MihaiTNC Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Sa poti cumpara ambarcatiuni (de preferat iaht) sau un avion din DS.
HoReX Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 #1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai face spam cu FVR pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea fw. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war.
DeMeNTu Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Sugestie: Propun ca atunci cand iei un scooter de pizza sa se respawneze altul ca la truck. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai bate toti pe scootere si nu ar mai face dm
RobyGamerYTB Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) Sugestie:Pune war-uri in fiecare zii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited March 1, 2016 by Haxxer
HaMza. Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 #1. Sugestie: Today when i was playing as bus driver , many cops was /so me to frisk me , so if i didnt get out of my bus they will give me wanted and arrest me , so i had to leave my bus and start again , and thats makes me angry , it happened with some friends tooSo my suggestion if i left my bus , the job don't cancel , it gives me 60 second to enter my bus again or the job will be canceled.Thanks for reading , and im ready for any questions. If you agree please +Rep me #2. Sugestie: Cand faci skill 6 la arms dealer sa iti poti vinde singur arme.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Skill 6 la arms dealer nu se face foarte usor, iar cand atingi skill 6 nu ai foarte mari beneficii, asa ca daca ti-ai putea vinde singur arme ar fii foarte ok.
LanceV Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Sugestie: propun adăugarea unor rute la jobul Bus Driver pe care fiecare player sa si le aleagă dupa bunul placsi diminuarea numărului de checkpoint-uri. Cum crezi ca va ajuta serverul: in primul rând, ar reuși cineva sa faca skill maxim la acest job, iar chestia cu rutele, nu va face jobul chiar atat de plictisitor.
Andyx Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) First suggestion (Panel): I noticed that if i want to edit my application in any faction , i had to delete it and start new one So i was thinking if you can create new thing in panel that helps the player to edit his application if its still not answered by the leader or co leader . --------------------------------------------- Second Suggestion (Bus driver job) Today when i was playing as bus driver , many cops was /so me to frisk me , so if i didnt get out of my bus they will give me wanted and arrest me , so i had to leave my bus and start again ,and thats makes me angry , it happened with some friends too So my suggestion if i left my bus , the job don't cancel , it gives me 60 second to enter my bus again or the job will be canceled. Thanks for reading , and im ready for any qestions. If you agree please +Rep me --------------------------------------------- Edited March 1, 2016 by Black_Hawk
stunt Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Sugestie: Ca playerii cu wanted sa nu mai poata folosi barcile pentru a putea scapa de politisti (in cazul celor cu elicopter /avion exista si in pd mijloace de zbor prin care playerii cu wanted pot fi somati/omorati) Cum crezi ca ar ajuta serverul: in primul rand cei din PD nu ar mai sta sa " alerge " atat dupa niste playeri care cred ca este amuzant sa iei o barca si sa fugi cu ea pt a nu fi prins. Nu cred ca alte detalii sunt necesare, toti cei din pd stiu la ce ma refer si cat de frustrant este sa ai un player cu /wanted in apa si tu sa nu poti sa-ti faci raportul pe el.
