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos pentru cei cu multe masini. Daca va place ideea +1. Edited February 25, 2016 by KoiTz AIM 1
Luci13 Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Sugestie: 1) Sa se adauge comanda /lock la masinile de job, cum este pizza boy, trucker; 2) Sa se spawneze masini de job la pizza boy si trucker cum este la farm; 3) La questul cu pizza, sa mai scada numarul de pizza ce trebuie duse, acuma cu noul update, e greu sa faci 25-35 pizza; 4) La CNN sa fie facut cum este la PNS-uri, adica sa trecem unul prin altu, astfel se evita aglomerarea sau izbiturile mai apoi bubuielile; 5) Sa se adauge mai multe questuri (Foloseste x minute o masina de la rent; Du-te la casa cu (ID: X )cu vehiculul X; Da repair prin comanda /repair la X playeri; Da refill prin comanda /refill la X playeri; Da free la X playeri; Vorbeste la telefon timp de X minute cu playerul X) 6) La questurile zilnice, in loc de 2 sa fie 3; un quests usor si 2 medii; Ultimele le poti propule la topicul 'Propuneri quests'. In rest par ok. 2
NFS2015 Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) Salut , am si eu niste mici sugestie 1. Acolo unde este liftul , cu garaj si tot , in loc de acere nivele cu , camere albe si plictisitoare sa fie niste apartamente/casa pentru playeri. 2. Sa se aduge comenzi pt casa , ca de ex : /housdeposit sau ceva in gen sa depozitezi banii si alte comenzi , acel distem de mobilt casa sau ceva in gen . Cam atat am de spus , sper sa tineti cont de sugestia mea , multumesc ! Edited February 25, 2016 by NFS2015
ionut zisu Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 dati la fiecare lvl up 2sau 3 pp pentru ca nu avem toti bani sa le cumparam dari la fiecare lvl up 2sau 3 pp pentru ca nu avem toti bani sa le cumparam
Alin Mihai Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Sugestie:Sa se adauge la playerii fara cont premium suma maxima de a oferii pay sa fie cat o licenta gun. Adica 200.000$. Cum crezi ca ar ajuta serverul:V-a fii mai usor playerii din School instructors sa ofere licente Gun/Fly/Boat.
NFS2015 Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Salut , am si eu inca cateva sugestii . 1. Sa adaugati si alte skinuri pentru casa ( http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=321388 ) 2. Punctele premium sa pot fi cumparate , ca de ex : 10 pp = 500-1kk , eu stiu , cum credeti voi. Sper sa fie niste sfarturi bune.
David Chesches Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Propun ca la masinile de la job sa le poti inchide 1
BogdiUraganu Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Sugestii : 1.La Pizza Boy, sa avem key de la scooter. 2.Sa fie un sistem anti-dm si pe scooterul de la pizza boy. 3.La un bizz de tip Pizza in SF, sa fie puse scootere de pizza, ar ajuta populatia sf-ului
Xpeedo Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Sugestie: Adaugarea unui site de pariuri in care poti intra cu bunurile, gen cum e pe CS:GO, bagi cutia, skinu sau cutitu. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asta ar fi cel mai tare "barbut" ever, sincer chiar mi se pare o idee destul de reusita, daca nu ma insel se poate face in browser aceasta chestie, nu neaparat in-game, si sa fie un domeniu gen: jackpot<numeserver>.bugged.ro (jackpotgreen.bugged.ro) 1
Raul Muntean Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Aș vrea și eu ca jobul pizza să se adauge și în Sân Fierro deoarece nu ar mai fi așa mult grafic și + ca nu trebuie să te tot bați pe un scuter în Los Santos.
XeLLoNVm Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Sugestie: Sa se adauge curse de masini. Orice jucator poate face curse pe strada, dar ar fi mai interesant cu o arena. De exemplu, aici va fi locul unde jucatorii vor veni si vor tasta o comanda de exemplu "/race": http://i.imgur.com/zddFdIV.png Acolo sa fie mai multe arene, mai multe trasee, si aceste trasee vor fi alese prin vot. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi distractiv sa te duci sa faci o cursa cu prietenii, dupa parerea mea.