bugged.Adryan Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 #1. Sugestie: Sa se faca o comanda '/wars' in care toate mafiile si toti membrii sa poata vedea war-urile in desfasurare, timpul si turful care este atacat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Liderul si co-liderul o sa stie cand sa dea attack si s-ar evita /sms-ul cu intrebarea 'time' Ca exemplu: : #2.Sugestie: Comanda /fmembers care sa afiseze toti membrii online din factiunea respectiva. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este destul de util sa-ti vezi colegii care sunt online, la fel ca si la clan cum este /cmembers. #3.Sugestie: Daca modurile cleo sunt interzise pentru cei din mafii, sa se adauge comanda /mods sau /cleo in care poti selecta sa-ti activezi un mod anume. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca modurile cleo sunt interzise pentru mafiotii, macar sa ne bucuram de aceste lucruri, chiar si cei care nu sunt in mafii. Ex: #4. Sugestie: In timpul warului, cand tragi in colegii tai de mafie acestia sa nu piarda din viata.Adica daca eu trag din greseala sa nu-i scada hp-ul prietenului meu camarad din mafie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita problemele in care tragi din greseala in aliatul tau. #5. Sugestie: Cand un lider/co lider/membru de rank 4 face spam cu comanda /attack sa nu mai primeasca mute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O coordonare mai mare la war, daca liderul si co liderul au mute de la spam, coordonarea este 0 pana acestia primesc unmute. #6.Sugestie: La war-uri sa se poata respawna masinile personale din [/towcar] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face spam pe chat-ul factiuni cu [/fvrespawn] #7. Sugestie: La war sa ti se vada scorul in dreapta ecranului si cati membrii din ambele factiuni sunt pe turf. Cum crezi ca ar ajuta sreverul: Este un lucru nou, iar jucatorii mereu se bucura de lucruri noi. #8. Sugestie: Cand faci skill 6 la arms dealer sa iti poti vinde singur arme. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Skill 6 la arms dealer nu se face foarte usor, iar cand atingi skill 6 nu ai foarte mari beneficii, asa ca daca ti-ai putea vinde singur arme ar fii foarte ok. #9. Sugestie: La mafii sa se adauge un fel de garaj sau un fel de arena in care acestia sa se antreneze cu arme alese de ei prin comanda /buygun.Acestia sa nu consume mats sau bani cat timp se afla in acesta arena si cumpara arme. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ceva nou + ca mafiotii se pot antrena la digal. #10. Sugestie: La war cand omori un inamic, acestuia sa-i cada arma si sa i-o poti lua, si sa apara o inimioara care atunci cand intrii in ea sa-ti dea o bucata de viata, la fel ca in single player. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O experienta mai mare la war-uri. #11. Sugestie: Sa fie adaugata o comanda in care poti vedea raportul tau, fara a mai fi nevoie sa te uiti pe panel.Comanda sa fie gen /myraport sau /raport si sa afiseze un meniu cu rapoartele necesare tuturor factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Le-ar fii mai usor playerilor sa vada cat au facut din raport fara a mai solicita panelul. #12. Sugestie: Propun sa se scoata sistemul ANTI-DM din zona joburilor unde se afla turf-uri pe timpul war-urilor.De exemplu, pe turf 12, cand te duci la corabie primesti disarm automat iar nimeni nu poate trage in tine, dar tu poti trage in ei.Consider ca este un avantaj pentru cei care stau acolo jos. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Egalitate ! #13. Sugestie: Cand plasezi un /ad la CNN sa-ti afiseze timpul ramas pana cand acesta va aparea. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca vreau sa dau rapid un relog si sa intru iar, nu pot de frica ca o sa-mi apara /ad-ul si nu-mi mai vand papuselele.Plus ca ar ajuta majoritatea jucatorilor. Gg frate, daca s-ar implementa macar jumate din ce ai zis tu, ar fi frumos, mai ales chestia cu moduri la war.
mDo Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Sugestie: Cand esti in virtual word (la war), sa iti poti respawna masinile personale din /towcar, adica sa apara in virtual world-ul respectiv care esti tu. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face spam pe /f cu /fvrespawn / poti merge pe cont propriu, cu masina ta la war, nu cu masina factiunii, e ceva monoton. Sugestie: Cand esti in war, sa ti se afiseze automat un textdraw in dreapta jos cu detaliile warului (turful atacat, score-ul tau, score-urile mafiilor (69 Ballas - 70 X), etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok, nu se mai face spam pe /f cu: TURF? TURF? TURF?. Iti poti vedea score-ul tau, sa nu astepti pana la sfarsitul warului, si sa vezi score-ul mafiei. Sugestie: Sa se implementeze comanda /needfvr, sau ceva de gen care da un mesaj cu albastru mai inchis, sau ceva cu mesajul: X cere respawnarea masinilor a factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De exemplu, am mute, nu am masina personala, sunt si in aaa3 sa nu o pot lua si nu am cu ce merge, e mai utila o comanda de gen, fara spam pe /f cu: FVR? FVR? FVRR? Sugestie: Sa se adauge /getgift si la ocazii speciale, gen, a venit primavara, pe toate servere e distractie, multa activitate cu /getgift ON. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi ceva monoton pe server, si ar fi mult mai multi playeri online. Sugestie: Cand serverul atinge 650 / 700 jucatori online sa se acorde 2/5 RP + o suma de bani. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum am mai spus, nu ar mai fi ceva monoton pe server, s-ar face mult mai repede level-ul. Sugestie: La urmatorul /getgift sa se adauge alte premii si mai multe sanse la castigarea punctelor premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi jucatori s-ar reapuca, premii noi, distractie, etc. Sugestie: Cand faci spam cu /order sa nu iti dea mute, de exemplu eu am /order 1-3 pe bind sa iau mai repede si ma trezesc cu mute 50-55 secunde, trebuie sa coordonez, si am mute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multa coordonare la war. Sugestie: Sa se adauge o comanda gen: /GiveLW care da Leader Warn leaderului X + motiv, o comanda gen: /LWinfo (Vezi cate LW-uri ai), si cand acumulezi 3/3 Leader Warn, iei auninvite automat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E mai ok. 6
HoReX Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 #1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai face spam cu FVR pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea fw. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war. #1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai face spam cu FVR pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea fw. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war. #1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai face spam cu FVR pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea fw. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war. 1
xFyL Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 1.Sa putem cumpara avioane. 2.Sa se adauge un nou post de radio pentru cei care asculta genul TRAP https://trap.fm/ (sa mi se spuna daca e reclama)
M1hai Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Sugestie: Să se adauge jobul ''Donator de Spermă'' Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am întrebat pe o frecvență pe joc de job ar mai vrea și mulți au zis Donator De Spermă. Mi se pare un job unic, nu am mai văzut pe alte servere și sper să fie implementat. Cât despre skill, decideți voi.
TaviXZarraX Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Sugestie: Sa fie adaugat un nou sistem la panel, spre exemplu, vrei sa faci un post dupa ce dai '' Creare reclamatie '' sa iti mai arate la cate drepturi mai ai pentru a face post.Ex: Ai dreptul la 10 posturi pe saptamana, dupa ce terminam o reclamatie sa mai avem dreptul la 9.In fiecare duminica la ora 23:59 acest sistem sa se reseteze. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de post-hunteri si de posturile inutile.Sugestie: Aceste skinuri sa fie adaugate in PD, skinurile : 311 / 310. Skinurile: http://imgur.com/a/vhIhOCum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie mult mai RP si distractiv.Sugestie: Cei care sunt banati pentru '' Cheats '' 90 de zile sa fie suspendati in mafii timp de 14 zile.Nivelul la mafii sa fie crescut cu inca 5 levele pentru nu a intra codatii.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de codati.Sugestie: Cei care fac parte din '' National Guard '' sa detina dreptul de a confisca armele playeriilor.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cei din National Guard ar face raportul mai usor si am scapa de DM-isti. 1
SaDok Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Sugestie: Salut, I'm English Member of blue.bugged, I Saw A mod for Translate From English To Romanian And From Romanian To English, Can You Please See This Video? It will take 3 Min's only : https://www.youtube.com/watch?v=p1Q2WFuOlnk After you see this video, This Mod isn't work for SA:MP 0.3.7 Now, So I Want Shad0w To Make A Mod Like This To Help English Player in The Server To Contact With Romanian Players This Idea is so good for players who don't know romanian, + I Think A Mod Like This Will be So Easy For Shad0w to Make it, Because in My Opinion Shad0w is the best scripter, Thanks For Listen. Cum crezi ca ar ajuta serverul: It Will Help English Players To Contact With Romanian Players In Romanian Language. So Too Many English Player Will Still Play This Server If you Did This Easy Mod. 3
blaNku Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Sugestie: Propun scoaterea licentelor de la giftbox. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri au castigat licentele la giftbox pe o perioada destul de lunga... Instructorii nu prea mai au de munca, astept pareri. 2
i10gamer Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Sugestie : Propun, sa se adauge curse cu masini, sa se poata paria bani/sa castigi o anumita suma de bani automat cand castigi locul 1 / 2 / 3 [cum doreste Shad0w], acum nu stiu o suma maxima / minima cat sa poti paria/castiga automat, cred ca Shad0w ar stii cel mai bine, avand in vedere ca economiile celor 3 servere nu sunt la fel. Sa fie impartit in toate cele 3 orase, LS / LV / SF, la acele arene speciale de curse din single-player, iar fiecare oras sa aiba curse specifice orasului. Sa aiba mai multe tipuri de masini [sport cars / muscle cars / classic cars / etc] unde sa poti sa iti selectezi culoarea etc, sa-ti arate cati playeri sunt la fiecare cursa, sa nu fie obligatoriu sa pariezi, si daca n-ai pariat si termini cursa pe primul loc sa casigi toti banii pariati de ceilalti jucatori. Cum crezi ca ar ajuta serverul? : Ar ajuta la eliberarea unor zone mult prea populate si cred ca niste chestii noi pe server n-ar strica, nu cred ca este cineva impotriva unor curse cu masini, mai ales pe o suma de bani. Cat si Gameplay-ul s-ar imbogatii si ar atrage mai multi playeri pe server. 2
HoReX Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 #1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai face spam cu FVR pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea fw. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war.