VoDcKa Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Sugestie: Adauganrea unei comenzi gen [/startjob] pentru jobul pizza, cand acestia isi iau un job sa poata da [/startjob] in acea parcare de la job si sa ii puna direct pe un scuter de Pizza deoarece foarte multi playeri nu pot munci la acel job pentru ca nu exista mai multe scutere. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multi playeri ar putea sa munceasca in acelasi timp.
sign Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Sugestie: EX: Am tras intr-un preten, noi vorbeam pe skype si mi-a zis sa il explodez, iar eu am primit jail pentru DM. Prounerea mea este urmatoarea: Ca inainte de a primi jail cel pe care sa facut dm sa primeasca o cerere de genul "Esti de acord ca DaNNy... sa primeasca jail pentru ca te-a atacat ?" Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi au primit jail din cauza asta, ar fi un mare + pentru server. 2
Gangster_4_Life Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 (edited) Propunere job Pizza-Boy Propun ca la job-ul Pizza-boy sa se spawneze scutere noi odata ce acestea au inceput sa se ia de acolo, exact cum se spawneaza vehicule noi la Farm, Trucker, etc... sunt foarte mulți playeri care tot asteapta sa se respawneze câte un scooter. Edited February 27, 2016 by G4L.Uzzi.G4L
Seraph Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Sugestie: Sa nu se mai poata trage cu armele in zona Paint&Spray. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar mai fi asa plin de noob care sa-ti distruga masina imediat ce ti-ai reparat-o. Ador noul update in care nu se mai ating masinile in acea zona! Bravo!
Jeffrey. Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Să se adauge la vânzare PNS-ul din San Fierro, cel de lângă CNN,GunShop etc. Să se adauge la vânzare Monster Truck, fiind cu puncte premium, desigur.
Haissam Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 (edited) Sugestie: M-am tot gandit la adaugarea unui "AuctionHouse". In ce consta acesta? Un lucru adaugat gamemodului care poate fi realizat prin adaugarea unui virtualworld la care pot ajunge playerii ce vor sa cumpere sau sa vanda masini, case, biz-uri, materiale, artificii, etc... Dupa cum spune si numele AuctionHouse, in acest virtualworld se vor face licitatii. Un motor de cautare odata cu intrarea in AuctionHouse ar facilita mult, acest motor punand la dispozitie bunurile pe categorii. ( ex: categoria: Masini, pret minim: 50.000.000$. ; categoria: materiale, pret maxim: 10.000$/1.000 mats. ; categoria: case, zona: SF, pret maxim 10.000.000$ ; categoria: business, pret maxim: 250.000.000$ , locatie: LS) In acest virtualworld o sa aiba acces doar playerii de level 3+. Achizitionarea sa fie facuta dintr-o lista de bunuri, iar vanzarea sa fie facuta prin o comanda. ( ex: /auctioncar "pretul de inceput" "pretul de cumparare instant- buy now, aceasta comanda fiind folosita in AuctionHouse cand esti in respectiva masina; /auctionbusiness "pret de inceput" "pretul de buy now" ; /auctionhouse "pret de inceput" "pret de buy now", la bizuri si case nefiind probleme deoarece un player poate detine doar o casa si un biz.) Bunurile puse la vanzare in auctionhouse sa ramana si cand posesorul lor este offline. Bid-urile ( cea mai mare suma acordata pentru un bun pana la acel moment) sa ramana, chiar si daca playerii ce au licitat pentru acel bun vor da QUIT ( desigur daca vor primi OUTBID suma licitata de playerul afk nu va mai conta) . Mesajul de OUTBID ( cineva a platit mai mult ca tine pentru un bun respectiv) sa fie primit prin e-mail. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Odata adaugat acest lucru, economia va fi mult mai stabila, mai echilibrata, evitandu-se timpul pierdut in fata la CNN asteptand cumparatori. Acest lucru poate usura cu mult si munca celor care isi cauta o anumita masina si petrec mult timp in cautarea ei. Acest AUCTIONHOUSE ar fi ceva nou si nemaivazut pana acum, update care ar atrage noi playeri si care ar putea adauga un + comunitatii si activitatii pe server. Edited February 27, 2016 by Maldor 2
Recommended Posts