ByShadoW Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Sugestie: As dori ca atunci cand un Lider/ Co-lider iti da Reject la aplicatie sa scrie motivul . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest lucru ar putea sa ajute playerii , de ex , eu am peste 20 aplicatii , scrise corect , tot , ore jucate am dar mereu : Aplicatia ta a fost respinsa de X, Y , Z . As vrea sa stiu motivul , sunt prost , nu stiu sa fac o aplicatie , nu am pile , nu i-am platit . De asta ar fi bine ca atunci cand primesti reject la factiune sa scrie si motivul , sa vedem de ce ne respinge . Stiu ca cei care sunt smecheri , au pile , etc o sa zica : Ce , nu exista pile sau nu stiu ce .. Infine , sper ca acest lucru sa fie adaugat . Salutare ! 1
Sonic. Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Sugestie: Sugestia mea ar fi urmatoare. As dori ca cei din Departamente cat si din factiuni pasnice sa poata face materiale. Ca atare, cu alte cuvinte, sa fie modificat regulamentul in asa fel incat jobul "Arms Dealer" sa devina un job legal, adica sa avem voie sa facem materiale toti playerii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, dupa noul update, adaugandu-se skill si la "Arms Dealer" multi vor sa faca skill si sa castige mai multe materiale, dar nu pot, pentru ca factiunea nu le permite asta. 2
DEFUSED Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) Sugestie: Propun sa se introduca un sistem anti c-bug mult mai bun. Cel actual e cam useless si se face abuz. Cu siguranta nu si-ar mai lua atat de multe lume ban din aceasta cauza, deci e in avantajul tuturor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am mentionat ma sus deja. Sugestie: Sa se introduca si masinile personale in VW. Nu cred ca-ti imaginezi cum e la war sa n-ai cu ce sa te duci pe turf, iar pe langa asta se face si mult spam cu "fvr". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Evitare spam + ai cu ce sa ajungi mai repede pe turf. Edited March 4, 2016 by Hooligan DEFUSED
Raul_Og20 Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Sugestie: Mi-ar placea sa fie vreo masina cu 6 locuri, nu cred ca sunt singurul, dar la rob-uri ajuta foarte mult! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta la rob, sa zicem suntem 6 prieteni, si vrem sa dam un rob, dar maxim de locuri e 4, daca ii punem pe cei doi pe capota, cand tragem cu armele din masini le scadem hp-ul, producandu-le moartea! Si sper sa se adauge vreo masina, sau sa ii mareasca locurile! Mersi de vizionare!
VolodimirZelenski Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Sugestie:Sa spawnati mai multe masini in San Fierro. Cu ce ajuta server-ul:Playerii care li se distruge masina sau raman pe jos in acel oras sa aiba la indemana o masina.
AppLy.Bro Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Sugestie:Sugestia mea este sa fie adaugate mai multe case. De exemplu in acest orasel de langa HQ News Reporters. Sunt niste cladiri foarte interesante si ar putea devenii 'Dilimor 2', deoarece are si PNS-ul acesta (http://imgur.com/CgPAMjK). Si mai propun ca acesta casa sa aive interior de tip 'Big' (http://imgur.com/hqGKGVh) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta serverul sa fie mai populat in locurile cunoscute de toti.
Bosulika Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Sugestie: Sugestia mea ar fi urmatoare. As dori ca cei din Departamente cat si din factiuni pasnice sa poata face materiale. Ca atare, cu alte cuvinte, sa fie modificat regulamentul in asa fel incat jobul "Arms Dealer" sa devina un job legal, adica sa avem voie sa facem materiale toti playerii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, dupa noul update, adaugandu-se skill si la "Arms Dealer" multi vor sa faca skill si sa castige mai multe materiale, dar nu pot, pentru ca factiunea nu le permite asta. Are dreptate chiar stie ce zice e bun omu.
Recommended Posts